Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Superbitchenes hemmelighet

A. Audhild Solberg Aschehoug 2018 9 anmeldelser

Anne Bea har fått kjæreste, og livet burde vært perfekt. Men ingenting er som hun trodde. Det hjelper ikke at hun får ei ny jente i klassen. Den nye jenta, Natalia, er sykt pen og grei og blir raskt et Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Mehtab

Mehtab

Skrevet 24. september 2018 av Mehtab på Høvik SkoleLier

Jeg syntes denne boka var veldig kul jeg har boka du må lese den den er bra å lese du får en god lyst til å lese mer og mer


Lea

Lea

Skrevet 8. mai 2018 av Lea på Ila skole

Superbitchenes hemmelighet er en bok som handler om en jente som heter Anne Bea.
Anne Bea hadde akkurat fått seg kjæreste, og trodde livet burde være perfekt. Det begynner en ny jente i klassen som heter Natalia. Natalia er sykt pen og grei og blir raskt et midtpunkt i gjengen. Plutselig har Anne Bea blitt usynlig og ingen legger merke til henne.

Jeg synes boka passer til dem i alderen 8-16. Jeg synes boka er kjempegøy fordi den handler om drama, kjærlighet, nye vennskap og hemmeligheter. Jeg gir boka terningkast 6.


Liv Marit

Liv Marit

Skrevet 16. april 2018 av Liv Marit på Sagvåg skule

Superbitchenes hemmlighet er ei bok som handlar om drama og vennskap.
Den handlar om ei jente som hadde sagt litt ugreie ting til vennene og klassekameratene sine. Ein dag var ho på biblioteket og høyrte at folk sa «Det er hun, den nye superbitchen».
Boka er passe lett og lese. Eg sjølv synst ikkje ho var så bra på grunn av at det skjedde litt for mykje. Den var likevel litt gøy, men ikkje slik at eg ikkje kunne legge den frå meg.
Boka minnar meg ikkje om andre bøker, men det kan være fordi eg ikkje er ein av dei som likar å lese heile tida. Eg ser heller på film. Boka kan være litt lett å leve seg inn i for oss på denne skulen, fordi det kan være litt mykje drama her og.
Eg ser ikkje opp til hovudpersonen.
Eg synst teksten bare var passe bra fordi eg levde meg litt inn i den og det var litt spennande på grunn av alt som skjedde innimellom.
Boka får terningkast 4 frå meg.
Det beste med teksten er at det er mogeleg å ordne opp i nesten alle barnslege krangler og at det einaste du treng å sei er unskyld.
Det som irriterte meg med teksten er at det skjedde litt for mykje innimellom.
Eg anbefaler denne boka til folk som likar og lese og kan ha bruk for ein liten dramahistorie.
Boka fortener ein plass i Bokslukarprisen 2018.


Jente1

Jente1

Skrevet 7. april 2018 av Jente1 på Spangereid skole

SUPERBITCHENE

Forfatter: A. Audhild Solberg
Omslag: Christoffer Grav

Boka handler om at Anne Bea har fått kjæreste og hun tror at livet er helt perferkt, men hun tar helt feil. En ny jente begynner i klassen, hun heter Natalia og Nils blir dødsforelsket i henne. Natalia blir midtpunktet i klassen og Anne Bea føler at Magnus liker Natalia bedre enn han liker Anne Bea og at han kommer til å slå opp med henne. Og alle vennene til Anne Bea blir helt «obsessed» over Natalia. Det stresser Anne Bea litt ut og hun blir venn med superbitchen Shirin, og Shirin har onde planer for å ta hevn på Thea, den største superbitchen. Shirin spør om Anne Bea vil være med så hun kan ta hevn over Natalia og vennene på samme tid. Anne Bea er dum nok og svarer ja… Hevnen skal skje på klasseturen så det blir enda mere ydmykende for alle de andre.

Jeg liker boka veldig godt pga. det skjer så mye forskjellig, som: kjærlighet, nye vennskap, mobbing, følelser, spenning, hemmeligheter og masse annet. Jeg gir boka terningkast: 5 og boka passer for 4-7.klasse. Du burde lese de andre bøkene først for da blir denne ekstra gøy og du skjønner mye mere av boka.


Eivind

Eivind

Skrevet 5. april 2018 av Eivind på hisøy skole

Boka handler om Anne Bea som har fått seg kjæreste. Ho er glad. Men så begynner en ny jente i klassen. Hun heter Natalia og er snill og pen. Anne Bea misliker den nye jenta.
Jeg syns at boka er litt kjedelig ,men og litt gøy. Boka passer for barn fra 12 til 13 år. Terningkast 5,4.

Vis flere anmeldelser

Til toppen