Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Egoland

Lars Joachim Grimstad Aschehoug 2016

Pappaen til Finn er statsminister i Norge og ufattelig populær. Teddy Fahr mener nemlig at nordmenn fortjener å kose seg og bruker oljepengene på å gi folket det de vil ha. Men folket vil ha mer, og snart er statsministeren i full fart på vei nedover – i verdens største rosa vannsklie.

TIDENES NEST MEST POPULÆRE STATSMINISTER

Den smørblide programlederen med den koselige dialekten skakket litt på hodet og smilte sitt bredeste margarinsmil.

– Og siden detta e sommarens siste «Sommarkos», har me fått storfint besøk, sa hun til TV-kameraet.

Hun satt i programlederstolen på taket av Operaen i Oslo, slik hun hadde gjort hver eneste kveld denne sommeren. Hun ledet Norges mest populære TV-program, og i den hvite sofaen ved siden av henne hadde det sittet nye gjester hver dag.

Nå satt det en liten, småtjukk mann med en veldig lang hentesveis der.

– Me e nemlig så heldige at me i dag har med oss selveste statsministeren, sa hun og slo hendene sammen.

– Velkommen, Teddy Fahr!

Kameraet zoomet ut og viste hundrevis av publikummere som nå klappet og jublet som gale i kveldssola på operataket.

– Takk, takk, takk, sa statsminister Fahr og bukket lett til alle kanter, før han dro hånda raskt over skallen, for å holde de få hårstråene på plass i den lette vinden.

– Ja, har statsministeren hatt ein fine sommar?

Statsminister Teddy Fahr snudde seg mot publikum.

– Har dere hatt en fin sommer?! ropte han.

Folk jublet og ja-et alt de kunne. Teddy snudde seg tilbake mot programlederen.

– Da har jeg også hatt en fin sommer, sa han med et stort smil.

Hun smilte tilbake og folk i de tusen hjem tenkte at det blir ikke sommerkoseligere enn dette.

– Det hjelpe vel litt på at du e så inderlig populære for tiå? sa programlederen.

– Ellår ka seie dåkkår, folkens?

Nok en gang jublet og klappet publikum, inkludert statsministerens gamle mor og to av de tre sønnene hans.

– Hehe, det var da voldsomt, sa statsministeren i et forsøk på å være beskjeden, men det var lett å se at han likte det.

– Eg hørte på radioen på veien her te at nittifira prosent av befolkningå synst at du gjør ein fantastiske jobb som statsminister. Det e visst bare ein statsminister før deg i heile Norges historie som har hatt større oppslutning. Det e’kje verst? sa programlederen og blunket til statsministeren.

– Nei, deet … det er jo fantastisk, sa Teddy Fahr.

En observant TV-seer ville kanskje ha lagt merke til at han fikk et misfornøyd drag over ansiktet akkurat idet hun nevnte at han var den nest mest populære statsministeren gjennom tidene. Men etter en lang dag i den stekende, norske sommersola, var det tynt med observante seere der hjemme.

– Det selges Teddy-dukkår, Teddy-bjørnar og Teddy-maskår. Teddy e landets mest populære guttanavn og i tillegg e den … eh, karakteristiske sveisen din e jo blitt trendy, sa hun og lo.

Teddy Fahr lo med og dro hånda over skallen.

– Det virke som om du skjønne ka Norges befolkning vil ha?

Statsministeren nikket og smilte.

– Det hjelper å ha kjørt taxi i mange år. Prata mye med folk da,
sa han og lente seg fram i sofaen.

– Det hele er jo enkelt. Folk vil jo helst kose seg. Og som jeg har sagt hele tiden: Vi nordmenn fortjener å kose oss. Det er ikke bare bare å bo her oppe i nord. Som regel er det surt og kaldt, og ikke sånn som dette her, sa han.

Han var blitt varm i trøya nå, bokstavelig talt, små svettedråper piplet fram på nesa hans. Programlederen nikket mens Teddy snakket.

– Og så har du jo så mange goe idear, som folk sette pris på. Som sommarens «Smørepatrulje». Eller, ka seie dåkkår? sa hun og snudde seg mot publikum igjen.

Nå var det damene som oooh-et høyest. «Smørepatruljen» besto nemlig for det meste av unge menn. Gjennom hele sommeren hadde de reist land og strand rundt, særlig det siste, og smurt inn nordmenn med solkrem. Helt gratis. Alt sammen sponset av Teddy Fahr og den norske stat.

– Og i kveld e du her for å se endå ein av dine idear bli satt ut i live? fortsatte programlederen og slo hendene sammen.

– Du ska nemleg åpna verdens største vann-sklia!

Operataket ristet da publikum nærmest tok bølgen. TV-bildene viste den enorme vannsklia, meter for meter.

Som en enorm, rosa slange begynte den oppe på selve taket, stupte ut mot Oslofjorden, buktet seg rundt hele Operaen, før den forsvant inn i selve bygget gjennom en åpning i glassfasaden. Der fortsatte den i lufta gjennom hele den største salen, kom ut igjen på den andre siden og svingte ut mot fjorden en siste gang før den ble litt slakere mot slutten og endte i havet langt der nede.

– Verden har jo ikkje sett maken, sa programlederen.

Så skiftet hun stilling i stolen sin og anla en mer alvorlig mine.

– Nåken kritikarar meine at du nå har gått heilt ifra forstanden. At du bruke altfor mye pengår på tull og tøysete idear? At det e nok av krisår og krigar ute i verden som har mye mærr behov for desse pengane. Eller at det fins mye viktigare ting her hima enn ei rosa vann-sklia, som dessutan ødelegge et praktbygg som Operaen?

Programlederen forsøkte å smile litt mot slutten, dette skulle tross alt være et lett og trivelig kveldsprogram med mest mulig latter og koseprat. Men innimellom trenger folk å våkne litt i sofaen, hadde sjefen hennes sagt.

Statsministeren smilte heldigvis lurt og løftet en finger.

– For det første: Jeg tror de fleste synes Operaen er blitt mye kulere nå, med verdens største vannsklie? Hæ?

Nå var det Teddys tur til å snu seg mot publikum, og responsen lot ikke vente på seg. De var jublende enig med ham. Han løftet en finger til.

– For det andre: Hvem skal kose seg, om ikke oss? Hvem skal tenke på oss nordmenn, om vi ikke gjør det sjæl? Hæ?

Teddy Fahr kikket på fingrene sine, for å se hvor langt han hadde kommet.

– Og for det … eh, tredje: Hva skal man med penger om man ikke bruker dem?

Publikum hoiet for hver setning. Da de endelig hadde hoiet ferdig, var det Teddys tur til å bli alvorlig i ansiktet.

– Å være statsminister er en veldig viktig jobb. Man kan nemlig være med på å bestemme hva slags land man vil ha.

Han snudde seg mot noen av barna blant publikum.

– Det er litt som å bygge Lego, ikke sant?

Barna skjønte at de var på TV og nikket som gale.

– Skal man bygge en brannstasjon i fem etasjer? Eller et kjøpesenter med curlinghall i kjelleren?

Barna nikket til begge deler.

– Eller … skal man heller bygge en vannsklie fra toppen av Operaen og rett ut i havet?

Publikum brast ut i latter. Teddy lot dem le ferdig før han fortsatte.

– Vi er så heldige at vi kan lage vårt eget Legoland her i nord. Vi kan bygge både brannstasjoner, kjøpesentre og vannsklier. Vi har nemlig råd til det. Derfor åpner vi verdens største vannsklie i dag.
Nok en gang snudde han seg mot publikum.

– Og derfor åpner vi verdens kuleste vikingpark på onsdag! sa han og smilte av den øredøvende hyllesten som sikkert kunne høres til Drøbak, langt uti Oslofjorden.

– Ja, ka du får te! Å bygga om Bislett stadion te ein temapark om vikingar. Det e jo bara heilt fantastiskt, sa programlederen som nå var fullstendig ferdig med å stille kritiske spørsmål.

– Men før du går, kjære Fahr, har du lova å gjørra ein siste ting for oss, sa hun og smilte lurt før hun så rett i kamera.

– Statsminister Fahr skal nemlig åpna selve vann-skliå ved å værra den første som prøve den ut!

Mer jubel. Teddy løftet hendene og smilte, før han reiste seg opp fra sofaen. Det gikk et gisp gjennom publikum da han brått vrengte av seg klærne, helt til han sto der i bare badebuksa. Og det var ikke en hvilken som helst badebukse, den var knall rosa, og matchet sklia perfekt. Og det Teddy manglet av hår på hodet, tok han igjen på resten av kroppen. Den øverste delen av ryggen var helt mørklagt.

– For ein sporty statsminister me har! ropte programlederen mens Teddy gikk med stødige skritt mot verdens største vannsklie.

Han klatret opp i den store, rosa munnen som markerte åpningen. Der ble han stående og holde seg fast, mens vannet sildret rundt beina hans. Tok han bare ett skritt til nå, ville han suse utfor. Han nølte og det hørtes spredt mumling blant publikum. Kanskje engstet han seg for at sklia skulle svikte i en sving, under vekten av en småvokst, men likevel nokså tung statsminister? Kanskje så han sin egen død levende for seg, og hvordan sklia ville falle fra hverandre akkurat idet han suste gjennom selve Hovedscenen i Operaen, slik at han deiset ned på tredje stolrad?

Men så var det som om nølingen brått ga seg og han snudde seg mot kameraene. Teddy Fahr tørket pannen overdrevent i den varme kveldssola.

– Et lite skritt for mennesket, et stort skritt for mennesket i heten, sa han og lo.

Og tok det lille skrittet som skulle til for at Norges statsminister ble forvandlet til en liten kanonkule av kjøtt, blod og rosa badebukse som ble skutt ut mot Oslofjorden i verdens største vannsklie.

1 397 anmeldelser av “Egoland

 1. Jeg syntes det var en veldig bra bok. Jeg likte at det var om en statsminister. Men jeg skjønte ikke helt historien. Jeg gir den en 4!

  • boka var kjedelig men litt bra jeg syntes at teddy var dumm fordi han bruker på ting han ikke trenger.som den store skiliya som går fra nordnorge til oslo . så jeg gir den 2.

    • Boka var litt kjedelig men litt bra også de er dumt at teddey bruker pengene på dumme ting som den store sklija som går fra nordnorge til oslo.
     Jeg gir boka 1

 2. elsker navnet og er veldig morsom. det er viktig at man ikke er for ego.
  jeg likte den fordi den var så morsom
  den var litt kjedelig men ble bedre etter vert

 3. Tittel:Egoland
  Forfatter:Lars Joachim Grimstad

  Boka handler om en gutt som har en far som er statsminister. Han skulle åpne verdens største vannsklie som ligger på Operataket i Norge.

  Pappaen til Finn skal bli intervjuet av en programleder. Programlederen begynte å snakke, siden dette er årets siste sommarkos så har vi fått storfint besøk av selve statsministeren. Hun satt oppe på operataket mens hun pratet.
  Nå begynte hun og prate med statsministeren og sa velkommen Teddy Fahr!
  Statsministeren bukket til alle kanter og sa takk takk.
  Ja, har du som statsminister hatt en fin sommer? Statsministeren snudde seg mot publikum og spurte om de hadde hatt en fin sommer. Publikum jublet og hoiet. Da har vel jeg også hatt en fin sommer. Programlederen smilte tilbake og spurte, det hjelper vel litt at du er så indelig populær for tiden? Eller hva sier dere folkens?Enda en gang jublet og klappet publikum, inkludert statsministerens gamle mor også og to av de tre sønnene hans. Jaja,det var vel litt voldsomt og han prøvde og være litt beskjeden, men det var lett og se at faktisk likte det.
  På radioen har de sagt at nittifire prosent av befolkningen synes at du faktisk gjør en god jobb. Nå skulle statsministeren åpne å prøve vannsklia som han hadde laget. Den gikk igjennom operaen,og ut i Oslofjorden. Sklia hadde ødelagt operans glassfasade. Operataket nærmest ristet da publikum tok bølgen.
  Statsministeren vrengte av seg buksa slik at han sto i bare badebuksa klar til å skli… Han viste at hvis han tok et skritt til så ville han fyke avgårde i vannsklia. Han var litt redd for at sklia skulle svikte i en sving, slik at han føyk ut av sklia og inn i operaen eller ut i Oslofjorden.
  Det var nå det gjalt, han tok et skritt og føyk avgårdet inn i vannsklia.

  Jeg synes boka var litt morsom. Jeg synes at det var litt ulogisk at statsministeren hadde brukt nesten alle pengene sine på en vannsklie og ødelagt operaens glassfasade.

  Jeg ville gitt boka terningkast 4.

  • Det starter med et TV program som er Norges beste

   og de har med den nye statsmininisteren og han er lit andeledes en det andre som har vert statsminister.

   Program ledern med den korslige dialekten hadde blit fortalt av sjefen at det må bli lit mer spenning i programet. Statsministeren måtte nesten avskløre at han er gal fordi han har brukt opp alle pengene på en rosa vandsklie, men har på en eller annen måte fått folke til og elske han.

   Den rosa vansklia er blit kåret til verdens største vannsklie og i programe hopper statsmisteren ut i direkte sending. Hva skjer? Faller han utafår og dør eller så rasern den sammen eller går det helt greit.

   Jeg syntes det er en veldig bra bok fordi den fikk i gang stevninga sykt bra. Så jeg gir terningkast 5 og den femmern er sterk.

   Jeg syntes boka var veldig morsom fordig statsministeren minna meg om Donald Trump.

   Det negative er at boka ga ikke så mye menig fordi de sa ikke hvordan han ble statsminister så det jorde at det ble en femmer i stede for en sekser.

   Denne boka passer til folk i mellom 9 til 11 år synes jeg fordi teksten ikke var så veldig vansklige og forstå

 4. Jeg synes boka var litt kjedelig for det var ikke mye spenning og humor i boka! Så jeg gir den terning kast 3!

 5. Boka heter Egoland, og forfatteren heter Lars Joachim Grimstad

  Boka handet om en stadsminister som heter Teddy Fahr og var en veldig populær stadsminister. Han mente at nordmenn fortjener å kose seg.
  Han var med på et TV program som het «Sommerkos». Programmet hadde en ny gjest for hvert program, denne gangen var det Teddy Fahr som satt i den hvite sofaen oppe på opera taket. Det var et veldig populært program. Når de hadde pratet en stund sa program lederen at Teddy Fahr skulle åpne verdens største vannsklie. Sklia var gigantisk. Den starta oppe på taket, gikk inn gjennom operaen også ut igjen før den bir slakkere ned mot Oslofjorden. Så sa program lederen at han skulle åpne den ved å være den første som tester den ut.

  Jeg syntes at boka var ganske bra fordi den var morsom og at det var i Oslo ved operaen og det var en stadsminister. Jeg syntes det er litt irriterende at utdrage slutter med at stadsministeren skal akkurat till å ta sklia. Jeg syntes det var kult at Teddy Fahr hadde en knall rosa badeshorts som machet sklia perfekt. En ting jeg lurer litt på er hvor sønnen til Teddy Fahr var. Jeg syntes at det er litt ulogisk at de bygget en rosa sklie på operean sitt tak og inne på operaen.

  Alt i alt syntes jeg det var en bra bok. Jeg ville gitt den terningkast 4, og jeg syntes den passer for barn mellom 8-12.

 6. Hva boken handler om.

  Det handler om en gutt som har en far,.
  Faren er statsminister, og bruker mye penger på tull og tøys. Det startet med at statsministeren som heter Teddy Fhar var på et tv program som heter sommerkos damen som var der stilte statsministeren mange spørsmål.
  En av tingene som statsminister Teddy gjorde den sommeren var å lage noe som het smørepatruljen det var at unge menn dro rundt i Norge og smurte folk med solkrem helt gratis. Og den siste tingen Teddy (statsministeren) skulle bruke pengene på var å lage verdens største vannsklie som var rosa. Den gikk gjennom operaen sin glassfasade og videre ut i fjorden. Han tokk av seg klærne og vipps sto han i en rosa badebukse. Teddy Fhar gikk på toppen av vannsklia der hvor åningen var. Han nølte litt. Det var bare noen meter till han kjørte gjennom den store rosa vannsklien.

  Min mening

  Jeg syntes boka var morsom og veldig overraskende at en statsminister bruker penger på masse rart , som en rosa vannsklie. Jeg syntes også at det var veldig ulogisk at han bruker så mye penger.

  Jeg gir den ternings kast 4.

 7. Denne boken handler om en statsminister som bruker alle pengene sine på alt mulig rart, det rareste er den rosa vannsklien som han har satt opp på operaen midt I Oslo.

  Jeg likte boken godt fordi den var morsom og fortellingsfull. Det jeg ikke likte var at set var så mye hår på ryggen så det hørtes litt kvalmt ut. Denne boka anbefaler jeg for 3-5 klassinger, den har lett forklring, så den er lett å skjønne. Det var morsomt når han satt I sklia å tenkte at sklia ville falle sammen, jeg håpet mest at den ville falle samen men det tror jeg ikke den gjorde. Det var litt dumt at vannet skulle være så skittent, for det hørtes også ekkelt ut.

  Så jeg gir terningkast…………………………4!!!!

 8. HANDLING: Boka handler om en statsminister som har veldig mye penger, og bruker masse penger på tull. Han kjøpte en rosa vannsklie som går igjennom operaen.Og som er verdens største vannsklie.

  MIN MENING: Jeg syntes boka var urealistisk og kjedelig. Fordi det er veldig lite sansynlighet for at en statsminister kjøper en gigantisk rosa vannsklie som går igjennom hele operaen. Og den var kjedelig fordi det aldri ble noe spenning. Men jeg ble litt nyskjerrig på slutten fordi det siste jeg leste var at han skulle prøve vannsklia. Også lurer jeg på om han kommer levende ut eller ikke. Jeg gir boka terning kast:2. Jeg syntes boka var litt morsom.

  SITAT: Og det Teddy manglet av hår på hodet, tok han igjen på resten av kroppen. Den øverste delen av ryggen var helt mørklagt.

 9. Jeg likte ikke boka fordi Lars er gal
  Jeg liker ikke drama
  Ternigkast: 1

 10. Tittel: Egoland
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Sjanger: Humor

  Boka var morsom og kul, men det var lite som skjedde.
  Det var litt rart at de hadde laget en vannsklie gjennom operaen.
  Jeg likte boka fordi den var morsom.
  Statsministeren var litt annerledes enn de fleste andre statsministere.
  Jeg hadde hele tiden lyst til og lese videre i boka.
  Jeg annbefaler den til barn mellom 9 – 12 år
  Jeg gir den terning kast 4.

 11. Jeg synes at boken var ganske bra på grunn av den var veldig morsom. Og jeg har lyst til og vite om vannsklien blir ødelagt. Sånn at statsministeren faller ut av sklien. Det som er blitt lest er at statsministeren Teddy Fahr har blitt invitert til Norges mest populære TV-programe sommerkos. Der snakker de om verdens største vannsklie som. statsministeren laget i opran i Oslo. Etter vert skal statsministeren være den første som prøver sklien.

 12. Tidenes nest mest populære statsminister

  Jeg synes att det var gøy at de kaller statsministeren tjukk.
  Teddy dukker Teddy bamse og Teddy bamser
  Verdens største sklie den var rosa
  De er på operaen
  Jeg liker smørepatrulen
  Til onsdag skulle de åpne en vikingpark
  Statsminister var redd for å skli den rosa sklien som slanket seg gjennom

  Jeg syntes boka var litt rar men OK jeg vil vite mere om hva som har skjedd

  Jeg anbefaler boka for de som ikke er så gå gode på vitser.
  🎲4

 13. ANDMELDELSE

  Jeg syns boka var ganske komisk,fordi statsministeren bygget verdens største vannsklie.Den var litt rar,når han bare var i badebuksa.Jeg anbefaler å lese boka videre.
  Terningkast5️⃣,fordi jeg ikke har lest hele ennå.
  Styrken er nok humoren,fordi den gjorde nesten hver setning morsom.Svakheten er nok hvordan de skal avslutte det.Alt kan jo skje.Humoren kan jo slutte med en gang.
  Andre bør absolutt lese den.
  Jeg syns dette kunne vært en
  bra superfinalist.❤️

 14. Jeg leste en bok som handler om en statsminister i Norge som er ufattelig populær.

  Jeg synes boka var både kjedelig. Fordi den var ikke hadde humor

  Ja, kanskje
  Terningkast 1

 15. Jeg synest at boken er seglig og jeg liker den ikke den har ikke noe spenede for meg den er rar og jeg synes du ikke burde lese den men du liker dolige bøker

 16. En helt grei bok. Litt å lage en så stor vannsklie. Harr ikke så mye mer å si. terningkast 3

 17. jeg likte boka veldig godt! jeg likte delen med stadsministeren men jeg kjønte ikke fortellingen helt. jeg gir den terningkast 4

 18. Jeg synes det er bra at de viser i boken at man ikke trenger og være lik faren, moren, broren eller søsteren. Teddy Fhar er nok litt av en type. Han synes det er viktigere at det blir mindre luft i potetgull posen enn at 100.00000 barn sulter. Jeg synes at det bakpå boka gjør at man egentlig får lyst til og lese mer! Du liksom bare sluker ordene og VIPS så har du lest halve boka! Jeg synes det var super dumt når boka tok slutt. Jeg har lest alle bøkene i serien, og forfatteren får virkelig fram akkurat det jeg liker i bøker! Både spenning, morsom og at Norge faktisk er et lite EGOLAND i tanke på alle de landene som sulter. De klager på at de aldri får middag, vi klager på at mobilen er så treig. Vi har litt og jobbe med! Håper forfatteren snart gir ut en ny bok fordi han er min yndlingsforfatter!!!

 19. Jeg synes fortellingen var bra fordi den var spennde og det handlet om operand og statsmenstern

 20. den var kjempe bra så jeg gir terning kast 6. den er den beste humor boka jeg har lest.

 21. Jeg likte boken fordi den var morsom og masse bra detaljer.
  Jeg gir den 8/10!!

 22. Jeg likte boken fordi den var morsom og masse bra detaljer.
  Jeg gir den 8/10!! Anbefaler alle å kjøpe/låne den.

 23. Jeg syntes boka var bra og spennende og litt morsom kunne hat litt mer humor men ellers hadde den vært helt perfekt håper du leser dette så du kan gjøre noe med det . Men den var helt super spennende og helt fantastico👌💐❤️

 24. Mathias og Tor Anders skrev denne anmeldelsen.
  Klassens flertall syntes at boka var bra.
  VI likte at statsministeren var sporty og tok sklia. Vi synes at den var morsom fordi statsminister brukte publikum til og ha et bedre poeng og på grunn av at ordspillene han brukte var teit. Det var også morsomt når han sa at Norge har råd til alt, fordi det er ikke sant.
  Vi likte ikke at intervjueren prøvde og tabbe ut statsministeren fordi han brukte mye penger på verdens største vannsklie. Det var litt kjedelig fordi de i boka pratet så mye.

 25. Jeg likte den fordi det var litt fantasi i den og
  Det var noen ting som ikke gir mening.

 26. Jeg likte faktisk ikke så godt denne boka fordi denne statsministeren er jo en som prøver å gjør seg populær og Han bruker pengene til Norge på de dumme tingene hans. Statsministeren Teddy er helt eller på en måte ego fordi han bruker penger på ting som Norge ikke trenger og ikke på organisasjoner som hjelper fattige og røde kors.
  Men dette er jo fordi han vil vær den mest populære statsministeren.
  Programlederen forteller jo om hvorfor han bruker det på sånne tøysete ting og i stede for gode ting.
  Jeg likte ikke boka fordi det var jo ikke humor i det hele tatt synes jeg. Det som burde hatt vært sjangeren er Drama. Og det eneste jeg likte med boka var at hvordan Finn (Sønnen til Teddy) beskrev Teddy som en stor kjøttbolle med rosa bade bukse. 😂
  Jeg ga denne boka terningkast: 🎲🎲🎲

 27. Jeg synes boken er veldig interessant og morsom. jeg ville gjerne hatt en statsminister som han. Jeg gir boka terningkast 5👌🏻

 28. Jeg likte boka sånn passe. den var ganske spennende på mange måter og morsom på mange måter. syntes den kunne passet like godt som en fantasy bok. Terningkast:6 av 1000

 29. Jeg syntes den var ganske morsom og spennende så det er en bok jeg godt kunne ha hatt:) Men på slutten forstod jeg ikke helt med at han skulle skli i den sklia så der syntes jeg det kunne være litt mer detaljer. Men eller var det en super bok så den får terningkast 5!

 30. Boken var ok. Skjønte ikke så mye om boka ,litt rar på samme tid.
  Terningkast 4,6 ut av 10

 31. Jeg likte boka fordi de hadde en rosa vannsklie. Jeg anbefaler boka fordi den var ganske kul. Jeg anbefaler boka for de som er mellom 10-15 år.🎲5

 32. Jeg syns boka var bra så jeg gir boka terningkast 6. Forde den var vel veldig morsom. Og jeg anbefaler denne boka for gutter mellom 10 og 11.

 33. Jeg synes boka var litt morsom og litt rar, fordi statsministeren var gal og folket var enig med han om alt mulig han foreslo. Jeg synes at Teddy fahr burde tenke mer på hva Norge trenger og være litt mer mandig. Denne boka synes jeg passer til 6-10 åringer. Jeg anbefaler denne boka til de som liker rare statsministere. Jeg gir denne boka terningkast 4

 34. Jeg syns at denne boka hørtes morsom ut, og jeg kunne tenke meg å lese den. Jeg likte det at vannsklia var rosa, og at statsministeren hadde rosa badebukse 😜. Men det var litt dumt at sklia gikk rundt operaen, fordi operaen liksom skal være et fint og spesielt sted. Jeg vil anbefale denne boka for de som liker humor 😂. Boka passer for barn fra 5-11 år. Terningkast 4.👌

 35. Boka var spennende jeg fikk veldig lyst til å lese den. Den hørtes bra ut og jeg vil høre mer av denne boken. Jeg synes denne boka passet til barn på 10-12 år.
  Jeg vil anbefale boka for andre.
  Jeg gir den terningkast 6

 36. Jeg synes dette var merkelig og rart. Boka er noe jeg ikke vil anbefale andre om. Jeg gir denne boka en terningkast: 3

 37. Jeg syntes boka var bra.
  Jeg likte den fordi den var morsom og spennende.
  Boka passer for 5 og oppover til 12.
  Jeg gir den terningkast 5

 38. jeg synes boka var bra og jeg har lyst til å lese den. Den var spennende den passer til gutter og jenter. Jeg synes den passer for 10-14 åringer den får terning kast 6.

 39. Jeg syntes denne boka var morsom og fantasifull. Jeg likte at hovedpersonen i historien han sa mange rare og morsomme ting. Jeg anbefaler denne boken. 10-13 år.
  Terningkast 5.

 40. Jeg syns den var veldig bra, en veldig god bok. Jeg har lest de to bøkene som er før i serien. Alder 9-15 🎲6

 41. Jeg likte boka for den var morsom og lit rar.
  Jeg gir terningkast 5.
  dene boka passer til barn fra 10-20 år

 42. Det hørtes ut som en bra bok. Håper virkelig ikke at han blir til kjøtt og blod og badebukser. Den passer sikkert fra alder 6 til 12. Jeg gir den terningkast 5.

 43. jeg gir boka terningkast 3 fordi jeg synten den ble litt rar og gan lite mening.
  boka passer for barn i 6-9 alderen.
  det er dumt at han ødela operahuset!

 44. Den virka ganske gøy, spenende og morsom.
  Det handla om at det var en statsminister som skulle prøve verdens største rosa vannsklie.

