Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Rikka på ordentlig og forever

2019 7 anmeldelser

Om å være 10 år og midt mellom barn og ungdom - og IKKE forelsket. Alt forandrer seg den høsten da Rikkas bestevenn Lise plutselig blir forelsket. For Rikka er ikke forelsket. Absolutt ikke! Hun har mer enn nok med Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Aleksandra

Aleksandra

Skrevet 26. mars 2020 av Aleksandra på Goa skole

Denne boka begynte helt greit, men etter hvert ble det litt mye drama.
Jeg synes at det ble veldig mye drama i hoveddelen, kanskje litt for mye.
Terningkast 2


Mille

Mille

Skrevet 21. mars 2020 av Mille på Årås skule

Denne boka handler om 10 år gamle Rikka som har skilte foreldre.
Ho skal hjelpe bestevennen Lise med og bli saman med naboen til Rikka.
Ein dag flytter det ein gut på hennar alder inn i nabohuset.
Eg syns at denne boka begynte litt inn i boka, og boka slutta ikkje brått
Denne boka var morsom og overraskende.
Denne boka liknar ikkje på nokon andre bøker eg har lest.
Eg trur denne boka er sann. Boka var lett å lese, for det var mange ord eg kjente igjen i boka. Boka passar for dei som kanskje har skilte forelder eller dei andre som ikkje har det, da kan dei lese korleis andre har det.
Terningkast 5


Astrid

Astrid

Skrevet 21. mars 2020 av Astrid på Årås skule

Rikka orgentlig forever ASTRID
Det handler om Rikka som er forelsket i ein som går i klassen hennar.
Eg synes at Rikka på orgentlig og forever burde kome med i bokslukerprisen i neste år. Eg synes det var ei veldig bra bok. Eg synes det er masse spenning i boka.
Boka slutter forventet. Boka var ikkje så vanskelig å legge frå seg.
Terningkast 4


Raho

Raho

Skrevet 21. mars 2020 av Raho på Årås skule

Rikkas dobbelt liv.

Rikka er 10 år og bur med mora si.
Ho er hos faren sin annakvar helg.
Lise er bestevennen til Rikka, men dei kranglar når Lise seier at ho må spørje Tom for ho. Eg synest boka var godt forklart. Eg har ikkje lest liknane bok.
Boka var litt spennende, men ikkje så spennende.
Boka starta litt rart, men eg kom inn i det.
Terningkast 5


Mia

Mia

Skrevet 20. mars 2020 av Mia på Årås skule

Dei første setningane var greie, men så begynte det å bli veldig mykje drama. Frå midten til slutten var det veldig mykje drama, då var det litt som verkelegheiten, men etter kvart så blei den grei som den begynte.
Den starta veldig fengande og beskrivande og slutta veldig overraskande. Den var veldig vanskelig å legge frå seg, så eg leste heile boka. Eg trur den var indre spenning. Den var lett å leve seg inn i. Det var både karakterane og handlinga som gjorde boka ekstra god.
Orda kan være: gripande og overraskande. Heile boka passa saman, både språket, karakterane og handlinga. Boka var veldig kreativ og eg ser alle hendelsene inni meg.
Denne boka er veldig sannsynleg. Karakterane var snille. Denne boka er som verkelegheiten, ingen bruker magi eller noko liknande.
Det handler om to bestevenner som blir uvenner. Eg trur forfattaren skreiv denne boka fordi kanskje ho har opplevd dette før. Boka seier meg at eg må vere meg sjølv. Dei fortel om å være ung og bli uvenner. Det eg likte veldig med denne boka er at dei forklarer alt.
Det irriterer meg at det er berre er ein av denne boka. Kanskje du kunne lage fleire liknande bøker. Så absolutt alle burde lese denne boka. Terningkast 6

Vis flere anmeldelser

Til toppen