Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Vikinger på 1-2-3

2021 16 anmeldelser

Hvordan var det egentlig under vikingtiden? Hvorfor ble vi vikinger? Hadde de egentlig horn på hjelmen? Her får elever alt de trenger for å briljere i historieundervisningen på skolen. Boken gir et raskt og humoristisk dykk vikingtiden og folkene som levde da. Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Romesa

Romesa

Skrevet 14. april 2021 av Romesa på Østgård skole

Boken handler om hvordan vikinger var før i tiden. Hva de spise, gjorde, levde osv. Dette er på en måte en faktabok om vikinger.

Jeg likte at det var morsomme og litt rare fakta i boka. Det er noe veldig morsomt som står på s.54 og s.39 i sånne faktabokser på en måte eller hva det heter. Boka er lettlest, så den passer for alle.

Jeg anbefaler å ta med denne boka i bokslukerprisen. Jeg anbefaler også å lese denne boka hvis du liker vikinger. Jeg gir boka terningkast 4/6.


Sereina

Sereina

Skrevet 12. april 2021 av Sereina på Prestheia Skole

Vikinger på 1-2-3:
Boka fortjener terningkast 3 siden boken var veldig kjedelig og lettlest bok.
Boken leser man ut på 1-2-3 og det synes jeg er dumt. Jeg synes boken burde ha bilde av et ekte skip men det har den ikke det er bare bilder som er tegnet og da blir det litt mindre lærerikt.


oliver

oliver

Skrevet 12. april 2021 av oliver på setermoen skole

Boken handler om vikinger, hvor de plyndret og viktige slag.

Guder er også viktig i boken og hvem man måtte be til for å få god lykke til det man skulle gjøre. I boken lærer man at man også blodet, blodet er når du ofrer noe. Guttene dro på tokt når de bare var 12 år. Og kong Olav Haraldsson kristnet landet i år 1000.

Boken er lett lest og etter min smak litt for lett. Terningkast 4 og boksjanger fakta. Jeg gir den en firer fordi den var spennende, men ikke så spennende at man ble opphengt i den. Det var morsomme fakta og jeg likte måten de beskrev tingene på.


Miriam

Miriam

Skrevet 9. april 2021 av Miriam på Midtbygda skole

Tittel på boka: Vikinger på 1-2-3
Forfatter: Cheilie Winger og Helena Lindholm

Dette er en bok med masse fakta om vikingene.
Vikingene var store og sterke og de ble lært opp til å slåss med våpen helt fra de var små, det gjaldt mest for gutter men også noen jenter, jeg lærte dette fra boka. Jeg synes denne boka var litt bra, jeg lærte jo masse nytt om vikingene. Dette er nok en bok for de som elsker faktabøker og vikinger. Jeg gir denne boka terningkast 3 -4. Det var vanskelig å skrive bokanmeldelse til denne boka det er fordi den er så kort.


Ole-Emil

Ole-Emil

Skrevet 7. april 2021 av Ole-Emil på Østgård

Vikinger på 1-2-3

Vikinger på 1-2-3 er en fakta bok.
Den er veldig spennende, vis man døde tappert så kom dem til et sted som hetter Valhall. Vikingene hadde mange slaver.
Vikinger drar mye i båter. De som var sterke og fryktløse
ble kalt muskelbunter. Vikinger måtte ha 2 kuer for og bli sammen. Vikinger var glad i og drepe. Viking barn gikk ikke på skole eller barne hage men de fikk lære og sloss og drepe.
Jeg gir boka terningkast 6.

Vis flere anmeldelser

Til toppen