 45. Boka var passe bra, fordi den handlet om statsministeren. Jeg vil anbefale boka for barn mellom 7og12 år.
  Terning kast 5.

 46. Jeg syntes at denne boka var litt kjedelig. Jeg skjønner ikke heeeelt hvorfor denne boka heter Egoland!!!!???? Den statsministeren hadde ikke jeg stemt på for å si det sånn! han bruker jo penger på tull!! han kunne jo brukt det på frks.miljøet, skoler eller noe sånt. men neeeeida han skal bruke det på vannsklier! Jeg syntes denne boka passet for de som er… tjaaaaa….. 8-11 ehhhh jeg hakke peeeiiling… jeg syns denne boka passer til både jenter og gutter. jeg gir terningkast 3. annbefales til de som liker rosa badebukser!

 47. Jeg likte denne boka fordi den var veldig morsom og litt spennende for meg.
  Jeg anbefaler denne boka til de som bryr seg om hvordan lande ditt er, og om hvordan statsministeren i landet oppfører seg.
  Jeg synes denne boka passer til jenter og gutter som er 9-15 år gamle.
  Terningkast: 6

 48. Jeg syntes denne boken var teit. Hvorfor sa dere at denne boken var merket humor. Jeg anbefaler denne boken for barn fra 5-7 år. Jeg syntes at denne boken passer for både jenter og gutter. Terningkast:2

 49. jeg likte denne boka fordi den var morsom og rar jeg anbefaler denne boka til de som er fra 7-12 jeg gir den terningkast 5

  • jeg syntes boka var uintressant for den handlet så mye om teddy fahr. og det ver smør patrulie som ikke gir mening terningkast 3

 50. Jeg likte boka litt fordi den var ikke så morsom men det var noen fantasi ting i den som var kult.
  De var gode til å beskrive statsmisteren og publikummet og programlederen og noen andre ting men de kunne kansje sagt noe om Finn og de kunne ha beskrevet han:

 51. Jeg syntes boka var dårlig fordi den var veldig kjedelige jeg anbefaler ikke å lese denne boka den var ikke gripende. Terning kast 3 alers gruppe voksene. For alle.

 52. Denne boka var kjedelig det kjede ingenting.
  Det var ikke noe som kjede.
  Alderstrinn 6-9.
  Terningkast 2.
  Anbefales ikke.
  For gutter

 53. Jeg syntes boka var bra.
  Jeg syntes den var kul, spennende og morsom.
  Denne boken kan passe for 5-13 år.
  Jeg gir terningkast 5.

 54. Jeg har lest bok nr.1 de forsvunnede barna. Og jeg synes disse bøkene er veldig kjedelig🤔 Så dette var en mislykkede bok😱😱😱 Men det er en spennende bok til de som ikke har lest den😁😁😁😁

 55. Jeg synes denne boka var litt kjedelig i starten. Men den ble bedre og bedre 😀. Denne kan jeg anbefale til alle over 5 år. Jeg fikk lyst til å lese denne boka. Det var bra beskrivelse av hvordan det var eller hvordan de så ut. Jeg anbefaler den til jenter og gutter. 🎲 5

 56. Jeg syntes at denne boka var helt greit. Passer til 6-12 år. Jeg anbefaler den. Jeg gir terning kast 4 😜

 57. Jeg syntes at boka var bra fordi de er litt morsomt at hoved persjonen er litt rar og barnslig til og være statsmenister. Og den delen der han sier «et lite skritt for et menneske, et stort skritt for menneske i heten». Jeg gir boka terningkast 6.

 58. Jeg likker boka fordi den var morsom. Jeg anbefaler andre å lese denne boka. Boka passer for barn fra 6-13 år. Jeg gir terningkast: 5

 59. Denne boka var lit kjedelig fordi den ga ikke no spenning og derfor likte jeg denn ikke .Den boka vill jeg gi terninkast 2 og aldergrense 5 boka var for gutter og jentter syns jeg…

 60. Jeg gir boka eller utdraget terningkast 3, fordi boka ble litt urealistisk. En statsmenister lager ikke vannsklier igjennom en opera og bruker ikke opp alle pengene heller! jeg syntes at boka/utdraget passer for barn som liker en sånn type humor i alderen 5-10 år gruppa.

 61. 5. og 6. klasse ved Dalsbygda skole syntes denne boka var skikkelig morsom, fordi statsministeren var kul og morsom. De så for seg ei stor, rosa vannsklie gjennom operaen i virkeligheten, med den bleke statsministeren i rosa badebukse :). Gjennomsnitt terningkast ble 6.

 62. Jeg syntes boka var bra fordi den handlet om statsministeren. Denne boka passer på en aldersgruppe på 9 til 10 år. jeg anbefaler denne boken på mitt sterkeste. terningkast 5.

 63. WOW denne var SUUUUUUUPER!!!!!!!!! denne anbefales for alle!!!!!! jeg gir den terningkast………………. 6

 64. jeg syntes boka var bra fordi den var litt spenne. Og den ga mening og den var morsom fordi det var en trivlig statsminister.Jeg annbefaler den for barn til 5- 11.jeg gir den terning kast 5.

 65. jeg synes det var en bra,kreativ og morsom historie. Og «Egoland» var en overskrift som passet bra til denne fortellingen jeg anbefaler alle aldre å lese den, både gutter og jenter.
  Terningkast 5

 66. Denne boka var bra og morsom. Statsministeren var morsom og snill. Denne boka anbefales for 6/12

  Terningkast:🎲5

 67. Jeg syns at boka var lit fin men samtidig at statsminister prøver og være populær er ikke så kult.jeg syns at boka virker morsomm og fikk lyst til å lese mer av den alder 7-10 tening kast 5😁

 68. Denne boka syntes jeg var veldig rar.
  Jeg syntes den statsministeren brydde seg om
  noe som ikke var like viktig som andre ting og ikke noe seriøs.
  Men den var ganske morsom da.
  Men det var en veldig brå slutt og jeg ville vite hva
  som skjedde med han da han sklei den sklia.
  Jeg syntes at denne boka passer for 9 til 12 åringer.
  Jeg gir terningskast 3

 69. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om boken, men det er bra at Norge ikke
  er som i utdraget. 🇳🇴 Det er ganske viktig at man ikke er ego.

 70. Den hørtesyt veldig morsom ut det der med ego. Og jeg har veldig lyst til og lese boka fordi jeg har lyst og høre hva som skjer om han skal a vannsklia.

 71. Egoland.🦋
  Ført leste jeg en side og diskuterte med en venninne om hva vi trodde skulle skje. Jeg tror at pappaen får sparken midt i boken, men får jobben tilbake i slutten. Jeg trodde boken skulle bli super. Etter jeg lyttet på alt, syntes jeg den kun ble bra. Fordi Jeg forsto ikke boken fordi det var merkelig. Ikke så bra, 🎲4

  I Oslo åpnet de verdens største rosa vannsklie
  Statsministeren tok av seg klærne til bade drakt og rett inn i tunnelen.💦🔫 det var festlig.

 72. Den er super. Jeg elsket den. Den er en sånn bok som for deg til å le ut høyt midt i timene. Den får en 5 fra meg

 73. jeg likte den på grunn av att alle var ego og det var kult med statmunisteren de sa att han var kul i boka

 74. Egoland🤡

  Jeg trodde at boka handler om mye kaos og statsministeren gjør ikke en god
  jobb. Jeg startet med kun å kikke 10 min. Kun på bildet- illustrasjonen til utdraget. Jeg trodde boka boka boka skulle bli veldig bra. Så leste og lyttet jeg.

  Jeg likte boka godt da de fortalte at statsministeren suste som en kanonkule mot Oslofjorden det var skikkelig morsomt å lese. Jeg ble skuffet når de ikke fortalte om Finn, sønnen til statsministeren, fordi jeg trodde egentlig at det skulle handle om han, istedenfor faren hans. Jeg ble overrasket over at statsministeren kunne kjøpe og bygge hva han vill. Mannen som leste boka, han var veldig morsomt å høre. Jeg gir terning kast 😎😎😎😎😎. Jeg anbefaler den til 7-10 år.

 75. EgoLand
  Først diskuterte jeg med en vennine om hva boken skulle handle om. Jeg tror fremover at statsministeren gjør kjempe teite ting, så han blir mindre og mindre populer og til slutt så kommer en ny statsminister. Jeg tror også Teddy Fahr (den gamle stastmiånisteren) vil ha jobben tilbake. Jeg trodde boken skulle bli veldig bra, men jeg endte opp med bra.

  Jeg syntes det var teit at de sa at statsministeren var faren til Finn, men Finn ble jo ikke nevnt i utraget. Også syntes jeg den passet til humor fordi «HALLO !!!! han brukte penger på en kjempe stor sklie som ikke er viktig en gang!». Han kunne jo ha kjøpt noe for å redde verden, men det var det som gjorde boken så komisk😂 Denne boken er ikke en jeg ville lest. Jeg syntes statsministeren var teit og dum fordi han brukte pengene på teite leker. Tenk om det kom krig, vi hadde sikkert igen ting å bruke for å forsvare oss da.
  🎲4

 76. 2🎲
  Jeg ville ikke lest denne boka selv. Jeg synes det er teit at de nevnte at statsministeren var faren til Finn, men de nevnte ikke noe om Finn i utdraget. Jeg likte heller ikke hvordan publikumet var enig i alt. Ut i fra utdraget ville jeg ikke synes at boka treffer sjangeren humor. Ærlig talt synes jeg at boka ikke var morsom. Den var litt forvirrende, men godt beskrevet. Jeg liker ikke ideen av den typen statsminister. Jeg vil ikke anbefale denne boka videre.

 77. Egoland🤡

  Jeg trodde at boka handler om mye kaos og statsministeren gjør ikke en god
  jobb. Jeg startet med kun å kikke 10 min. Kun på bildet- illustrasjonen til utdraget. Jeg trodde boka skulle bli veldig bra. Så leste og lyttet jeg.

  Jeg likte boka godt da de fortalte at statsministeren suste som en kanonkule mot Oslofjorden det var skikkelig morsomt å lese. Jeg ble skuffet når de ikke fortalte om Finn, sønnen til statsministeren, fordi jeg trodde egentlig at det skulle handle om han, istedenfor faren hans. Jeg ble overrasket over at statsministeren kunne kjøpe og bygge hva han vill. Mannen som leste boka, han var veldig morsomt å høre. Jeg gir terning kast 😎😎😎😎😎. Jeg anbefaler den til 7-10 år

 78. Teksten handler om en statsminister som er på TV og prøver å være kul og bruke penger på populære ting så folk skal like ham. Jeg synes teksten var kjedelig, fordi den handlet bare om en ting, at en mann skulle tøffe seg.

 79. Boka var bra, men kunne handlet litt mindre om bare statmenisteren,men ellers var det veldig bra.

 80. Det var en passe bra bok og den anbefales av meg og jeg gir den terning kast 🎲 3.

 81. Ego land

  Før jeg leste leste jeg med læreren. Da jeg leste med læreren Trudde jeg at den skulle handle om at statsministeren skulle ta alle pengene for se selv.

  Jeg gir🎲🎲🎲🎲for det jeg synes det var gøy og passer til sjangeren. Det var gøy når han fikk spørsmål da nikket de på hodene alle ungene. Det var gøy når han tenkte at han skule dette uten for sklien eller at sklien skule rase samen og at han tok det siste steget han trengte da rutsje han ned inni sklien og gikk så fort som en kule.
  😃😊😂

 82. Jeg gir denne boka, veldig bra.
  Den var morsom.
  Jeg er glad i denne kategorien.
  Jeg likte att det var litt annerledes enn alle andre bøker.

 83. jeg gir boka veldig bra,fordi boka var morsom,boka var interessant,en original ide og jeg fikk lyst til å lese mer

 84. Denne boken er super
  Det var en veldig orginal ide
  Verdens høyeste vannsklie var en ny og spennende ide.xdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxddxdxdxxddxdxdxdxddxdxddxdxdxddxdxdxddxddxdx

 85. Jeg syntes den var veldig bra fordi jeg har lyst på en rosa vannsklie.
  Nei da den var veldig bra fordi det var noe annet an det vi har lest før.

 86. jeg synes denne boken var veldig bra fordi den hadde en gigantisk vannsklie og en morsom statsminister

 87. Karakter : Passe bra 7/10
  jeg sinns at de er veldig bar bok 🙂
  jeg forsto alt 😀
  Boka var veldig ane ledes 😛
  🙂 😀 😛 :O XD

 88. Utdraget var veldig bra fordi: jeg likte det, det var min stil. Den var morsom og gøy.
  Jeg syntes forfatteren har gjort en god jobb med å lage spenning og å bygge opp teksten .

 89. Jeg syntes boka var litt kjedelig for jeg fikk ikke med meg så mye. Det kjedde også veldig mye på en gang. Men den var også litt spennende fordig dem skulle bygge masse forskjellig. Boka var også morsom å. Det var en blanding av litt forkjellig.

 90. Jeg likte boka fordi: Det er morsom og spennende, jeg likte godt at det er blandet inn litt morsomme ting. Som at han skal åpne en vannsklie på operataket. Statsmenisteren heter Teddy Fahr og er veldig populær blandt folket i Norge. Han tenker at Norge har jo så mye pnger og olje at det går bra og bruke alle pengene på alt annet enn det som er nødvendig, og det er jo ikke så bra. Men folket er glad i statsmenisteren så de synter det er greit.

  Jeg syntes at dette er en bra bok og anbefalr alle denne boka.

 91. Jeg syntes EGOLAND var veldig bra fordi den var veldig morsom fordi når han statsmenisteren skulle være med på et tv program, så hadde han brukt masse penger på å lage verdens største sklie og i tilegg var sklia rosa! Og så hadde jo stastmenisteren rosa badebukse. Jeg syntes boka var bra fordi boka var skrevet bra fordi at forfatteren brukte steder som finnes som ikke er oppfunnet, da var det mye enklere å innreve seg inn.

 92. Jeg syntes utrage var bra fordi det gjorde sånn at du ville lese selve boka fordi du blir nygjerig om va som kommer til og skje med statmenisteren og økonomien også når sjangeren er humor så da lurer jeg på hva morsomt kommer til og skje.

 93. Bok:Egoland
  Forfatter:Lars Joachim Grimstad
  Terningkast:5
  Jeg syntes boka var veldig bra fordi den handlet om noe morsomt:)
  Jeg gleder meg veldig til å lese resten av boka. Utdraget var veldig bra ihvertfall.
  Det er en ganske god ide å bygge verdens største vannsklie, men man bør være forsiktig.
  Av de 6 bøkene jeg har lest kommer denne på…. 3 plass.
  3 plass er ganske bra syntes jeg. Utdraget var morsomt og spennende!
  Jeg tror boka handler om en statsminister som er veldig ego fordi det var jo 94% som likte han og sikkert 6% som ikke likte han. Og det var sikkert derfor han ville bygge verdens største vannsklie. Han kunne ha tatt en vannsklie fra et hus til et basseng, ikke fra operaen til havet. Jeg gleder meg til resten.

 94. Noen synes det skjedde litt lite handling i dette utdraget., mens andre synes det var en av de bedre humoristiske utdragene vi har lest. Morsomme språklige bilder, lett å se for seg hvordan det ser ut i virkeligheten. Morsomt å lese om en selvgod statsminister. Tittelen på boka var rar og morsom. Noen synes det var politisk innhold som ikke var så morsomt.

 95. Jeg likte boken veldig godt siden den liksom handler om en statminister og jeg har aldri vært borti i en bok som handler om en statminister.Men jeg likte ikke da hun program lederen stiller sånne kritiske spm, fordi man blir jo litt forvirra og litt nervøs på hva man skal svare. Men den var bra!

 96. – Eg syns det var litt rart kvifor han var rik. Vi fekk liksom ikkje vite. Blir ein rik av å bli statsminister?
  – Eg syns den var dårleg. Det var ikkje noko gøy handling, den var keisam.
  – For å vere ego, så var boka ikkje gøy. Eg likar ikkje folk som er ego.
  – Eg skjønte ikkje så myje av den boka. Det med den sklia, og kvifor han skulle skli..
  – Eg skjønte ikkje kvifor han var ego, for han var jo ikkje ego? Han kjøpte jo den sklia til heile byen
  – Det gav litt lite meining at alle likte han, for han brukte alt på seg sjølv.
  – Eg syns den var gøy, og eg har lyst å lese heile boka. Eg trur kanskje at boka var litt lite spanande.

 97. Boka var kul men ikke så ferst jeg vil at boka skal ha litt mer drama som den boka. Den boka heter en tenkt fortelling om et barn.

 98. Jeg likt navn på boka det var EGOLAND. Det var veldig fin bok. Jeg synse det er viktig å ikke vare ego. jeg likte boken veldig godt.

 99. Jeg synes det veldig bra bok jeg likte om at det var om en statminister. Jeg likte ikke statministeren fordi han brukte masse penger. Han var en rik statminister.

 100. Jeg syntes boka bra men ikke dårlig. Jeg likte best når han skulle skli ned sklien. Jeg syntes at når statsmenister og programlederen snakket var det kjedelig. Det var lit morsomt når barna lo når han sa at han skulle lage verdens største sklie.

 101. jeg synes boka var bra den er passe bra og jeg likte godt da dem snakka for han viste programlederen tre fingre jeg hadde gitt denne boka en ternig kast 5

 102. Jeg likte utdraget fordi boka forklarte godt hva det var den handlet om. Jeg syntes det var morsomt da statsministeren dro av seg klærene og sto der bare i en rosa badebukse.
  Jeg gleder meg til og lese resten av boken. Det var veldig spennene nor statsministeren skulle til å skli ned sklien. Jeg likte boken fordi den var morsom, spennende og interessant. Jeg likte samtalen de hadde i programmet Sommerkos fordi publikum klappet ved nesten hver eneste setning de sa. Det var veldig spennende og jeg anbefaler boka.

 103. Egoland
  Boka er skikkelig spennende.Jeg har lyst til og lese resten av boka.
  Jeg har også lest barna som forsvant og Solkongen.
  Man klarer neseten ikke legge fra seg bøkene i serien om Teddy fahr.
  Lars Joakim Grimstad er en veldig bra forfatter.
  Boka er bra fordi Teddy fahr gjør ting selv om han er redd.
  Det viser barn at de må prøve ting de syns er litt skummelt.
  Jeg har veldiglyst til og møte Teddy fahr.

  Jeg gir boka terningkast 6.

  Boka passer for barn fra 7-12.

 104. Den var bra men jeg tenker at det kunne vært mer, foreksempel så syntes jeg at det kunne være litt spenning f.eks. kunne statsministeren miste alle pengene.
  Jeg skrev at den var bra for den var ikke super heller, for jeg syntes at den ikke var meg helt for det handlet bare om en statsminister som hadde et stort ego og ikke noe særlig mer. Han hadde et stor ego for han brukte penger på menings løse ting, som f.eks vannsklie på operataket.

 105. Boken var son passe bra fordi jeg fikk ikke vite så veldig mye om Teddy Fahr.Den var også morsom fordi Teddy Fahr var gal, han mente at det var bedre å bygge en vansklie eller en vikingpark enn å bruke pengene på å kjøpe vann eller mat til fattike flykningsleiere og det er litt morsomt. Den var litt spennende fordi jeg lurer på hva som skjer med han i vannsklien og senere siden han bare gjør det Norge vil ikke noe som å bygge nye skoler eller sykehus. I boken så er Norge et skjikkelig EGOland fordi de bare spør og spør om mere ting. Kansje utdrage burde vare litt lengere fordi jeg skjønte bare littegranne om hva boken handler om.

 106. Statsministeren og alle de i Norge er Egoe fordi de bruker alt for mye penger. Den vannsklia var kul fordi den gjik i gjennom operaen. Er det ikke lit kaldt i Oslofjoren?
  Den var moro fordi han gjik ijenom operaen og ut i Oslofjoren. Den var spennene fordi han fordi han var red for at sklia ikke skule holde ham oppe.

 107. Boka var spennende og morsom. Jeg likte at det var litt humor og jeg likte selve boka fordi jeg fikk bilder i hodet av boka.(jeg forstod den).

 108. Jeg syntes boka var kjedelig. Fordi det var ikke så mye spenning i utdraget. Det var mest prat, og det var ikke så mye som skjedde som jeg syntes var gøy. Terningkast 1 til 6 gir jeg den en 2.

 109. Jeg synes boken var bra fordi den var morsom når statsministeren skule skli ned vannskien i en rosa badebukse. den var ikke akkurat speende men.

 110. Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Jeg likte boken/utdraget veldig godt fordi det var veldig spennende og morsom å lese. Spesielt da statsministeren Teddy Fahr tok den rosa vannsklia med en knall rosa badebukse. Det jeg ikke skjønte helt var om han hadde hår eller ikke. Det synes jeg ble litt rart forklart og vanskelig og forstå, men det jeg synes var positivt var at det som var morsomt ble veldig morsomt og veldig godt forklart foreksempel når han var taxisjåfør og var sur siden bensinen/dieselen var så dyr. Der var også veldig morsomt når det var kø.
  Vi før høre mye om Teddy Fahr og litt om hvordan det er å være statminister mens Finn Fahr satt hjemme og så på og fortalte om han var nervøs eller hvordan det gikk.Jeg synes vi burde fått høre litt om Finn sønnen til statsministeren. Der er jo egentlig han som er hovedpersonen i boka. Så jeg synes utdraget kunne vært foreksempel første kapittel.

  Boken er bra oppbygd og skrivet, men det kunne vært noe skjer som blir spennende i løpet av boken. Mannen på første kapittel som var profet og glemsk synes jeg ikke passer helt til boken, men ellers var boken veldig bra synes jeg.
  Jeg synes denne boken er bra og ville gitt den en 8 av 10 og passer til aldersgruppen 8-12.

 111. jeg synes det utdraget der var elendig fordi, det var ingenting humor så boka var kategorisert som og de sitter der bare å snakker om kjedelige ting så jeg ikke bryr meg om. Men jeg har ikke lest hele boken så det kan være masse humor i den boken.
  Derfor gir jeg boken terningkast 2🎲🎲

 112. Jeg likte boka veldig godt. Jeg synes det er gøy at Teddy er så uansvarlig og at han sløser så mye med pengene. Starten på utdraget synes jeg ikke noe særlig om, men ettersom jeg leste videre likte jeg det veldig godt. Slutten på utdraget fikk meg til å tenke at det kommer til å skje noe galt når han prøver sklia. Boka levde helt klart opp til forventningene! Den får terningkast 5.

 113. Klassens tilbakemeldinger: Gøy med gode beskrivelser! Gal statsminister:) Veldig bra og spennende. Likte sklien. Lyst å lese mer. Barnlig. Artigere på slutten enn på starten. Kult med dialekt.

 114. Jeg syns den ikke var gøy. Det handlet bare om en statsminister med en knallrosa badebukse og en knallrosa vannsklie. Og jeg er ikke noe glad i politikk!

 115. Jeg syntes boka var morsom og litt rar for en statsminister som bruker masse penger på å bygge en rosa vannsklie, men jeg har lyst på den vannsklia.(bare i blå)

 116. Denne boka var ganske gøy. Det var spennene på slutten, når statsministeren skulle renne i sklia. Jeg skjønte hvorfor boka heter Egeland, fordi statsménisteren virket litt ego, spør du meg. Terningkast………5

 117. Boka var passe bra. Jeg skjønte den ikke helt. Men det var gøy når han hadde rosa badebukse som matsjet sklia.

 118. Syntes ikke den var den beste boken det var ikke mye spenning var litt kjedelig

 119. Jeg synes at utdraget var ganske kult og morsom fordi i utdraget så var det et sklie som var rosa og at den er over oprahuset! Jeg elsker oprahuset og jeg synes at det er fint at de nevner oprahuset.

  Terningkast : 7/10

 120. Jeg syntes boka var ganske morsom og den hadde mange rare ting, jeg kunne kanskje ha lest den siden den var så morsom, men jeg ha ønsket meg litt mer action og spenning.
  Tittelen var litt rar, men hadde litt betydning. Det er nok den dummeste statsministeren/president jeg har sett etter Donald Trump.
  Jeg gir den terningkast 4🎲
  Jeg gir den terningkast

 121. Denne boken virker morsom. Jeg holder på med første bok i serien. Det er gøy at det handler om en populær statsminister. Og på forsiden ser den ut som den handler om noen som blir drept. Terningkast……….. 5

 122. Den er morsom og spenende jeg liker at det hvar rosa og ikke grønt den er bra jeg anbefaler den

 123. Boken er bra og det som gjør boka bra er at det er spenning i den, og den er morsom. Andre bør lese denne boka fordi den er spennene og morsom. Jeg gir denne boka terningkast 6.

 124. Jeg synes boka var bra fordi statsministeren var ganske kul og fordi den rosa sklia hørtes gøy ut. Forfatteren var flink til og forklare følelsene. jeg vil gi boka 🎲4.

 125. Jeg synes det ikke var veldig mye som skjedde. Men jeg fikk lyst til å høre om hvordan det gikk med sklia. Jeg gir denne boka terningkast 4

 126. Jeg syntes boka hørtes veldig spennende. Jeg tror jeg skal ned på biblioteket og låne den nå. Jeg har veldig lyst til å få vite slutten.

 127. Jeg syntes den var morsom da stats ministeren skulle skli verdens lengste sklie i rosa bade shorts.

 128. jeg synes den var ganske bra det skjedde masse og den var veldig morsom.

 129. Det var morsomt å høre på denne lille historien.det var morsomt med god fantasi.

 130. Jeg likte ikke boka. Den handler om en statsminister som vil ha mer av alt og han skal lage en stor vannsklie rundt operaen. Jeg gir boka terningkast 2

 131. Jeg syns Egoland var sån passe bra fordi jeg syns ikke det var så mye humor. Men jeg syns han brukte olje pengene til noe bra

 132. Jeg syns teksten var bra fordi den var litt morsom.
  men den var ikke så spennende og den var litt kjedelig.
  Jeg likte at boka handlet om en statsminister men kunne ønske at det kjedde litt mere i teksten.

 133. 1. Boka heter Egoland og er skrevet av Lars Joachim Grimstad.
  2. Det handler om en statminister og er pappaen til Finn. Han bygger en stor vannsklie
  som er knall rosa som går rett til havet. Og han bruker pengene hans på mye tull.
  3. Boka er en humor bok.
  4.Jeg synes at boka bra å lese fordi at at den er morsom og programlederen av sommerkos sier til Teddy Fahr at han skal gå til sklia å prøve skli ,men han er egentlig
  redd, derfor synes jeg at bok er bra å lese.
  5. Jeg synes at det er best da Teddy Fahr skulle ta sklia fordi at da måtte han ta av seg klærne foran alle sammen.
  6. Det irriterte meg da programlederen sa at han bruker penger på mye tull.
  7. Jeg anbefaler boka for alle som kan lese.
  8. Jeg synes at boka er bra å lese.

 134. Jeg syntes den var veldig bra. Jeg likte at de hadd en sklie på operataket. Det jeg syntes manglet var humor, fordi de bare snakket på operahuset. Jeg gir terningkast 4.

 135. 1. Boka heter Egoland og er skrevet av Lars Joachim Grimstad.
  2. Det handler om en statminister og er pappaen til Finn. Han bygger en stor vannsklie
  som er knall rosa som går rett til havet. Og han bruker pengene hans på mye tull.
  3. Boka er en humor bok.
  4.Jeg synes at boka er bra å lese fordi at den er morsom og programlederen av sommerkos sier til Teddy Fahr at han skal gå til sklia å prøve skli ,men han er egentlig
  redd, derfor synes jeg at bok er bra å lese.
  5. Jeg synes at det er best da Teddy Fahr skulle ta sklia fordi at da måtte han ta av seg klærne foran alle sammen.
  6. Det irriterte meg da programlederen sa at han bruker penger på mye tull.
  7. Jeg anbefaler boka for alle som kan lese.
  8. Jeg synes at boka er bra å lese.

