Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Verdens beste mat

2020 3 anmeldelser

Har du lyst å lage ostekuler fra Syria eller sommeruller fra Vietnam? Eller kanskje heller en engelsk, knasende sprø epledessert? Det er lett for barn å lage herlige matretter fra hele verden! Denne boka har enkle oppskrifter og spennende fakta Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Michelle

Michelle

Skrevet 21. mars 2020 av Michelle på Årås skule

Verdens beste mat.
Verdens beste mat er ei bok som du lærer mye av, du kan lære å lage mat, og får vite kva musikk som passa til maten.
Eg har lært korleis ein lager mat frå andre land.
Boka var lett å lese, og var passe skrift.
Den kunne godt hatt fleire sider!!!!!
Eg gir boka terningkast 4 fordi den var lærerik.


Alva

Alva

Skrevet 21. mars 2020 av Alva på Årås skule

Eg syns denne boka ikkje var så gøy, men han var litt gøy likevel. Forfattaren beskriv veldig godt oppskriftene. Eg syns det ikkje burde vert noko for 6. klassingar, med mindre dei liker å lage mat, men eg liker å lage mat, men eg likte ikkje boka. Eg anbefaler denne boka for nokon barn som liker å lage mat og for voksne. Eg likte mest den delen av nesten kvar side om korleis du seier "takk for maten" på forskjellige språk. Boka er ei faktabok, fordi alle oppskriftene er sanne.
Terningkast 3.


Alma

Alma

Skrevet 12. mars 2020 av Alma på Tåsen

Verdens beste mat
Skrevet av Neha naveen og Håkon forbod Sønneland. Verdens beste mat er en slags koke bok eller en bok om mat fra forskjellige kulturer. Boken har mye kule og fristene mat retter, men noen av sidene einer seg ikke og lese.
Jeg syntes boka er litt kjedelig og lese men hvis du skall bake/lage mat så er denne boken veldig bra. Jeg synes at denne boka kan eine seg for veldig mange aldere men hvis jeg skulle velge ville jeg sakt 9 og oppover. Jeg gir den ca en 4.

Til toppen