Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Verdens verste leirskole

2019 18 anmeldelser

Boka som får deg til å grue deg SKIKKELIG til leirskolen! I den syvende boka om Kent og Ruben er det den bejublede, erke-norske og forhatte leirskole-tradisjonen våre venner skal utsettes for. Rektor husker nemlig meget godt «helvetes-uka» fra befalskolen Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Tilde

Tilde

Skrevet 6. mars 2020 av Tilde på Risør barneskole

Verdens Verste Leirskole handler om Kent og Ruben som har ventet på å få lov til å dra på leirskole. De har pratet om dette hele året. Være på stranden hele dagen, få seg nye venner. Det var ikke akkurat son det ble. De endte opp i skogen med rektor som lærer. Dette kunne ikke bli verre. Og nettopp verre ble det. Ingen dekning, sove ute i telt.
Det var en gøy bok.
Terningkast:5
Det er ikke mulig å gi terning kast 6
Gøy.
Lettlest
Morsom
Bra skrevet
Sendende


Elise Isabell

Elise Isabell

Skrevet 4. mars 2020 av Elise Isabell på Risør Barneskole

Verdens Verste Leirskole handler om Kenet og Ruben som skal på leirskole. Kenet har pratet om leirskolen hele året, om hvordan de skal være våkne til langt på kveld, bade hele tiden og kose seg i fem dager. Men når bussen kom fram, så var det ikke like mye luksus som de hadde forventet, det var ikke et sted de kunne bade en gang, det var midt i skogen! Det hadde seg nemlig slik at rektor hadde sluttet med den gamle leirskolen og bestemt seg for at det var mye bedre å lære seg å overleve i skogen.
Så de ble nødt til å spise det de kunne finne i naturen, sove i trange telt og bærsje i et hull i bakken.

Jeg likte boka veldig godt fordi den er så morsom og har så morsomme illustrasjoner, og det er veldig lite negativt å si om boka, men jeg synes den kunne vært litt lenger.
Jeg gir den en sterk femmer.


Julie Jessen

Julie Jessen

Skrevet 4. mars 2020 av Julie Jessen på Drag skole, ájluovta skåvllå

Verdens Verste Leirskole er en veldig og bra bok. Det var veldig kule bilder. Jeg ville ikke slutte å lese den. Jeg vil lese flere av denne serien. Denne boka burde være med i bokslukerprisen til neste år. Terningkast 6.


Emil

Emil

Skrevet 28. februar 2020 av Emil på Drag skole ájluovta skåvlå

Jeg synes at verdens verste leirskole er best ut av bokslukerbøkene hittil. Det er første gang jeg leser denne serien og jeg er forelska i serien. Veldig morsom. Terningkast 6, må leses.


Jan-Guttorm

Jan-Guttorm

Skrevet 14. februar 2020 av Jan-Guttorm på Drag skole Àjluovta skåvllå

Jeg liker boka fordi den var morsom lett og lese og man kom så fort inn i boka. Jeg gir terning kast 5 Boka passer for 4 til 6 kl.

Vis flere anmeldelser

Til toppen