Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Verdens verste miljøsvin

2021 15 anmeldelser

Skolemesterskapet om å bli byens mest miljøvennlige skole er i gang! Rektor er full av ideer som kan få elevene til å bruke mindre vann (ingen dusjing etter gymmen!) og spise mindre kjøtt (legger ned kantina). Men hva skjer når Vis hele forlagsteksten

Skolemesterskapet om å bli byens mest miljøvennlige skole er i gang! Rektor er full av ideer som kan få elevene til å bruke mindre vann (ingen dusjing etter gymmen!) og spise mindre kjøtt (legger ned kantina). Men hva skjer når rektor selv utsettes for sine egne skitne miljøtriks?

Tips til å skrive anmeldelse

Leander

Leander

Skrevet 14. april 2021 av Leander på Skranevatnet skole

Denne boken handler om to bestevenner, Ruben og Kent. På skolen deres har de verdens verste rektor. Denne boken handler om at rektoren deres som er et miljøsvin! Han har den mest eksotiske bilen i verden, og den lager veldig mye lyd. Ruben og Kent som er hovedpersonene er nødt til og prøve å få rektoren til og være miljøvennlig. Noe som ble en utfordring. Men etter masse forsøk, blir han faktisk kjempe miljøvennlig. Det skjer fordi han får høre at det er en konkurranse om hvem som er den beste rektoren i deres samfunn. Han kommer derfor i Klagbladet hver dag i uken, og får masse ros får den gode personen han er. Ruben og Kent finner seg ikke i dette, og tenker at de kanskje ikke vet så mye om han. Hans største hemmeligheter… De prøver å finne det ut. Til en dag etter skolen når de venter bak skolen på to disser og planlegger hva de skal gjøre. Så bryter de seg inn på rektors kontor….

Boken var lettlest, men vanskelig å legge fra seg. Den var heller ikke så lang. Jeg likte særlig godt at den var så godt illustrert, og illustrasjonene var både morsomme og passet perfekt til teksten.

Denne boken er anbefalt på det sterkeste til alle, både barn og ungdom. Selv om den kanskje er skrevet for barn, har den så mye humor at jeg tror alle vil le av den. Jeg gir terningkast 6.


Simen

Simen

Skrevet 13. april 2021 av Simen på Skranevatnet

Kent og Ruben morer seg over rektor som er et miljøsvin. Rektor kjører en bil som forurenser noe forferdelig og han kaster søppel overalt. De bestemmer seg for å gjøre rektor til årets rektor, noe som viser seg å bli et veldig artig prosjekt for oss som leser denne boken.

Terningkast 5
Dette er en spennende og artig bok, med mange artige tegninger og illustrasjoner. den har mye humor i seg selv om den egentlig tar for seg miljøproblemer. Jeg begynte å le masse når jeg leste denne boken.

Jeg synes denne boken skal være en av de ti superfinalistene til bokslukerprisen 21/22.


Anne Berit

Anne Berit

Skrevet 7. april 2021 av Anne Berit på Fredheim skole

VERDENS VERSTE MILJØSVIN:

Tittel: Verdens verste miljøsvin
Forfatter: Marius Horn Molaug

Handling: Hovedpersonene Ruben og Kent har en rektor som de mener er et miljøsvin. Rektoren bryr seg ikke om resirkluering, klimagasser eller forsøpling. Guttene og resten av skolen prøver hardt å får rektoren til å bli mer miljøbevisst, men lykkes ikke. Men da byen arrangerer en konkurranse om å finne den beste og mest miljøvennelige rektoren, endrer han plutselig livsstil.

Tanker: vi likte boka godt fordi den var lett å lese med fine bilder underveis. Den handlet om et viktig tema som fler burde bry seg om i dag. Forfatteren har fått fram temaet på en morsom måte som gjør det lettere å få det med seg. Boka passer bra for både gutter og jenter og er heller ikke for lang slik at den blir kjedelig.


Andreja

Andreja

Skrevet 7. april 2021 av Andreja på Eikeli

Dritbra bok. Terningkast: 1000000 (av 6)


tArJeI

tArJeI

Skrevet 26. mars 2021 av tArJeI på Kirkenes Skole

Verdens Verste Miljøsvin

Jeg syntes boken var bra, den hadde bra fargebruk, morsom, lite å lese.

Forfatteren er Marius Horn Molaug.

Hovedpersonen er verdens verste rektor, han bryr seg ikke om barna og Miljøet. Han kjører rundt i en stor bensin bil, og lar den stå på hele dagen.

Hovedpersonen er verdens verste rektor, han bryr seg ikke om barna og Miljøet. Han kjører rundt i en stor bensin bil, og lar den stå på hele dagen.

Sjangeren er humor

Hovedpersonen er verdens verste rektor, han bryr seg ikke om barna og Miljøet. Han kjører rundt i en stor bensin bil, og lar den stå på hele dagen.

Boken var ikke så spennende, og den var ganske kjedelig.

Det endte bra for elevene, rektoren måtte sykle Norge rundt og spre miljøet.

Så jeg gir den terningkast 4.

Vis flere anmeldelser

Til toppen