 136. boken var bra fordi den forteller (på en måte) at vi ikke skal bruke penger på tull. denne boka er humoristisk fordi når statsministeren skal ta den knall rosa sklien så drar han av seg klærne til han har den knall rosa badeshortsen på seg, i denne boka skjedde det mye, anbefales hvis du liker humor. terning kast 5

 137. jeg likte boka sånn passe bra fordi den var litt morsom med vannsklie gjennom operaen
  og ut i havet, men jeg synes det var litt for lite som skjedde. Anbefales for barn mellom 7-12 år.
  terningkast: 4

 138. jeg syntes boka var litt spennende men ikke så mye fordi statsministeren var litt gal.Men boka var ikke så mye humor som det sto på starten.Men kunne likt å lese den…..

 139. Jeg likte boka sånn passe bra fordi den var litt morsom med vannsklie gjennom operaen
  og ut i havet, men jeg synes at utdraget gav inntrykk av at det var lite som skjedde. Anbefales for barn mellom 7-12 år.
  terningkast: 4

 140. Jeg fikk ikke lese så mye, men jeg har lyst til å lese resten fordi det jeg fikk lest synes jeg var morsomt og spennende! Å jeg synes det er kult at badesklien og badeshortsen til statsministeren er ROSA! Jeg synes at den er morsom fordi statsministeren brukte mange penger på badesklien selv om han kanskje kunne brukt den på noe litt viktigere. Jeg synes at boka er spennende fordi det lille jeg fikk lest sluttet mitt før statsministeren skulle skli ned. Statsministeren virker som en hyggelig fyr. Å jeg har lyst til å lese resten av boka! Egoland er virkelig en kul bok. jeg anbefaler boka!

 141. Jeg syntes boka var spennende siden det er en statsminister som skulle skaffe en stor sklie. Han var tidenes mest populære statminister. Men skjønte boka 100%. Den var litt kjedelig fordi det ikke var noe spenning eller humor. Jeg ambefaler den litt…

 142. Jeg synes boka var bra fordi den forteller på en måte at man ikke bør ikke bruke alt for masse penger og man trenger ikke å være så ego.
  Jeg anbefale boka

 143. Jeg syntes at boka var veldig kjedelig fordi det handlet bare om en vannsklie som går igjennom Operaen og ut i fjorden .Og det var ikke humor i den uansett om det det er en humor bok. Jeg gir den en 3.

 144. Jeg syntes at boka ikke er noe bra fordi var veldig kjedelig det handlet bare om en vannsklie som går igjennom Operaen og ut i fjorden .Og det var ikke humor i den uansett om det det er en humor bok. Jeg gir den en 3.

 145. Den var gske morsom. Teddy Fahr hadde en bra vits. Det hadde vært kult og ha en sånn statsminister i Norge. Det hadde vært kult og lese resten av boka å få vite hvordan det går når han prøver vannsklia. Men detvar litt dumt at han hadde sklie ved operahuset!

 146. Terning kast…………………………………………………..5

 147. OMG denne booka er så bra dere må bare lese denne booka vis du vil ha noe spennende og lese så velg denne boka jeg leste og leste og det kjede noe får vær gang jeg leste den jeg sier ikke hva LES DENNE BOKKA om du er kul

 148. Jeg synes at boka var dårlig fordi den hadde ikke mening. Og den var ikke spennende. Og det var dårlig humor.

 149. Likte ikke boka så godt fordi den var kjedelig.
  Boka får litt dårlig👵🏿

 150. Jeg synes det var en passe bra bok for den var litt kjedelig i starten også ble den bedre og bedre og statsministeren var litt ego men han var morsom.

 151. Jeg synes den var lit bra. Jeg likte best da han skulle skli i den rosa sklia. Det jeg ikke likte var at han var så ego

 152. Jeg synes boken var passe bra fordi boken hadde ikke så mye spenning og den var heller ikke så morsom så jeg gir terningkast (1) så egentlig hvar den ikke noe bra.👎🏿😘

 153. Jeg syntes at boka var litt kjedelig fordi det var ikke så mye spenning og humor.
  Den ble litt bedre etter hvert.
  Jeg gir boka terningkast 4

 154. Jeg synes boken var kjedelig for at den hadde ikke humor når den egentlig skulle det.
  Terningkast 1

 155. Jeg synes at boken var kjedelig å at det ikke hva så morsom sååååååå jeg gir terning kast (4)🙅🏼💓

 156. ) jeg synes boka var litt kjedelig fordi det var ikke noe humor eller noe latter. Og jeg liker bøker som er grøsser så jeg likte ikke denne boka. Så jeg gjer boka en terning kast
  2-3

 157. Jeg syntes det var litt morsomt i starten, det ble bedre etter hvert. Jeg ville gitt treningkast 4. Slutten som ble lest opp fikk meg til å le litt inni meg.🙂🙂😋

 158. jeg likte denne boka for den har drama og den var fin og lese jeg vil lese mer
  jeg gir boka en 4/5

 159. Boka ble tatt i mot med humor. Men flere nevnte at de ikke ønsket å lese den.

 160. Jeg syntes boka var bra siden den var morsom terningkast🎲🎲🎲🎲

 161. jeg likte boka fordi at den var morsom. jeg leste den om kvelden så når jeg sovna så drømmte jeg at jeg rant ned den rosa vannsklia❤ den ble litt kjedelig etter hvert da siden de bare satt i et intervju. jeg liker fortsatt spennings bøker best så jeg gir den 🎲4

 162. Det er en humor bok.
  Det en morsom bok og jeg likte den.
  Det som var verst med teksten var action.
  Det som var best med teksten var humoren.
  Jeg anbefaler den for folk som liker humor.
  Boka var ganske bra, terningkast 5.

 163. Denne boka var veldig morsom siden Teddy Fahr er morsom. Han har vært det i de andre bøkene og. Jeg har lyst til å lese/høre på hele EGOLAND. Terningkast 6.

 164. Jeg synes utdraget var bra. Jeg syntes at det var litt morsomt at statsministeren bygger alt mulig rart av pengene de tjener. Jeg tror at sklia bare faller ned. Jeg syntes også det var morsomt at han snakket om egoistiske vi er. Jeg gir boka en 4er.

 165. Klassen i helhet synes at utdraget er veldig bra. Fordi boka er morsom, og forventningene til sjangeren humor ble oppfylt. Handlingen (statsministeren) var morsom. Boka var skrevet på en god måte og man forstår hva du leser.

 166. Jeg ELSKER boka!! Jeg har lest boka og jeg syntes at det er en bok som er morsom og jeg liker godt at Teddy er så «populær». Jeg liker at Fahr gjør mange «dumme» statsminister ting og helt ærlig er det denne sjangeren (Humor og Spenning) jeg liker best.

  Jeg anbefaler boka for jenter og gutter i alderen 9-12 år.

  Jeg gir boka terningkast🎲 6 og boka er en perfekt finalebok i bokslukerprisen!!

 167. Jeg synes boka var fin, ego og kul🍁Fordi jeg likte statsministeren og det TV programmet og at det handla om Norge og at Norge var på en måte et Egoland. Jeg fikk veldig lyst til å lese boka🍁🎲 5 🍁

 168. Jeg syntes boka var veldig kjedelig pga det kjedde det samme heeele tiden så terningkast2️⃣

 169. Syntes boken kunne handlet litt mer om innbyggerne i Egoland , men syntes alt annet var morsomt og bra. Denne boken ville jeg gitt en 3,5.

 170. Jeg syntes den var morsom fordi det var ikke fokus på en ting men mange, å jeg likte spesielt da statsministeren hadde matchene badebukse som sklia.

 171. Jeg synes at boka var passe, fordi den var litt barnslig for meg. Jeg likte at det var en statsminister i boka. Jeg gir den terning kast 3

 172. boka heter Egoland og er skrevet av Lars Joachim grimstad boka handler om pappaen til Finn som er statsmenister i Norge og han bygger en rosa vannsklie. Boka er i humor sjangelen . jeg synes teksten er bra fordi jeg liker at det handler om en . Statmenister som bygger en rosa vannsklie. Det som er best ved boka er at den er morsom og spennende.
  Det som er svakest ved boka er at andre synes det er dumt og sette en vannsklie ved operahuset.Jeg anbefaler boka for persjoner som liker og lese. boka er super

 173. Jeg syntes utdraget var grei. Tror ikke jeg vil lese boka hvis jeg finner den. Den var litt kjedelig. Jeg syntes Teddy Fahr var en morsom fyr. En småtjukk man med hentesveis. (han minte meg litt på Donald Trump) Jeg sytes det var bra at forfatteren brukte steder som finnes her i Oslo for da kan man kjenne seg litt igjen. Jeg skulle ønske at vi fikk vite hvor mange meter den rosa vannsklia var. Jeg gir denne boka terningkast 2

 174. Boka handlet om en statsminister som er veldig populær. Han blir intervjuet i et TV-program. Han hadde mange rare ider og gjorde mye rart som statsminister. Det var et program hvor de bare pratet og det synes jeg var litt kjedelig. Jeg synes den også var litt bra, så jeg gir den terning kast 4.

 175. Det var en bra og veldig morsom bok. den handla om e gutt som har en far som er president i Norge . Og faren er veldig populær. Han sier at nordmenn må få lov til og kose seg og bruke oljepenger på gi folket det de vil ha. Han har og så tekt til og bruke penger på å lage verdens største rosa vannsklie. Og etter den er lagd ferdig skal han presidenten være den første til og prøve den ut.

 176. Jeg syns teksten var morsom og litt spennende.
  Jeg klarte også å leve meg inn i teksten og derfor ble den ganske morsom.
  Den var også ganske lett å lese og derfor klarte jeg å få med meg alt som skjedde.

 177. Det var en veldig bra bok. Jeg likte at det handla om en statsminister.
  boka handla om en gutt som hadde en pappa som var statsminister.
  jeg gir boka en 6:)

 178. Den var bra og jeg likte veldig godt borgemesteren. Men jeg forsto ikke hva som var det spesielle om det var det sklia eller tv showet? Så tror at man bør lese helle boka for og få svaret. Men ellers likte jeg den veldig godt.
  Terning kast: 4

 179. Jeg synes at den var litt morsom, men mest kjedelig fordi at det skjedde ikke så mye, og den var ganske ulogisk. Jeg gir den terningkast 3.

 180. Egoland
  boka heter egoland og er skrevet av Lars Joachim Grimstad.
  Det handler om en statsminister som skal ta verdens største rosa vannsklie.
  Det er humor.
  jeg synes boka er bra fordi det er en morsom bok og jeg fikk lyst til og lese hele boka.
  jeg synes at statsministeren er veldig morsom.
  jeg liker bøker med humor.
  det som irriterte meg var at statsministeren ikke tok sklia.
  jeg synes den passer for 9+.
  den er super.

 181. Jeg syntes den var bra. Statsministeren brukte penger på vikingland og rosa vannsklie i stedenfor og bruke pengene på andre land som trenger hjelp. Så jeg gir en 5!

 182. Jeg synes boka var ganske spennende, og morsom. jeg likte at det liksom var i virkeligheten, med sklie igjennom operaen, og at det var i Oslo. og jeg fikk lyst til og lese hele boka. Jeg tror jeg gir den terningkast 5.

 183. Boka heter Egoland, og skrevet av Lars Joachim Grimstad. Boka handler om en stats minister som har en sønn som heter Finn. Faren er statsminister og han blir kaldt Teddy Fahr. Han skal lage nord-Europas største rosa vannsklie. Han mener at nordmenn/kvinner fortjener å kose seg. Med olje pengene, men folket vil ha mer, så Teddy Fahr prøver så godt han kan. Teddy Fagr er kjempe populær/nest mest populær da. Men vansklia er lang den går ut til Oslo-fjorden og den lander i havet! Boka er humor. Jeg syntes boka var bra forde det var morsomt med vansklia og alt det. Det som var best var når Teddy Fahr var et skritt unna vansklia! Det som var dårligst var at vi ikke hørte noe om Finn en på starten. Jeg anbefaler den for 9-13! Boka var bra!

 184. Jeg synes boka var sånn passe bra. Og jeg likte den statsministeren, men synes ikke boka ga noe mening jeg gir den terningkast 5.

 185. Jeg syntes boka var litt kjedelig for det var ikke så mye spenning og humor i boka! Jeg gir boka terningkast 3

 186. Vi synes boka var veldig bra fordi den hadde god fantasi, og det er ting i boka som ikke hadde skjedd i virkeligheten.

 187. Jeg synes at den var litt spennende men kunne hatt litt mer tekst på slutten
  terningkast 4.

 188. Den var ganske morosam. Det var dumt at statsministeren vart litt sur og sjalu fordi ikkje alle likte han/var den nest mest populære statsministeren, men utdraget var framleis ganske bra.

  Nokon synest ikkje sjangeren humor passa, og synest utdraget var middels bra. Litt dumt at dei nesten øydela operaen.

  Andre synest den var rar og teit, då statsministeren brukte for mykje pengar på unødvendige ting. Forfattaren er flink til å skildre personane i teksten.

  Nokon synest boka var spannande og har lyst til å lese heile boka. Dei likte statsministeren, men dumt at han brukte pengar på tullete ting og tenkte på seg sjølv.

  Den var bra og likte utdraget, sjølv om den var litt tullete og dum.

  Bra innhald og godt likt! Bra jobba av Lars Joachim Grimstad.

 189. Den var litt bra men samtidig litt dårlig fordi det var en annen dialekt.
  Jeg gir den terning kast 1

 190. Synes denne serien er så dårlig. Jeg holdt faktisk på å sovne, Så dette var ikke det store gjennombruddet for meg.

 191. Boka var kul og litt barnsleg
  Kvifor må han vêr så egoistisk og han veit ikkje så mange liker han
  Kvifor vill han eigentleg alle skal like han
  Eg syns boka passer fra barn mellom 7-13 alderen
  Eg gjer terningkast 5

 192. Eg syns boka var morsom og det var gøy at statsministeren lagte så mange gøye ting til Noreg eg synest boka passer for dei mellom 3-7 k.l eg gjer boka terningkast 6

 193. Eg syns boka var morsom og kjekk fordi det var ein veldig annerledes statsminister. Boka passer for barn mellom 8 og 13. Eg gjer boka terningkast 4.

 194. Eg likte boka veldig godt, den var morosam og gøy. Eg likte boka fordi den handlet om Norge og det statsministeren sa morosame ting. Boka passer for barn mellom 9 og 14 år. Eg gir terningkast 6.😄

 195. Boka var lit sjekke. Bok hadde ikkje så mase humor. Boka paser til 5-8 klasse. Eg gjer tenrning kast 4

 196. Eg likte boka fordi den var morsom og eg vil lesa boka vidare og eg gjer tarningkast 6.
  Og boka passer til 5-8.

 197. Klassen gir boka terningkast 5. Boka var morsom og kjekk, men nokon syns ho var litt barnsleg. Boka passer frå 4.-8. Klasse.

 198. Jeg synes boken var bra og morsom. Fordi Teddy Fahr hadde bygget verdens lengste vannsklie gjennom Teateret i Oslo. Teddy var veldig morsom fordi han gjør mye rart som statsminister.

 199. Egoland var en passe bra bok, men den var litt vanskelig å forstå. fordi jeg ikke helt forsto
  det med rosa sklie. jeg gjir den terning kast 3

 200. Jeg likte ikke denne boka.
  Fordi den var ikke morsom.
  Fordi den hadde ikke noe spenende i den.
  Fordi jeg liker ikke morsome bøker altid.
  og jeg liker skrek bøker mer.

 201. Jeg syntes boka var rar og jeg kom ikke til det mest viktigste poenget.
  Den var morsom og ganske meningsfull! :).
  Den var også ganske morsom :3
  jeg likte boka! ^.^
  Jeg syntes det var ganske sjokkerende når jeg kom til slutten der det sto »kanonkule, av blod og kjøtt» det syntes jeg var litt skremmende! hahaha xD
  Det var morsomt med beskrivelsen på statsministeren… 🙂
  den var også ganske rar på fjes beskrivelsen, og posisjon beskrivelsen.
  men den var veldig gøy å lese og alt det der 🙂
  Jeg likte best å lese den selv, enn å høre på lydboken.
  Jeg syntes at stemmene i lydboken var kjedelig og ganske grå å lav stemme.
  Og litt tørr i munnen også…
  Men jeg likte at statsministeren ville prøve å lage en vannsklie, til barna.
  Jeg syntes det var litt dårlig beskrivelse på vannsklien, og hvor lang den var, og hvor den gikk. Det syntes jeg var litt dumt…
  Og jeg veit ikke om statsministeren døde i vannsklien jeg syntes det var litt dårlig fortalt akkurat der…
  jeg syntes boken var morsom, men også litt vanskelig å forstå beskrivelsen på sklien, og meningen med statsministeren om han døde eller ikke, og meningen med » kanonkule av kjøtt, blod og rosa badebukse»
  jeg gir terningkast: 4…

 202. Tittel:Egoland
  Forfatter:Lars Joachim Grimstad

  Boka handler om en gutt som har en far som er statsminister. Han skulle åpne verdens største vannsklie som ligger på Operataket i Norge.

  Pappaen til Finn skal bli intervjuet av en programleder. Programlederen begynte å snakke, siden dette er årets siste sommarkos så har vi fått storfint besøk av selve statsministeren. Hun satt oppe på operataket mens hun pratet.
  Nå begynte hun og prate med statsministeren og sa velkommen Teddy Fahr!
  Statsministeren bukket til alle kanter og sa takk takk.
  Ja, har du som statsminister hatt en fin sommer? Statsministeren snudde seg mot publikum og spurte om de hadde hatt en fin sommer. Publikum jublet og hoiet. Da har vel jeg også hatt en fin sommer. Programlederen smilte tilbake og spurte, det hjelper vel litt at du er så indelig populær for tiden? Eller hva sier dere folkens?Enda en gang jublet og klappet publikum, inkludert statsministerens gamle mor også og to av de tre sønnene hans. Jaja,det var vel litt voldsomt og han prøvde og være litt beskjeden, men det var lett og se at faktisk likte det.
  På radioen har de sagt at nittifire prosent av befolkningen synes at du faktisk gjør en god jobb. Nå skulle statsministeren åpne å prøve vannsklia som han hadde laget. Den gikk igjennom operaen,og ut i Oslofjorden. Sklia hadde ødelagt operans glassfasade. Operataket nærmest ristet da publikum tok bølgen.
  Statsministeren vrengte av seg buksa slik at han sto i bare badebuksa klar til å skli… Han viste at hvis han tok et skritt til så ville han fyke avgårde i vannsklia. Han var litt redd for at sklia skulle svikte i en sving, slik at han føyk ut av sklia og inn i operaen eller ut i Oslofjorden.
  Det var nå det gjalt, han tok et skritt og føyk avgårdet inn i vannsklia.

  Jeg synes boka var litt morsom. Jeg synes at det var litt ulogisk at statsministeren hadde brukt nesten alle pengene sine på en vannsklie og ødelagt operaens glassfasade.

 203. jeg syntes boken var sånn passe bra. fordi det var noe som skjede helle tiden og den var ikke så bra fordi det var ikke så spenene. men det var ganske bra for det er jo virkelig ego land da. men den kunne ha vert litt bedre fordi det kunne ha vert mer spennende. og det kunne ha vert litt mer tekst siden at da hadde vi blitt mer tatt av teksten. men det er jo bra gjort og finne opp sånne tekster det må du være stolt av. det var det som jeg syntes for jeg rak ikke og skrive mer.

 204. Ei bra bok, kreativ og morsom. Det var lett og høre på, lett språk. Flere kan tenke seg og lese hele boken. Terningkast 4 +.

 205. Jeg synes boka var kjempe morsom. I klassen valkte vi super. Jeg synes det var morsomt at statsmenisteren hadde rosa badebukse som passa til den rosa sklia. Jeg gir den terningkast🎲🎲🎲🎲🎲🎲

 206. Jeg syntes boka var super. Det var en god fantasi i boka. Personene var mosome det var kult med dialekt. Handlingen handlet om statsmenisteren som hadde lagt en stooor rosa sklie. Det hadde vært kult med en slik statsmenister i Norge. Terning kast 6️⃣ boka er suuuuuuuuuuuuper bra. Jeg vil lese heke boka.🇳🇴🔥🌵💕🙌🏽🐳🕞🌼💰💖✔️6️⃣🙃🍑👍🏽💗😕🙈🤙🏽💙💜👍🏼💚💛❤️💻🏝📱🌸🐘

 207. Vi liker måten forfattaren skriv på, då han skriv på ein morosam måte. Vi likte spesielt vannsklia og dei rosa badebuksene. Vi har lest dei andre bøkene i seriene, og syns at bøkene er spanande og morosamme.

 208. Eg likte boka fordi den var enkel og forstå og følgje med. Den var morosam.
  Eg synes at statsministeren kunne brydd seg litt meir om andre og ikkje bare seg sjølv.

 209. VELDIG BRA
  Eg syns at boka var veldig bra!
  Fordi eg har lest denne serien før og likar måten forfatteren skriv boka på.

 210. Eg synes boka var super fordi han var morsom og spennende. Eg liker den type humor.
  Den var og enkel å forstå.

 211. Eg syntes det var morosamt. Eg gir terningkast 5. Eg syntes det var spesielt morosamt når statsministeren skulle prøve vannsklia.

 212. Eg syns boka var litt bra fordi statsministeren brydde seg ikkje om å spara på pengane. Han ville bare bruka dei på ting som dei ikkje trengte.

 213. Eg synes den var passe bra fordi statsministeren bare tenkte på å kose seg og ikkje tenkte på andre viktigare ting. eg synes han var morosam.

 214. Jeg synes denne boken var kul, morsom og spennende med tanke på at Norges statsminister Teddy Fahr skulle få åpne verdens største vannsklie ved å prøve den først! Jeg har kjempe lyst til å lese hele boken om Teddy Fahr og nordlenningene. og selvfølgelig verdens største vannsklie, da! Jeg synes denne boken var super med tanke på at dettebare er et utdrag og ikke en hel bok.

 215. Jeg syntes boka var bra fordi han tenker å ha bygget verdens største vannsklie som var rosa. Den var også morsom fordi han var redd og turte nesten ikke ta den selv. Den gikk liksom gjennom operahuset og gjennom Oslofjorden og ut i havet, og jeg har litt lyst til å lese boka.

 216. Den var veldig bra, den var litt rar og slik. Men ellers var den velidig bra. Jeg vil lese videre. Det var kult at statsministeren hadde knall rosa badebukse. (Jeg gir den en 6/10)

 217. jeg syntes den var veldig morsom.
  jeg syntes den hadde humor.
  jeg ville gjerne lest videre

 218. STATSMINISTER FAHR OG SØNN EGOLAND
  Eg har lese utdraget statsminister Fahr og sønn egoland.
  Den er skreve av Lars Joachim Grimstad.
  Dette utdraget handlar om ein mann som er statsminister i Noreg og han likar å bruke masse pengar og seier at pengar er til for å brukast. Difor har han bygd verdas største vannsklie for sikkert 2-3 million kr og han er den som skal teste den aller først. Den er heilt rosa akkurat som badebuksa til Teddy Fahr.
  Eg anbefalar denne boka til folk som likar humorbøker.

 219. ANMELDELSE AV EGOLAND
  Boka handler om at Teddy er statsminister og han er den nest mest beste statsministeren. Og han snakker mye om Nord-Norge.
  Han sitter for det meste og snakker på TV-en om ei diger rosa vannsklie.
  Jeg syns boka var realistisk. Jeg syns boka var spennende fordi, særlig på slutten var det skikkelig spennende. Boka var humoristisk på slutten fordi der han skal i vannsklia når han skifter foran kameraet. Boka var litt kjedelig fordi dem satt for det meste og snakket.
  Jeg vil anbefale denne boka for de som liker å se på TV. Jeg gir den terningkast 6 eller 7!

 220. STATSMINISTER FAHR OG SØNN -laga av Lars Joachim Grimstad.

  Utdraget handlar om statsministeren som vil vere tidenes beste statsminister, men han er kun tidenes nest beste statsminister. Han lagar ei stor rosa vann sklie og skal opne den ved å være den første som prøve den ut. Men det har sjølvsagt vore brukt KJEMPEMASSE pengar på det, og det synes nokon er dumt.

  Eg synest utdraget var kjempebra ,unntatt at eg ikkje synest det var så humoristisk. Og eg føler at eg ikkje får vite i utdraget ting om personane. Hadde det vore mitt val ville eg gitt meir detaljar som at det kunne ha stått også i utdraget korleis programleiaren såg ut og litt sånne ting. Men ellers var det bra.

  • Det er en litt morsom bok. det er litt rart at starministeren er så sporty.
   Jeg gir terning kast 4,5 fordi at den var litt morsom men litt kjedelig.

 221. I SAID IT WAS SECRET

  Egoland handler om den nest mest populære statsminister i Norge
  som mener at vi nordmenn skal kose oss
  så han bruker masse penger på tull og tøys
  Jeg synes at det var litt ulogisk at statsministeren hadde brukt pengene av norge på en vannsklie
  Jeg syns boka var ganske komisk,fordi statsministeren bygget verdens største vannsklie
  den var spennende fordi vi visste ikke hva som skjedde
  jeg råder deg å lese den
  🎲 6👌

 222. Boka jeg har lest heter Egoland den handler om en statsminister som heter Teddy Fahr, jeg synes boka var morsom fordi han brukte penger på ingenting. Jeg har ikke lest hele boken men jeg tror den er morsom. litt ulogisk at han bruker alle pengene på en ROSA vannsklie, Jeg annbefaler denne boka for di som liker vannsklier.

 223. EGOLAND
  Vi har nettopp lest en bok som heter EGOLAND,
  den handler om en kortvokst statsminister som har laget verdens største rosa vannsklie gjennom en opera sal, og den første som får prøve den er han selv.
  Vi synes boken morsom fordi de beskrev alt veldig grundig.
  Vi synes boken var bra fordi de faktisk gjorde noe.
  Vi synes også at den var litt kjedelig fordi det handlet mest om at statsministeren var på et tv-program.
  Konklusjon: Vi anbefaler boken til folk som liker å lese humor.

  advarsel: boken har 382 sider.

 224. Den handler om en statsmenister som er en uansvarlig tjukkas.:)

  Boka er kjedelig, fordi det skjedde ikke noe som jeg synes var artig. 🙁
  Boka er rar, fordi det var en tjukk man som er statsmenister. 🙁
  Boka er litt morsom, fordi han bruker masse penge på en vannsklie og han river av seg alle klær han har og hopper i vannsklien…..:(:(:(:(:(:(:(!

  Jeg ambefaler ikke denne boka, fordi den var kjedelig…. 🙁

 225. Dette utraget handler om en statsmenister og en reporter som har en samtale med mange vitser.Denne statsmenister lager VERDENS STØRSTE VANNSKLIE dette utdraget er veldig bra jeg håper jeg får lest en boken en gang. og det var artig hadde en mening
  jeg likte dette utraget. det anbefales
  Terningkast 5,9 🙂

 226. Boka handler om den nest populæreste presidenten.
  Presidenten heter Teddy.
  Jeg likte boka fordig kategeorien var humor.
  Jeg ville gitt den 4.
  Bør andre lese den:Hvis du liker humor burde du lese den!

