Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Sentrifugalkatastrofen

2021 24 anmeldelser

I den sjette og siste boka om verdens beste kodeknekker venter det store slaget mellom William Wenton og Abraham Talley. Vil William klare å redde jorda fra luridium? Og hva med luridiumet i ham selv? William må løse selve jordklodens Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Eskil

Eskil

Skrevet 20. april 2021 av Eskil på Fredheim skole

Sentrifugalkatastrofen.

Forfatter: Bobbie Peers
Sjanger: Spenning

Boken handler om en gutt som heter William Wenton. Som prøver å stoppe noen………………………………………………………………? Han han alltid har prøvd å stoppe…
Jeg synes den var vanskelig og legge fra seg. Den var veldig bra men den tok ganske lang tid og lese hele boka. Jeg har lest hele serien og det er lurt og lese eneren og resten i rekkefølge for og forstå alt som skjer. Jeg synes den burde bli med i Bokslukerprisen. Fordi at den var bra skrevet og vanskelig og legge fra seg.


Einar

Einar

Skrevet 16. april 2021 av Einar på setermoen skole

SENTRIFUGAL KATASTROFEN

Denne boken handler om en gutt med navnet William Wenton som var en mesterkodeknekker. Denne boken er den sjette boken i bokserien. Bokserien handler om livet hans fra han var en baby. William må redde verden fra en sentrifugal katastrofe som er styrt av Abraham.

Jeg synes i starten at denne boken var litt kjedelig, men etter hvert som jeg leste denne boken forsto jeg mer og mer. Denne boken er ikke lettlest.

Sjanger: science fiction, Action

Dette er en bra bok som jeg håper kommer in i bokslukerprisen:)


Magnus

Magnus

Skrevet 9. april 2021 av Magnus på Setermoen skole

Sentrifugalkatastrofen er en spennende bok som handler om en gutt som heter William Wenton. William er en 12 år gammel gutt som må prøve å stoppe en mann som heter Abraham Talley i å få tak i alt det supersmart metall som heter luridium. Luridiumet var ikke klart til å leve i harmoni med menneskene, men Abraham likte ideen om å få kontroll over universet.

Et sitat fra boka: William åpnet øynene, og så at det strålte blått lys ut av den lille pyramiden han holdt i hendene.

Jeg likte denne boken godt fordi det skjedde noe nytt hele tiden. Sjangeren er spenning og fantasi. Denne boken er bedre å lese etter du har lest de 5 andre i serien.


Selma

Selma

Skrevet 25. mars 2021 av Selma på Bryn og hammerbakken skole

Denne boken handler om 12 år gamle William Wenton.
Han er en av de beste kodeknekkerne i hele verden. Det har settet han ut på et risikerende eventyr for å redde jorda.
Abraham Talley prøver å få tak i en orb som heter Kapteinsorben, den skal han bruke for å bli kaptein på Tellus. William prøver å stoppe han, og dermed risikerer livet sitt.

Jeg synes denne boka var veldig spennende.
Jeg anbefaler denne boka for de som liker sci-fi og bøker som går foran og tilbake i tid.
Jeg gir terningkast: 5/6


Ida

Ida

Skrevet 23. mars 2021 av Ida på Setermoenskole

Sentrifugalkatastrofen

Boken har 225 sider og 33 kapitler. Den har ingen bilder og har liten skrift. Forfatteren av boken heter Bobbie Peers. Boken handler om en gutt som heter William han har fått i oppdrag å redde verden, men for å gjøre det må han løse selve jordklodens kode. Sjangeren er fantasy.

Sitat fra boken: En eksplosjon dirret gjennom det gigantiske romskipet. Jeg valgte dette sitatet, siden det var den første setningen i boken.

Jeg synes boken var vanskelig å forstå siden det var en serie og det var bok nummer 6 i serien. Det skjer veldig mye i boken på en gang i boken så av og til kan det være litt vanskelig og få med seg alt som skjer. Jeg gir boken terning kast 2\6

Vis flere anmeldelser

Til toppen