Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Zidanes dans

2021 11 anmeldelser

En dag mens Mikke og kompisene spiller PlayStation, dukker selveste Zinedine Zidane dukker opp på skjermen og ber dem om hjelp. Er det mulig? I morgen skal han lede Real Madrid mot Barcelona i El Clásico, den største kampen i Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Amir

Amir

Skrevet 16. april 2021 av Amir på Fredheim

Boka er lagd av Arild Stavrum
Sjanger: fantasi og sport
Hovedpersoner: Shearer, Mikke, Hansa og Kari.
Boka handler om Mikke og vennene hans som går på en tidsmaskin reise og min favoritt del var når Hansa sklitaklet Hitler. Boka er en veldig fin bok som høytlesning bok og en bok du kan lese alene jeg likte boka fordi boka handler om fotball jeg ville gitt boka anbefalt på sitt høyeste. Jeg synes boka var spennende fordi når de gikk på tur til å finne Zidane så kom de forbi mange folk og ting som de måttte komme forbi. Jeg ville anbefalt de


PaTRicK

PaTRicK

Skrevet 14. april 2021 av PaTRicK på kirkenes skole

Tittel: Zidane dsns

Forfatter: Arild Stavrum.
Forside: veldig kul forside og at de svever og ser på dingsene i bildet.
Sjanger: drama spenning.

Hoved personenene er Mikke, Hansa, Shearer og Kari. Det er litt forvirende nor det er mange hovedpersoner. de liker fifa, fotball og krig.

Det var passerlig med tekst på sidene men ingen bilder.
Og veldig gøy og lese. Forklaringene er dårlig og i starten av boken for man ikke vite hvem som er hvem. AT hun ene het mikke og det fikk vi vite i slutten av boken.
Jeg synes den var gøy i lese jeg hadde lyst å lese mer og mer. Og jeg er jo også intressert i tingene i boken for eksempel fotball, krig og fifa.

Jeg gir boken terningkast 4.


Emma

Emma

Skrevet 13. april 2021 av Emma på kirkenes

Tittel: Zidanes dans

Forfatter: Arild Stavrum

Sjanger: Det er litt blanding av fantasy og drama fordi man blir tatt tilbake i tid av playstation.

Hovedpersonen heter Mikael Milnbergan. Han er ellve eller tolv år og bor i Kristiansund. Han spiller for Clausenenges Gutter12. Hannes to bestevenner heter Hansa og Shearer og de er veldig god til å spille fifa, Mikael eller mikke som alle kaller han hadde fått Maradonas sko og kapteinsbind. Hadde de fått rating i fifa ville Shearer fått 92 poeng, Hansa ville fått 77 poeng og Mikke ville fått minst 40 poeng.

Jeg syntes at boka var veldig bra, fordi den handlet litt om fotball, litt om krig og litt om hovedpersonene. Jeg likte godt da de snakket om taktikk og om hvordan de driblet og sånt. Jeg ble overrasket over at Mikke og Kari ble dratt inn i stigespillet på slutten. Slutten var overraskende fordi de ser på en fotballkamp. Jeg gir boka terningkast 6.


Viliam

Viliam

Skrevet 9. april 2021 av Viliam på Fredheim

Sjanger: Fantasi og sport
Forfatter: Arild Stavrum
Hovedpersoner: Shearer, Hansa, Kari og Mikke
Boka handler om at Shearer, Hansa, Kari og Mikke skal prøve å finne Zidane som er i en helt annen tid. Jeg likte delen da Shearer taklet Hitler i beinet og synger en Kristiansund sang, det var veldig morsomt. Den forrige boka i denne serien heter Maradonas Magi . Man må ikke lese den for å skjønne Zidanes Dans. Og det er vilt skrivet av forfatteren. Det var ikke veldig vanskelig å legge fra seg men den var bra. Det var lett å skjønne teksten. Jeg anbefaler den virkelig.
Ting som jeg likte
•Veldig vanskelig å skjønne hva som skjedde men slutten var lett å skjønne
• Jeg likte at den var litt lang for da kan jeg lure på hva som skjer
• Det var ok lange sider
• Jeg liker at det er en fotballbok men samtidig handler om mye mer
• Jeg liker at man må ikke lese forrige boka i serien som heter Maradonas magi som jeg har nevnt før
• Jeg liker delen der de spør Kante som er en kjent fotballspiller om de har slått ned Zidane fordi jeg kunne se for meg hvor komisk det hadde sett ut
• Og delen der Shearer taklet Hitler det hørtes ut som en grisetakling


Andreas

Andreas

Skrevet 7. april 2021 av Andreas på Fredheim skole

Bokanmeldelse om zidane dans
Arild Stavrum lagde boka som heter zidanes Dans.
Hovedpersonene er Hansa og Shearer og mikke og Kari.
Hansa spilte FIFA 21 Plutselig så begynte det å ringe inni PlayStation. Han prøvde å finne hvilken knapp det var for å ta telefonen. Han prøvde alt men han fant den ikke riktige knapp. Men han gikk og hentet headset og koblet den i PlayStation. Han fyren som ringte sa hello. Shearer sa gi meg den hvem snakker du med, Hansa sa vet ikke. Who are you. Fyren sier, i am Zinidine Zidane i need help.

Jeg likte boka fordi Den handlet om fotball og PlayStation fordi det er gøye ting å gjøre på fritiden og når du er hjemme og Den handler om en legende på 2000-tallet Som heter Zinidine Zidane. Det er bare 144 sider i boka.

Det jeg synes dårlig at det er ikke noe bilder bare tekst og det er litt for mye tekst jeg liker mest tegneserier og bilder i bøkene ikke bare tekst.

Jeg anbefaler boka til de som liker fotball og de som liker å spille PlayStation 4 eller 5 liker å lese tidsmaskin.
Jeg synes boka skal komme i neste bokslukerprisen i 2022.

Vis flere anmeldelser

Til toppen