Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Stjerna

2021 41 anmeldelser

Det er julaften hos Sonja og familien hennes, og Sonja våkner til en helt spesiell skattejakt som onkel Henrik står bak. Men på et tidspunkt tar hun feil av sporene og forviller seg ut i vinterskogen. Der ser hun et Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Iselin

Iselin

Skrevet 15. april 2021 av Iselin på EIKELI skole

Tittel: STJERNA
FORFATTER: MALIN FALCH.
SJANGER: FANTASY

Stjerna er en bok som handler om en jente som heter Sonja. Denne boken er ikke så veldig tykk. Og passer derfor for 6-7 åringer. Denne boken var litt for lettlest får meg. Men den var ganske koselig. Og den hadde passet best rundt juletider.

Jeg anbefaler litt denne boka og syns at den skal få være med i bokslukerprisen.
Jeg gir denne boka terningkast 4-5.


Emilie

Emilie

Skrevet 12. april 2021 av Emilie på Presteheia Skole

Stjerna

Det er en veldig kort bok. Den var ikke så spennende og litt kjedelig fordi det ikke var noe action. Det var liksom ikke så mye som skjedde i boken. Det er fine tegninger i boken. Det er en koselig bok fordi det er jul i boken. Denne boken passer for barn fra 6 til 8 år. Jeg gir boken terningkast 3.


Hanna

Hanna

Skrevet 9. april 2021 av Hanna på ØSTGÅRD

Stjerna🐴

Stjerna er et lite avsnitt av Nordlys.Det er Sonja som er hoved personen i boka. Sonja fikk stjerna hesten i jule gave av onkelen sin når hun var liten.Onkelen hennes heter Henrik onkelen hadde møtt et troll og ville bytte en ting mot den lille hesten.Til slutt byttet han den mot en rubiks kube og han sa at vis han får alle sidene like skjedde det noe magisk, så det ville han men det skjedde ingen ting når trollet fikk alle sidene like.Og boka er bare tegneserier det liker jeg veldig godt.Terning kast 6 og jeg synes at den burde være med i bokslukerprisen.
Jeg synes boka var bra fordi jeg liker tegneserie bøker og den var veldig morsom fordi henne gikk på rebus jakt.
Jeg synes også at hesten var veldig søt🐴


Jonas

Jonas

Skrevet 7. april 2021 av Jonas på Valestrand

Denne boka heter Stjerna og forfatteren heter Malin Falchs

Denne boka handlar om en jente som heter Sonja og det er julaften og i kalenderen er det eit papir. Ho skal på skattejakt og ho må finne hint til hvor ho skal lete. Mens ho skal lete er onkelen å maler en kanin, men så kommer eit troll med ei ponny og trollet sier at han skal spise ponnyen, men onkelen sier at han kan bytte en rubiks kube og han sier at vist han klarer det skjer det noe magisk så bytter dei. Og da han kommer trodde Sonja at ho skulle ut i skogen og så går ho seg bort, og så ser ho onkelen komme og onkelen gav henne en ponny og så slutter det.

Eg gjr denne boken terningskast 2. Det skjedde ikkje noe spesielt mye, alt for kort til å være en bok.


ustinia 11 år

ustinia 11 år

Skrevet 26. mars 2021 av ustinia 11 år på kirkenes skole

Forfatteren til boka Stjerna er Malin Falchs og er en fantasi historie.

Forsiden er ganske fin, forsiden er av en jente som smiler til en hest og det er nordlys på himmelen og det er en julebok som ga meg litt julestemning. Det er en kort bok som jeg brukte 10minutter på.

Hovedpersonen er en liten jente som er glad i dyr. Det er en mann som møter på et troll med en hest så gjør de en byttehandel og mannen får hesten og trollet får en rubixkube så får den lille jenta et skattekart som fører til gaven og gaven er den hesten. Historien foregår mest i en skog men også hjemme hos jenta. Det er en fantasi bok fordi det er en hare som snakker og det er det er troll, og en portal.

Det er en veldig barnslig bok som passer 1-4 klassinger.

Jeg gir boken 2/10.

Vis flere anmeldelser

Til toppen