Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Tidevann

2021 7 anmeldelser

En dag fører tidevannet en bok i land på den lille øya. Boka viser bilder av en verden utenfor, og er starten på erkjennelsen av at hun ikke er helt alene. Hun legger så ut på en reise for å Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Ronja

Ronja

Skrevet 16. april 2021 av Ronja på Setermoen skole

Tidevann
illustrasjon: Tuva Synnevåg
Boken handler om en jente som bor på en liten øy.
Tidevannet skylder ting bort og bringer nye med seg . En dag driver en bok i land på den lille øya. Boka viser bilder av en verden utenfor. Hun legger ut på en reise for å oppdage verden.

Jeg synes boken var veldig kjedelig og var ikke min smak. Jeg vil ikke anbefale denne boken videre i bokslukerprisen.
Boken er bare bilder og er enkelt for alle å forstå den. Bildene er laget med kulepenn og har ingen farger.
terningkast: 2


Margrethe

Margrethe

Skrevet 16. april 2021 av Margrethe på Setermoen Skole

Forfatter: Tuva Synnevåg

Sider: 37

Denne boken har ingen ord eller setninger. Boken har kun bilder i sort hvit og er tegnet med kulepenn. Jeg oppfatter den som om at den handler om at en jente leser en bok og går helt inn i lese-verdenen. Da hun kommer inn i lese-verdenen, havner hun på en båt og hun fisker opp en kule som gløder.

Jeg likte denne boken og alle kan ha forskjellige oppfattelser av denne boken.

Jeg anbefaler denne boken til alle fordi den har ingen ord.

Jeg gir den terning kast 5/6


Johannes

Johannes

Skrevet 16. april 2021 av Johannes på valestrand skule

Tidevann Tuva synnevåg

Ilustrert: Tuva synnevåg

Terningkast 2

Denne boken er ikkje så bra fordi det har ingen tekst. Bildene er helt nesten heilt svarte. Dette er en bok som du bruker max 5 min på og derfor liker eg den ikkje. Det var vanskeleg og få med seg ka som skjer fordi det er dårleg farge på bilde men fine bilder

Litt innhold som eg fikk med meg var at der var en jente som skulle på en reise. Ho fekk ein bleksprut på fiskestanga så kjem det fult av ørner og angriper jenta og blekkspruten

Det skjer meir etter dette men det var ikke så lett og forstå


Selma

Selma

Skrevet 16. april 2021 av Selma på Valestrand skule

Tidevann

Av Tuva Synnevåg

Terningkast 3

Eg gjev denne boka terningkast 3 fordi eg skjønte egentlig ikkje så mye av det som skjedde. Det var veldig vanskelig å skjønne kva som skjedde når det ikkje var tekst. Men det var veldig mange fine tegninger.

Boka handler om ein jente som er ute i båt så kommer det noen store fugler etter båten, men det er ein blekksprut som redder ho. Senere er det noen skygger som jager ho så klarer ho og løpe til ein sel og kommer inn til han.

Eg synst ikkje denne boka fortjener å vinne.


Josefine

Josefine

Skrevet 16. april 2021 av Josefine på Valestrand skule

Tidevann

Denne boken er laget av Tuva Synnevåg.

Denne boken er en ordfri bildebok.

Eg gjer denne boken en 3 fordi eg liker bedre å lese en å se på bilete og den var for liten den kunne vert litt lengre for å forstå mer.

Denne boken handler om en jente som var ute så fant hon en stor bok og begkynte å lese den, denne boken handler også om tidevanne og ho møter noen sjødyr og son. Biletene var berre i svart å græ og den var litt vanskeleg å forstå kva som skjer men den var ikkje så gale.

Eg synest ikkje at denne boken fortener å vinne Bokslukerprisen.

Vis flere anmeldelser

Til toppen