Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Oppfinneren

2021 40 anmeldelser

Oppfinnerspiren Kobolt Kogg bor sammen med moren sin på en liten øy, der beboerne livnærer seg av jordbruk med hjelp av kjempeskilpadder. Alle er fortrolige med sin plass i den rolige landsbyen, med unntak av Kobolts bestefar. Han er øyas Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Jakob

Jakob

Skrevet 21. april 2022 av Jakob på Skranevatene skole

Denne boken ser veldig gøy ut og jeg liker oppfinnere


Arun

Arun

Skrevet 21. april 2022 av Arun på Skranevatenenskole

Denne boken virker bra


Malene

Malene

Skrevet 7. april 2022 av Malene på Bø skule (Nærbø)

Opfinneren
Boka handler om Kobolt, venninen hans Linnea og den gale bestefaren hans som er opfinner.Kobolt bor med moren sin og de eier noen store skilpadder som ganske mangen i byen også har. Det skjer mykje spennanes igjennom boka.
Boka har mye spenning og bilder som gjør at eg synes den burde vere med i bokslukerprisen 2022. Eg vil anbefale boka til folk med mye fantasi.


Mari

Mari

Skrevet 7. april 2022 av Mari på Bø skule

Oppfinneren
Jakten på Evighetsmaskinen

Boka handler om ein gutt som heiter Kobolt som bur på ei lita øy som heiter Mata Mata, der bur saman med mora si og kjempeskilpaddene deira. Bestefaren til Kobolt bor og på øya og han jobber som oppfinner. Litt ut i boka bestemmer bestevennen Linnea og Kobolt seg for og utforske bestefaren sine maskiner og i mens dei gjer det går det galt og Kobolt mister føttene og må sitte i rullestol.

Eg opplevde teksten som ein litt lettlest tekst men at det er gildt og lese boka sjølv om at den har litt lite tekst, men det er passeligt fordi at da kan du sjå på alle bildene.

Det som gjer teksten god er at den er kort men at han seier mykje om kva bildene og slikt skal bety.

Eg syntes at andre bør lese boka fordi at den er fantasifull og det er passe med tekst så derfor kan alle lese den.

Eg syntes at denne boka skal vere med i bokslukerprisen fordi at den har mykje bilder og passe tekst som gjer at mange kanskje har lyst til og lese den sidan dei ikkje er glad i lange bøker med mykje tekst.


Jonas

Jonas

Skrevet 7. april 2022 av Jonas på Bø skule

Eg opplevde at teksten var god og at den hadde litt spenning og morsomt i seg. Eg ville lese mer på grunn av at spenningen og morsomt var litt blanda og når du kommer videre i teksten blir det mer spennende. Eg syntes at andre burde lese denne boka og hvis du liker spenning og moro. Eg syntes denne boka er til alle alder. Eg gir denne boka terningkast 4.

Vis flere anmeldelser

Til toppen