 227. Boka handler om den nest populæreste presidenten.
  Presidenten heter Teddy..
  Jeg likte boka fordig kategeorien var humor..
  Jeg ville gitt den 4..
  Bør andre lese den:Hvis du liker humor burde du lese den!..

 228. Jeg elsket denne boka fordi den var forferdelig artig å alle flirte mye.Terningkast 11 vis det går

 229. Det er en litt rar bok men litt morsjom. Det er litt rart at en mann heter teddyfar. Det er en litt kul bok.

 230. boken var ganske kjedelig og jet hadde ikke lyst til å høre resten av den og det skjedde bare en tuing

 231. denne boka var ikke den beste boka jeg har lest men den var forsatt litt morsom. jeg gir denne boka ternigkast 2

 232. pappaen til finn er statminister. det er en som er bergensk. det handler om en statminister han var den nest beste statminister. smøre patruligen besto av bare unge menn det er en som sløser med penger dem er så heldig at dem kan lage sin helt eget legoland

 233. pappaen til finn er statsminister. han var veldig populær. han er også bergensk. Han var den nest mest populære statsministeren. smøre patruljen besto av bare unge menn. Han skulle åpne verdens største vannsklien. terningkast 2 den var ikke så bra

 234. Den var sjedelig fordi det var litt for mye statministeren. Jeg skjønte ikke helt meningen jeg gir den terning kast 2.

 235. Jeg synes denne boken var som passe bra. Jeg synes det var litt dumt at statsministeren brukte pengene på noe han egentlig ikke trengte og bruke pengene på. Når jeg leste boken så tenkte jeg at jeg egentlig ikke har så lyst til å lese denne boken. Jeg gir denne boken en terningkast 3.

 236. Egoland var en helt grei bok som handlet om en statsminister som brukte pengene på litt mye rart.Noen ganger synes jeg det ikke skjedde noe. Derfor vil jeg gi terningkast 3

 237. Tittel: Egoland
  En helt grei bok.
  Men synes den er alt for mye fantasi bok.
  utdraget passer ikke så bra med tittelen, jeg skjønner ikke hvorfor boken heter Egoland når det ikke handler om det.
  Terning kast: 3 av 6.

 238. Boken var veldig morsom og den som skrev boken er veldig kreativ🙂 den var litt kjedelig fordi det bare handlet om statsministeren og komentatoren. Jeg gir boka terningkast 4.

 239. Denne boka var anderledes jeg synes den var ikke helt min type men det går an å lese den så jeg tror det blir terningkast 4.👍🏻

 240. Boken var helt grei men det var ikke min type bok jeg liker ikke sånne typer bøkker.
  Jeg gir boka ternigkast 2

 241. Boka var ikke så bra for at det var lite humor/acktion. Jeg kunne ikke ha tenkt å lest boka. Gjir terning kast 2.

 242. Egoland
  Jeg synest boka var bra. Fordi den var gøy og var morsom.
  Terningkast 5.

 243. Eg syns at boka var gøyal og spennande, den var også uventa. Terning kast 5/6🎲🐭🦍🤰🏻

 244. Eg synes utdraget var veldig bra og vil lese hele boka. eg har den ene boka i serien som heter Solkongen. Det var ei ganske beskrivelses full bok og den var morsom. Det var og gøy at den handlet om Norge og ein statsminister. Eg likte at det var ei vannsklie med og at statsministeren prøvde den først og hadde rosa badebukse😂🤣. Solkongen er morsom så eg håper at Egoland er det og. Eg gir den terningkast 5 🎲🎲🎲🎲🎲

 245. Jeg synes denne boka var veldig bra. Jeg anbefaler den. Når jeg hørte den fikk jeg lyst til å lese mer. Jeg gir denne boka terningkast :5.

 246. Jeg syntes det var en super bok.
  Den var artig, spennende og kul.
  Det var kult at faren var den nest nest beste statsministeren.
  Jeg har lest den før og ambefaler den.
  jeg gir boken terning kast 6.

 247. Boken var morsom og jeg likte all humoren i utdrage. Jeg vil gjerne lese hele boken og den får av meg treningkast 5,5!!!

 248. Jeg synes boka var veldig bra. Det var mye humor og det liker jeg. Jeg har lest en bok som er i den samme serien så jeg forsto litt hva det handlet om. Utdraget var veldig bra så jeg vil lese boka. Det hadde vært arti å hørt hva som hadde skjedd når han hadde sklidd ned sklia. Terningkast 5🎲Jeg vil lese mer.🤗

 249. Jeg gir boka terningkast 4. Fordi at boka var ganske morsom,og det var nesten min type bok. Jeg har lyst til å låne boka, for det hørtes ut som en bra bok.

 250. eg synes boka var gøy fordi:
  statsministeren var ganske spesiel men det jore boka gøyere. det var kult at han skulle åpne verdens største vansklie, og på opra taket!
  boka ble gøyere og gøyere.
  terning kast 4

 251. Den var gøy og litt morsom. Ville gjerne vite hva som kom til å skje videre.

 252. Denne boka synest eg er heilt grei og lese. I tilleg likte eg ho fordi det handla om so mykje rart. Den delen eg synest var best er når han sklir ned sklia. Eg trur han som skreiv boka har veldig god fantasi. Eg hoper at boka utvikler seg fordi det er ikkje gøy å lese nor det samme skjer igjen, men heldig vis er ikkje denne boka slik. Eg vil kanskje lese denne boka.
  Eg vil kanskje lese ho fordi ho var noko litt annerledes. 🎲 5.

 253. Jeg syntes boka var bra, men jeg synter det manglet noen detaljer. Statsministeren var egoistisk og tenkte ikke så mye på andre. Jeg fikk litt lyst til og lese boka . Jeg syntes det kunne stoppet på at han lurte på om hann skulle kjøre ned sklia. Da ville jeg blitt mer nyskjerrig på og lese boka og om han faktisk sklidde (som vi nå fikk vite at hann gjorde) 🙂

 254. Jeg syntes at boka var super bra jeg likte den veldig godt jeg gir den en 6+ fordi den var veldig spennene jeg har veldig lyst til å lese hele boka

 255. Det var en veldig bra bok. Som forklarte bra, og var spennende. Boka gikk inn på flere detaljer.

 256. eg syntes utdraget var lit kjedelikt fordi det skjedde ikkje so mykje spesielt eg gir den terningkast 5

 257. Det var en helt grei bok ikkje den beste eg har lest . Statsmenisteren var litt rar Terningskast:3

 258. Jeg synes at boken var veldig bra, jeg likte alt innholdet i utdraget og vill anbefale den til alle som leser denne anmeldelsen.
  JEG ELSKET EGO LAND UTDRAGET!

 259. Det høres gøy ut og ha teddy som statsminister. men det er dumt å sløse bort penger på å prøve og slå verdensrekorder. det er veldig mange andre ting som pengene kan bli brukt til. 🙂

 260. Jeg synes boka manglet lit spenning og den hadde ikke så mye humor men like vel var det noe som gjorde at jeg syntes den var gøy det at han byggde verdesns største vannsklie og at den var rosa gjorde til at jeg syntes det var litt gøy å lese denne boka. Jeg gir terning kast 4

 261. Jeg syntes boken er morsom og jeg får gjerne lyst til å lese mer. Han der teddy fyren brukte litt for mye penger på ting som en gigantisk rosa vann-sklie. Jeg gir den en 4.

 262. En bok som ble bedre og bedre!
  Boken heter Egoland og forfatteren heter Lars Joachim Grimstad.

  Denne delen av boken handler om at statsministeren i Norge, Teddy Fahr, blir intervjuet på et tv-show. Han har nemlig laget en kjempelang sklie.

  Først syntes jeg boken var litt kjedelig, men så ble den bedre og bedre.
  Jeg gir boken terningkast 4!

 263. Jeg syntes denne boka var det som er dumt er at den rosa vannsklia skal være over oprataket for der skal det bare være fint men. Jeg befaller de som er 8-11 skal lese denne boka. Jeg gir den terningkast 6

 264. Jeg synes denne boka var morsom å litt rar fordi statsministeren trodde at han hadde så mye penger så han åpnet verdens største vanskelige.

 265. jeg skulle ønske vi hadde en diger vannsklie på skolen vår her på Skatval. Boken var underholdene og morsom

 266. det handler om en statsministeren som har kjøpt en stor vannsklie. og er pappa til teddy. jeg syns at det er kul historie det er morsomt kan er red for sin egen vann sklie jeg jir terning kast 5 gleder meg til og de va som skjer videre

 267. Boka var artig fordi han hadde på seg rosa foran alle. Det var spennende fordi han skulle skli ned den lange sklia.Det var teit fordi det handlet om et TV program.

 268. Ego Land av meg!
  Først diskuterte jeg med en venn om hva boken skulle handle om. Jeg tror fremover at statsministeren gjør kjempe teite ting, så han blir mindre og mindre kjent og til slutt så kommer en ny statsminister. Jeg tror også Teddy Fahr (den gamle stastministeren) vil ha jobben tilbake. Jeg trodde boken skulle bli veldig bra, men jeg endte opp med bra.

  Jeg syntes det var teit at de sa at statsministeren var faren til Finn, men Finn ble jo ikke nevnt i utraget. Også syntes jeg den passet til humor fordi «HALLO !!!! han brukte penger på en kjempe stor sklie som ikke er viktig en gang!». Han kunne jo ha kjøpt noe for å redde verden, men det var det som gjorde boken så komisk Denne boken er ikke en jeg ville lest. Jeg syntes statsministeren var teit og dum fordi han brukte pengene på teite leker. Tenk om det kom krig, vi hadde sikkert igen ting å bruke for å forsvare oss da.
  4

 269. Jeg likte utdraget fordi boka forklarte godt hva det var den handlet om. Jeg syntes det var morsomt da statsministeren dro av seg klærne og sto der bare i en rosa badebukse.
  Jeg hadde boka jeg. Det var veldig spennene når statsministeren skulle til å skli ned sklien. Jeg likte boka fordi den var morsom, spennende og interessant. Jeg likte samtalen de hadde i programmet: Sommerkos fordi publikum klappet ved nesten hver eneste setning de sa. Det var veldig spennende og jeg anbefaler boka, Terning kast: 6

 270. at faktisk likte det.
  På radioen har de sagt at nittifire prosent av befolkningen synes at du faktisk gjør en god jobb. Nå skulle statsministeren åpne å prøve vannsklia som han hadde laget. Den gikk igjennom operaen,og ut i Oslofjorden. Sklia hadde ødelagt operans glassfasade. Operataket nærmest ristet da publikum tok bølgen.
  Statsministeren vrengte av seg buksa slik at han sto i bare badebuksa klar til å skli… Han viste at hvis han tok et skritt til så ville han fyke avgårde i vannsklia. Han var litt redd for at sklia skulle svikte i en sving, slik at han føyk ut av sklia og inn i operaen eller ut i Oslofjorden.
  Det var nå det gjalt, han tok et skritt og føyk avgårdet inn i vannsklia.

  Jeg synes boka var litt morsom. Jeg synes at det var litt ulogisk at statsministeren hadde brukt nesten alle pengene sine på en vannsklie og ødelagt operaens glassfasade.

  Det starter med et TV program som er Norges beste

  og de har med den nye statsmininisteren og han er lit andeledes en det andre som har vert statsminister.

  Program ledern med den korslige dialekten hadde blit fortalt av sjefen at det må bli lit mer spenning i programet. Statsministeren måtte nesten avskløre at han er gal fordi han har brukt opp alle pengene på en rosa vandsklie, men har på en eller annen måte fått folke til og elske han.

  Den rosa vansklia er blit kåret til verdens største vannsklie og i programe hopper statsmisteren ut i direkte sending. Hva skjer? Faller han utafår og dør eller så rasern den sammen eller går det helt greit.

  Jeg syntes det er en veldig bra bok fordi den fikk i gang stevninga sykt bra. Så jeg gir terningkast 5 og den femmern er sterk.

  Jeg syntes boka var veldig morsom fordig statsministeren minna meg om Donald Trump.

  Det negative er at boka ga ikke så mye menig fordi de sa ikke hvordan han ble statsminister så det jorde at det ble en femmer i stede for en sekser.

  Denne boka passer til folk i mellom 9 til 11 år synes jeg fordi teksten ikke var så veldig vansklige og forstå jeg elsket det for at det hadde politikk

 271. Boka jeg nettopp leste vil jeg gjerne anbefale vis du har humor som en fire åring som meg,boka er humoristisk boka er kul og boka er intresang. Jeg likte godt da han hopet ned i den rosa vannsklia . Vennen min a random person likte boka så……. terningkast 4 🙂

 272. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  GOOD BOK !!!!!

 273. Eg likte den lit den var heilt gre så eg kuna ah kansje ha lest dine boka for det var ikkje den verste eg har lest eg gir den terning kast 1

 274. eg synst et boka var dårlig sin det var ikkje spening eller morsomso eg gjir den 1\6.

 275. Eg synst den var passe bra. Eg ville gitt den en 2. Statsministeren var morsom.

 276. Jeg likte boken fordi det var gøy at det handlet om en statsminister og fordi han ville åpne verdens største vannsklie. Boken var lett å lese og hadde humor. Jeg gir den 4.

 277. Eg synest at boka var dårlig for det handlar berre om statsministeren og vannsklia han hadde laga . terningkast 1

 278. Eg syntes boka var veldig morsom. Eg syntes statsministeren var morsom og kul. Men han var kanskje litt for ego. Eg syntes programlederen var morsom. Eg skulle ønske han lagde ei vannsklie her eg bor. Eg vil låne denne boken.

 279. jeg syntes boka var veldig bra fordi det var så spennende og gøy med dialekta og den store vannsklia! jeg gidde boka anmeldelse: veldig bra.

 280. Denne boken var veldig morsom. Den var også litt rar, og fikk ikke med meg poenget med boken. Jeg hadde tatt meg tid til og lese ferdig hele boken. . Jeg likte hva han brukte pengene på, det var morsomt. Jeg synes at det burde være mer skrevet om sønnen han Finn. Jeg ble irritert over hvordan programlederen snakket om statsministeren.

 281. teddy far var veldig opptatt av penger han var statsmenister og åpnet en vannsklie som alle elsket. jeg likte ikke boken så veldig mye men den var litt gøy og jeg har kansje lyst til og lese mer.

 282. Jeg likte godt da: Statsministeren skulle ta vann sklia fordi det veldig artig å høre på.
  Jeg likte ikke da: Jeg tror jeg likte alt egentlig.
  jeg ble overrasket over at: Statsministeren gidde mye penger til folket.
  jeg ble irritert over at: Jeg ble ikke irritert over noe fordi jeg synes at boka var spennende og morsom.
  Jeg synes at: Boka var artig,spennende og litt rar men når boka er litt rar er den i vertfall morsom.
  slutten var: artig siden da handlet den om at han skulle ta sklia

 283. jeg synes boka var passe bra. det var morsomt hvordan statsministeren var beskrivet det var en ganske morsom start men etter litt ble det kjedelig. men så ble det bedre og bedre. statsministeren hadde ganske flotte ideer 🙂 jeg ville også hatt slike ideer om jeg bestemte. jeg gir boken terning kast 5. 🙂

 284. Kategorien på Egoland var humor, for å være ærlig lo jeg ikke en eneste gang, jeg synes ikke den var morsom i det hele tatt, fordi det var absolutt ingenting i boken som traff meg, boken intreserte meg rett og slett ikke. Jeg synes boken manglet alt, jeg fikk ingen følelser når vi leste boken. Jeg synes boken var kjempekjedelig. Helt tomt liksom. Min vurdering er (dårlig) . Jeg heter Erle, og jeg går på Steinkjer Montessori

 285. Jeg syntes at boken høres litt spennende ut. Fordi jeg har lyst til å vite hva som skjer med statsministeren. Men jeg har lest litt av en annen bok i serien og den syntes jeg ikke var så spennende. Hvis jeg skulle git denne boken terningkast så tror jeg at jeg hadde gitt den 4.

 286. Jeg syntes den var veldig bra. Det var overraskende at de nevnte kjøtt og blod i boka. Det var veldig artig at Teddy Fahr skulle åpne verdens største vannsklie. Jeg gir teningkast 6

 287. Boken var super. Jeg fikk ikke med meg hva boken gikk ut på. Jeg likte at statsministeren brukte pengene på alt mulig rart. Jeg synes at det burde være mer skrevet om sønnen hans Finn. Jeg hadde tatt meg tid til og lese hele boken en gang. Det var arti at han brukte pengene på en ROSA vannsklie mitt i Operaen i Oslo. Jeg ble irritert over hvordan programlederen oppførte seg mot statsministeren. Jeg likte at boken var lett og lese, og passer godt til en alder mellom 9 – 12 år. Boken var ganske morsom men manglet noen små detaljer. Det at statsministeren hadde rosa badebukser som matchet sklia. Jeg synes det var rart at folkene var glade for at statsministeren brukte penger på alt mulig rart. Slutten var Ok. Jeg gir denne boken en 5 er.

 288. Jeg likte boken godt, og det var gøy med all humoren.

  • jeg syntes boken var gøy å lese.
   det var artig å høre at statsministeren hadde brukt penger på verdens største vannsklie i operaen i Oslo. Jeg anbefaler boken for noen som liker gøye bøker og liker god humor.
   Jeg har lyst å lese hele boken og finne ut mer om Finn statsministerens sønn. jeg har også lyst å finne ut hva som kommer til å kje hvis vannsklien mangler en skrue eller to.

 289. Jeg synes at den var morsom og gøy men jeg synes at den også var litt rar fordi det ar et talkshow I mitten av opraen I oslo jeg vil gi den 5 stjerner

 290. Jeg synes utdtaget var dårlig.
  Det var ikke gøy og det skjedde ikke så mye.
  Det var ikke en god handling.
  Det eneste jeg synes var bra var beskrivelse.Jeg gir den trening kast 2.😠

 291. Jeg synes utdraget var dårlig. Jeg synes det fordi det var feil sjanger som sto ( synes jeg ), jeg syntes ikke det var en god handling og jeg forventet et utdrag om livet til statsministeren. Jeg anbefaler boken til de som liker å lese lange og kjedelige bøker. Jeg gir den terningkast 2.

  • Egoland handler om noen barn som reiser på klassetur med tog og så sporer toget av fordi lokomotivføreren sovner.
   Jeg syns boken er gøy og spennende.

 292. Utdraget handler om at Teddy Fahr er på et TV-show som er på operataket. Men før han skal gå skal han prøve verdens lengste vannsklie som han har fått bygget i løpet av sommeren. Den går gjennom operaen og ut i Oslofjorden. Han gjør seg til en kanon og suser nedover der knall rosa vannsklien!
  Jeg synes boken virket veldig morsom😀😂

 293. Boken er veldig bra. Den er morsom og min favourit av alle de ti bøkene som er blitt valgt til å være med på bokslukerprisen. Har lyst å lese resten.😀

 294. Jeg syntes boken var bra pågrunn av at statsministeren gjorde bra ting for barna og de voksne har lyst og lese mer terningkast 5

 295. Jeg syntes det var litt lite spenning i utdraget. Det var heller ikke så morsomt.

 296. Boken virket veldig morsom og spennende. Den var litt kjedelig i begynnelsen men den ble gøyere etter vært. Det er to bøker før denne i serien.
  Jeg gir den terning kast 5. 🙂

 297. Eg likte ikkje boka så veldig godt , fordi at eg forstod ikkje heilt kva den handla om og at den var veldig kjedelig boka . Eg likte ikkje boka ,også fordi at det stod at den var humor , men eg synes at ikkje var humor i det hele tatt. Eg synes boka var sån passe bra, men eg har andre favoritter i boksluker prisen 2017/2018 . Eg vil gi boka ternigskast 4 !! , fordi at eg synes at denne boka var sån passe bra , men det er sikkert nokon som liker denne boka. Men det eg likte med boka var at den handla om ein statsminister og at han var den nest mest populære statsminister nokon gang.
  EG ANBEFALER IKKJE DENNE BOKA 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

 298. Egoland
  Dette er en humor bok
  Den handler om den populære statsministeren Timmy Fahr.
  Han liker å bruke masse av Norges penger på morsomme men uviktige ting.
  Han liker at alle liker han.
  Jeg likte det jeg leste boken hørtes gøy ut.

 299. Jeg synes boka høres ganske morsom ut den har bra tekst og jeg forstår alt jeg leser og det er vel ganske morsomt og høre om en liten men halv stor statsminister kjøre verdens største vannsklie. jeg har ikke så mye jeg kunne ønske til boka fordi det samma har jeg ønska om alle andre bøkene på Boksluker prisen og det er litt mer forklaring på hvem alle er men det er jo bare et lite avsnitt vi får lese. jeg gir denne boka terningkast 4

 300. jeg syntes at utdraget var litt kjedelig men boka er kansje litt mer spennende og gøy utdraget får terning kast 3

 301. Egoland handler om en statsminister som bruker alle pengene til Norge på ting han syntes er gøy. Foreksempel verdens lengste rosa rutsjebane. Isteden for å prioritere viktige ting ,men alle liker ham for det om.
  Jeg likte boken veldig godt den var veldig morsom og jeg kunne lest hele boken.
  Jeg gir den 6. ❤️

 302. Syntes boka ikke passa til navnet siden det kjedde ikke noe Egoistisk i boka det var en passe bra bok gir den terning kast 4 siden den var ikke bra nok men kunne tenkt og lese hele boka.☻♥

 303. Jeg synes boka høres spennende ut, men utdraget var ikke verdens beste. Jeg gir terningkast: 5. 🙂

 304. Jeg syntes boka var veldig gøy.
  Jeg likte boken fordi den handlet om en statsminister, en rosa vannsklie og operataket i Oslo.Den var spennende ,kul,gøy,rar,osv.Anbefaler alle å lese den.

 305. Det var ett bra utdrag med en veldig kul statsminister. Jeg gir den terningkast 5.

 306. Jeg synes det virket som en gøy bok med spenning og humor. Det virket også som det kom til å skje veldig mye rare og usansynnelige hendelser. Jeg gir den terningkast 6. 🙂

 307. Handler om en man som er president og heter teddy.Han bruker opp pengene sine på en rosa vannsklie som går gjenom Oslo. Også skal han prøve den. Jeg synes at boken var veldig spenende ogjeg har lyst til og leseresten av boken. 🙂

 308. boken var bra, den var litt kjedelig, jeg gir den en terningkast 4

  • Jeg syntes utdraget var både spennende og morsom😊😊

 309. Det var en en litt morsom bok. Akkurat denne delen av boken var litt kjedelig fordi det var for det meste snakking. Slutten var veldig spennende,jeg fikk lyst til å lese den. terningkast 4

 310. Jeg syntes boken var veldig gøy. Jeg har lest litt av Barna som forsvant, som er en annen bok i serien og den var veldig gøy. Jeg lurer veldig på hva som skjer videre. Jeg gir boka 5 fordi den var veldig gøy men ikke gøy nok til 6.

 311. Jeg synes at boken var kjedelig og at det ikke skjedde så mye men det kan jo være at boken blir gøyere terningkast 3

 312. Jeg syntes boka var gøy og morsom fordi det skjedde litt uvanlige ting som var morsomme. Jeg syntes boka var god og jeg vil ambefale og lese den til de som liker og lese humor.

 313. Det var en gøy bok sålangt fordi den er morsom og statsministeren minnet meg litt om Donald Trump. Fikk lyst til å fortsette å lese for å finne ut hva som skjer videre med statsministeren. Drukner han? Svikter sklien? Jeg fikk lyst til å fortsette så jeg gir boken en heftig femmer.

 314. Ønsker at historien skulle vært sann. Men dersom den hadde vært det, ville vi ikke hatt noe og glede oss til. Boken var spennende, morsom og gøy.Jeg gir boken en sterk 5er.

 315. jeg synes det var en god og morsom bok. Lurer på hva som skjer videre, jeg gir den 8/10 😀😁😎

 316. EGOLAND
  Det burde skje litt mere.
  Men den var litt morsom.
  Jeg syntes ikke den var så bra.

  Det handlet om en statsminister som gidde innbyggerne alt det de ville. Og at noen som intervjuet han sa at han var den nest beste statsministeren.

 317. Jeg syns boken ikke hadde vært som jeg trodde den var. For den var ikke så veldig bra som jeg hadde trodd.

 318. Jeg likte veldig boken, Den handlet om en kjent og rik statmenister som bruker oljepenger på KULE ting F.eks. Vannsklie osv. Jeg gir den en 6.

 319. Den var litt gøy. Men du bur lesse den. Og og den handler om en gut som har en pappa som er statsminister i Norge og har kjøpt en rosa sklie.

 320. Jeg synes boka var litt morsom med den rosa badebuksen men den var litt rar på en måte jeg gir den 4

 321. Jeg synes boka var morsom.Jeg har lest boka før men da synes jeg ikke den var like morsom. Det var fordi i boka så var det ca. 2 kjedelige kapitler og ca. 1 morsom setning. Jeg gir terningkast 3-4.

 322. Den var gøy men ikke min stil men fortsat har jeg lyst og lese den.

  Terningskast: 🎲4

 323. Jeg likte ikke denne boka særlig godt, fordi det var mye tøys og jeg liker ikke sånne typer bøker, ellers hva den bra. Jeg vil sikkert lese andre bøker fra denne forfatteren.

 324. Boka var bra jeg likt an ,det var en bra bok som jeg sa men det kan ver bedre jeg gir den terningkast 4

 325. Jeg syntes at boken var morsom men at Teddy Fahr var en litt dårlig president. Han gjorde ingen kloke ting får landet. Men han hadde en ganske god humor. Jeg får lyst til å lese videre i boken å vite hva som skjer med Teddy Fahr.

 326. jeg likte denne boka fordi den var morsom og alvorlig samtidig det er en fantasifull bok med en rar stats mister. terning kast 5

 327. Den var cooooooooooooooooolllllll😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄👨🏻‍🎤👨🏻‍🎤👨🏻‍🎤👍

 328. Jeg likte boken litt fordi det var veldig rart at han statsmenisteren hadde på knall rosa badebuksa og veldig møye hår på ryggen. men ellers så var boken løyen og grei for små barn og sånt:) jeg gir terningkast 4.

 329. Jeg likte ikke boka så gått siden de voksne bør jo bry seg mer om viktige ting isteden for en
  sklie å sånne ting. Og hvorfor kaller han seg teddy fahr egentlig?

  Jeg ville gitt terningkast 2

 330. Jeg har lest boka før og jeg synes den er litt morsom og litt kjedelig.
  Fordi jeg synes at det skjer så masse av det samme.
  Men det er masse detaljer og den og det er bra.
  Terningkast: 3

 331. Jeg synes den var litt morsom men ikke så spennende.😜👍

 332. Hallo. Dette er en person som skriver en anmeldelse. Jeg syntes boka var dårlig # ikke bra. Sovna nesten.

 333. Boka var bra, men jeg synes at det ikke skjedde så mye. Noen setninger var morsomme og resten var litt kjedelig. Jeg har lest hele boka. Jeg vil gi den terningkast 3

 334. Jeg har lest boken før på skolen men vi ble ikke helt ferdige. Men jeg husker at der vi sluttet å lese hadde det blitt ganske spennende. Men det er ganske lenge siden så jeg husker ikke hva som skjer.Jeg syns boken er ganske morsom. Jeg har litt lyst til å lese hele boken. Jeg vil gi denne boken terningkast 4.

 335. Boken var morsom men ikke like spennene, men skjønte ikke helt poenge med boken, jeg skulle ønske det hvor litt mer spenning i den. Men den var såpass bra at jeg fikk lyst å lese hele boka. Jeg gir terningkast 4.

