Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Zombie-Bjarne

Sigbjørn Mostue Cappelen Damm 2014 15 anmeldelser

Ikke alle naboer er like hyggelige. Naboen til Emma og Emil er rektor på skolen  hvor tvillingene går. Og han er av de rektorene man skal passe seg for, streng og skummel. Denne jula skal Bjarne på cruise til Karibia. Vis hele forlagsteksten

Amalie Haugland

Amalie Haugland

Skrevet 29. januar 2015 av Amalie Haugland på Smørås

Zombie-Bjarne.

Kort beskrivelse: Boken handler om en zombie som heter Bjarne.
Bjarne er rektoren på skolen, og han er naboen til Emil og Emma. Bjarne liker ikke så godt Emil og Emma. Han liker istedenfor Lynn og Nathalie. Lynn og Nathalie er nesten slemme mot alle unntatt Bjarne, selvfølgelig.

Emil og Emma hater Lynn og Nathalie fordi de er så frekke, slemme og til slutt helt ubrukelige. Men Bjarne synes de er bedre en de andre til å oppføre seg og være hyggelig, men der tar han helt feil.

Så har vi pus han er hunden til Emil og Emma. Altså pus er en hund, han ble kalt pus fordi når han var liten lignet han son på en pusekatt at de kalte han for pus.

Min beskrivelse av boken:

Jeg liker boken fordi: jeg synes at dette var spennene. Når jeg begynte på boken kom jeg rett inn i den, istedenfor at jeg kommer halves i boken å da begynte jeg å forstå va den handler om da. jeg synes kanskje den var litt dårlig men jeg hadde kommet inn i den så jeg synes egentlig det gikk fint. jeg anbefaler denne boken til folk som liker Zombier og håper alle sammen likte anmeldelsen min.


Amy og Tobias Allers-Hansen

Amy og Tobias Allers-Hansen

Skrevet 29. januar 2015 av Amy og Tobias Allers-Hansen på Smørås

Vi likte boken. Den var veldig spennende og gøy! Vi lurte fælt på hva det var med Bjarne når vi begynte med boken. Men en ting forfatteren burde skrevet ting som skjedde i Karibia. Hvis du begynner med boken så må du lese hele for å ikke lure på hva det er med Bjarne.


Rebekka Turøy

Rebekka Turøy

Skrevet 28. november 2014 av Rebekka Turøy på Træet Skule

Zombie Bjarne
Forfatter: Sigbjørn mostue
Tittel: Zombie bjarne
Anmeldt av: Rebekka og Linnea,6 klasse, træet skole
Bjarne er rektor på Emma og Emil sin skole men også naboen deres, Og nå er det jule ferie og mens Emma og Emil skal sitte inne og se på tv og spise snop skal Bjarne på sin drømme ferie på crus til caribia ,men når Bjarne kommer hjem har noe skjedd med ham noe helt forferdelig … han har blitt en zombie , med stor appetitt på barnehjerne og det kan bli en utfordring for Emma og Emil . men heldigvis har han med ett brev med hjem som gjør at han blir Emma og Emil sin tjener og da blir det snop i mat pakken og andre usunne ting og nå som Emma og Emil bestemmer over rektoren er det de som bestemmer over skolen . Men det er jo bare det at bjarne har så lyst på barne hjerne … Resten får du vite om du leser den. Vi syntes den passer for alderen 7-14.
Jeg gir boken tærning kast 5.


Mathilde Abbedissen Minde

Mathilde Abbedissen Minde

Skrevet 27. november 2014 av Mathilde Abbedissen Minde på TRæet skole

Forfattar : Sigbjørn Mostue
Tittel: Zombie-Bjarne
Antall sider:205 s.
Anmeldt av: Mathilde ,6.kl.Træet skule

Forfattaren heter Sigbjørn Mostue. Han blei født i 8.oktober i 1969 og bode på kløfta men nå bur han på Jessheim med to barn og ein samboar. Han har skrevet Alvetein ,nissedreperen og nokon fleire.

Hovudpersonane er Emil og Emma og hunden til de Pus. Og rektoren Bjarne.

Rektoren Bjarne er ikkje bare rektor, men naboen til Emil og Emma. I vinterferien skal Bjarne på cruise til Karibia. Når Bjarne kommer heim frå Karibia var ikkje Bjarne seg sjølv, han såg sjuk ut. Han hadde blitt en ekte Zombie med stor appetitt på barnehjerne. Heldigvis finnes det pulver som gjør Bjarne til Emma og Emils tjenere. Det var selvfølgelig noe av det kulaste i hele verden. Det lukta snop som lunsj og masse friminutt hver dag. Problemet er at Bjarne fortsatt er sluten på barnehjerne. Og han er jo rektor på en BARNESKOLE. Hvis du vil høre kva som kjer må du lese boken!!
Eg synes boken passer frå 9-14 år og eg synes den passer for guter og jenter eg anbefaler boken veldig. Eg gjer boken terning kast 5+.


maria steinli træet

maria steinli træet

Skrevet 27. november 2014 av maria steinli træet på Træet skole

Navn: Zombie-Bjarne
Laga av: Maria Steinli Træet
Forfatter: Sigbjørn Mostue
Bjarne er rektor på skolen til Emma og Emil. Han drar til karibierne og når han kommer til bake har det skjedd noe rart med han. Han har blitt en zombie og han trenger medisin for å bli frisk og imellomtiden må de i han gele som ligner hjerne.

Jeg synes boken fortjener terningkast 5!!! Bra bok og det er mange morsome bilder og morsome ting han sier. Mange sider og noen bilder. Ambefales av meg! Fra 9-12 år.

Vis flere anmeldelser

Til toppen