Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Orbulatoragenten

Bobbie Peers Aschehoug 2018 13 anmeldelser

Eventyret om verdens beste kodeknekker fortsetter. Først slutter Big Ben å slå. Så dukker den mystiske Orbulatoragenten opp. Hvorfor vil han ha tak i William? Og hva er egentlig en orbulator? Mørke hemmeligheter og tilsynelatende umulige koder sender William ut Vis hele forlagsteksten

Eventyret om verdens beste kodeknekker fortsetter.
Først slutter Big Ben å slå. Så dukker den mystiske Orbulatoragenten opp.
Hvorfor vil han ha tak i William?
Og hva er egentlig en orbulator?
Mørke hemmeligheter og tilsynelatende umulige koder sender William ut på nok et farlig eventyr.

Tips til å skrive anmeldelse

Annika

Annika

Skrevet 8. mai 2018 av Annika på Ila skole

Tittel: Orbulatoragenten
Forfatter: Bobbie Peers

Boka handler om:
William Wenton verdens beste kodeknekker. En dag når William skal på skolen dukker det opp en mystisk postmann. Han leverer en liten pakke til han. Oppi er det en liten pyramide, men hvorfor vil ingen på instituttet høre på han? Og hvorfor har Big Ben sluttet å slå? Alt har vel noe med den mystiske Orbulatoragenten å gjøre.

Boka passer for folk som liker spenningsbøker og liker å lese. Boka var veldig spennende å det skjedde noe nesten hele tiden. Det gjorde at det ble veldig vanskelig å legge den fra seg.Den fortjener absolutt å være med i bokslukerprisen.

Terningkast 6.


selma

selma

Skrevet 8. mai 2018 av selma på ila skole trondheim

Orbulator agenten.
Bobbie pers .
Boka handler om William og familien hans . William har et stoff inni seg som heter luridium . Det gjør at han klarer og løse koder som ingen andre kan . Derfor er han på et institutt der han holder på med koder.
Boka passer for barn mellom 8-12 år.
Denne boken bør bli med i boksluker prisen
Jeg gir den terningkast 6


Wesley

Wesley

Skrevet 16. april 2018 av Wesley på Sagvåg skule

Boka handlar om ein gut som er den beste i verda til å opne koder, og det handlar om ein pyramidekode. Det handlar om William, Iscia, Goffman og Benjamin. Eg synest at boka er veldig spennande og teksten er bra fordi det er masse spenning og krim. Goffman blei hypnotisert av ein hanske som Cornelia hadde. Cornelia var ein slem person fordi ho hadde en farleg hanske.
Forfattaren heiter Bobbie Peers. Eg synes at boka skal bli med i Bokslukarprisen 2018.


T

T

Skrevet 16. april 2018 av T på Røyslimoen

Boka handler om:
William er verdens beste kodeknekker. Han snakker med bestefar på en minnepenn hver dag. Snart skal han tilbake til instituttet der de beste kodeknekkerne i verden er.
På vei til bussen får han en pakke av en postmann han ikke ser fjeset på. Han får beskjed om å passe godt på pakken og åpne den når han var alene. Da de kommer hjem den samme dagen ser de at døra er åpen. Men William låste, det husker han. Da de kom inn var det noen som hadde vært å rotet det til. William løp opp på rommet og begynner å lete etter minnepennen med bestefar på. Men den er som sunket i jorden. Da bestemmer foreldrene at de må dra. Men de vet ikke hvor, de må bare bort.
Hva jeg mener og hvorfor:
Jeg synes boka var veldig bra. Den var litt kjedelig i starten, men etter noen sider var dem både spennende og morsom. Jeg synes det var en perfekt oppfølger til Luridiumstyven og Kryptasportalen. Når den først begynte på det spennende ble det bare mer og mer spennende. Det var vanskelig å legge den fra seg.
Starten:
Boka startet rett på det spennende. Først fikk man en liten oppsummering om hva som hadde skjedd i de andre bøkene. Så var det noe morsomt og så rett på det spennende.
Jeg likte starten veldig godt fordi jeg liker bøker som starter rett på det spennende uten for mye forklaring.
Slutten:
Jeg likte slutten veldig. Det var en uventet og overraskende slutt, men jeg likte den godt. Siden boka sluttet sånn lurer jeg på hvordan neste bok blir. Boka passer for de på sjettetrinn.
T
Jeg synes virkelig at andre bør lese denne boken! Jeg gleder meg til neste bok kommer.
Orbulatoragenten fortjener en plass i bokslukerprisen.


Elev

Elev

Skrevet 16. april 2018 av Elev på Røyslimoen

Boka handler om en gutt som heter William som er verdens beste kodeknekker. Da han var på vei til skolen kom det en merkelig postmann mot han. Postmannen gir William en merkelig gave som William ikke vet hva er. Alt fører til en orbulatoragent. Men hva er en orbulator?
Boka er en fantasy-bok som har bra med spenning. Jeg synes denne boka er litt for seg selv og ligner ikke på noe annet. Boka er lett å leve seg inn i fordi Bobbie Peers er veldig god til å forklare alt. Boka griper tak i deg med en gang men samtidig starter den med beskrivelse. Jeg synes at boka var bra fordi det var spenning hele tiden. Jeg synes egentlig alt i boka var bra.
Jeg anbefaler denne boka, og den bør være med i bokslukerprisen 2018.

Vis flere anmeldelser

Til toppen