Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Zidanes dans

2021 13 anmeldelser

En dag mens Mikke og kompisene spiller PlayStation, dukker selveste Zinedine Zidane dukker opp på skjermen og ber dem om hjelp. Er det mulig? I morgen skal han lede Real Madrid mot Barcelona i El Clásico, den største kampen i Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Viliam

Viliam

Skrevet 9. april 2021 av Viliam på Fredheim

Sjanger: Fantasi og sport
Forfatter: Arild Stavrum
Hovedpersoner: Shearer, Hansa, Kari og Mikke
Boka handler om at Shearer, Hansa, Kari og Mikke skal prøve å finne Zidane som er i en helt annen tid. Jeg likte delen da Shearer taklet Hitler i beinet og synger en Kristiansund sang, det var veldig morsomt. Den forrige boka i denne serien heter Maradonas Magi . Man må ikke lese den for å skjønne Zidanes Dans. Og det er vilt skrivet av forfatteren. Det var ikke veldig vanskelig å legge fra seg men den var bra. Det var lett å skjønne teksten. Jeg anbefaler den virkelig.
Ting som jeg likte
•Veldig vanskelig å skjønne hva som skjedde men slutten var lett å skjønne
• Jeg likte at den var litt lang for da kan jeg lure på hva som skjer
• Det var ok lange sider
• Jeg liker at det er en fotballbok men samtidig handler om mye mer
• Jeg liker at man må ikke lese forrige boka i serien som heter Maradonas magi som jeg har nevnt før
• Jeg liker delen der de spør Kante som er en kjent fotballspiller om de har slått ned Zidane fordi jeg kunne se for meg hvor komisk det hadde sett ut
• Og delen der Shearer taklet Hitler det hørtes ut som en grisetakling


Andreas

Andreas

Skrevet 7. april 2021 av Andreas på Fredheim skole

Bokanmeldelse om zidane dans
Arild Stavrum lagde boka som heter zidanes Dans.
Hovedpersonene er Hansa og Shearer og mikke og Kari.
Hansa spilte FIFA 21 Plutselig så begynte det å ringe inni PlayStation. Han prøvde å finne hvilken knapp det var for å ta telefonen. Han prøvde alt men han fant den ikke riktige knapp. Men han gikk og hentet headset og koblet den i PlayStation. Han fyren som ringte sa hello. Shearer sa gi meg den hvem snakker du med, Hansa sa vet ikke. Who are you. Fyren sier, i am Zinidine Zidane i need help.

Jeg likte boka fordi Den handlet om fotball og PlayStation fordi det er gøye ting å gjøre på fritiden og når du er hjemme og Den handler om en legende på 2000-tallet Som heter Zinidine Zidane. Det er bare 144 sider i boka.

Det jeg synes dårlig at det er ikke noe bilder bare tekst og det er litt for mye tekst jeg liker mest tegneserier og bilder i bøkene ikke bare tekst.

Jeg anbefaler boka til de som liker fotball og de som liker å spille PlayStation 4 eller 5 liker å lese tidsmaskin.
Jeg synes boka skal komme i neste bokslukerprisen i 2022.


Adrian

Adrian

Skrevet 25. mars 2021 av Adrian på Valestrand skule

Zidanes Dans

Av Arild stavrum

Boken handler om fotballspilleren Zinedine Zidane ble kidnappet. Fire venner, Mikke, Hansa, Shearer og Kari spiller fifa å plutselig kom det en mann opp på skjermen. Han sier at Zidane er kidnappet og dere må hjelpe han. De fire vennene har lyst til å hjelpe Zidane.

Eg vil gji boken terningkast 4.

-Boken har ikke bilder,det er litt dumt.

-Boken er spennende

-Boken er ganske morsom

-Eg levde meg ikkje inn i boken.

Eg synst boka kan vinne bokslukarprisen.


jente 12

jente 12

Skrevet 22. mars 2021 av jente 12 på kirkenes skole

Personene i boken er: Mikke, Hansa, Shearer og Kari. Shearer er 04, og resten er 09
Mikke, vennene og selveste Zidane havner inni i et PlayStation univers. Boken handler om Krig, Spill Og selvsagt mye om fotball.

e ikke forstå ellet utale noen enkelte ord.

Det er ingen bilder. Det er en bok på 144 sider. Passer fint til gutter på 10 – 13 år selvfølgelig jenter også som liker fotball. Det er ingen forklaring på hvem Zidane er, i begynnelsen viste ikke jeg hvem det var snakk om. Levde meg ikke helt inn i boka. Så derfor blir det terningkast 2.
•Levde meg ikke helt inn
•ingen bilder
•Mye spenning
•Forklarte ikke hvem zidane er
•Passer fint til de som liker fotball
•forstår ikke enkelte ord
Forfatter: Arild Stavrum
Utgittår: 2020


Leander

Leander

Skrevet 11. mars 2021 av Leander på Mathopen skole

Tittel på boken: Zidanes dans
Forfatter: Arild stavrum
Antall sider: 144
Terningkast: 4

Boken handler om fotballspilleren Zidane ble kidnappet. Fire venner spiller fifa på playstation å plutselig kom det en mann opp i skjermen. Han sier at Zidane er kidnappet og dere må hjelpe han. De fire vennene har lyst til å hjelpe og må løse mysteriet sammen. Boken med uten bilde men er veldig spennende.

Jeg synes boken er bra og den er lett å lese og lett å leve seg inn i. Jeg synes det er mye tekst i boken og jeg savner bilder. Dette er en svakhet synes jeg. Styrken i boken er at den er spennende. Gjennom fotballkampene på fifa spillet må de vinne kampen for å komme nærmere Zidane. Hvis de taper må de bli i kjelleren, og her blir de værende lenge. Denne boken håper jeg blir med i bokslukerprisen.

Vis flere anmeldelser

Til toppen