 336. Jeg syntes at boka var bra. Det var litt vanskelig å forstå hva programlederen, fordi snakket på en annen dialekt. Men ellers likte jeg boka. Jeg gir boka terningkast 5.

 337. Jeg likte boken sånn passe siden den var morsom pga Teddy fahr. Den var litt kjedelig, men og veldig morsom.

 338. Jeg synes den er lit bra og vil gi ternig kast 4.
  Jeg synes det bør være lit mer humor.

 339. Dette var en bra bok. Denne boken må statsministeren lese! Kanpse Norge hadde blitt litt forandra;) Jeg likte at de tok seg tid til å ha et program. Det har man ikke tid til i dag. Boken var bra! Likte humoren. Terningkast 5 av 6 stasmenistre!

 340. Jeg syns ikke boka var kjedelig men det skjedde ganske lite men det var noe morsomt og noe kjedelig så jeg gir terningkast 4

 341. Den var ganske bra fordi den var ikke så veldig rar og ikke så morsom den var som at jeg klarte og underholde meg men det var ganske dumt at de fikk alt til og handle om den store rosa vannsklien og den var ganske bra ellers så jeg gir den terning kast 5

 342. Jeg syntes boka var litt kjedelig, fordi jeg ikke forsto humoren med den. Men jeg tror at resten av boka er bedre så jeg ville anbefalt den. Jeg gir denne boka terningkast fire.

 343. Jeg synes at boken var veldig bra kjekk og løyen. Men jeg trodde at det skulle handle om Legoland. Men det handlet om en statsminister på Norges mest populær tv program med en tjukk liten mann som er også litt populær. Og han heter Teddy Fahr. Og de snakker om en rosa vannsklie og noen andre ting. Men jeg synes at boken burde hatt med mer informasjon med. Men jeg likte veldig godt boken.

 344. Vi syntes den var super fordi den var spennende og ordene passet perfekt inn. Bra humor, gode ord og vi likte veldig godt statsministeren . Vi får lyst å lese boka fordi den høres veldig kjekk ut. Fortellerstemmen var litt kjedelig, men noen får lyst til å kjøpe boka og gi den en sjans. Alt i alt syntes klassen at boka var veldig bra.

 345. Jeg likte boka veldig godt fordi det var humor for barn. Jeg har lest den før, og jeg er veldig fornøyd. Derfor gir jeg denne fantastiske boka terningkast 6!

 346. Jeg synes denne boken var veldig gøy. Den hadde mye humor. Det jeg synes var gøyest var da statsministeren skulle ta sklia. Jeg gir denne en 6.

 347. Hei,
  Jeg likte veldig godt denne boka fordi det var veldig morsom og spennende. Jeg har veldig lyst til å lese denne boka når den kommer til vår bibliotek og jeg gleder meg. Jeg anbefaler denne boka til både jenter og gutter fra 8 – 12. Det var veldig bra skrevet og illustrert.
  Super!
  Terne-kast: 6

 348. Jeg synes det var en veldig morsom bok og statminister og jeg fikk lyst til å lese videre når han statministeren skulle ta den sklien. Og den var veldig bra skrevet i tillegg så den var kjempe gøy å lese! 🙂 Jeg gir den terningkast 5 🙂

 349. Jeg synes at denne boka var morsom og begynte å bli spennende etter hvert når statsministeren skulle skli. Jeg har lyst til å lese mer.Jeg gir denne terningkast 6

 350. Jeg synes denne boka var veldig morsom.
  siden statministeren tullet så mye.
  og jeg likte slutten på boka siden da fikk jeg lyst å lese mere.

 351. Jeg syns boken var egentlig ganske rar. Og det gikk litt fort så jeg fikk ikke med meg alt heller. Men noen deler var ganske morsomme. Men jeg tror egentlig jeg ikke komme til og lese denne boken!

 352. jeg hadde store forventninger til boka og jeg likte boka velid godt så jeg gir boka terningkast 6

 353. Denne boken høres veldig morsom ut og veldig spennende, så jeg gir den terningkast 5

 354. Denne boka var litt rar men virket som en morsom bok å lese. En ting jeg likte veldig godt var blandingen av dialekt og bokmål. Teddy virket som en god men dårlig statsminister siden han bare tenkte på nordmennene og ikke å hjelpe andre land i krig eller som trenger hjelp og han bygde bare sånne litt barnslige ting og ting vi egentlig ikke trenger. Treningkast 4

 355. Jeg likte veldig godt boka fordi de beskriver veldig godt hvordan det er der hvem er der og sånt. Jeg ser godt hvordan han Teddy er, både hvordan personligheten og hvordan han ser ut. Han er vell veldig egoistisk? Litt skeptisk på det med den rosa vann sklien. -_-
  Fikk veldig lyst til å lese resten! <3 Kanskje litt rar bok men jeg gir en litt sterk 4 ( terning kast 4) 😉

 356. Jeg synes denne boken var passe bra fordi det var nesten ingenting spenning og jeg liker bøker med spenning. Jeg gir den terningkast 4.

 357. Hei, denne boken var veldig gøy fordi de har en veldig rar statsminister han heter Teddy Fahr, og han har bygget en kjempe lang rosa vannsklie som går gjennom operahuset, den blir veldig spennende i slutten fordi da skal liksom statministeren være den første som prøver sklien. Denne boken var også morsom fordi nesten i slutten så tar han av klærne sine og har rosa badebukser på seg!!! XD
  Så denne boken gir jeg terningkast 10 (6)!!!!

 358. Jeg synes denne boken var litt vanskelig å følge med på. Den var litt kjedelig. Det skjedde
  ikke så mye bortsett fra den sklien, de forklarte mest hva de sa å sånn

  🎲1

 359. Boken var morsom fordi de var flinke å beskrive hva ver en av dem gjorde. Terningkast 6.

 360. Jeg likte boka den er morsom spennende og gøy å lese. Men det er litt vanskelig å forstå fortellingen. Den var litt kjedelig i starten men den ble bedre. Boka er bra skrevet å jeg får virkelig lyst til å lese mer. Det er morsomt at det handler om en statsminister, men det er litt vanskelig å forstå han. Jeg gir boka terningkast 5 den er bra men ikke helt super.

 361. Jeg likte denne boka fordi den var morsom.
  Jeg gir denne boka terningkast 4!!!

 362. SYGASTE!!!!!!!!!!!!!!!
  SHIT! Den va sykt morsom den va bare så sinsykt bra denne må vinna bokslukerprisen 2017. det e ikkje tvil engang det e terning kast 6 hadde det vært terninger med 7 hadde det blit terningkast 7. sygaste sygaste sygaste !!!!!!!!!!!!!!!!!

 363. Denne boken var veldig kul, morsom og spennende! Forfatteren hadde beskrevet akkurat det som skjedde. Og etter at jeg hadde lest ut dragelsen skjønte jeg hvorfor den heter Egoland… statsministeren og nordmennene tenkte bare på seg selv og statsminister ville vise fram hvor rikt landet Norge var! Aller mest spennende var da statsministeren akkurat skulle til å ta verdens største vannsklie…. kommer han til å overleve eller død? Det gjorde slikt at jeg fikk lyst til å lese videre. Jeg likte veldig godt denne boken og vil anbefale den til andre.
  Terningskast…… 6!

 364. Jeg synes boken var veldig morsom og gøy. Det var morsomst da Teddy skulle kjøre i vannsklien.

 365. Boka handlet om en statsminister som het Teddy Fahr og han var en veldig populær statsminister. Han mente at nordmenn må få å kose seg. Han var med på et TV program som het Sommerkos. Programmet hadde en ny gjest for hvert program, denne gangen var det Teddy Fahr som var gjesten. Det var et veldig populært program. Når de hadde pratet en stund minte programlederen Teddy han skulle åpne verdens største vannsklie. Sklia var gigantisk. Den starta oppe på taket, gikk inn gjennom operaen også ut igjen før den bir slakkere ned mot Oslofjorden. Så sa program lederen at han burde åpne den ved å være den første som tester den ut, og han som er den statsministeeren han er føler at han MÅ gjøre det.

 366. jeg synes at egoland er en litt vanskli bok fordi det er mye nynorske ord og boka var veldig complisert og det var ikke min type humor.(det var ikke morsomt).

 367. bra og jeg likte da ord foren tok ov si alle clarene og hade en rosa badebokse

 368. jeg likte ikke boka fordi den var ikke spennende bok også den var kjedelig også den var litt vanskelig tekst så jeg gir boka 0 😣

 369. Dina boka var litt dårlig fordi jeg likte den ikkje, så jeg tror den var også ikkje interesang.
  Når jeg leste på boka first da trode jeg de skulle bli ekelt men det var det! jeg leste masse men jeg nesten forsto ingenting.

 370. Denne boken var min type av som kule type av,ego i min (mind) de er en kul ord og de var spennende å lese den boken.
  men de var ikke hva jeg selv om boken skulle bli om
  😎

 371. Jeg syntes at den boka er dårlig. Jeg likte ikke denne boka på grunn av jeg syntes at det handle , ingenting om egoland.👎👎👎Hva er vits å bygge en verdens største rosa , sklia, bare at folk skal har det bra.💢💢💢

 372. At jeg lig kte boka litt men ikke så veldi. Men jeg viste ikke at det handler om en stats minister men den var OK!☺☻♥♠♣

 373. Dene boken var litt son [GØY] 😝 😝 😝 men ho dere damen som snaket dialekt var U-uforstålig men det var godt skrevet synest jeg. [GØY]! 😝 😝 😝 I like peanus

 374. Jeg synes at boka var OK. Det var kjedelig å lese den fordi den handlet bare om penger. Jeg synes også at statsministeren var veldig egoistisk. Jeg gir boka terningkast 2

 375. jeg likte boken fordi boken hadde en statsmenister som var mere eller mindre dum. Jeg liker å se fvordan norge hadde vert om vi hadde en son statsmenister. Jeg likte hvordan avsnitte slutet og hvordan den begynte. Fantastisk job!!! Fra en skala fra 1 – 10 uten tvil en tier!!!

 376. Jeg synes utdarget begynte overraskende fordi jeg viste ikke at det skulle handle om en statsminister.Jeg likte best slutten fordi den sluttet før det spennende sjedde så da fikk jeg tenke selv på ka som skulle sje senere.

 377. Jeg likte ikke boka fordi det va heller ikke så humoristisk. Som sjanger var.
  Terning kast 4 🙁

 378. Jeg synes denne boken var veldig bra🙈👍
  Denne boken var min type stil🤙😏
  Derfor gir jeg utdraget terningkast 5🔞
  Derfor jeg liker disse bøkene er fordi jeg liker humor bøker😹🙈
  Men er litt dumt at utdraget er så kort😒😲
  Håper dere kan ta ut litt lengere utdrag til neste bokslukerpris😃
  Likte godt da de skulle teste ut vannsklien🤣😊

 379. Hei jeg synes at boka var veldig dårlig fordi at det var så kjedelig å få høre om statsministeren som sto på scenen og sa mange rare ting og skulle ta verdens største vannsklie med en knall rosa badebukse. Men den var litt bra fordi at når han sto på scenen og vrengte av seg alle klærne og sto på scenen i en knall rosa badebukse var den litt bra. Jeg gir terning kast 3. =)

 380. Jeg likte den bok veldig bra fordi. Jeg liker og lese for alltid. Fordi når Jeg kjeder meg da tar Jeg en bok. Og begynner Jeg og lese fordi da kjeder jeg meg ikke lenger. Det er artig og lese men også noen ganger litt irritert. Og lese på skolen med en time med så mange unger. Men skole er også artig da må jeg si. Jeg har egentlig ikke så mye tid å lese da. Men lese er artig. Jeg har lyst og lese mye da vist du spør meg på skolen om at jeg vil lese litt da sier jeg sikkert ja. Mange synes at skole ikke er artig men det er det fordi da lærer du og lese så og lese og skole er artig. Tror på meg jeg jeg tror også på dere tror på meg hilsen Gerlinde har en fint dag og lese videre.💗💕😘🙂

 381. Hei. Jeg likte denne boken veldig godt og syns det var en spennende bok😎
  Jeg likte at barna fikk bestemme. Denne boken vill jeg gi terningkast 5👍
  Det jeg ikke likte var at han på en måte bestemte alt selv å la ikke andre få bestemme noe.😑
  Det jeg lurer på er hvorfor sønnen til han Fahr ikke jublet eller viste interesse🤔
  Han klatret opp i den store, rosa munnen som markerte åpningen. Jeg skjønte ikke helt hva de mente med den setningen. Det gikk et gisp gjennom publikum da han brått vrengte av seg klærne. der syns jeg de forklarte mye i en setning.

 382. Denne boka er gøy og litt kjedelig. Resten var egentlig veldig gøy. Statsministeren er litt gal, synes jeg. Man forurenser og bruke penger på verdens største vannsklie. Man kan ikke bruke så mye penger på en vannsklie.

 383. Dette var et veldig bra utdrag det var spennende og gøy. Vår klasse stemmer veldig bra.
  Jeg likte godt da Teddy gikk ned i vannsklia. Jeg likte ikke starten jeg syntes at den var litt kjedelig. Jeg ble overasket over at det handlet om Finn og ikke Teddy. Slutten var veldig spennende jeg kunne ønske jeg hadde boka. Jeg synes at det var litt rart at vannsklia var rosa den kunne ha vært blå eller grønn men jeg skjønner at det blir lit artigere når den er rosa. Jeg gir denne boka terningkast 10 fordi den var veldig bra og veldig artig. =)

 384. Eg syns boken var veldig bra skrevet så eg gir terningkast…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..5

 385. Den var artig på grunn av Teddy Fahr. Det jeg liker om Teddy Fahr er at han liker Lego. Han gir folket det de vil ha og lager rosa vannsklier. Han vet hva folket vil ha av å kjøre taxi i noen år for da snakket han med mange folk. (Terning Kast 6) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

 386. Jeg synes boka var ganske bra fordi det handlet om en president som gir det folket vil ha:)
  Jeg synes boka var litt bra fordi de sa til ungene om legoen sånn at de vet hva de snakker om.
  jeg synes boka var litt bra at de bygga om Bislett stadion.
  Jeg synes boka var bra fordi de hadde råd til å bygge kjøpesentere, brannstasjoner og vannsklier.
  Jeg synes boka var litt bra fordi det var en sporty statsminister:)

 387. Jeg synes boka var super morsom. Fordi at jeg liker både rosa fargen, Lego og vannsklier.
  Jeg likte ikke det at statsministeren hadde rosa badebukser. Jeg ville ikke ha bodd i Norge med en statsminister som har rosa badebukse!! Men det er ganske synd på Finn som må holde ut så ivrig far. terningkast 5. 🙂

 388. Boka Egoland var overraskende bra. Fordi den hadde en artig tittel. jeg likte godt da statsministeren fortalte at de skulle bygge en diger rosa vannsklie igjennom operaen i Oslo
  Jeg skjønner at statsminister Fahr nølte når han skulle teste verdens største vannsklie.
  Jeg synes det var rart at statsministeren hadde hentesveis. jeg likte ikke at den suttet rett før han skulle prøve den rosa vannsklia .

 389. Jeg synes at det var litt morsomt at han lagde en rosa vannsklie. Jeg tror at statsministeren var litt redd for å prøve den. Jeg synes vannsklia var utrolig lang fordi den gikk helt fra Operaen og til havna.

 390. Jeg likte denne boka fordi
  Teddy Fahr skulle bygge verdens største vannsklie.
  Terning kast 5🙌🙌🙌🙌🙌🤓
  Å jeg synes denne boka var ganske spennende
  fordi jeg lurer på hva som skjer med statsministeren etter å prøve denne sklien.

 391. Men den var litt artig , fordi det var en rosa vannsklie.
  Og jeg syntes at Teddy Farh er et litt rart navn. Men jeg synes at fram sida to boka er fint. Nordmenn sa også at vannsklien ødelegger alt, og at det var viktige ting.

 392. Jeg synes boka var veldig bra og den hørtes morsom ut. Jeg likte den spesigjelt godt fordi statsministeren var morsom.

 393. Den var passe bra men jeg syntes den skulle hatt bilder.
  Jeg gjir den terningkast 3

 394. Jeg synes boka var veldig morsom fordi statsministeren sa veldig mye morsomt.
  Men jeg synes at det skule vært litt mer fakta om statsministeren og om hvordan han følte seg nåe han skule prøve sklia.

 395. Jeg syntes boken var var litt morsom. Man siden boken heter statsminister oo sønn kunne det hanlet litt mer om sønnen til statsministeren.
  Men jeg gir boken terningkast 5.

 396. jeg synes boka var helt grei, men jeg forsto ikke så mye i begynnelsen. Så begynte jeg forstå boka mye bedre. Først trodde jeg at statsministeren bare fant på mye tull og masse sånn, men så viste jeg at han brukte pengene feil. terningskast 5

 397. Jeg synes boken var veldig gøy og jeg fikk lyst til å lese hele boken med en gang:-)
  Den var morsom og jeg kjedet meg ikke et sekund 🙂
  Kjempebra bok <3

  TERNINGKAST 6

 398. Jeg synes at boken var veldig gøy.
  Jeg fikk lyst på å lese resten av boken.
  jeg gir den terningkast 6

 399. Jeg synes den var OK forde jeg følte at det ikke skjedde så mye.
  Vis jeg hadde skrevet en bok som het Egoland så ville jeg ha prøvd å gjøre den mest muli egoistisk.
  Jeg gir den trerning kast 3.

 400. Jeg synes boka var veldig gøy og morsom.
  Det var spesielt morsomt da statsministeren
  sa et lite skritt for mennesket, et stort skritt
  for mennesket i heten. Jeg har veldig lyst til og lese resten av
  boka.
  Jeg gir terningkast 6

 401. Eg syntes boka var bra fordi den hadde god beskriving, den var morosam og det var gøy at stadane var i Noreg. Eg likte boka og spesielt at statsministeren skulle prøve vannsklien og at den var rosa. Eg gir boka terningkast 5.

 402. Denne boken er en bok om en gutt som hadde en kamerat som jeg ikke liker og liker ikke boka heller.

 403. Denne boken handlet om en stasmenyster fahr. Jeg likte ikke utdrage så godt. Jeg gir den 3

 404. Eg likte boka litt fordi det står at det er humor ,men viss eg leser heile boka så er det meir bra humor. Eg vil gji boka 3 fordi det handla om eit litt kjedelig tema synest eg

 405. jeg likte dene booka forde jeg like fantasi og en god bok.

  jeg likte at den beskriver hva som skjer eller ser ut jeg koset meg med dene boka og ja statsministeren var veldig ego.dette er en bok jeg vile ha kosa meg med i helga eller en tur jeg gir dene boka en terning kast 4

 406. Eg syntes boka ikke var så bra fordi humor i bøker ikke er så bra.

 407. Den var morsom og spennende. Det var morsomt at de forklarte at statsministeren hadde lite hår på hodet og mye hår på kroppen. Jeg fikk lyst til å lese videre i boken.

 408. Den var ganske morsom fordi statsministeren skulle skli verdens lengste vannsklie fra Opraen!!! Så jeg gir den:super bra!!😉😉

 409. Jeg synes denne boken hørtes topp ut den var spennende men samtidlig ganske ego men det er jo det denne boken er lagd for så da er det jo bra jeg kunne trengt meg og lest denne boken. Jeg gir denne boken terningkast 5

 410. Jeg synes boken var veldig morsom.
  Fordi det var en morsom historie.
  Historien var ikke noe en vanlig statsminister hadde gjort.
  Men så klart kunne noen ha bygget en skile på toppen av operaen.

 411. Jeg synes at han Teddy far er dritt kult. Vis jeg fådd velge statsminister så hadde det vært han. Jeg har lest den ene av serien den heter Barna som forsvant den er også bra
  jeg trur at de voksen synes det er teit men barna synes det er dritt kult gir boka 4/6

 412. Skjønte ikke så veldig mye, men det var litt gøy at han skulle prøve verdens største vannsklie og at han hadde lite hår på hodet og masse hår på kroppen

 413. Jeg synes boka er kjedelig for det fandler det meste bare om statsministerenXDXDXD 😀

 414. Jeg syns boka var morsom og bra fordi statministeren lagde masse kule ting å han var morsom vil absolutt anbefale denne boken

 415. Eg synest at boka var veldig gjild. Den var veldig spenndanes og lese og eg gjer den terning kast 6.

 416. jeg synes boka var artig fordi det var helt kult land men jeg ville ikke hat en sann statsminister her i Norge fordi alle voksne hadde ikke villet det jeg gir boka terningkast
  5

 417. jeg likte boken men det var syn at statsmenisteren kjøpte den rosa vann sklia, tenk på alle de andre som ikke har noe ikke har de hjem penger mat klær å masse anent.såjeg synntest han ikke burde kjøpt den rosa van sklia

 418. Jeg synes boka var bra fordi den var morsom og veldig gøy å lese det var gøy at den store vannsklier var med å at den var rosa.

 419. Jeg synes boka var ikke den beste boken jeg har lest. Boken var litt merkelig og det var ikke noe sammenheng. Jeg likte navnet Egoland siden Teddy er jo ego. Jeg gir boka 3av6

 420. Denne delen av boka var veldig bra og useriøs. Og noen ganger er det bra. Og det er en liten sjanse for at Norges statsminister lager verdens største vannsklie. Jeg vil anbefale denne boken for folk som liker morsomme bøker.

 421. Jeg synes boken var bra, fordi den var morsom,
  det var også gøy at han kjøpte en rosa vann sklie,
  men han kunne brukt pengene på noe annet synes jeg.

 422. Eg syntes ikkje boka var so morsom og spennande fordi eg syntes den blei litt rotete når eg leste den. Eg likte ikkje boka noko særleg fordi den og ikkje er min type bok.
  🎲= 2

 423. Jeg synes boka var veldig morsom og jeg likte den bra.
  Det var veldig bra forklaret.
  Jeg vil gi den terningkast 5 av 6

 424. Den høres ganske morsom ut syntes jeg. Jeg kan gjerne tenke meg å lese den en gang vis jeg får tid. Kanskje jeg gjør jeg det allerede i høst ferien, hvem vet?
  Det jeg likte med boka er at den var veldig morsom, den var også veldig godt krydra med masse gode adjektiv så det var ikke nødvendig med bilder for at jeg skal skjønne hvordan det skjer ut.
  Jeg vil gi boka Egoland terningkast 6

 425. Eg synstest boka var OK. Den kunne har. Vert litt bedre vist det hadde vert litt meir humor i utdraget. Det var ekstra morosamt da han skulle ha eit intervju live. Dette var ein bra bok.
  🎲 kast 3

 426. Denne boken var ganske morsom fordi. At statsminister var veldig annerledes en de andre. Foreeksempel det er ingen statsministere som byger verdens største vann sklie gjennom et veldig kjent bygg. Det var også lit rar fordi at statsminister tok av seg klærne så han sto i en rosa bade bokse. Jeg anbefaler denne boken til barn mellom 8-12 år. jeg gir den terningkast 4.

 427. Denne boken var ganske bra. Den var ganske artig fordi alle var så glade, men jeg skjønte ikke helt meningen med den og det er ganske usannsynlig at Norges statsminister kommer til å åpne verdens største vannsklie som går igjennom operaen. Jeg gir den terningkast 5/6

 428. Jeg synes at det var litt artig at det var på forskjellige dialekter og jeg fikk ganske lyst til å lese den. Jeg synes at boka var ganske morsom fordi statsministeren bruker rosa badebukse og fordi at han bruker penger på ganske mye unødvendige ting. Jeg gir denne boka en 6+ Jeg kommer mest sannsynlig til å lese denne boka senere.<3 :- )

 429. Jeg likte denne boka litt, men den kunne vært bedre. Jeg likte at den var litt annerledes enn de andre. Den var veldig morsom og litt kjedelig. Den var ganske bra jeg ville ha lest denne boka. Jeg gir denne boka 4,5.

 430. Boken var veldig artig. Forfatteren har gjort en veldig bra jobb. Det må jeg virkelig si

 431. Jeg synes at boken var litt morsom fordi han skulle skli i verdens lengste sklie 😀

 432. Det er en bok som ikke passer til meg.
  Fordi teksten ikke passet til meg.
  Passer bra for 3-5 trinn i følge meg.
  Jeg likte ikke å lese på denne dialekten.
  håper den kommer på andre dialekter fordi da skjønner jeg teksten mere
  Jeg gir boken en god treer.

 433. Jeg synes boka var ganske bra selv om ordføreren var ganske dum fordi han bare brukte penger på tull. Men jeg skjønte ikke helt hva som skjedde i boka. Jeg gir den terningkast 4.

 434. Jeg har lest hele denne boka tidligere og for meg er dette en favoritt jeg synes denne boken er ganske ryddig og viss jeg skulle gitt den et ternings kast ville det blitt en sekser anbefaler denne boken veldig

 435. Jeg synes denne boken ikke var så veldig bra fordi det var litt kjedelig indhål.Jeg ble ikke så interessert til og lese denne boken.så jeg gir boken 2/5.

 436. Jeg synes den var litt morsom men kunne ha vert morsommere. Det handlet jo om en statsminister som bygde verdens største vannsklie som var rosa.

  Jeg hadde kanskje lest denne boken, for jeg vill vite hva som skjer videre.

  Så jeg velger å gi dette utdraget terningkast 4/6.

 437. Det var en morsom bok statsministeren tok en vansklie til Oslofjorden. Å være den første til og prøve en verdens største vannsklie kan være veldig skummelt

 438. Vi synes den var morsom og litt kjedelig
  for det skjedde ikke så mye .

 439. Vi synes boken var litt kjedelig.
  Det var ikke mye spenning i boken.
  For det poppet bare masse ukjente ord,
  det var litt vanskelig å lese.
  Vi gir den terningkast 3.

 440. Oda sier veldig gøy. Terning kast 5.
  Lisa sier: at boken mangler spenning og humor. Terningkast 3.
  Natalie sier boken var så kjedelig at man kan dø hun holder på å spy. Terningkast 1.

 441. Jeg syntes boken var gøy men ikke så spennende.
  Det kunne vært litt mer morsom.

 442. Boken var BRA!. Boken kunne vært litt mer spennene og navnet til Teddy Fahr var morsomt:). Derfor gir jeg den terning kast 4!!

 443. Jeg syntes boken var gøy men den kunne vært mer spennende og morsom.
  Jeg gir den terningkast 3.

 444. Boken kunne hvert mer morsom og spennende.
  Statsministeren Fahr var litt kul som en is.¨
  Vi gir den terningkast (5) 🙂

 445. Eg synest boka var gøy men samtidi litt kjedelikt. og eg gjir boka terninkast 4. det var kjedelikt fordi det berre var eit intervju. og det var gøy fordi det var ein kul statsminister. og han fekk bygga kule ting som den rosa vansklien. Av Anton Eidesvik 6 klasse hillestveit skule.

 446. den var bra jeg kunne ha lest den engang til

 447. Eg synest den var gøy og men den passte ikkje meg heilt. fordi eg synest den var lit kjedelig på grunn av det kunne vore lit mer spenning.

 448. Me synst boka var kjedelig fordi det skjedde ingenting spesielt. me gir boka terningkast 2 derfor. Det var go fantasi men ikkje vår stil.

