Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

På omveien hjem

2020 12 anmeldelser

– Hvor langt skal du? – Til Lillehammer. – Hva skal du der? – Jeg skal flytte dit. – Heldiggris. Og Lillehammer er dritlett. Det er siste stasjon. Da kan man ikke gå av feil, så ingen blir redd eller sint. Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Johanan

Johanan

Skrevet 20. mars 2020 av Johanan på Haugtun

Jeg syntes boka startet veldig kjedelig, det skjedde liksom ingenting. Etter vært skjønte jeg mer og det ble litt mer interessant. viss du er en person som må ha gøye og spennende ting i boka hele tiden, anbefales ikke denne boken for deg. jeg ble fort ferdig med boka fordi det var bobler på sidene og det ble litt som en tegneserie uten bilder, derfor ble det lite tekst og man ble fort ferdig. i boka var det noen ting som man ikke forstod sånn viss ikke man følte med. viss man skal lese boka må man være konsentrert om den og ikke andre ting. hadde jeg ikke måttet lese denne boka hadde jeg nok sluttet og lese den ganske fort. i starten snakket de om cherrox, og det var først når vinduet kom inn jeg tenkte at dette kan bli ok. jeg syntes ikke dette var den este boka, men jeg er ikke helt negativ heller. jeg vet ikke om jeg hadde tatt med boka inn i bokslukerprisen, for det er andre bøker som er bedre. jeg anbefaler boka for tålmodige lesere fra 10– 12 år. noen ganger må man bare prøve og lese et par sider ekstra enn der man ville gi seg også kan det bli en bedre bok der. for meg så var dette en bok jeg dro frem viss jeg kjedet meg, jeg tror jeg er en person som liker litt kjedelige bøker på en måte, men på en annet måte bare syntes jeg de er gørr. jeg gir boka 5/10.


Nayeni

Nayeni

Skrevet 14. mars 2020 av Nayeni på Haugtun

Da jeg leste la jeg merke til at historien gikk litt sakte. For min smak så var den litt kjedelig. På noen av sidene så forsto jeg ikke mye. For eksempel: Men hvordan går det med Ylva nå da? Det vet jeg ikke. Men er hun bedre? dårligere? Nei, nå er hun død. Jeg vet ikke hvordan mann har det når man er død. Men kjære, kjære deg. Men…jeg trodde du var på vei for å spille blokkfløyte i Ylva sin bursdag? Nå i dag? I bunad. Med Ronald og kanskje Mamma. Jeg skal det. Men det er en overraskelse. Ylva vet ikke om det ikke Mamma heller.
Jeg syns at boka var litt rotete så jeg gir den terningkast 3.


Nayeni

Nayeni

Skrevet 14. mars 2020 av Nayeni på Haugtun

Da jeg leste la jeg merke til at historien gikk litt sakte. For min smak så var den litt skjedelig. og noen sider forsto jeg ikke.For exsempel: Men hvordan går de med Ylva nå da?


Ingvild Johansen

Ingvild Johansen

Skrevet 11. mars 2020 av Ingvild Johansen på Grov skole

Teksten handler om en samtale på et tog fra Oslo til Lillehammer. Hovedpersonene er Vinde som er barn og Britt som er voksen. De kjente ikke hverandre fra før. De snakker om forskjellige ting i livet på togturen.
Sjangeren er dialogroman. Boka er lett å lese. Teksten begynner og slutter brått. Boka ble litt kjedelig, men temaet var bra. Det beste med teksten var at alt var skrevet i meldinger. Det som gjør boka interessant, annerledes og morsom er alle ordspillene. Vi lærer nye ordspill.
Vi gir boka terningkast 4. Og anbefaler boka for mellomtrinnet. Vi ønsker at denne boka skal være et utdrag i Bokslukerprisen.


Mia

Mia

Skrevet 26. februar 2020 av Mia på venstøp

På omveien hjem
Av VILDE KAMFJORD og RUNE MARKHUS
Boka handler om en jente som heter Vinde. Hun har en bestevenn som heter Ronald. De skal overraske mammaen med og spille blokkfløyte. Hun tar toget og setter seg ved siden av en dame. De begynner og prate mye sammen, om mye rare ting.
Jeg synes boka passer bra for 4-7 klasse fordi den er lett og lese. Jeg liker godt at boken er skrevet med snakke bobler. På omveie hjem har fine illustrasjonene passer fint til teksten. På omveien hjem er en morsom bok fordi Vinde er en litt rar jente, fordi hun har vært i gjennom mye forskjellige ting. Jeg synes denne boka burde være med i boksluker prisen 2020.
skrevet av Mia

Vis flere anmeldelser

Til toppen