Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Rivertongåten

Jørn Lier Horst Kagge 2015 16 anmeldelser

Under de nederste greinene på et grantre i skogen finner Cecilia, Leo, Une og hunden Egon en gammel, mystisk trekasse. Før de får mulighet til å åpne den, kommer det noen svartkledde menn som henter den med seg rett foran nesen deres. Den første Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Rinesa

Rinesa

Skrevet 17. mars 2016 av Rinesa på Konnerud

Jeg synes etter hva jeg har lest så syns jeg at denne var veldig bra og spennende. Jeg liker krim og spenning og denne traff veldig. Denne passer 10-15 år og for gutter og jenter. Det er ikke noen bilder i denne boken men det gjorde ikke noe for meg. Syns at forfatteren gjorde en bra jobb. Boka handler om Cecilia, Leo, Une og hunden som finner en kasse i skogen. Når de skulle åpne kassen så kommer det to menn og henter den. Vennene følger etter de helt til de kommer til doktorgården. Der doktor riverton bodde før, og sperret seg inne..


Nora

Nora

Skrevet 17. mars 2016 av Nora på Konnerud skole

Rivertongåten handler om Cecilia, Leo, Une og hunden Egon. De finner en kasse som er merket med navnet "Riverton" under trærne i skogen. Rett før de får sjansen til å undersøke den, kommer to menn og tar den med seg rett foran øynene på dem. Senere finner de helt like trekasser som også har navnet "Riverton" på seg.

Jeg syntes Rivertongåten er veldig spennende, og man blir lett nysgjerrig på hva som skal skje videre. Forfatteren har vært flink til å hele tiden bygge opp spenningen så boka aldri blir kjedelig. Når man leser er det alltid noe nytt og spennende som skjer. Det jeg liker best er nok at man får tid til å sitte og gruble på hva som skal skje eller hvem personer er før man får vite svaret.

Boka passer godt for både jenter og gutter i alderen 10-13 år.
Jeg syntes den fortjener terningkast 5.
Boka er perfekt for de som liker bøker med fart og spenning.
Jeg syntes den fortjener å vinne Bokslukerprisen fordi den beskriver godt hva som skjer og forfatteren har brukt et språk som er lett å skjønne.


Sondre

Sondre

Skrevet 17. mars 2016 av Sondre på Konnerudskole

Jeg synes denne boken fortjener å vinne, fordi boken er stappet opp med spenning. Jeg elsker også mysterie bøker som den. Forfatteren beskriver miljøet bra, og gjør ting veldig levende. Du får et veldig godt inntrykk av hva som skjer. Det var spennende fra start til slutt av det jeg leste.
Boken handler om Cecilia, Leo, Une og hunden deres Egon som har funnet en boks som det er en lapp på. På lappen står det Riverton. Før de får sett hva det står på den tar to menn den med seg. Cecilia, Leo, Une og Egon følger etter dem inn på en gammel doktorgård. De finner igjen kassen, og oppi er det et gevær, to finlandshetter og to pistoler. Noen har tenkt til å begå et ran.
Denne boken fortjener virkelig å vinne syns jeg.


Benjamin

Benjamin

Skrevet 17. mars 2016 av Benjamin på Konnerud

jeg liker denne boka best fordi jeg liker mysterier. De andre liker jeg ikke like mye som de andre. Jeg liker at det er mange med i fortelingen som hunden og alle navnene man må huske


Nora

Nora

Skrevet 17. mars 2016 av Nora på Konnerud Skole

Jeg likte veldig godt Rivertongåten fordi jeg liker spenning. Jeg synes at Jørn Lier Horst fikk dette veldig bra til i denne boka. Alt som er skrevet gir mening, og det bygges opp til en speninngstopp mot slutten. Alt som skjer i boka er godt beskrevet, og når jeg først begynte å lese kunne jeg ikke legge den fra meg. Dette er en bok som anbefales! 🙂

Vis flere anmeldelser

Til toppen