Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Skilsmissehelter

2021 9 anmeldelser

Skilsmissehelter er en bok for barn og unge, og en veiviser for alle som trenger informasjon om hvor det er hjelp å få, og om hvilke rettigheter barn har når foreldrene deres skiller seg. Hvert år opplever over 20 000 Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Malia

Malia

Skrevet 7. april 2021 av Malia på Presteheia skole

Skilsmisse – helter bokanmeldelse

Denne boken synes jeg var både fin, rørende, trist og veldig lærerik.
Det står at denne boken var for barn med skilte foreldre, men jeg har ikke det og likte denne boken veldig godt fordeom.
Den forteller om barn som har skilte foreldre.
Det er fin å høre hvordan det kan være å ha skilte foreldre.
Den var veldig trist fordi alle barna har problemer hjemme og alle har skilte foreldre.
Noe jeg ikke likte med boken var at det ikke står om det er sanne historier.
Jeg tror de er sanne men vet ikke sikkert.
I boken forteller de også om forskjellige dager. Som f.eks Julaften, påske og aktivitetsdag. Når de forteller om de forskjellige dagene sier de noe som skjer, men de forteller aldri hele dagen og det irriterer meg siden man ikke får vite helt hva som skjer til slutt.

Denne boken synes jeg uansett fortjener en bokslukerpris.
Jeg synes ikke denne boken har noen aldersgruppe den passer for fordi den passer for alle.
Skilsmisse – helter gir jeg terningkast 5+.


Melina

Melina

Skrevet 26. mars 2021 av Melina på Presteheia

Boken handler om fem forskjellige barn som har skilte foreldre og som har forskjellige historie om det. Jeg synes denne boka var bra fordi man får høre hvordan andre barn har det. Det er også en psykolog som du vil få høre i denne boka som gir deg tips og råd til hvordan man kan takle det. Denne boka var fin og lese. Jeg gir den en terning kast 6 fordi det skjer noe hele tiden og jeg greide ikke å stoppe å lese denne boka. Denne boka anbefales til barn og unge .


Benedicte

Benedicte

Skrevet 26. mars 2021 av Benedicte på Presteheia

Skilsmisse helter

Skikkelig bra bok og jeg følte at
jeg falt inn i noen andres vanskelige hverdag.
Jeg likte den fordi jeg fikk vite hvor vanskelig
man kan ha det med skilte foreldre.
Jeg gir boken terningkast 6!
Håper den kommer med på bokslukerprisen.


Anouk

Anouk

Skrevet 16. mars 2021 av Anouk på Presteheia skole

Boka handler om forskjellige barn som har skilte foreldre. I boka er det jenter som heter Emma, Marja, og Ingrid og gutter som heter Lukas og Jakub. De har det ikke så bra hjemme. Jeg likte denne boka veldig mye fordi nå så vet jeg litt hvordan det føles å ha skilte foreldre. Det gir meg en skremmende følelse. Jeg anbefaler denne boka for folk uten skilte foreldre og med. Sånn at alle vet litt hvordan det er å ha skilte foreldre. Jeg ble veldig sjokkert og kald da jeg leste i denne boka. Når jeg leste ble jeg veldig fanget i boka. Jeg gir denne en terningkast seks fordi følelsene kommer veldig fram. Jeg syns denne burde komme opp i finalistene.


Rebecca

Rebecca

Skrevet 15. mars 2021 av Rebecca på Vardåsen

Den passer får noen som har skilte foreldre. Den passer får noen som lurer på hvordan det er å ha skilte foreldre. Den er spennende og lærerik. Det var også litt bra at det var en psykolog som gir råd. Den handler også om hvordan det er at en av foreldrene til Emma blir sammen med en annen. Da jeg leste om hvordan Lukas hadde det så likte ikke mammaen til Lukas ste-søsken også skulle de i bursdag til ste-søsknene.

Vis flere anmeldelser

Til toppen