Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Yoko Onurs dobbeltliv

2020 5 anmeldelser

Det nærmer seg den aller SISTE skoleavslutninga for Yoko. Så venter den aller FØRSTE sommerferien med den nye pappaen hennes, Adam. Den EKTE pappaen hennes, han som plutselig dukka opp da Yoko og bestevennen Kara laga REVOLUSJON for å få Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Ida Aleksandra

Ida Aleksandra

Skrevet 20. mars 2020 av Ida Aleksandra på Årås skule

Eg synest Yoko onurs er veldig bra! Det er fordi det er masse drama og det likar eg. Eg liker at det er litt action og spenning óg. Eg gleder meg skikkeleg til å lese bok nr. 1 i denne serien. Det var litt vanskeleg og komme inn i forteljinga da den begynte rett på. Når man får lest litt er den skikkeleg gøy. Eg vil gje terningkast 5!


Alva

Alva

Skrevet 20. mars 2020 av Alva på Årås skule

Eg likte denne boka veldig godt fordi eg ble dradd inn i boka med ein gong og det var ein veldig moro bok og lese for meg. Den handlar om familie og at du skall ta vare på den familien du har og det synest eg er eit bra tema. Det handlar og om litt mobbing og utestenging og venner, kordan det er og vere ungdom og vere forelska. Og Yoko har det vanskeleg med to fedre og ein singel mor ho har ein beste venn som bor rett over hun i leilegheita og Yoko har nettopp funne faren sin. Dette er den andre boka men eg førestilte meg kva som skjedde i den første boka. Det var litt mykje spenning i denne boka og det synest eg var veldig bra. Eg trur denne boka vil passe bra in for 6kl. spesielt de som liker spenning, folk kan synes den er litt kjedeleg i bejynelsen men den blir betre. Terningkast 6


Marie og Saana

Marie og Saana

Skrevet 11. mars 2020 av Marie og Saana på Landås skole

Yoko Onurs dobbeltliv
Av Ayse Koca
Boken handler om Yoko som er hovedpersonen og bestevennen hennes Kara.
Yoko har nettopp fått vite hvem som er faren hennes. Yoko og Kara har tenkt å flytte inn i huset til faren når de blir gamle nok. De kaller huset til faren glasshuset. Da Yoko kommer til glasshuset for første gang treffer hun Alan som er nevøen til Arman. Arman er kjæresten til faren til Yoko. I begynnelsen hater hun Alan. Så begynner hun å like ham.
Boken har mye drama og mye skjer på en gang. Boken er skrevet på en dagbok-aktig måte. Vi likte boken ganske godt og den er bra skrevet. Den har passelig stor tekst.
Vi anbefaler denne boken til de som liker drama og litt spenning. Vi gir boken terningkast 4.
Anmeldt av Saana og Marie 5.trinn Landås skole


Emma

Emma

Skrevet 10. mars 2020 av Emma på Tåsen

Boken er skrevet av Ayse Koca.
Yoko Onours Dobbeltliv handler om Yoko som fant ut at hun hadde en far som hun trodde var død. Hun og bestevennen sin Kara skal dra og besøke faren sin en helg, men Kara har fått vannkopper og hun må dra alene. Der er også Alan, niesen til kjæresten til faren hennes. Og han ødelegger helgen helt for Yoko.

Jeg synes denne boken var veldig kjedelig og anbefaler ikke og lese den.
Jeg gir boka et terningkast 1


Zahra

Zahra

Skrevet 2. mars 2020 av Zahra på Risør barneskole

Boka handler om en jente som heter Yoko og bestevennen som heter Kara.
Hun bor med med moren sin i en blokk. Hun finner ut av at hun har en pappa som hun trodde var dø.
Pappaen er gift med en mann og de bor i et veldig stort hus.
Yoko og Kara har hemmelige revolusjons planer om å flytte inn i glass huset til pappaen når de blir gamle nok, Men så kommer Alan og ødelegger planene.
Boka er spennende fordi forfatteren skriver den på en spennende måte.
Boka er sterk fordi det handler om viktig ting.
Du kan ikke legge boka ifra deg fordi den er veldig spennende.
Du lurer hele tida hva som kommer til skje videre.

Til toppen