Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Usynlige sammen

2020 9 anmeldelser

Første dag etter ferien står en av pultene i klasserommet tom. Ako har forsvunnet. Det er vanskelig å lete etter noen når man er usynlig, men Mai og Juni må prøve! Kan de finne ham uten å avsløre seg selv? Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Jenny

Jenny

Skrevet 3. april 2020 av Jenny på Lakkegata

Bokanmeldelse
Denne boka heter: Usynlige sammen. Forfatteren heter Lene Ask. Hovedpersonene heter Mai og Juni og de er bestevenner. For litt siden begynte det en ny gutt i klassen deres som heter Ako, og han har allerede fått mange nye venner. Etter hvert så forsvinner Ako og boka handler litt om å finne ham.
Da jeg leste la jeg merke til at det var litt vanskelig å lese boka fordi dette er en bok 2, så jeg skjønte ikke så mye av den i starten. Jeg anbefaler deg å lese bok en før denne. Jeg synes at denne ikke burde være med i bokslukerprisen på grunn av det. Jeg likte godt da jeg faktisk begynte å skjønne litt av boka. Usynlige sammen er en blanding av humor og drama.
Jeg ble veldig irritert over at jeg ikke skjønte noe av starten. Det gjorde inntrykk på meg at den faktisk ble litt bedre etter vert enn det jeg hadde trodd. Hvis jeg var forfatteren ville jeg kanskje gjort det litt lettere å skjønne starten. Jeg ble skuffet over at noen ganger så hadde jeg ikke lyst i det hele tatt å lese videre.
Jeg ble overrasket over at den sluttet bra fordi når jeg var nesten ferdig så gikk det veldig dårlig og ganske brått så gikk det bra og den sluttet bra. Dette er noe når to venner som heter Mai og Juni er i svømmehallen som jeg ikke likte: – det er deilig, du burde prøve det, sier Mai mens hun svømmer bort til Juni og drar henne forsiktig i foten. -slutt! Det er ikke morsomt! Sier Juni og trekker begge føttene opp av vannet. Jeg liker ikke dette fordi jeg får en litt ubehagelig følelse.
Noen ganger så kom jeg ikke så mye inn i boka og det er jo egentlig ikke så bra fordi bøker er jo til for å leve seg inn i dem og bare kose seg. Grunnen til det er at jeg skjønte noen ganger ikke noe av boka. Slutten synes jeg var veldig bra fordi den slutta jo bra som sagt og jeg liker bra slutter veldig godt og liker ikke dårlige slutter. Jeg vil gi boka en terningkast 2 og en halv.


Simon

Simon

Skrevet 2. april 2020 av Simon på Tåsen

Jeg kjønte ikke så mye om hva den handlet om. Jeg liker sånne bøker man får lyst til å lese og som er mer spennende. Så jeg gir den terningkast 2 fordi den ga ikke mening, men kanskje er den gøyere og lese for andre!


Simon🍄

Simon🍄

Skrevet 2. april 2020 av Simon🍄 på Tåsen

Jeg syntes ikke at boka var så spennende bok. Jeg hadde ikke noe mer å si


Emre

Emre

Skrevet 30. mars 2020 av Emre på Risør barneskole

Jeg syntes denne boken var veldig kjedelig jeg skjønte Ingen ting. Denne boken var heller ikke noe for meg. Jeg anbefaler den til 7 trinn terning kast 1.


🐝christian🐝

🐝christian🐝

Skrevet 24. mars 2020 av 🐝christian🐝 på Tåsen

Bok: usynlige sammen

Forfatter: lene Ask

Sjanger: fantasy

Sammendrag: første dag etter ferien er pulten til ako tom, noen tror at ako er dø. Boken handler om at mai og juni leter etter ako, jeg syntes boken var litt kjedelig så jeg gir den terningkast 3 og jeg anbefaler boken til barn fra 8 til 12 år

Vis flere anmeldelser

Til toppen