Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Verdens verste fotballag

Marius Horn Molaug Gyldendal Illustratør: Kristoffer Kjølberg 2018 48 anmeldelser

En ny, ellevill bok i den populære Verdens verste-serien med Kent og Ruben i hovedrollene. Denne gangen er det den årlige skoleturneringen i fotball som står for døren. Skal vi tippe om Rektor har et visst konkurranseinstinkt? Eller om han Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Elias

Elias

Skrevet 10. april 2019 av Elias på Tu skule

Denne boka var veldig kjekk å lesa. Faktisk trur eg dette er den morsomste boka eg nokon gong har lese! Det blei bare meir og meir spennande for kvart kapittel. Hovudpersonane er Kent og Ruben.Forfatteren heitar Marius Horn Molaug. Eg syntes at han har gjort ein god jobb for eg elskar humorbøker.
Sjangeren er humor!

I boka får Kent og Ruben mange utfordringer, men det dei slit mest med er fotball.
Då eg las la eg merke til at rektoren var diskriminerande og veldig galen! Det same var tilfellet med rektoren på den andre skulen.
Eg synest at rektoren var feig fordi han ikkje aksepterte jenter på fotballaget. Lotte og Iben var dei suverent beste i fotball og fekk ikkje vera med. Då la dei ein plan for korleis Lotte og Iben skulle få spela for fotballaget. Det gjorde inntrykk på meg då dei stengte rektorane inne i gymsalen. Dei var enormt modige som torde å gjera det, synest eg.

Eg anbefaler denne boken til lesarar mellom 8- 12 år som liker humor. Eg gjer ho teningkast 5, og eg syntes boka bør bli med til Bokslukerprisen 2019/20!


Julie

Julie

Skrevet 10. april 2019 av Julie på Lillemoen skole

                            Verdens verste fotballag.  
Kent og Ruben er hovedpersonen i boka. Kent og Ruben syns at jenter ikke burde spille på banen for jenter er dårlige i fotball. Rektoren er ikke så særlig snill, hun står og skriker og kjefter på sidelinja. Hun gir dem harde treninger hver gang. Ruben og Kent skal på fotballkamp, de gruer seg, på kampen ser rektor en annen rektor, de begynner å krangle. 
Den var spennende, men noen ganger kjedelig. Mye skriking i boka. Terningkast 1. 


Atle sebastian

Atle sebastian

Skrevet 10. april 2019 av Atle sebastian på Lillemoen skole

den var gøy og rektoren ble irritert fordi Kent maset så mye så jeg gir terningkast 6


Adrian

Adrian

Skrevet 9. april 2019 av Adrian på Brånås skole

Kent og Ruben får beskjed om at de skal på en fotball turnering. Begge to gruer seg fordi begge er veldig dårlige i fotball. Det er ikke så bra stemning fordi rektor blir sint hvor får du vite vis du leser boka.

Kent er helt gæren han hopper fra tak og greier.
Ruben er litt mer forsiktig, han er redd for nesten alt f.eks fly og tannlegen.

Jeg syntes boka var super og vil at den skal være med i bokslukerprisen 2019-2020.


Amalie

Amalie

Skrevet 8. april 2019 av Amalie på Brånås skole

Verdens verste fotballag handler om årets fotballkamp som står om liv og død for rektoren. Klassen trener for å vinne over Gjøkeberg skole. Vinner eller taper de? Hva skjer når rektoren blir forelsket i rektoren på Gjøkeberg skole ? Boken var helt grei. Jeg syns den passer for de mellom 8-11-år. Jeg syns boken kanskje ikke burde være med i bokslukerprisen 2019-2020 fordi den var ikke så spennende den var litt kjedelig. Jeg liker fotball og den passer for de som liker fotball men det er også litt rar humor. Den har også bilder på sidene.Jeg gir boken terningkast 4.

Vis flere anmeldelser

Til toppen