Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Ti kniver i hjertet

2021 30 anmeldelser

Hjertet går sine egne veier. Hvem er din type? Hvem burde du date og hva slags type er du? Det lurer Tuva på. Hun går i sjuende klasse og skriver dagbok. Men ingen ting er som før. Venninnene Linnea og Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Louisa

Louisa

Skrevet 16. april 2021 av Louisa på Byskogenskole

TI KNIVER I HJERTET
Ti kniver i hjerte, er en tegneserie og drama bok av Nora Dåsnes. Det er ikke en del av en serie. Det handler og Tuva en jente som skal starte i syvende, hun elsker musikk og å være i skogen. Når hun begynner og bli ungdom går alt galt når vennene hennes krangler og en ny jente starter. Jeg syntes denne boka er kjempe bra fordi en handler om hvordan det er og være ungdom. Den er veldig gøy og lese jeg kunne godt lest den flere ganger ved tanke på at den er så god. Jeg anbefaler denne til alle som liker drama og romantikk. Jeg gir den 6/6!


Eleonora

Eleonora

Skrevet 14. april 2021 av Eleonora på Byskogenskole

Jeg har lest 10 kniver i hjertet Nora Dåndes. Det er en veldig bra bok det handler om en jente som heter Tova, hun er lesbisk og det er litt drama på starten, med det blir bra til slutt. Jeg synes boka var bra fordi man kan lære at det ikke er noe flaut å være lesbisk. Hun har to venner den ene heter Bao og den andre heter Linnea. Terning kast 6.


Victoria

Victoria

Skrevet 12. april 2021 av Victoria på Skotfoss skole

Boka handler om Tuva og vennene som krangler. Tuva føler seg ukul og vet ikke helt hva hun skal gjøre.

Jeg tror boka er i sjangeren forelskelse eller drama.

Jeg syntes boka var veldig bra fordi man kan kjenne seg igjen. Den var veldig spennende, men den kunne handla litt mer om Mariam.

Jeg gir boka terning kast 5/6.


Victoria

Victoria

Skrevet 12. april 2021 av Victoria på Skotfoss Oppveksenter

Ti kniver i hjerte er en veldig spennende, bok.

Den hanlder om en jente som heter Tuva og bestevennene hennes.
De skal akkuart til å starte i 7. Og da begynner ting å forandre seg. Den ene vennen er opptatt av det, og den andre vennen er opptatt av det andre. Så da må Tuva velge side på en måte. Men la oss bare si at hun ikke gjør det, og det blir litt drama, og sånn.

Jeg pleier egentlig ikke å like å lese bøker, men denne boka leste jeg på 1 dag nesten.
Boken er sjangeren drama. Jeg gir den terningkast 5, fordi det kan være litt kleine ting.


Bastian

Bastian

Skrevet 12. april 2021 av Bastian på Skotfoss Oppvekstsenter

Denne boka handler om, at det er en jente som heter Tuva og hun skriver en dag bok og hun blir forelska.
Dette er en romantikkbok og en drama bok.
Jeg likte ikke helt denne boka siden dette her er ikke en type bok for meg, det er mange bilder i boka og litt lite tekst.
jeg gir denne boka en 2 av 6.

Vis flere anmeldelser

Til toppen