 449. Boken hadde veldig god beskrivelse for den beskrev veldig godt hvor de var og hvordan klimaet var og hvor rikt lande var og hvordan de var som personer.Boken var veldig fanta si full og litt lærerik om man ikke skal bruke for mye penger

 450. Jeg likte boka litt fordi den var ikke så morsom. Den kunne blitt mer sjekk.

 451. Boka var bra fordi den var ikkje min stil fordi det var alt for mye fantasi.

 452. Me syntest at boka var morsom fordi statsmenister var mosom og namnet var også morsom. Me gir boka terningkast 5, fordi han var klønette å rosa badebokse, sporti. han kom på at han var tung å ikkje ville ta den.

 453. Boka var mormosam og litt rar. Spesielt når han statsministeren skulle ta verdens lengste sklie i rosa underbukse. Denne boka var noko som me virkelg likte veldig godt fordi den var våres stil. me gir boka treningkast 6.

 454. Eg synes boka var litt morsom fordi at det var morsomt når statsministeren hadde på seg rosa bade bukse. Eg fekk lyst til å lese boka. Fordi den var morsom og kjekk. Eg vil gå boka tening kast 6:-)

 455. boken var bra. den er ikke akkurat humor, mer en skrek eller noe. (hele boken) jeg gjir den en 5. anbefaler den får 11-15 åringer

 456. eg synest boka var lit kjedeleg for det var hummor men det var ikkje hummor. terningkast 2

 457. Jeg syns boken var morsom, bra og den var lit og lit ra fordi der stått at Pappa til Finn er stats minister i Norge.

 458. Jeg synes den var kjedelig. Men det er vel fordi jeg ikke har lest hele boka da.
  Den handler om en mann som er statsmenister i Norge. Han er kjempe populær. Han vil at normennene skal bruke oljepengene sine på å gi folket det det vil ha. Jeg synes boka passer for 9-13.

 459. boken var bra men vi hadde lest den fra før men jeg likte boken den var ikke dårlig jeg gir den terning kast 7

 460. Jeg syns boken var morsom, bra og den var lit rar fordi der stått at Pappa til Finn er stats minister i Norge.

 461. Denne boka passer ikke som en humorbok!
  jeg synest ikke boka passer som en barne bok.
  I boka står det at mange mennesker kommer til å falle om
  og et kapittel hater til og med noe med (folk som faller om)
  Jeg synest denne boka handler for mye om blod, døden og det er nesten
  ingen ting som er humoristisk her! jeg ambefaler ikke denne boka terning kast 2

 462. Eg likte boka lit fordi den var lit løyen på grun av statsmenisteren tok sklia ned eg jir den terning kast 4,5

 463. Jeg synes boka passer for barn fra 9-12 år.
  Boka handler om en statsminister som heter Teddy Fhar.Han skal på et tv-program som han skal åpne en vannsklie som er enormt lang. når han skal oppi sklien så hopper han.

 464. Jeg synes boka var ikke så morsom fordi vi fikk bare vite hvordan det var å være statminister og vi fikk ikke vite hvordan det var å ta sklia, men boka var bra og litt morsom fordi statministeren var litt lik sånn som Dondald Trump! Jeg synes boka passer best for 10-12 åringer.

 465. Jeg synes at boka er veldig spennende, fordi jeg har lest hele. Men jeg synes ikke at utdraget var så spennende. Og boka er IKKE en humorbok for å si det sånn!!! Den handler om alt fra menn i vinterfrakk om sommeren til store underjordiske basseng fylt opp av blod. Så hvis du skal lese boka, vær forberedt på at senere er den veldig spennende og skummel!!!! 🙁 🙁 🙁 🙁

 466. Klasse 6B, Lånke skole :
  Anna.E.V

  Boka handler om Teddy Fahr og sønnen hans Finn.
  Teddy er Norges nest beste statsminister, og bruker penger på mye rart.
  Teddy er på et intervju for å åpne verdens største vannsklie, på toppen av Norges operatak.

  Min mening: Jeg synes at boka var veldig bra og at den hadde en fin humor.
  Boka hadde en litt kort og ikke så spennende handling som gi den et lite minus.
  Ellers sitter jeg og smiler litt da de forteller om Teddy, med rosa badebukse og hår på ryggen. Men det var også litt rart.
  Boka forklarer fint og har en fin fantasi.
  Bokas sterkeste side var humoren og at den passer fint til barn.
  Bokas svakhet var at det var litt kjedelig.
  Boka passer fint fra alderen 9 -12.
  Jeg synes boka bør bli superfinalist og gir den terningkast 4,5

 467. Boken handler om en statsminister som bare bryr seg om seg selv. Han heter teddy Fahr. Teddy Fhar blir intervjuet og skal åpne verdens største vannsklie som går hele veien rundt opraen i Oslo. jeg synes teksten er mer dramatisk en komisk. den er ikke så morsom som jeg hadde forventet. man ser på framsida at det er blod, folk som har svimt av, innbruddstyver og en tog fører som sover sem kjører et tog. men den var bra. jeg synes boken passer best for 9-14 år.

 468. Egoland:
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad.
  Forlag: Aschehoug
  Utgivelses år: 2017
  Boka passer best for: 10- 14 åringer

  Boka handler om blod, gørr og folk som faller om.Det er ganske grusomt, bare tenk frykten på at foreldrene dine dør. Vel statsmenisteren var litt rar å høre om, for han hadde mer hår på kroppen en det han hadde på hodet. det handler også om at statsmenister Finn skal åpne verdens største vannsklie og skli ned. Han er også med på et TV- program som heter sommer kos. Jeg synes boka er ganske bra. Den er ganske skummel og barn under 10 år som ikke liker krim og blod burde ikke lese den. Lenger inn i boka faller læreren til en klasse om midt i timen og det er litt ekkelt. Jeg synes ikke dette er en komisk bok så vær forbrett på at dette kan bli skummelt og ekkelt.

 469. Jeg syntes boka var kjederlig, rett og slett…vi fikk jo bare vite om hvordan det var og jobbe som statsminister og et intervju. Jeg tror at hvis jeg hadde leste hele boka hadde jeg hatt andre meninger!men jeg likte dialekten til hun dama i intervjuet og forsiden av boka:)
  jeg syntes sikkert boka er bra om jeg leser den men…anbefaler boka, treningkast 4

  • teddy var smart og kul og han burde bli kongen av Norge. boka var morsom.

 470. Jeg synes at boka passer best for 9 åringer.
  En statsminister har laget en rosa vannsklie som er stor og lang.
  Og sklia ender ned i oslofjorden.

  Jeg synes at boka var litt artig da statsministeren hadde på seg en rosa badebukse.
  Og den slutter nedi Oslo fjorden.

  Jeg anbefaler boka for andre.

 471. Boka handler som Teddy Fahr som er statsminister. Han skal åpne verdens største vannsklie. Vannsklia er rosa. Den starter på Operataket og går helt ut i Oslofjorden.
  Jeg likte boka passe bra. Boka passer for 5.trinn og oppover.

 472. Boka handler om statsminister Fahr. Han er veldig ego. Før var han TAXI sjafør, da måtte han høre på klagingen til folk hver dag. Så han vet hva folk vil ha. Til slutt laget han MER-partiet. Denne boka er komisk. Jeg anbefaler denne boka! Terningkast: 6

 473. Hei, jeg synes at utdraget var veldig spennende på grunn av at mann vet ikke hva som vil skje når han kommer i vannet om han i hele tatt kommer i vannet . Jeg synes at boka burde vært rosa men det kunne jo ikke dere gjøre noe med så det var egentlig alt bra . Jeg synes dialekta var morsom og lese.

 474. Egoland var en morsom bok. Da statminister Teddy Farh reiv av seg klerene og sto i rosa bade bukse da måtte jeg le litt. Men det passer jo litt bra at han sto i rosa bade bukse. For i denne måneden her eller retere sakt i oktober så er det jo å ståtte bryst kreft. Denne boka her var bra tipp topp tommel opp til deg Lars Joachim Grim Stad. 😛

 475. Dumt at det ikke er bilder.
  Teksten er litt Ego.
  Boka er bra og morsom.
  Det kunne være gøy vis vi kunne se Teddy Fahr.

 476. jeg synes boka var gøy. det var bra at han lagde en sklie for da gjorde han operahuset mye kulere. teddy far var smart. jeg gir boka 8 poeng

 477. -Boka var SUPER jeg har hørt den på lyd bok men boka er fortsatt bra.
  -Tedor Bjørnstjerne bjørnsta/tedy far bruker lit mye olie penger på e vasklie og en tema viking park.
  -Det er lit rat a far a kle av seg ret foran kamera å står igjen med e rosa bade bokse klin lik vansklia

 478. Boka var morsom. Det kunne vært noen bilder. Smørepatruljen var morsom. statsministeren var morsom. Men vannsklien kunne vært blå. Forsiden på boka kunne vært rosa siden vannsklien og badebukse var rosa.

 479. Den var veldig bra. Ut drage var morsomt og spennende.
  Kunne vært litt bilder.

 480. Boka kunne hatt bilder . Forsiden kunne vært rosa isteden for grønn . Det var en spennende bok . Sommer kos hørtes ut som et gøy TV- program.

 481. boka var litt kjedelig men smtidig spennendene . kunne gått vært litt bilder og sån ellers bare bra.det bled litt kjedelig og lese den til slutt . 😉

 482. Egoland var en spenndene og morsom bok. Du bør lese denne boka uansett hvilken smak du liker! Denne boka passer for alle. Hvem får ikke lyst til og lese en bok som heter EGOLAND! Det får jeg veldig lyst til. Jeg gir den terningkast (6) uten tvil.

 483. Boka var litt morsom. Jeg synes Teddy Fahr brukte mye penger bare på morsomme ting.
  Det kunne hvert litt bilder. Jeg gir den 4!

 484. Jeg synes boka hadde mye spennende i boka. Forsiden burde kanskje vært rosa i stede for grønn.

 485. Jeg synes forsiden på Egoland burde være rosa siden sklia og badebuksa er rosa. Jeg synes også det kunne vært litt bilder. Men teksten var bra. det var gøy å lese den.
  Den var mye humor i boka. Dere burde lese den vis dere liker humor og en statsminister som skal bade med en rosa bade buske på en sklie som havner ute i Oslofjorden. Den var bra fordi det var humor og masse gøy.

 486. Jeg synes utdraget var veldig bra. Teddy hadde siker hvert en god statsminister på ordentlig. Det var bra at Teddy var småtjukk og litt ego. Jeg gir utdraget 9/10 poeng

 487. Jeg syns boka var bra, fordi den var morsom. Jeg likte statsministeren! Jeg vil anbefale boka for 8-12 år. Jeg gir boka terningkast 4 av 6.

 488. Jeg synes teksten var morsom og får deg til og le. Jeg vil gi den terningkast 6.
  Men burde hatt noen bilder.
  Jeg anbefaler denne boka til barn i alle aldre.

 489. Egoland var en fin og morsom bok, det jeg likte veldig godt var å lese det programlederen sa på dialekt. Jeg synes det var en veldig spennende bok og det var ikke noe kjedelig med den. Jeg anbefaler denne fra 5 år til 13 år. 😉 🙂
  Men det kunne ha vert noen bilder med, for eksempel : statsministeren eller vann sklia.
  Ternings kast: 5 🙂

 490. Utdraget er spennende å lese men ikke det beste. Jeg synes den var litt kjedelig:)

 491. Utdraget var morsomt. Framsiden kunne egentlig vært rosa for statsministeren hadde rosa badebukse. Det kunne også være noen bilder. Men den var spennende at han åpnet værdens lengste sklie.

 492. Jeg ble overrasket over at han er så populær når han er ego.
  Jeg likte ikke da Teddy Fahr kledde av seg, fordi det er ekkelt.
  Jeg syntes at han ikke skulle ha vært statsminister, fordi han er ego.
  Terningkast 5

 493. Jeg likte boka, super bra. Jeg synes at den var morsom og gøyal. Jeg likte ikke at Teddy Fahr brukte opp så mye penger, han kunne gid de fattige litt penger. Egoland får terningkast 6.

 494. Hei hvordan går det? I dag skal jeg skrive en anmeldelse om EGOLAND.
  Jeg synes det var bra når Teddy Fahr skulle skli ned verdens største vannsklia,
  i den knall rosa badeshorts og da han hadde mye hår på ryggen. Og jeg likte ikke da han gidde bort mye av oljepengene. Jeg synes den var super duper bra så jeg gir boka terningkast 6. Ha det bra! det var min anmeldelse for i dag snakkes i neste bok.

 495. Boka handler om en stats minister som heter Teddy Fhar. Han er veldig ego. Han opner verdens største rosa vannsklie. Teddy Fhar blir interjuet av ei dame fra sommarkos. Han tenker bare på sitt land og ingen andre.

  jeg synes boka er bra. Den er litt morsom men ikke så morsom at den kan kalles en humorbok. Jeg liker boka og ambefaler den.

 496. Jeg likte navnet til statsministeren. Dialekten til programlederen var artig, synes jeg.
  Jeg hadde likt å vite hva som skjedde med Teddy Fahr, når han skulle renne ned verdens største vannsklie.

 497. Jeg synes at utdraget er bra fordi det var komisk og likte at Teddy Fahr hadde en rosa badeshorts fordi det var rart. og ble overasket over at de satt på taket på opraen fordi det er litt rart valg. Men jeg må fortelle noe negativt også, jeg likte ikke at Teddy Fhar var så høy på seg selv fordi det er dumt og ble irritert over at Teddy Fahr var så populær fordi han fortjente det ikke. Jeg likte slutten fordi jeg ble fristet.

 498. Dette var de beste boka jeg har lest så langt fordi den var morsom spenene.
  Boka var min type og vil gjerne låne boka .
  Jeg likte godt da Teddy Far rant ned verdens største vannsklie og at han hadde på seg rosa shorts.
  TERNING KAST 6 !!!!!!!!

 499. Jeg likte godt da statsministeren hadde på deg en rosa badebukse fordi det er en fin farge. Jeg likte ikke da Teddy far ga bort alle pengene sine bort til folket fordi han kunne beholdt de selv. Jeg ble overasket over at Teddy far hadde på seg en badebukse under klærne sine. Jeg ble irritert over at Teddy far skulle prøve den selv fordi han kunne ødelegge den. Jeg syntes at noen ander skulle prøve vannsklia. Boka var super bra.

 500. Jeg ble overrasket over at statsministeren brukte penger på tull. Boka var bra terning kast 3.

 501. Jeg likte godt da han sa Teddy Farh . Jeg likte ikke da at han sa at solkrem var gratis. Jeg ble overrasket over at han verdens største vann sklie. jeg ble irritert over at boka sluttet. Jeg synes at boka var bra. Slutten var fin.

 502. Jeg likte godt da jeg hørte dialekten til programlederen,for den var morsom.

  Jeg likte ikke da han vart sur for han var den nest populære statsministeren som har vært.

  Jeg ble overasket at han er så populær når han bare er statsminister.

  Jeg ble irritert da han drar over med hente sveisen, for han må være så fin.

  Jeg syns at det var litt rart at han var taxisjåfør og nå er han den nest populære statsministeren som har vært .

  Slutten var litt spennende for han rente ned størst vann sklie.

  terning kast 5

 503. Jeg likte at statsministeren het for Teddy Fahr, for det er et uvanlig navn.
  Jeg likte ikke at an var den nest mest populære statsministeren.
  Jeg ble overasket over at Teddy Fahr tok den sklia, fordi den høres litt skummelt ut.
  Jeg synes at det ikke var så mye humor i boken.
  Slutten var spennende, fordi han tok den sklia.
  Boken var bra.

 504. Jeg syntes boka var gøy og spennende son så jeg liker. statsministeren var ikke så lik så Erna Solberg og hvorfor skule de bygge en rosa diger vannsklie som en statsminister skulle rene ned? det var rart at den ikke ble ødelagt når det kommer en feit statsminister som veier 978 kilo med rosa bade bokse! ville ha opplevd det men det blir sikkert ikke i dag!

  terningkast 5
  Martin

 505. Boka handler om en mann som blir statsminister. Det er mange som faller sammen. En profet Phinn Fahr. Jeg syntes boka var litt skummel, spennende og litt morsom. Denne boka passer for mange aldere. Jeg anbefaler denne boka. Terningskast:4

 506. jeg er ikke så inspirert. klasen mente den var super, og jeg er helt u enig. jeg elsker krim og spenning så et hundeliv passer bedre for meg, jeg har ikke så god tid til og skrive en anmeldelse akkurat nå, men jeg syntes ikke det var nokk humor i dette ut draget. jeg syntes dette utdraget var bra. Jeg vil bli forfatter når jeg blir stor og her er noe jeg har skrevet:
  Lilli bråvåkner på overnattingen med Amanda og Emmelin. Hun er redd hun var helt sikker på at hun hadde hørt en lyd utenfor døra på soverommet og nå sto den på gløtt enda hun var sikker på at hun hadde lokket den før hun hoppet til sengs for et par timer siden. Klokka er ett på natta. Lilli svinger føttene ut av senga og lister seg bort til døra. Hun skal til og lukke den da hun så noe fare mot henne og hun skriker et forferdelig smerteskrik i det noe hogger seg inn i beinet hennes så blodet spruter! Amanda og Emmelin våkner med skrekk i hele ansiktet. Noe var galt Lilli vet et øyeblikk ikke hvem hun er og hvor hun er. Hun ser ned blodet trekker seg inn i huden og såre leges. Hun kjenner en nydelig lukt. Blooood. Deilig friskt Blooood. Hun snur seg. Hun ser to ansikter fulle av frykt. Hun ser ansiktet speile seg i øynene deres. Hun var helt rød og øynene hennes var flammende oransje. Hun hogger til i strupene på dem og di blir helt lik Lilli i ansiktet og på kroppen.

  håper du fikk noen bedre ideer neste gang!
  jeg var kanskje litt streng, men du må jo få vite hva jeg mener, det var ikke så spent akkurat, HADE!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3:-D 😀 😀

 507. Hei jeg syntes boka var super bra. Jeg likte dialekten den synts jeg var kjempe morsom. jeg likte ikke at Teddy Fhar var så høy på seg selv. Jeg ble irritert på menneskene fordi de ville ha så mye olje penger og når det ble tomt ble Teddy Fhar så upopulær. jeg ble overasket på Teddy Fhar fordi han var så populær men, til slutt ble han upopulær. Jeg syntes traileren stoppet akkurat når den begynte å bli bra, å det gjorde så jeg ville lese mer. jeg syntes boka var super så jeg gir den 10 av 10. men jeg ville ta med spenning å, det ville gjort boka mye bedre en den var. Denne boka inspirerte meg til å skrive litt, men det var min mening. 😀

 508. jeg ble overrasket over at statministeren brukte penger på tull. jeg likte navnet til statministeren. 😀

 509. Boka handler om at faren til Finn har blitt statsminister og det kommer en profet som varsler om at folk vi falle om og at det kommer til å bli mye blod.
  Jeg synes boka var bra, men den kunne kanskje hatt litt mere humor. Den var ganske spennende da. Jeg anbefaler den fra 9-13 år. Terningkast 5.

 510. Jeg synes boka var super for den var kjempegøy og masse adjektiv.

 511. Andmelling til Egoland.

  eg synest at sel om faren din er statsmenister så må du ikkje opp føre deg som om du er så mye betre en alle andre.
  ellers var den grei .
  eg gjer den 4,5.😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

 512. Eg syntes at boka var veldig gild, spennanes og veldig gøyal.
  Eg syntes at boka kunne verdt betre viss det var litt mer action og litt mer humor, då hadde boka vore kjempe gild.

 513. Jeg synes boka var skikkelig kjedelig. Jeg synes boka også var spennende. Jeg gir den terningkast 3

 514. Boken var veldig morsom og bra. Jeg kunne gjerne tenkt å lese den når jeg har lest ferdig bøkene jeg leser nå. Jeg gir boka veldig bra 😀

 515. Den var bra fordi vi kan lære å ikkje vere ego.
  Det kunne vert litt mer humor.

 516. Utdraget var morsomt og litt spenning. Jeg vil lese resten for å vite mer om da Teddy sklir ned sklia. Forsiden burde vært rosa på grunn av den rosa sklia. Jeg vil ha noen bilder for å forestille sklia litt mer. Boka passer for ganske mange.😀😜🖒👏

 517. Jeg synes det var litt mye snakking i boka og veldig lite handling. jeg gir boka 3.

 518. Jeg syns at utdraget var helt greit men morsomt. Jeg syns at Teddy Fahr burde tenkt litt nøyere over det han gjør. Jeg vil vite hva som skjer videre i boka.

  Terningkast: 3

 519. Ok, for å være enig så ekke den helt «morsomt»
  Så den får en 7/10

 520. Jeg synes denne boken var kjempe bra! Den hadde gode beskrivelser. Jeg hadde lyst til å lese mer om presidenten som skulle ta den rosa vannsklia.

 521. Jeg syntes at statsministeren var en statsminister som kanskje mange barn ville likt ha i Norge… Jeg ville kanskje og kanskje ikke hatt en sånn statsminister her i Norge. Jeg syntes at denne boka var ganske bra egentlig:)

 522. Denne boke var spennende og morsom jeg likte særlig godt at Teddy fahr sto med den knall rosa badebuksa som var akkurat samme farge som vannsklia. Denne boka var ikke noe klisje.😜😄😄😄😜😜

 523. Her skjedde det ikke så mye! Mange i klassen syns det handlet om det samme hele tiden, og fant ikke humoren i boka. Da syns de det ble kjedelig. Noen av elevene syns det var litt morsomt med den vannsklia gjennom operaen.

 524. Jeg synes boka var bra, men jeg forsto ikke helt hvorfor de hadde akkurat den tittelen. Boka kan passe best for de som liker rosa med tanke på hvor mye de hadde ordet «Rosa» i hver setning. MVH Nora

 525. Vi synes det var gøy at boken handlet om Statsministeren, men litt vanskelig å huske alle personene.

 526. denne boken var spenndene.
  Og eg gjir den terningkast 6/6
  den var morsom.

 527. Eg synes denne boka var super! Fordi den var morosam og gøy. Den handla om statsministeren som berre var opptatt av seg sjølv. Denn boka var ei god humor bok, og den passar for alle!

 528. jeg likte boka fordi statsministeren var ego og han var redd for og tå vannsklia. den passar sjangeren humor, terningkast 4,5

 529. Boken var morsom fordi statsministeren var veldig egoistisk og brukte så mye penger på tull og det var litt tullete at han skulle åpne verdens lengste rosa vannsklie

 530. jeg synes denne boka er veldig bra og den var veldig gøy så det er veldig bra at vi leste denne så jeg gleder meg til di andre bøkene som kommer og det er litt gøy at denne boka handler om egoer

 531. Klassen likte boka. Dei synes den var morosam. Den førte til ein god samtale om det å vera ego, og ikkje tenke på konsekvensar for andre enn seg sjølv.

 532. Boka var ganske morosam som det med statsministerens badebukse. Den var veldig overdrevet med alle de greiene statsministeren gjorde som å lage verdens største vansklie. Det passa til humor og eg gir de terningkast 5

 533. Tale: (Stathelle Barneskole) De fleste av gruppene syntes at boka var dårlig, men de andre synes den var bra.
  Den hadde lite humor, men sklia høres morsom ut. Kategorien «Humor» passet ikke. Noen i klassen syntes den var ganske bra, men de fleste synes ikke det. Det var kjedelig når de bare satt og snakket. Forsiden passet ikke til teksten og overskriften passet heller ikke.

 534. Jeg elsker at dette var en barnebok med satire!!!!!!!!!!!!!!! Det var kreativt alt sammen, og det beste var kanskje at det var forskjellige dialekter
  – Terningkast 6

 535. Vi syntes ikke den var så bra. Den var også litt kjedelig. Og rar. Vi syntes det ikke var helt våres bok type. Vi syntes den var kjedelig fordi det skjedde ikke noe. Vi gir den 1

 536. Jeg likte godt da Teddy snakket om den store rosa vannsklien fordi det hadde vert utrolig kult om den hadde hvert i Norge. Selv om det hadde vert litt dumt om de hadde ødelagt Operahuset. Jeg ville gitt denne boka terningkast 4.

 537. Jeg syntes Egoland var ok. Humoren var litt barnslig men det er jo en barnebok. Jeg tror ikke jeg har lyst til å lese resten, men det er bare fordi jeg ikke er en så stor fan av humor bøker. Jeg gir den terning kast 4.

 538. jeg likt ikke boken den var kjedelig . og på slutten var det en åpen slutt
  jeg synes at teddy var dum fordi at han brukte pengene bare for en rosa vann sklie. så jeg gir den 1

 539. Den var morsomt: Det høres gøy ut på tittelen. Det var gøy at badeboksa til statsminister passa til sklia for begge dem hadde klerers farge. Og det var gøy da han snudd seg mot publikumet. Og han var veldig morsom.

 540. jeg synes denne boka er veldig kjedelig.
  Fordi den handla ikke om så mye, som jeg synes er spennende!

 541. Synes den var bra gir den en 5.

  Men hadde brukt penger på andre ting 😛

 542. Det var en veldig bra bok fordi den var spennende å jeg kunne gjerne lest resten av denne boken

 543. Jeg syntes at boka var passe bra,fordi jeg syntes at det skjedde så mye på en gang. Men det med den statsministeren syntes jeg var morsomt da.

 544. den var veldig spenede og litt morsom jeg gir den ternig kast 6 for den handler om er rik statsminister tenk å ha en så rik far skulle ønske jeg hadde så mye penger.

 545. Denne boka var ikke så morsom, men handlingen ble forklart ganske bra og nøyaktig.
  Det gjorde boka realistisk og jeg levde meg ganske godt inn i boka. Ikke den beste boken, men bedre enn forventet.

 546. Jeg synes boka var litt dårlig det var liksom bare morsomt innimellom. Jeg synes den rett og slett dårlig!!!!!!

 547. boka var morsom fordi statsministeren hadde rosa badeshortsen, jeg syntes også boka var litt kjedelig fordi det var en dum statsminister jeg gir boka terning kast 3

 548. Jeg synes boka var bra på grunn av den var morsom. Fordi det var en ganske fjong statsminister som var gal og brukte masse penger på ting man egentlig ikke behøvde, eller ihvertfall behøvde andre folk pengene mer.

 549. Jeg synes utdraget var bra, men det handla ganske mye om at de satt å snakka på operataket, men det var kult at det var en vannsklie og pengebruk de snakka om. Det er litt fint at det er litt om pengebruk i en sånn bok får da kan vi lære litt om pengebruk mens vi leser boka. Du var veldig flink til å forklare det detaljert.

 550. Jeg synes dette utdraget var kjedelig fordi at når de to personene bare satt der å snakket om noe, så skjønte jeg ingen ting, og det burde vært mer humor fordi det sto at det skulle være humor. For å få det til å bli mer morsomt kunne forfatteren ha byttet ut vannsklien med noe annet som var morsommere, og i stede for at karakterene bare satt å snakket sammen kunne de heller gjøre noe annet.

 551. Jeg syntes boa var veldig bra fordi statministeren var så morsom, fordi han hadde så mange morsomme ideer. Men boka handlet litt for mye om den samme tingen.
  Så jeg velger og gi boka terningkast 5!

 552. Jeg synes det gikk litt fort i starten og det tok litt tid før jeg forsto hva som hadde skjedd fordi først var avsnittet i et intervju også var det over til sklia og det skjedde så fort at jeg måtte se meg tilbake og lese det på nytt. Jeg er heller ikke inntil humoren som er i boka, ja det er humor i den men ikke den humor’n jeg liker.
  Derfor gir jeg terningkast 2.

 553. Boken var litt kjedelig fordi det sto at det skulle være humor men det var ikke humor det var drama

 554. En positiv ting er at forfatteren gjorde sånn at man forsto hva den dreier seg om. En negativ ting er at det ikke var så mye humør i det når det sto det skulle være humør.

