Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Sentrifugalkatastrofen

2021 24 anmeldelser

I den sjette og siste boka om verdens beste kodeknekker venter det store slaget mellom William Wenton og Abraham Talley. Vil William klare å redde jorda fra luridium? Og hva med luridiumet i ham selv? William må løse selve jordklodens Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Sverre

Sverre

Skrevet 3. mai 2021 av Sverre på Setermoen skole

BOKANDMELEDSE

Sentrifugalkatastrofen av Bobbie Peers.

Boka handlet om William Wenton som prøver å løse verdens kode og finne hemmeligheten til jorda. Dette er bok 6 om William Wenton.

Boka har 32 kapitler og det gjør boka lang, men den kan være enkel og lese for noen. Det er ingen bilder i boka og det kan la den som leser få tenke seg i hodet hvordan det gikk.

Her er noen avsnitt fra boken.

Romskipet Tellus 4,5 milliarder år siden

En eksplosjon dirret gjennom det gigantiske romskipet.

Den høyreiste kapteinen stod vendt mot vinduet idet heisdøren gled opp og en mann vaklet inn. To soldater på hver side av døra løftet passivatorgeværene sine, klare til å skyte. “Vent”, sa kapteinen og holdt opp en hånd.

Jeg likte den. For meg var den enkel å lese og jeg koset meg med teksten. Det jeg likte best var etter William aktiverte AV modus på Tellus for alltid og det var den kampen med det “Luridium” fulle mannen, Abraham Talley. William måtte nå en pyramiden, Kaosparalysatoren. Boka kan være for de som er ca 12-13 år og liker fantasi og grøsser.

Jeg gir boka terningkast 5.


Tord

Tord

Skrevet 22. april 2021 av Tord på Eikeli

Tittel: Sentrifugal-katastrofen

Forfatter: Bobbie Peers

Sider: 225

Terning kast: 5

Denne boken handler om William Wenton som skal prøve og løse jordklodens kode. Det som er litt bra men dårlig er at han dør men fortsatt lever. Hans verste fiende er Abraham Talley. Jeg synes boken bør være med i bokslukerprisen. Fordi når man kommer inn i det greier du ikke og lege den fra deg.

Skrevet av: Tord Johannes 5C


Nathaniel

Nathaniel

Skrevet 22. april 2021 av Nathaniel på Byskogenskole

Forfatter er Bobble Peers. Navnet på boka er Sentrifugalkatastrofen. Jeg syntes den er dårlig fordi den er rar. Den handler om levende metal og sånt. Jeg har ikke lest de andre bøkene i serien. Terningkast:1


Ante Issat

Ante Issat

Skrevet 21. april 2021 av Ante Issat på Setermoen skole

Sentrifugalkatastrofen

Boka handler om en gutt som heter William som prøver å stoppe Abraham Talley i å starte Tellus (Tellus er navnet på romskipet som nødparkerte på samme sted for flere milliarder år siden.) Sjangeren er fantasy.

Sitat: En eksplosjon dirret gjennom det gigantiske romskipet. Den høyreiste kapteinen stod vendt mot vinduet idet heisdørene gled opp og en mann vaklet inn.

Jeg synes boka var sånn passe, men beskrivelsene er dårlige. Boka er litt vanskelig å forstå fordi det er den sjette boka i serien.

Terningkast 3/6


Georg

Georg

Skrevet 21. april 2021 av Georg på Byskogen skole

Hei, jeg har lest SENTRIFUGALKATASTROFEN av Bobbie Peers. Den har 225 sider. Denne boken kommer i kategorien spenning. Det er en del av en serie. Jeg likte boken. Jeg tenker ikke at forfatteren kunne gjort noe annerledes. Jeg tenker at denne boka kan passe bra til barn og ungdom fra 9-14 år. Jeg gir denne en terningkast 5!!!

Vis flere anmeldelser

Til toppen