Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Verdens verste vitsebok

2020 10 anmeldelser

Den åttende boka om våre hardt prøvede - og hardt prøvende - bestevenner, Kent og Ruben, er endelig her. Som et fantastisk servicetilbud har de samlet sammen de absolutt verste (og noen ganske ok) vitsene som finnes. Dette er vitser Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Mikkel

Mikkel

Skrevet 28. april 2020 av Mikkel på Grav skole

Bra og morsom bok😏


Jordan

Jordan

Skrevet 15. april 2020 av Jordan på Lakkegata skole

Verdens verste vitse bok

Hvorfor anbefaler jeg den?: Jeg anbefaler den fordi den har kule vitser og er bra for yngre og eldre barn ungdom og kanskje voksene jeg synes at boka er kul gode illustrasjoner og bra skrevet!

Hva jeg misliker med boka: Det jeg ikke liker med boka er et de er lite tekst de hadde vært kult om boka hadde hatt mer tekst men jeg forstår det fordi det er en vitsebok.
Hva synes jeg om boka?

Jeg synes at boka er ok og at den er kul fordi vitsene er morsomme vitser som får meg til å le karakterene er kule de er de samme karakterene i Verdens verste fotballkamp.

Vitser: søsteren min synes jeg er nysgjerrig.
Hvordan vet du det? Har hun sagt det?
Nei…, det står her i dagboka hennes.
Uansett gir jeg boka 5/6 terningkast


Tuva

Tuva

Skrevet 17. mars 2020 av Tuva på Goa skole

Verdens verste vitsebok av Marius Horn Molaug
Denne boka hadde veldig gode vitser, men den hadde nesten de samme vitsene som alle andre vitsebøker så da var den litt kjedelig. jeg gir denne boka terningkast 3/6 Jeg synes denne boka ikke skal være med i bokslukerprisen.


Isabella

Isabella

Skrevet 16. mars 2020 av Isabella på Goa skole

Boken er skrevet av Marius Horn Molaug.
Jeg synes at vitsene i boka var veldig gode, men det var noen jeg ikke forstod i det hele tatt. Jeg likte godt at det var litt vanlig tekst i begynnelsen av boka og så kom vitsene.
Jeg gir denne boka terningkast: 5


Jesper

Jesper

Skrevet 11. mars 2020 av Jesper på Goa skole

VERDENS VERSTE VISEBOK av Marius Horn Molaug
Jeg synes at det er gøy med vitser fordi da kan jeg fortelle den hjeme. Det som gjør teksten god er at det er vitser jeg aldri har hørt om i det heletat.
Jeg synes at klasser som liker å lese vitsebøker kan lese boka
terningskast 6
jeg synes at boka bør være med i boksdlukerprisen.

Vis flere anmeldelser

Til toppen