 555. Jeg synes ikke boka var morsom (som den sa den skulle være) utdraget kunne ha vært litt lenger og den kunne hatt noen vitser får å gjøre den mer morsom.

 556. Forfatteren kunne ha lit mer humor i teksten for at de som leser vil le lit mer når de leser teksten.
  son kan han få til det:Han kunne klart det med og tenke på va han tror andre synes er morsomt.

 557. Jeg syntes at det var litt kjedelig for det var ikke så mye spenning i boka og jeg det handlet litt mye om statsministeren.
  Jeg skjønte ikke helt teksten og hvorfor overskriften var Egoland når det ikke helt handlet om det.

 558. Boka er morsom og kul, jeg syns forfatteren har skrevet boka veldig bra. 🙂

 559. Boken var bra men ikke fullt så bra, den var litt uforståelig mener jeg da.

  Terningkast: 3

 560. Jeg synes den var morsom pga han blir sur for at han er den nest poulæreste statsministeren og pga han trodde vannsklia skulle sprekke.
  Kunne vært bedre, men det var bra da.
  Terningkast 1-6: 4

  Den var middels.
  haha

 561. Jeg likte utdraget sånn passet noen ganger var det kjedelig andre ganger var det passet. Jeg synes kanskje utdraget var litt dårlig og kjedelig. Men boka er kanskje bedere. Jeg synes det kunne vært litt mere informasjon på det utdraget terning kast 3😇😇😇😇

  • Jeg syntes den var morsom fordi når han tester ut vannsklia hva vil skje hvis den blir ødelagt mens han er inni den ?
   Jeg gir den et terningkast 5

 562. ttel:Egoland
  Forfatter:Lars Joachim Grimstad

  Boka handler om en gutt som har en far som er statsminister. Han skulle åpne verdens største vannsklie som ligger på Operataket i Norge.

  Pappaen til Finn skal bli intervjuet av en programleder. Programlederen begynte å snakke, siden dette er årets siste sommarkos så har vi fått storfint besøk av selve statsministeren. Hun satt oppe på operataket mens hun pratet.
  Nå begynte hun og prate med statsministeren og sa velkommen Teddy Fahr!
  Statsministeren bukket til alle kanter og sa takk takk.
  Ja, har du som statsminister hatt en fin sommer? Statsministeren snudde seg mot publikum og spurte om de hadde hatt en fin sommer. Publikum jublet og hoiet. Da har vel jeg også hatt en fin sommer. Programlederen smilte tilbake og spurte, det hjelper vel litt at du er så indelig populær for tiden? Eller hva sier dere folkens?Enda en gang jublet og klappet publikum, inkludert statsministerens gamle mor også og to av de tre sønnene hans. Jaja,det var vel litt voldsomt og han prøvde og være litt beskjeden, men det var lett og se at faktisk likte det.
  På radioen har de sagt at nittifire prosent av befolkningen synes at du faktisk gjør en god jobb. Nå skulle statsministeren åpne å prøve vannsklia som han hadde laget. Den gikk igjennom operaen,og ut i Oslofjorden. Sklia hadde ødelagt operans glassfasade. Operataket nærmest ristet da publikum tok bølgen.
  Statsministeren vrengte av seg buksa slik at han sto i bare badebuksa klar til å skli… Han viste at hvis han tok et skritt til så ville han fyke avgårde i vannsklia. Han var litt redd for at sklia skulle svikte i en sving, slik at han føyk ut av sklia og inn i operaen eller ut i Oslofjorden.
  Det var nå det gjalt, han tok et skritt og føyk avgårdet inn i vannsklia.

  Jeg synes boka var litt morsom. Jeg synes at det var litt ulogisk at statsministeren hadde brukt nesten alle pengene sine på en vannsklie og ødelagt operaens glassfasade.

  Jeg ville gitt boka terningkast 5.

 563. Jeg syntes denne boken var morsom og jeg får veldig lyst til å lese boken

 564. Boka handler om en statsminister som er veldig populær han heter Teddy Fhar, og han blir en dag hentet inn til en slags sommerskos program som er Norges mest populære sommershow.

  Jeg synes den er kjedelig det er bare kos og vanlig kjedelig prat ikke noe spennende bok i det hele tatt. Jeg vet den er en humor bok men jeg synes det kunne ha vært litt mer blandet temaer, i mange forskjellige bøker.

  Anbefaler til de som liker humor da.

 565. Teken handler om et TV-program som heter sommerkonsert som har inviter statsminister Teddy fahr til et intevju på operataket. Teddy fahr bruker alle pengene sine på bare tull sånn at nordmenn skal kose seg.

 566. Jeg syntes at Teddy Fahr var ganske positiv men når han hørte at han bare var den nest mest populære statministeren ble han litt sånn sur.men jeg syntes at den var litt bra.jeg gir terningkast 5

 567. Jeg synes at boka var gøy og lett og lese.
  Jeg anbefaler boka til alle som leser dette.
  Jeg gir boka terning kast 5.

 568. Det var en bra bok. den var veldig morsom. det var morsomt at navnet hans var Teddy Fahar. Det var veldig moro at han ville åpne den største rosa vann sklie .
  det var morsomt at han hadde rosa badeshorts.
  Og masse hår på ryggen.
  Jeg vill lese denne boka. Anbefaler denne boken

 569. Jeg syntes boka var SYYYYYYYYYYYYKT BRA!!!!Fordi den hadde litt spenning og mye humor. Jeg har lest solkongen, men ikke Egoland.Men Egoland virker veldig god! Og jeg og en venn bor i Egoland.;). Jeg vill gi boka en 10/10

 570. Egoland.
  forfatter: Joakim Grimsta.

  i boka møter vi Teddy Fahr statsminister av Norge.
  Boka var lett men veldig spennene.
  Særlig spenene var det når statsministeren skal skli ned sklia.
  Denne boken passer for mesteparten.
  Terning kast 5.

  Sigurd 6kl (-:

 571. Lit morsom men veldig kjedelig. Skjedde ikke så mye men jeg likte navnet på boka. men jeg gir boka terning kast 3

 572. Boka er morsom og spenende . Det som var morsomt var når han var på toppen av den røde sklia sa Teddy fahr: et lite skrit for et meneske og et stort skrit for meneske heten . befaler boks for alle . ELSKER BOKA

 573. I utdraget møter vi Fahr som er statsminister.
  Han tror han er den mest populære statsministeren i hele verden.
  Men det viser seg at han ikke er det…

  Jeg syntes boka var lit kjedelig.
  På grunn av det skjede ikke så mye.
  Og de gjore ikke så mye spennende.
  Jeg anbefaler boka for de som har god humor.

  Jeg gir boka en 3 siden den var lit morsom.

 574. Jeg ville ha bodd der statsministeren gjorde som vi fikk en veldig stor vannsklie. Men vannsklia skulle ha vært blå. Og han statsministeren er rar. jeg kunne ha tenk meg og lese boka .

 575. Jeg syntes boka var bra og jeg syns navnet var veldig kult og jeg kunne tenkt å lese boka.
  Jeg og en venn bor der og navne Teddy Fahr er kult. Jeg vil anbefale og lese den.

 576. Denne boka var veldig bra. Hittil er dette den beste boka. Teddy Fahr var et spesielt navn!
  litt dumt at det ikke var noen bilder,ellers var det bra med innhold!denne boka vil jeg nok lese. Terningkast 6

 577. Forfatter Lars Joachim Grimstad

  Teksten handler om et TV-program som heter sommarkos, som har invitert statsminister Teddy Fahr til intervju på operataket. Intervjueren synes han bruker mye penger på tull.

 578. Boka heter Egoland og er skrevet av Lars Joachim Grimstad. Egoland er en humor bok og har en god del humor i seg.

  Boka handler om Teddy Fahr som er statsminister i Norge. Teddy Fahr et pappaen til Finn og er veldig populær. Han er ikke så glad for at han er den nest mest populære statsministeren og ikke den mest populære. Statsministeren er veldig opptatt av at folket skal få det de vil ha. I dette utdraget har han bestemt seg for at han skal lage verdens største rosa vannsklie. Han blir intervjua på Sommarkos som er Norges mest populære TV- program. Teddy Fahr skal være den første som prøver verdens største rosa vannsklie. Han har på seg en knall rosa badeshorts som matchet sklia perfekt. Utdraget slutter akkurat før han sklir utfor.

  Jeg synes at boka var bra fordi den var morsom og jeg likte den men det er ikke min favoritt bok akkurat. Jeg likte når han snakka på intervjuet og når han skulle skli på vannsklia. Jeg likte ikke så godt at utdraget slutta rett før han skulle skli utfor fordi jeg ville finne ut hva som skjedde med han. Jeg likte ikke at intervjuet var så langt for jeg vil heller vite hva som skjer når han sklir på vannsklia.

  Jeg anbefaler boka for de som liker bøker med humor. Jeg likte utdraget og vil lese hele boka. Jeg gir Egoland terningkast 5.

 579. Jeg syntes boka var bra og ble veldig spent på hva som skjedde så jeg fikk lyst til og lese boka selv. Jeg gir boka terningkast mellom 4 og 5.<3

 580. Egoland

  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Navn:Johanna
  Skole: Childrens Internatinal School (CIS)
  Sjangrer: Humor

  Egoland handler om at en statsminister som heter Teddy Fahr og han er litt koko. Han vil bruke oljepengene til at nordmennene skal få det bedre. En dag sitter han i et studio til et TV program. Det heter Sommarkos. Han blir intiuet om sommeren om at de har fått en gruppe som heter Somørepatrulje. De går rundt å smører solkrem på ryggene til folk gratis.

  Jeg synes den var intresang. Den var morsom og rar. Jeg synes den var litt ekkel fordi på slutten sa dem « en liten kanonkule av kjøtt, blod og rosa badebukser». Det var den ekle delen jeg ikke likte. Jeg synes det var morsomt og rart da han tok av seg / vrengte av seg/ klærene og sto i bade boksa.

  Jeg anbefaler deg å lese den.
  🎲3

 581. Boken heter Egoland og er skrevet av Lars Joachim Grimstad.

  Boken handler om Teddy Fahr som er den nest mest populære statsminister gjennom tidene. Han åpnet verdens største rosa vannsklie gjennom operahuset. Noen synes det er stygt og at han bruker penger uansvarlig, men han sier at nordmenn fortjener å kose seg.

  Det som var veldig bra med boka var at den var veldig spennene og morsom. Den var spennene fordi han skulle være den første i hele verden til å prøve den rosa vannsklien. Han var redd den skulle falle sammen og da hadde han dødd. Så kjørte han og da var utdraget av boken ferdig.

  Jeg anbefaler boka for de som elsker spenning. Jeg gir den terning kast 4🎲

 582. Egoland skrevet av Lars Joachim Grimstad er en morsom bok som handler om en statsminister som heter Teddy Fahr. Han har tre sønner og den ene er ikke glad i han fordi han bare bruker opp penger på dumme ting som å bygge en rosa sklie gjennom operaen.

  Statsminister Fahr sin drøm er å bli den mest populære statsministeren og det involverer at han gjør dumme ting. Denne boken handler om sønnen hans som ikke er glad i han og at han tar dumme valg.

  Jeg syns den var morsom fordi de har stat de riktige ordene til hvordan de sier personene er som gjør den bedre og morsommere. Den har også ikke form mange ting som foregår så det er lett til å følge med!

  Jeg syns den passer til alder 9-12

  Denne boken er både morsom og spennende!

  Jeg gir den terning kast 4!

 583. Ego Land Anmeldelse

  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Terningkast: 1

  Ego land var dårlig. Jeg syntes ikke boka var morsom eller interresant.
  Jeg liker ikke bøker som ikke gir menig og som det skjer ting som vanligvis ikke kan skje på ekte. Boka var rar og uklar om hva som skal skje nå og hva som skal skje snart. Bøker som denne som forteller om «Den lengste og største rosa sklien i verden» liker jeg ikke i det hele tatt. Den boka gir bare ikke mening. Noen ganger var boka litt ekkel, for eksempel når oppfinneren av sklia skled ned sklia sa boken «den store tjukke klumpen av blod og kjøtt sklir ned sklia» det syntes jeg var ekkelt.

 584. Egoland
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Skole: Children’s Internaitonal School
  Sjanger: Humor

  Egoland handler om en statsminister som heter Teddy Fahr som er en veldig populær statsminister. Han mener at nordmenn skal kose seg ekstra mye pga av alle pengene vi har. Han bygger derfor verdens største vannsklie rundt og inni hele den norske operaen, som ender opp i Oslo fjorden.

  Jeg syntes at boka var morsom og spennende. Den var litt humor og det liker jeg. Jeg ble litt skuffet at den sluttet akkurat i den spennende delen. Det var noen ting som kunne forberedes, for eksempel de kunne hatt litt mer humor syntes jeg men det var det jo litt av. De kunne også ha byttet dialekten på programlederen så mindre barn kunne forstå ordene bedre.

  Alt i alt er det en morsom bok. Boken passer for barn som liker humor og er mellom 8-14. Jeg syntes den var bra.🎲4

  Av: Ulrikke

 585. Bokslukerprisen
  Tittelen er Egoland, forfatteren er Lars Joachim Grimstad. Anmeldelsen handler om boken Egoland. Boka handler om en gutt som er sønnen til statsministeren. Hovedpersonen er Finn.

  Jeg synes den boka ikke var så bra på grunn av at det står at den er veldig morsom men jeg synes den ikke er så morsom. Jeg synes at handlingen ikke er så lett å leve seg inn i fordi jeg synes at den ikke setter igang fantasien min. Jeg synes at teksten starter direkte inn i handlingen fordi den bare begynner å fortelle om at pappaen til Finn er statsminister og Finn er sønnen hans. Jeg synes at teksten var ganske lett å legge fra seg siden jeg synes at boken ikke var så bra. Den var ganske lett å lese på grunn av at det ikke var noen nye eller vanskelige ord der.

  Svakheten i denne boken er noen av vitsene som ikke er morsomme og ødelegger litt for hva vi leser. Jeg synes at andre burde lese denne teksten fordi de kan ha andre meninger enn det jeg har. Men jeg personlig vil ikke lese resten av boken fordi den ikke er morsom sånn som de sier at den skal være.

 586. Tittel: Egoland
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Sjanger : humor
  Terningkast : 4

  Min mening:
  Jeg likte ikke denne boka så godt siden den var litt for detaljert og den sa at sjangeren var humor og jeg synes ikke den var så morsom som jeg trodde. På slutten av utraget var den litt ekkel men jeg likte den litt siden beskrivelsen av statsministern var litt morsom. Jeg har bare lyst til og lese hva som skjedde etterpå . Jeg anbefaler denne boka til alle aldere fra 9-13 .

 587. Bokanmeldelse til Egoland

  Forfatter- Lars Joakim Grimstad

  Terning kast- 3

  Egoland var ganske bra bok. Jeg likte den litt fordi den var litt morsom og rar. Det er en gutt som heter Finn, faren hans er statsminister i Norge. Statsministeren er ufattelig populær. Norge er et super rik land så de lagde verdens største rosa vannsklie. Noen ganger er boka litt kjedelig og noen ganger er litt morsom. I begynnelsen er litt kjedelig.

  Jeg anbefaler at 9-12 åringer leser den boka.

 588. Tittel: Egoland
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad

  Jeg synes boka var bra og hadde litt humor men ikke så veldig, noe jeg synes fordi jeg har ikke lest hele boka. Jeg kunne ha godt tenkt og lest den. Forfatteren har også skrevet Barna som forsvant som er også en bra bok.

  Egoland handler om en statsminister som heter Teddy Fahr som har lagd verdens største vann sklie som går gjennom Oslo fjorden og stopper inne i operaen, han er også den første i verden til og ta den. Han er sykt nervøs og redd for at den skal falle og kollapse og tror han kan dø. Men vis man vill vite mer om det må mann lese den.

  Det jeg synes var bra med den var at den var morsom og var skrevet bra, men det som var dårlig med den var at den var ikke så spennende som jeg synes.

  Jeg gir denne boka terning kast 4 den var morsom og bra men ikke helt det
  jeg liker og lese men den kan bli mer spennende vis jeg leser den.

 589. Egoland bokanmeldelse
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Terningkast: 4

  Egoland handler om en gutt som heter Finn, faren hans er statsminister i Norge og forferdelig populær. Han heter Teddy Fahr og mener at nordmenn fortjener å ha det de vil. Han bruker oljepengene på å gi folket det de vil ha. Men folket ønsker mer. De ønsket verdens største rosa sklie og Teddy Fahr har en helt rosa bade bukse som passer perfekt med sklie. Snart så er Teddy Fahr på vei ned verdens største rosa sklie.

  Jeg syntes boka var bra for folk som liker en god bok generelt. Det var interessant og gøy å lese. På starten var den litt uklar for meg men etter par sider var alt klart. Det var en helt fin bok for alle sammen. Jeg syntes barn fra 9-12 burde lese utdraget og boken. Utdraget ga nok informasjon og den var lett å leve seg inn i. Jeg hadde masse gøy med å lese utdraget og nå ønsker å lese hele boken. Alle de som liker morsomme og interessante bøker burde lese denne. Jeg synes det er en humorbok. Den har masse humor i boken. Det er så spennende å lese fordi du ønsker å få vite hva som kommer til å skje. Det var det jeg syntes om Egoland av Lars Joachim Grimstad.

 590. Egoland
  Jeg synes boka var litt kjedelig, og litt rar. Kanskje de burde ha tatt med den delen der hvor han suser gjennom vannsklia. Det burde de ha ta med i utdrage,
  Terningkast 3

 591. Egoland
  Skrevet av: Lars Joachim Grimstad

  Utdraget handler om statsministeren i Norge som heter Teddy Fahr. Han er på et program for å snakke om statsministerens karriere, også fordi han ville åpne verdens største vannsklie for Norge!

  Jeg syntes at utdraget var bra fordi den hadde masse spenning , fordi du vet aldri når han får sparken av å bruke alle pengene til landet på ting de ikke trenger, imens de kunne ha brukt det på å hjelpe andre land. Det som ikke var så bra at det var kjedelig når de bare snakket og snakket.

  Jeg anbefaler den for folk som liker morsomme bøker .
  Jeg gir den terning kast 4🎲

 592. Egoland
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Skole: Children’s International School
  Sjanger: humor

  Boken handler om en gutt som heter Finn, faren hans er statsminister. Faren er på TV og snakker om sommeren.
  Programlederen satt i programleder stolen sin på taket av Operaen i OSLO. Statsministeren heter Teddy Fahr, hundrevis av folk sto og så på. Teddy Fahr skal åpne Verdens Største rosa vannsklie. Han snakker om at sommeren har vært veldig varm. Han skal være den første som sklir i sklien. Sklien går gjennom Opera huset svinger seg rundt det og lander i OSLO fjorden.

  Jeg syntes boken er bra fordi den er morsom og detaljert!

  Jeg gir boken 🎲5 og anbefaler den til alle som liker humor bøker.

 593. Informasjon:
  Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Tittel: Egoland
  Sjanger: Humor

  Boka handler om en mann som er statsminister og som mener at nordmenn skal kose seg og gir folket det de vil ha . Han skulle åpne verdens største vannsklie som ligger på Operataket i Norge.

  Jeg synes at boka hørtes morsom ut, jeg liker spesielt godt hvordan forfatteren bruker adjektiv i teksten, men jeg ville ikke ha kjøpt den men kanskje lånt den på biblioteket fordi den var morsom men det var ikke helt min type humor. Jeg anbefaler denne boken til barn mellom 8-12 år. Jeg gir denne boken terningkast 4.

 594. Bokslukerprisen
  Boka Egoland er skrevet av forfatteren Lars Joachim Grimstad. Bokas sjanger er humor. Den handler om en veldig populær statsminister som bruker veldig mye penger på unødvendige ting.

  I boka så åpner statsministeren en ny knall rosa vannsklie. Det er verdens største vannsklie. Vannsklia går gjennom opera huset i Oslo og ned i havet. Statsministeren tester den og der ender utdraget.

  Det var mange i klassen min som syntes at boka ikke var så bra men jeg synes den virker veldig morsom og spennende. Jeg har veldig lyst til å lese resten av boka. Jeg synes det var morsomt når statsministeren kledde av seg og hadde knall rosa badebukse under. Jeg anbefaler denne boka hvis du liker morsomme bøker.

 595. Forfatter: Lars Joachim Grimstad
  Sjanger: morsom uansett om jeg ikke synes det
  Terning kast: 2
  For: alle opp til 13
  Jeg likte ikke helt denne boka fordi den var kjedelig og ikke mye ga så mye mening syns jeg men den var skrevet ganske bra da. Boka var ikke så spennene eller morsom synes jeg fordi det var bare masse snakking i boka.

  Jeg gir den terning kast 2 på grunn av at den var kjedelig og jeg hadde ikke lest boka fordi den var ikke så morsom den var ikke spennene og ikke så kul heller. Men jeg ga ikke den 0 det er fordi jeg synes det var kult hvordan den var skrevet og hvordan de skrev annerledes på grunn av dialekten. Jeg synes at boka burte bli bedre morsommere og mer spennene. Og at statsminister er så veldig kul fordi han på en måte hjelper de fattige fordi han bruker penger til Norge. Statsministeren er ganske egoistisk men også ikke så egoistisk fordi han syns at bare Norge skulle få alt de ville men at ingen andre fortjente det. Denne boka var ikke så vanskelig å lese derfor syns jeg at alle over 13 år må lese mye vanskeligere. Jeg håper at neste boka han skriver kan han gjøre disse forskjellene.

  Jeg synes at boken var kjedelig jeg ønsket at den hadde mere riming og morsommere vitser og litt spennene som fortelle at no skumlet skjedde i sklia. Jeg synes at han kunne gjort en bedre jobb med Egoland.

 596. Jeg syntes utdraget var bra.Den var i sjangeren humor og jeg syntes utdraget var morsomt.Det handler om en statsminister som mener at Norge skal bruke pengene på oss nordmenn,for at vi skal kose oss litt.Han bruker litt mye penger på tøysete ting.

  Jeg syntes utdraget var bra fordi det var bra person og miljø beskrivelser. Det var en gøy og morsom bok for eksempel da statsministeren Teddy Fahr var på operaen for å teste den nye vannsklia gjennom og rundt operaen. Plutselig dro han av seg klærne og sto i en knall rosa badebukse. Jeg syntes det er litt rart at statsministeren vil bruke alle pengene på bare oss nordmenn og veldig mye tøysete ting.

  Jeg fikk lyst til å lese videre og det virket som om det ville fortsette og være gøy. Derfor syntes jeg du burde lese denne boka.

 597. Synes boka gjorde sånn at jeg liksom ville lese mere😰. Den var artig når han skulle kle av seg😅. Litt kult at det var om en statsminister😎. Passer fra 7 til 11 år😜 Gir terningkast 6😍

 598. jeg syntes den var het super og veldig morsom
  jeg vil gjerne lese resten 🙂
  jeg leste ut draget for lille søster og hun begynte og le hah
  den passer ikke til alle aldere
  jeg gir den 9/10

 599. Det var en fin anmeldelse. Kunne
  godt tenk en sånn morsom statsminister, og en stor sklie på operaen.
  Terningskast 6

 600. Boka handler om en liten små tjukk norsk statsminister som heter Teddy Fahr. Han er tidenes nest mest likte statsminister. Han sløser med olje pengene, og ødelegger viktige bygninger. Boka er sjangeren humor. Jeg synes at den er ganske kjedelig.

  Jeg synes utdraget var kjedelig men det er fordi jeg liker bøker som er sjangerene krim og grøssere. Derfor er ikke dette utdraget helt i min bane. Jeg synes Teddy Fahr virker som en fyr som prøver veldig på og bli likt. Det blir fort irriterende. Boka er så vidt innom et viktig emne som er at vi nordmenn har det veldig bra, og mye penger de kunne brukt til å hjelpe andre. For meg var boka lett å legge fra seg.

  For meg blir utro ikke litt for ensformig. Styrken til utdraget er at fortellingen er i «virkeligheten». Altså i en by på et sted som finnes. Jeg tror folk som liker humor kanskje ville like boka godt.

 601. Dette er en humor bok som handler om statsminister som heter Teddy Fahr.Teddy Fahr er den nest mest likte statsministeren i Norge noen gang.Han er opptatt av å kose seg og ha det gøy.

  Jeg syntes boka er spennende fordi man vet ikke hva Konsekvensen kan bli på at han bruker så mye penger på tull.Jeg syntes boka var bra og hadde bra med detaljer. jeg gir boka terningkast 4/6. Aron

 602. Lars Joachim grimstad skrev en god tekst og jeg synes at han er en god forfatter. Boka jeg levde meg inn i boka. Det var morsomt det med den rosa badeboksa til orføreren. Det var gøy og høre boka. jeg ville gjerne lest hele boka. jeg gir boka terning kast 6.

 603. EGOLAN d
  Boka handler om teddyfar.
  Jeg syndes boka var kjedelig.
  Jeg synes den var kjedelig. For det var ikke så mye eksjen.
  Dene boka anbefaler jeg til tora

 604. Beskrivelse om Egoland
  Boka handler om teddy Fahr, og at han syntes vi i Norge skal kose oss, og istedenfor å gi penger til land som har krig skal vi gi dem til oss.
  Jeg syntes den er morsom fordi en taxisjåfør blir til en statsminister, og har veldig mange rare ideer.
  Hvis du liker humor burde du lese denne.
  Terningkast 5.

 605. Tittel: Egoland
  forfatter: Lars Joachim Grimstad

  boka handler om verdens nest kuleste statsminister, han åpner verdens største rosa vannsklie som går fra opera taket , gjennom operaen og ut i havet.

  jeg syns boka var godt skrevet. Jeg syns det var litt kjedelig i starten men du levde deg fort inn i boka etter vært . Jeg likte boka og jeg gir den terningkast 6

 606. Statsministeren skulle lage verdens største sklie som jeg likte veldig god!
  Men så fikk han ikke var den beste statsministere……………Så ble jeg sur!!
  Jeg ble skuffet over at han skulle være den nest beste statsministeren for
  han skulle vært verdens beste statsminister han fortjente det…………..Ja…….
  Denne boka var LOLLA!
  Men jeg klarte ikke akkurat å leve meg inn i denne boka da?

 607. Denne boken handler om en statsminister som skal lage verdens lengste vannsklie, men har er litt sur fordi han er Norges nest mest populære statsminister.

  Jeg syntes denne boka var gøy fordi Teddy Fahr skal lage verdens lengste vannsklie og han bader i en rosa bade bukse. Jeg gir denne boka terningkast 4.

 608. boken «Egoland» handler om Norges nest beste statsminister som mener det er viktig å kose seg.

  sjangeren er «humor»

  jeg ble overrasket over at han skulle lage verdens lengste vannsklie!
  jeg synes boken var både morsom og at alle handlingene var godt beskrevet.
  jeg ble veldig overrasket over den morsomme slutten.

  jeg anbefaler alle sjetteklassinger å lese denne boken.
  og jeg gir den terningkast seks.

 609. Boken handler om Norges nest mest populære statsminister.
  Og han har laget verdens største rosa vannsklie.
  Jeg liker teksten for de sir at han har et margarin smil og han skal lage verdens lengste vannsklie. Jeg gir den terningkast 5 for den var morsom

 610. Boken handlet om at
  Teddy Fahr ble intervjuet for å ha brukt mye penger på en vannsklie.

  Jeg synes den var passe bra å litt morsomt å urealistisk. Den er morsom fordi han brukte penger på en vannsklie

 611. Boken handler om Teddy Fahr som har brukt masse penger på en vannsklie.
  Han blir intervjuet av sommarkos.

  Jeg synes at boken var bra og litt morsom.
  Jeg synes at det var litt morsomt at han bruker så masse penger på en vannsklie.

