Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Under konstruksjon

2021 27 anmeldelser

Den alltid like ivrige journalisten Sebastian og resten av gjengen i skoleavisa Avisa kan rapportere om en sensasjon: den lokale badedammen skal jevnes med jorda! Men det er noe som skurrer, for er det egentlig et badeland som skal bygges Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Marlene

Marlene

Skrevet 16. april 2021 av Marlene på Skranevatnet skole

Boken handler om en gutt som heter Sebastian, han og vennene hans Stine og Glenn har laget en avis. De pleier og ta med masse nyheter men de pleier aldri og være den første som skriver det.

En dag på skolen så skulle de komme i grupper og lage en maskin og den som hadde den beste maskinen fikk lov til og bestemme hva de skulle gjøre på sommeravsluttingen, Sebastian, Stine og Glenn kom på samme gruppe. Når skolen var ferdig så gikk de til biblioteket og prøvde og komme på ideer.

Jeg ville ha vurdert denne til folk som ikke er så god til og lese eller som ikke leser så kjapt. Den var veldig lettlest og var en tegneserie.

Jeg ville ha gitt den 4/6 fordi den var veldig lettlest, og en fin bok men passer ikke veldig for barn over 10 år med mindre de sliter litt med lesingen.

Den kunne ha vært en av superfinalistene, men kanskje ikke vinneren.


Lucas

Lucas

Skrevet 16. april 2021 av Lucas på Fredheim skole

Bokanmeldelse uke 14

Boka heter: Under konstruksjon
Forfatter: Kristoffer Kjølberg.
Sjaner: krim.

Boka handler om tre barn som heter Sebastian, Glenn og Stine. De kaller seg avis- gjengen. De hadde ett prosjekt på skolen det de skulle lage en maskin. De planlegger og skriver tegninger om ett prosjekt. Prosjektet skal være ett hamsterhjul som går på strøm. Men Sebastian mister tegningene og de tegningene havner ett annet sted, sånn at det kunne bitt brukt til noe som kan få dem til å få den beste maskinen noen gang.

Jeg likte boka veldig godt fordi den var spennende den var spenndenne fordi du tror det kommer til å gå bra men du blir lurt og du må finne ut slutten og jeg likte slutten veldig godt. Den passer for noen som liker tegneserier. Jeg gir boka terningkast 4,5/6


Reinert

Reinert

Skrevet 14. april 2021 av Reinert på Presteheia skole

Boka er fint illustrert og er ei slags tegneseriebok. Det er ikke så mye tekst på hver side, så jeg tenker at den kan passe for også de som ikke er så glade i å lese. Den er underholdene, litt morsom og ikke skummel i det hele tatt. Boka kommer med noen tips om hvordan du kan lage avis, og det er jo litt gøy.
Boka er ganske kort, og større barn vil nok lese den ut veldig fort.
Jeg vil anbefale boka for barn fra 8-12 år og kan godt tenke meg å ha boka med i bokslukerprisen.


Simen

Simen

Skrevet 13. april 2021 av Simen på Skranevatnet

Under konstruksjon handler om Sebastian, Stine og Glenn. De lager aviser på skolen. De får en skoleoppgave der de må lege en elektrisk maskin. Sebastian, Stine og Glenn kommer på samme gruppe. De har tenkt å lage en hamster dreven maskin. Men så finner de ikke papirene. Hva kommer til å skje videre i boken? Det finner du ut ved å lese denne boken.

Jeg gir denne boken terningkast 3. Det er fordi jeg liker ikke tegneserier, for lite tekst og litt kjedelig bok. Men den var litt spennende og morsom. Jeg tror denne boken passer til barn fra 7-10 år.

Jeg synes denne boken ikke skal være en av de ti superfinalistene til bokslukerprisen 21/22.


Anne-Berit

Anne-Berit

Skrevet 9. april 2021 av Anne-Berit på Fredheim skole

Under konstruksjon
Handler om en gjeng som lager aviser. de heter Sebastian ,Stine og Glenn.
Den har fått en oppgave på skolen om elektrisitet. De skal lage noe med elektrisitet.
Oppgaven går ikke helt eter planen.
Jeg likte boka fordi den var spennende morsom og den hadde mye rare ting f.eks håret til Sebastian
Jeg gir den terningkast 6. den var spennende, den var morsom og den har mye bilder.
det var passe tekst og den passer til både gutter og jenter. det er en tegneserier med passe stor /liten tekst.

Vis flere anmeldelser

Til toppen