Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Oppover

Bjørn Ousland Cappelen Damm Illustratør: Bjørn Ousland 2018 25 anmeldelser

Oppover - Roald Amundsens spektakulære luftferder, forteller en spennende og dramatisk del av norsk polarhistorie. Amundsens pionerarbeid med fly og luftskip brakte utforskningen av polarområdene inn i en ny tidsalder. Roald Amundsens forsvinning under den dramatiske redningsaksjonen for å finne Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Alvin

Alvin

Skrevet 11. april 2019 av Alvin på Andebu skole

Boka handler om Roald Amundsen. Han skal til Nordpolen og har brukt mange forsøk, kanskje han klarer det i et av forsøkene?
Jeg synes at boka var spennende fordi nesten hver gang han skulle til Nordpolen møtte han på farer.
Jeg vil si 7+ og terning kast 5.


Aleksander

Aleksander

Skrevet 8. april 2019 av Aleksander på Den Tyskskolen Oslo

Oppover
jeg likte Boken Oppover pågrunnav det var lererikt å lese, vem Roald Amundsen hvar og han var den første mannen som kom til begget Polene i Nordpolen og Sydpolen. Det var hveldig spenende å se reisen til Roald Amundsen. Å det hvar kult at Roald Amundsen kjøpte mange Fly å ale Flyene hans kræsjet. Det hvar også kult at Roald Amundsen falt ned med noen søte Hunder.Om natten gik Roald Amundsen ut,men uheldig hvis støtet han en Isbjørn med en onge.Og nor han kom tilbake til Norge hvar det en stor Fest. Han ble kalt verdens største Polar helten i Meneskenshistoriet.


Stefan

Stefan

Skrevet 8. april 2019 av Stefan på Max Tau

Jeg syns boken var bra.Fordi jeg skjønte hva som skjede med Roald Amundsen at han ble drept at den Luft skip falt ned .Men jeg skjønte ikke så mige i starten men eter på da skjønte jeg mere.Jeg syns det var dumt at den svenske manen at han bare redet Nobile og ikke de andre.Jeg likte det at det kom mye Fakta om historien.Men på slutten skjønte jeg ikke vor de har Landet hen at de krasjet.Jeg syns også bildene var morsom.

Jeg gir denne boken terning kast 5 av 6.

PS:(Jeg syns mange må lese den)


Adrian

Adrian

Skrevet 5. april 2019 av Adrian på saksvik skole

Jeg har ikke lest denne boken men jeg har sett filmen og den er veldig bra!!


Gyda

Gyda

Skrevet 4. april 2019 av Gyda på Vegårshei Skule

*Da jeg leste la jeg merke til at dette også var en fakta bok men her lærte jeg veldig mye jeg ikke viste og det likte jeg godt.
*Jeg syntes at denne boka var spennende og gøy.
*Jeg likte godt da Amundsen greide oppdraget sitt.
*Jeg ble irritert over at det var så mange tall med en liten bokstav oppe i hjørnet etter tallet fordi jeg vet ikke hva det betyr.
*Det gjorde inntrykk på meg at Amundsen bare prøvde og prøvde helt til han klarte det.
*Hvis jeg var Amundsen hadde jeg prøvd og ikke hatt så mye gjeld som han hadde men heldigvis greide han og ordne det da.
*Jeg ble skuffet over at boka hadde bilder bak teksten fordi da ble det litt vanskelig og lese.
*Jeg ble overrasket over at Amundsen var så modig.
*slutten var litt rar fordi jeg skjønte den ikke så godt, men denne boka var gøy så jeg gir den 5/6.

Vis flere anmeldelser

Til toppen