Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Zombieutbruddet

Robert Næss Juritzen jr 2018 10 anmeldelser

FØRSTE BOK I NY SERIE Alle vet hvordan man stopper en zombie. Du bare moser hjernen - og det er det. Men hvordan stopper du et hissig zombievirus som truer med å spre seg over hele Norden, kanskje hele verden? Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Jonas

Jonas

Skrevet 4. april 2018 av Jonas på ila

Byrået for ikke-hendelser
Zombie utbruddet
Forfatter: Robert Næss
Illustratør: Den har ikke illustratør

Denne boken handler om en gutt og en jente som heter Thelma og Tico og som har et ganske kjedelig liv. De blir tatt til BIH og skal snart bli agenter. Det kom et zombie utbrudd. De skulle ta en prøve av hjernen til Olav den hellige. De gikk sammen med to andre, men etter at de hadde gått et stykke så var det bare plass til Tico og Thelma. De gikk videre og fant Olav den hellige, men ikke bare han. Det var masse zombie munker som var veldig sinte. De fikk tatt prøven, men glemte veien ut. De ble fanget i et gammel kjøkken der det var dekning. De fant en hemmelig dør så de kom seg ut.

Hva jeg synes om boken:
Jeg syntes boka var bra fordi den var spennende, men noen kapitler var litt kjedelig. Jeg anbefaler denne boken til de som liker spenning.

Terningkast: 5


Aleksander Amundsen

Aleksander Amundsen

Skrevet 3. april 2018 av Aleksander Amundsen på Ila skole

Bokmelding – del en leseopplevelse
Tittel: Byrået for ikke hendelser ep 1 Zombie utbruddet
Forfatter: Robert Næss
Illustratør: Den har ikke illustratør
Boka handler om:
To folk som plutselig blir kidnappet til et byrået. Folkene som jobbet der hadde falske navn. De får et farlig oppdrag mot et zombie virus som kan få alle til og bli zombier men klarer de og bekjempe zombiene.
klarer de det eller dør de eller enda verre, de kan selv bli zombier.
Dette synes jeg om boka:
Jeg synes den er bra og spennende. Skikkelig rart med zombier, men jeg likte den veldig godt.
Veldig mye tekst også.
Jeg vil anbefale/ikke anbefale boka fordi:
Jeg vil anbefale boka spesielt for de som er glad i å lese. Veldig mystisk i starten, men skjønte jeg tegningen etterhvert.


Sofie

Sofie

Skrevet 3. april 2018 av Sofie på Ila skole Trondheim

Boka handler om
Thelma og Tico som en dag blir tatt av noen fremmede i svart i en svart limo. De blir ført til et hemmelig sted og de får vite at de som kidnappet er agenter som jobber mot å bekjempe ting som egentlig ikke finnes. Thelma og Tico tror ikke på dem og de blir sluppet fri, etter en stund vil de bli med likevel, men de venter så lenge at de begynner å miste håpet. En dag får Tico en melding med bare noen tall på og Thelma får en med et stedsnavn på. Thelma og Tico drar for å undersøke og de får seg litt av en overraskelse…….

Dette synes jeg om boka
Boken er veldig bra, den er litt skummel og ganske ekkel. Boken har en norsk forfatter og det synes jeg er bra. Hovedpersonene er 12 år og de går på en helt vanlig skole i Norge.

Jeg anbefaler/anbefaler ikke boken fordi
Jeg anbefaler boken til de som liker skumle og litt ekle ting og de som liker gammel norsk folketro. Jeg synes denne boken passer for de som er 10-13 år og jeg synes den var veldig bra.

Jeg ønsker at boken blir med i bokslukerprisen til neste år.
Jeg gir boken terningkast 6.


en jente

en jente

Skrevet 3. april 2018 av en jente på ila skole

Jeg synes det var egentlig en ganske kjedelig bok. Boka handlet om ei jente som heter Thelma og en gutt som heter Tico. De er bestevenner, men lei av sine kjedelige liv. En dag blir de spurt om å bli agenter for BHI. De bestemmer seg seg egentlig for å si nei, men så ombestemmer de seg. For ingen av dem vet hva slags vesner som egentlig finnes……..


H&M

H&M

Skrevet 3. april 2018 av H&M på Ila Skole Trondheim

Bokmelding – del en leseopplevelse
Tittel: Zombie utbruddet
Forfatter: Robert Næss
Forlag og utgivelsesår: juritzen junior, 2017

Boka handler om:
Den handler om Tico og Thelma, de er lei av sine gamle kjedelige liv og ønsker at noe skal skje.
En dag blir de tatt ut til og bli agenter for BIH (byrået for ikke-hendelser) De må ta en utdanning på 12 år.
Men så skjer det et uventet zombieutbrudd, De må dra til Trondheim. Men det ingen vet er at under Nidarosdomen skjuler det seg hemmelige huler og grotter som ingen vet om…

Dette synes jeg om boka:
Vi synes denne boken er veldig spennende og dramatisk.
Jeg vil anbefale/ikke anbefale boka fordi:
Det skjer noe hele tiden det er derfor den er så bra.

Til toppen