Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Tankespinneren

2021 6 anmeldelser

Da Annas foreldrene plutselig må av gårde på en viktig jobb i utlandet blir hun plassert hos besteforeldrene. Hun oppdager at mormor leder et hemmelig forbund av hekser og trollmenn som i flere hundre år har skjult seg bak noe Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Signe

Signe

Skrevet 5. januar 2022 av Signe på Kongeveien

Dette ser ut som en bok som passer mef


Wid

Wid

Skrevet 1. januar 2022 av Wid på Gullaug

Tankespinneren
Anna er tolv år og lever et fint liv med moren og faren helt til hun en dag får vite at foreldrene skal på en annen jobb og Anna må bo hos bestemoren. En dag sier bestemoren at hun må ut og Anna får en streng beskjed om å ikke leke med mormorens saker. Anna kjeder seg veldig mye og vennen hennes Amir kommer. Så hører begge en lyd å da blir dem nysgjerrige og da finner dem ut av at mormoren til Anna er leder for en hemmelig klubb…

Jeg syntes at burde bli nominert fordi det er fine handlinger og man kan leve seg lett i boka. Den er veldig spennende, og den har også mange viktige temaer som feks: miste noen man er glad i ogsv. Jeg vil gi boka terningkast 6.


Ingeborg

Ingeborg

Skrevet 26. mai 2021 av Ingeborg på Eiganes skole

Tankespinneren

Forfatter: Vibeke Koehler

Sidetall: 351

Sjanger: Fantasy

Utgitt:2021

Terningkast av meg: 5

Tankespinneren handler om Anna Tvinnung som flytter til besteforeldrene fordi foreldrene må på ett viktig jobboppdrag. Hun blir kjent med en gutt som heter Amir, sammen begynner de på en skole for å lære magi.
Magien er ikke som du kanskje ser for deg, det er ikke tryllestaver og sånt. Men det er strikking og hekling.
Det viser seg at det finnes ett hemmelig forbund som holder på med denne type magi. Men Anna liker ikke særlig godt den type håndarbeid.

Jeg likte denne boken veldig godt, den har spennende handling og er lett og leve seg inn i. En av grunnene til at jeg synes den er lett å leve seg inn i er nok at forfatteren beskriver hva som skjer veldig bra.

Som skrevet ovenfor vil jeg gi denne boka terningkast 5.


Alexander

Alexander

Skrevet 11. mai 2021 av Alexander på Kirkenes skole

Tittel: tankespinneren

Forfatter: Vibeke Koehler

Antall sider: 352

Boken handler om Anna Tvinnung som er 11år, og når hun må flytte til mormoren og morfaren, så finner hun og en annen gutt som heter Amir ut at de har et hemmelig forbund.

I det forbundet har de magi, de bruker magien med å strikke og veve ting.

Jeg syntes at boka er litt kjedelig og den er ikke den type bok jeg liker, men den har en god og kreativ handling.

Jeg gir den er terningkast 2.


jente

jente

Skrevet 10. mai 2021 av jente på kirkenes

Tittel: Tankespinneren 
Forfatter: Vibeke Koehler 
Teningkast:2 
Sider: 351 
 
Det handler om Anna som flyttet til mormoren og morfaren sin i Ullenborg fordi moren og faren hennes er på et jobboppdrag i utlandet. Der oppdager hun at mormoren hennes er leder i et hemmelig forbund for hekser og trollmenn. Hun sterter på en skole for magi, men det er et problem magien er i strikking, veving og hekling som anna ikke er så god på. 
 
Jeg syntes boken var helt grei men den var litt kjedelig fordi det handler om strikking, veving og hekling. Jeg leste ikke hele boken ferdig så jeg  vet ikke hvordan slutten er. Men den er veldig spennende og det er veldig mye fantasi i denne boka. 

Vis flere anmeldelser

Til toppen