Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Zombiene kommer!

2020 3 anmeldelser

Du tror kanskje ikke apokalypsen kommer? Der tok du feil! Her får du den komplette håndboken som forteller deg alt du trenger å vite når apokalypsen kommer. Hvordan skal man overleve når verden oversvømmes av zombier? Du trenger mat, vann, Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Oliver

Oliver

Skrevet 16. april 2020 av Oliver på Lakkegata

Zombiene Kommer boka handler om at det er en apokalypse med zombier. Den er skrevet på en dagbok/fakta måte selv om ikke alle tingene er fakta. Den har for eksempel fakta om hvordan man overlever, selv om zombier ikke finnes. Hovedpersonen heter Darwin og er den som har skrevet Dagboken. Men den som har skrevet boka heter Jill Moursund. Den har mange bra illustrasjoner som passer til teksten, gjør den gøyere å lese og gir mer liv til boka.
En ting jeg merket mens jeg leste var at den faktisk hadde flere ting som jeg ikke kunne fra før av, og ting som jeg faktisk kunne trenge gjennom livet. Det var faktisk noen sider der den hadde oppskrifter som for eksempel da den hadde en oppskrift på pinnebrød. Dette var kult og rart, jeg hadde aldri tenkt meg at det ville vært en bok om zombier som har oppskrifter i seg som faktisk er spiselig. Boken var faktisk skikkelig bra for å være en bok om zombier, selv om jeg heller ville lest en fantasy bok. Jeg ville gitt denne boka en 4-5/6 fordi jeg synes den var litt liten og jeg er ikke så glad i å lese sånne bøker.
Hvis du liker å lese dagbok bøker med zombier, er denne boka for deg.


Amalie

Amalie

Skrevet 11. februar 2020 av Amalie på Namsskogan skole

Denne boken er spennende og interessant så les denne boken da får du lært deg en ting eller to om zombi akopolypser og tips så les denne boken.


Even

Even

Skrevet 10. februar 2020 av Even på Namsskogan

Lærerik vis det blir zombieapokalypse

Til toppen