  Jeg vil anbefale boka TIL ALLE SOM VIL LESE DEN.

 612. utdraget handler om en mann som heter Teddy Fahr. Teddy Fahr er statsminister , og kjøper masse tullete ting. Folket elsker han, fordi han kjøper masse ting » som folket viol ha» han har laget verdens største rosa vannsklie, og skal til å teste den.
  sjanger :humor
  jeg synes utdraget var sånn passe bra, fordi jeg tror BOKA kan få frem at vi må bry oss mer om barn som sulter, og vi som klager over tregt nett, og at eple er litt brunt. Norge er nok et litt egoland iblant. jeg synes utdraget kanskje var litt kjedelig, men jeg tror boka er bedre ( selvom jeg ikke har lest den ). Jeg tror at forfatteren kanskje valgte et litt feil utdrag…
  jeg synes boka passer for gutter og jenter 10-12 år, fordi mange i klassen sa at de ikke skjønte helt.
  jeg gir utdraget: 3 men kanskje hvis jeg leser BOKA vil jeg endre menin 😉

 613. Svar
  aurora (Skole: Lambertseter skole) på oktober 12, 2017 på 7:33 am sier:
  Din kommentar venter på godkjenning
  utdraget handler om en mann som heter Teddy Fahr. Teddy Fahr er statsminister , og kjøper masse tullete ting. Folket elsker han, fordi han kjøper masse ting » som folket vil ha» han har laget verdens største rosa vannsklie, og skal til å teste den.
  sjanger :humor
  jeg synes utdraget var sånn passe bra, fordi jeg tror BOKA kan få frem at vi må bry oss mer om barn som sulter, og vi som klager over tregt nett, og at eple er litt brunt. Norge er nok et litt egoland iblant. jeg synes utdraget kanskje var litt kjedelig, men jeg tror boka er bedre ( selvom jeg ikke har lest den ). Jeg tror at forfatteren kanskje valgte et litt feil utdrag…
  jeg synes boka passer for gutter og jenter 10-12 år, fordi mange i klassen sa at de ikke skjønte helt.
  jeg gir utdraget: 3 men kanskje hvis jeg leser BOKA vil jeg endre mening:)

 614. Egoland handler om en statsminister som heter Teddy Far. Handlingen i utdraget foregår på Operaen i Oslo . Jeg syntes boken var kjedelig for den hadde ikke en ordentlig handling. Jeg likte ikke at Teddy sløste så mye med penger og det syntes jeg var litt teit. Jeg anbefaler ikke boken etter utdraget men liker du kjedelige bøker er denne noe for deg. Jeg gir terningkast 2

 615. Boka handler statsminister Teddy Fahr, som mener at nordmennene skal kose seg med oljepengene.
  Jeg likte godt da nordmennene fikk den rosa sklien i i operaen fordi jeg tenkte hvor gøy det var å være i den rosa sklia.
  Jeg ble overrasket over at de bygde en kjempelang sklie.
  Jeg likte ikke at det ikke var så mye humor.
  Jeg synes boka var helt grei fordi jeg skjønte ikke helt meningen med boka.
  Slutten var også helt grei fordi boka var litt rar.
  Jeg gir boka terning kast 2 fordi det var ikke så mye humor og jeg skjønte ikke helt boka.

 616. Boka handler om en president som bruker oljepengene sine til det som menneskene vill ha, og han bruker ikke pengene sine til noe smart.
  Jeg likte godt at det var så morsomt og at det var humor i seg.
  Jeg ble overrasket over at folket er fornøyd med han.
  Jeg synes at boken var veldig gøy å lese og jeg likte alt med boken.
  Slutten var veldig bra fordi det skjedde noe spennende på slutten.
  Jeg gir denne boken terningkast:5:)

 617. Anmeldelse
  Den handler om en mann som er statsminister og gir alle alt de vil ha, den handler om Teddy Fahr.
  Den var ganske morsom fordi Teddy Fahr var så morsom på måten han snakket.
  Jeg anbefaler boka til folk som liker å lese og liker humor.
  Terning kast 4

 618. Jeg synes utdraget var dårlig fordi det var vanskelig å leve seg inn i det og den var heller ikke noe morsom. Men jeg synes hovedpersonene var kjempemorsom.

 619. Boken handler om Teddy Fahr og sønnen hans.
  Teddy Fahr er en ufattelig populær men tullete statsminister.

  Jeg likte godt når Teddy viste publikum vannsklien, fordi det hørtes så rart ut.

  Jeg likte ikke hvordan boken begynte, fordi det var litt forvirrende.

  Jeg ble overrasket over hvor mange folk som likte Fahr, selv om han ga dem så mye kos, så ville nok de fleste voksne sikkert spart oljepengene til fremtiden.

  Jeg ble irritert over hvordan han styrte landet.

  Jeg syntes slutten var litt kjedelig fordi det ikke var noe morsomt (Føler jeg).

  Jeg syntes boken var ok fordi den var litt morsomt skrevet.
  Derfor gir jeg terningkast 3. 🙂

 620. • Det handler om en gutt som har en pappa som er statsminister som gir folket det de vil ha sier han. Han er veldig glad i skryt og har vert Taxi sjåfør.
  • Den er morsom.
  • Jeg synes den er morsom for han Assa statsministeren bruker penger på en Rosa!! Van sklie fra opera huset.
  • Jeg anbefaler den til de som liker morsomme bøker.

 621. Boka handler om en statsminister som heter Teddy Fahr. Jeg likte godt da han lagde en rosa sklie som er kjempehøy. Jeg ble overrasket over at han bygde en rosa sklie fordi kanskje han burde brukt pengene på andre ting. Jeg synes at statsminister var morsom fordi han bygde en rosa sklie fordi det er jo litt rart å bruke pengene på en rosa sklie. Slutten var spennende fordi han skulle skli sklia og jeg vil vite hva som skjer. Jeg gir terningkast 4 fordi jeg syntes boka var spennende.

 622. Anmeldelse til Egoland

  Boka var kjedelig. Den var litt rar. Den er ikke fengene. Boka handler om statsministeren i Norge.
  Jeg vill ikke anbefale boka til noen.

  Terning kast 1

 623. Boka handler om en statsminister som heter Teddy Fahr. Teddy er veldig opptatt av å kose seg og å bruke penger. Jeg syntes Teddy er litt snål fordi han sier:»Hvorfor har man penger når man ikke bruker dem?» Jeg likte ikke da statsministeren ble intervjuet fordi det ikke var noe humor med, jeg synes barnebøker skal ha med humor. Jeg ble overrasket over at Fahr ble statsminister fordi han ikke jobber for noen viktige saker. Jeg ble irritert over at han bruker så mye penger på noe som ikke er viktig. Det som gjorde intervjuet kjedelig, var at de bare snakket om hvor god statsminister han var, og at han bare bruker penger på luksus og at folk skal få en mye latere hverdag. Jeg syntes at boken var kjedelig fordi det ikke skjedde noe spennende eller noe morsomt. Slutten var litt irriterende fordi jeg ikke fikk vite hvordan det gikk med Fahr i vannsklia. Jeg gir terningkast 2 fordi det ikke skjedde noe annet enn et kjedelig intervju.

 624. Jeg syns at boka var morsom fordi faren bruker penger på morsome ting. Men jeg syns også at det var veldig dumt gjort av faren som bruker penger på tull å tøys. Og han ødeleger miljøet han kunne brukt penger på fornuftige ting men det gjorde han ikke. jeg syns at boka begynte rett inn. jeg anbefaler denne boka for 10 år og oppover

 625. Boka handler om statsminister Farh som er den nest mest populære statsministeren. Han mener at nordmenn skal kose seg. Han skal nå åpne verdens største vannsklie på operaen i Oslo. Jeg likte godt da Teddy Fahr skulle skli ned sklia fordi jeg var litt spent på hva som skulle skje. Jeg likte ikke da programlederen stilte så mange spørsmål. Jeg ble overrasket over at han hadde helt rosa badebukse. Jeg ble irritert over at han nølte når han skulle skli i sklia. Jeg synes at han burde mene noe fornuftig, ikke bare tenke på å ha det gøy og morsomt hele tiden. Slutten var ok fordi jeg ville vite hvordan det gikk når han skulle skli sklien. Jeg gir terningkast 2 fordi det var litt gøy, men også kjedelig.

 626. Boka handler om Teddy Fahr nemlig statsministeren for Norge som er ufattelig populær, og Teddy mener at nordmenn fortjener å kose seg og bruke oljepengene på å gi folket det de vil ha. Jeg likte godt da Teddy holdt på og skli ned verdens største rosa vannsklie fordi det var morsomt fordi jeg trodde at vi fikk høre da han skulle skli ned den rosa sklien. Jeg ble overrasket over at han var så ego, men det var bare morsomt. Jeg ble irritert over at jeg ikke fikk høre mer om Teddy som skulle skli ned den store rosa vannsklien fordi jeg syntes at vi kunne få høre mer om det. Jeg syntes at boka var helt grei fordi den var ikke alt for morsom. Slutten var også helt grei.

  Jeg gir boka terningkast 3 fordi boka var passe god.

 627. Hei, i dag skal jeg fortelle om en bok som heter EGO LAND. Den handler om en statsminister som heter Teddy Fahr. Han skal være med på et talk-show. Han sier at han skal åpne verdens største vannsklie, og åpne den ved å skli i den helt selv. Jeg likte godt da han reiv av seg klærne for å skli i sklia fordi det var morsomt. Jeg likte ikke boken fordi han kaster bort penger på en stupido vannsklie, han kan jo bruke pengene på veldedighet. Jeg ble overasket over at han kastet bort pengene på tull og tøys. Jeg ble irritert over at utdraget sluttet før han skulle skli men ellers var den veldig kjedelig. Jeg syntes boken var kjedelig og hadde ingen spenning. Slutten var irriterende fordi den sluttet før han sklei i vannsklia. Jeg gir den terning kast1 fordi den hadde ingen spenning og den var kjedelig.

 628. Anmeldelse- Egoland

  Boka handler om statsministeren i Norge som synes at Norge burde bruke olje pengene til og kose seg så han lager verdens lengste rosa vannsklie.
  Jeg syntes ikke boka var så veldig gøy fordi jeg skjønte ikke helt meningen med boka.

  Jeg anbefaler ikke boka til noen

  Terning kast 1!

 629. Jeg synes boka var kjedelig fordi det ikke var spennende og at jeg ikkekunne leve meg i den.

 630. Utdrage handler om en statminister som lager en vann skilie på operataket.Statministeren har en sønn som heter finn.
  En dag sier Teddu fahr at nordmenn fortjener å bruker oljepengene.
  Men folk vil ha mer!,statministeren vil også ha noe,så de finner ut at de skal lage VERDEN STØRSTE ROSA VANNSKLIE….!.

  Jeg synes boka var lit kjedelig fordi jeg ikke levde meg ikke inni boken.Men noe var bra med boken og det var at den hadde HUMOR!

  JEG GIR DEN TERNINGKAST 2!

 631. Statsmenisteren Fahr er på et talkshow på oprataket.
  han er der fordi han skal opne verdens lengste vannsklie med å være den første som prøver den.
  jeg synes at den var litt morsom, men handlingen var kjedelig
  fordi det handlet bare om en ting og jeg fikk ikke vite så mye om personene som jeg ville. jeg ville ikke ha anbefalten.
  en bok fra 9-12 år
  jeg gir boken en 4

 632. Boka handler om en gal statsminister som kjører ned verdens største vannsklie.
  Jeg likte godt da folket jublet så høyt fordi det er alltid en god følelse.
  Jeg likte ikke så godt at boka ikke var noe spennende fordi jeg liker spennende bøker.
  Jeg ble overrasket over at statsminister Freddy Fahr kledde av seg i studio.
  Jeg synes Freddy Fahr hadde en rar rygg fordi han hadde en så hårete rygg og lite hår på hodet.
  Jeg synes at boka var kjempebra fordi den var morsom og gøy å lese det eneste var at den mangler litt spenning, ellers helt bra. Jeg gir boka terningkast 5.

 633. Utdraget handler om en statsmenister som er på et talk show. Han skal nemelig åpne verdens største vannsklie!!! Plutselig sier programlederen at han er den nest mest populære statsmenisteren og ikke den populæreste. Statsmenisteren blir litt lei seg inni seg, men prøver å ikke vise det til publikum. Etter talk showet åpner han vannsklia. Jippi! Sjanger: Humor. Jeg synes boken var bra fordi den var morsom. jeg synes den også hadde masse fine adjektiv. Det jeg likte med boka: at den var morsom, litt barnslig, (på en morsom måte) spennende og at programleder hadde dialekt. Det jeg ikke likte med boka: Jeg har egentlig ingen tinng jeg ikke likte med boka! Jeg anbefaler denne boken for de som liker humor. Og som er mellom 8-12 år. Boka er på 381 sider. Litt lang, men vis du har lyst til å lese den så får du det til. Terningskast: 4 og en halv.

 634. Boka handler om en statsminister som heter Teddy Fahr . Jeg likte godt da statsministeren skulle skli i den rosa vannsklia . Jeg likte ikke godt da statsministeren ville sløse penger på ting . Jeg ble overrasket over at publikumet likte ideene hans . Jeg ble irritert over at statsministeren bare sløste penger på verdens største vannsklie og kose tid . Jeg syntes boken var dårlig fordi de ikke sa hva de personene het . Slutten var litt spennende fordi statsministeren skulle ski i verdens største rosa vannsklie . Jeg gir terningkast 1 fordi boka var forvirrende.

 635. Boka handler om en statsminister som vil at alle i Norge skal kose seg.
  Jeg likte godt at det var så morsomt fordi da begynte jeg å le.
  Jeg ble overrasket over at han gikk ut i sklia fordi han hørtes så redd ut.
  Jeg ble irritert over at han så på publikumet og ikke kamera fordi da følte sikkert publikumet at de måtte le.
  Jeg syntes boka var bra fordi den hadde mye humor.
  Jeg gir boka terningkast 3 fordi den hadde mye humor i den, men jeg ville ikke ha lest resten av boka.
  Statsministeren heter Fahr og liker bare kos og penger. Han er også ganske tung.

 636. EGOLAND
  Egoland handler om statsminister Fahr.
  E synes den er gøy. fordi de er gøy når han skal ned sklia.
  E vil anbefale den de som liker humor.

 637. Boka handler om statsminister Teddy Fahr som er Norges nest mest populære statsminister. Jeg likte godt da Teddy tok på håret sitt siden han nesten ikke har noe hår. Jeg likte ikke når lydboka var over siden den var så morsom. Jeg ble overrasket over at han heiv av seg klærne. Jeg ble irritert over at han var så eplekjekk. Jeg syns at boka var bra. Slutten var irriterende fordi du ikke fikk vite hvordan slutten var. Jeg gir terningkast 2. ( ; 0-:

 638. Boka handler om Teddy Fahr som mener at nordmenn får lov til og bruke oljepengene på å kose seg. Så kjøper Teddy Fahr verden største rosa vannsklie. i intervjuet sier programlederen at vi har en sporty statsminister som sklir Teddy Fahr ut for verden største vannsklie. jeg likte godt da Teddy Fahr gikk ut for vann sklia. jeg likte ikke da programlederen sa at Teddy Fahr var nest mest populære statsministeren med 94 prosent og at han bygde verdens største vannsklie. Jeg ble irritert over at det handlet om så mange personer plutselig handlet det om han og så han det var litt forvirrende. Slutten var veldig morsom fordi Teddy Fahr gikk ut for vannsklia. Jeg gir boka terning- kast 4 fordi det var morsomt at Teddy Fahr gikk ut for vannsklia.

 639. Boka handler om en statsminister som heter Teddy Fahr han mener at vi nordmenn fortjener å kose oss.
  Jeg likte godt at han tok vannsklien fordi han suste sikkert veldig fort.
  Jeg likte ikke at alle jubla for han fordi jeg synes han burde brukt penger på andre ting.
  Jeg ble overasket over at det var nittifire prosent som likte det han gjorde, fordi han bare brukte penger på masse tull.
  Jeg ble irritert over at han styrte landet sånn.
  Jeg synes at boken var veldig rar fordi alle synes han gjorde en god jobb.
  Slutten var litt morsom fordi han tok vannsklien.
  Jeg gir terningkast 2 fordi jeg synes den var dårlig og fordi jeg har lest den og synes den er veldig uforståelig.

 640. Boka handler om en som er statsminister som skulle åpne verdens største vannsklie ned til havet.
  Jeg likte godt da statsministeren skulle prøve vannsklien. Jeg ble overrasket over at han turde å prøve den. Jeg ble irritert over at teksten stoppet akkurat da statsministeren skulle prøve vannsklia. Boka var veldig morsom. Jeg gir den terningkast 4.

  Jeg ble overrasket over at statsministeren skulle åpne verdens største vannsklie.

  Jeg ble irritert over at den slutta akorat når statsministeren skule prøve sklia.

  Jeg synes at boka var veldig morsom.

  Slutten var morsom.

  jeg gir terningkast 5! fordi jeg syns boka var morsom og lit rar når statsministeren.

 641. Boka handler om Norges nest mest populære statsminister som heter Teddy Fhar. Han vil at nordmenn skal kose seg mer og bruke oljepengene på det de vil ha. Teddy Fhar er en småvokst, tung mann med lite hår på hodet. Jeg likte godt da de snakka om smørepatruljen fordi det var morsomt. jeg likte ikke da reporterdama sa at det var 94 % som likte Teddy Fhar, fordi det burde vært flere. Jeg ble overrasket over at Teddy Fhar hadde lagd en rosa sklie fordi den kunne ha vært en annen farge. Jeg ble irritert over at reporterdama snakka dialekt fordi det gjorde det vanskeligere å lese. Jeg synes at boka var ganske morsom fordi de sa mange morsomme ting. Slutten var gøy og spennende fordi Teddy Fhar sklei i sklia. Jeg gir boka terningkast 3 fordi den var morsom og litt spennende.

 642. Boka handler om en statsminister som heter Teddy Fahr.
  Jeg likte godt han skulle ta vannsklien, fordi det var litt morsomt at han trodde han skulle dø i svingene.
  Det var litt rart at statsministen ville bruke oljepengene på tull og tøys.
  Jeg syns boka var morsom fordi statsministen var rar. Jeg gir terningkast 4

 643. Boka handler om en man som er statsminister og heter Teddy Fahr. Han er ufattelig populær. Han bruker ljepengene til å gi folket det de vil ha. Jeg likte godt da Teddy Fahr måtte skli ned vannsklia. jelikte ikke da Teddy Fahr sløste med pengene fordi han kunne spart de til noe nyttig. Jeg ble overasket over at Teddy Fahr brukte rosa badebukse. Jeg ble irritert over at de måtte kjøpe en rosa badesklie og ikke en annen farge fordi jeg liker ikke rosa!!! Jeg synes at boka var grei men jeg synes at boka ikke ga noen mening. Slutten var morsom fordi Teddy Fahr tok et skritt og skled ned sklia. Jeg gir terning kast 4 fordi den var passe bra.

 644. Klassen synes utdraget var passe bra. De synes at det var litt gøy at de lagde en rosa vannsklie gjennom opraen, ellers var det ikke mange gode miljøskildringer. De synes heller ikke de få personskildringene som var i utdraget var gode. De synes historien om at en Statsminister er egoistisk er god, men det blir for mye overdrivelse. Forsiden synes de ikke passet så godt til innholdet. Det er bilde av Statsministeren, men ikke av den rosa vannsklia. Boka passer for gutter og jenter i alder 8 til 12 år.
  Terningkast 3.

 645. det var litt bra men det var dårlig det hadde ikke noen humu.

 646. jeg syntes boken var dårlig fordi den skulle liksom være morsom men den var ikke morsom i det hel tatt den innledningen var så kjedelig at jeg nesten ikke gadd å lese hel boken

 647. jeg synes at det var den kjedeligste boka hittil, den var kjedelig fordi det ikke var noe spenning jeg vil ikke lese resten av boka. hadde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 648. jeg skjønner ikke poenget med boken. At hovedpersonens far er en kjempe kjent statsminister, somm skal åpne verdens største vannsklie på opera taket. jeg syntes at forfatteren må få seg litt mer stemning i boken. den var ganske kjedelig, ikke noe humor i boken. gir terning kast 2.

 649. Jeg synes boka var bra, men utkastet er det kjedeligste tingen i boka. Jeg har lest hele boka og jeg anbefaler den til alle, den fins også i lydbok og det er to bøker får den som (Barna som forsvant og Solkongen). Jeg gir den terning kast 6.

 650. jeg synes boka var kjedelig fordi på egolandboka sto det at det var humor men det var det
  langt i fra den var ikke morsom i det helle tatt de kjøpte en sklie for veldig mange penger for gøy.
  jeg gir terning kast: 2

 651. Jeg synes boka var bra.
  Jeg likte utdraget fordi jeg syns dialekten til programlederen var kul.
  Jeg likte ikke utdraget fordi statsministeren var skikkelig selvopptatt. Teddy tenkte bare på normen og ikke på de som trenger hjelp for eksempel flyktningene. Han tenkte ikke på bedre skoler eller noe annet bare på fornøyelses parker og vann sklier. Men jeg syntes også at boka var litt morsom. Jeg fikk innblikk i at statsministeren ville være Norges beste statsminister. Og at han hadde tegt lenge frem over i tid på hva han ville bygge.

  Jeg syns denne var bra, jeg gir denne en 3\6.

 652. Jeg syntes at dette utdraget av Egoland var morsomt siden når statsministeren Fahr tok av seg klærne sine foran publikum på et talkshow. Siden han hadde masse hår på kroppen men ikke på hodet, men det var dumt at han brukte pengene på tull. Ikke til flyktninger som trenger mat og hjem, men bruker penger på en rosa vannsklie!
  Jeg skjønner bare ikke hvordan folk vill ha han som statsminister.
  HVORDAN KAN MAN VÆRE SÅNN!!!
  Jeg skjønte heller ikke historien så bra

  Terningkast: 3 av 6
  Bra 🙂

 653. Jeg synes boka var dårlig fordi i dette avsnittet var det ikke så mye som skjedde.
  Jeg synes at boka ikke var morsom til å være en humor bok . Jeg har hørt fra andre at boka er kul men dette avsnittet var ikke like morsomt som jeg har hørt fra andre.
  Terningkast 2.

 654. Jeg synes boken var litt dårlig jeg synes de burde valgt et annet utdrag så kanskje boka hadde vært litt mer spennende. men boka var helt grei om jeg ikke hadde hatt noen andre bøker å lese kunne jeg godt kanskje lest den jeg gir boka terninskast 2 eller 3

 655. Jeg syntes dette avsnittet var dårlig og kjedelig fordi jeg syntes at det ikke var så mye humor som det skulle være. Jeg har hørt at boken er bra men at dette avsnittet ikke hadde med den beste delen. Jeg syntes denne boken passer mer til 1-4 klasse. TERNINGKAST 2.

 656. EGOLAND
  jeg syntes at boken var passe bra men jeg likte ikke så godt at det eneste vi fikk lese av denne boken var et kjedelig intervju og jeg syntes ikke det ga så mye mening at en statsminister bruker penger på så mye tull og lage en stor vannsklie på opera huset.
  men jeg likte at det var lit humor i det og jeg tror at det var meningen og være en humor/morsom bok men jeg tror ikke jeg ville valgt og lese denne boken i framtiden men og lese lit er greit . for og konkludere gir jeg denne boken terningkast 3 av 6

 657. Jeg synes utdraget var bra, fordi den var morsom og kul. Det var spesiell morsomt siden det handlet om en kjempe stor vannsklie. Tenk at statsministeren faktisk ville ha en stor vannsklie midt i byen. Enda en morsom ting var at han skulle selv teste sklia, men han hadde jo ikke så lyst til, akkurat, liksom ALT kunne gå galt. Det var enda mer morsom fordi han hadde på seg rosa badebukser, tenk, og alle andre likte det.
  Jeg gir boka terning kast 6

 658. Jeg syntes den boka var bra siden den var litt spennene men det var ikke alt som var bra.
  Det jeg ikke likte med boka var:

  det hadde kanskje vært litt kjedelig å lese hele boka men å lese litt av den var bra. Jeg syntes de burde utdype litt mer om hvem Finn var og at de kanskje burde kommet et større problem i boka.
  Det jeg likte med boka var:
  jeg likte at det var kule atraksjoner som var i boka og at boka ga meg gode bilder.
  dette var min mening om boka.

 659. Jeg synes boka var LITT morsom fordi statsministeren var ganske dum og ga folket det de ikke trengte som for eksempel en rosa vannsklie gjennom opera-bygget!!! Denne boka synes jeg kunne passe for 3-5 klassinger fordi den var ganske tullete og rar. Jeg gir den terningkast 4 av 6 fordi jeg synes den var passe bra (:

 660. Jeg synes denne boka var passe bra fordi det var kult at den handlet om en statsminister og at jeg forsto hva den boka handlet om. Det jeg ikke syntes var bra med den var at den var ikke morsom.

  jeg gir denne boka terningkast 2 🙂

 661. boka var fin .jeg har lyst til å lese hele boka. teddy fahr er statminster i Norge. Han er litt rar.folkene elsker han. Han har laget en lang sklie . Den er rosa. jeg gir den 3

 662. Teddy Fahr er kjempe egoistisk. Spesielt når han ødelegger operaen med en rosa vannsklie. Til tross for at det er så mye egoisme gir jeg boka terningkast 5

 663. Jeg syntes boka var veldig bra. Den handlet om en mann som heter Teddy Fahr. Han er statsminister i Norge. Han bruker opp alle oljepengene på det folket vil ha. Men jeg tror mer at han vil ha det. Men jeg tror han vart litt sur på den dere dere dama som var programlederen som sa at han var den nest populære statsministeren. Men ellers var boka veldig bra. Jeg syntes den rosa vannsklia var veldig morsom. Jeg gir boka terning kast 9

 664. Jeg synes boka var litt bra fordi den var underholdene men var litt dårlig fordi personene var dårlig forklart.
  Men selve boka var bra og jeg likte den og jeg likte spesielt navne på boka.
  Men selve personene kunne bli beskrevet bedre og omslaget kunne vært litt lengere å det kunne stå mer om va som skjer.
  Men alt ana var ganske bra den får ternings kast 5 .

 665. hei jeg liker boken får den viser et bra poeng om å ikke være så ego. Jeg vil veldig gjerne lese vidre i boken får søsteren og broren min er så ego.

 666. Jeg syntes boka var veldig morsom og egoistisk. Teddy Fahr var litt rar. Jeg hadde ALDRI tenkt meg at en statsminister kan være SÅ egoistisk som Teddy Fahr. Han var egoistisk når han hadde en smøre patrulje og når han laget en STOR rosa vannsklie gjennom operahuset. Hvorfor ødelagte han operahuset,jeg tror det var MYE finere UTEN den rosa vannsklia. Jeg blir ikke så fort slukt av bøker , men denne ble jeg ikke bare litt, jeg ble VELDIG slukt av utdraget. Jeg vil lese hele boka .

  Jeg gir terningkast 6<3

 667. Utgitt: 2016

  Forfatter: Lars Joachim Grimstad

  Sjanger: Humor

  Handling: Boka handler om Teddy Fahr, som er statsminister. Han er ufattelig populær. Teddy bruker pengene til landet på tullete ting, sånn som en giga vannsklie ned fra Operaen i Oslo. Han er Norges nest mest populære statsminister gjennom tidene. Det er bare 6% som ikke liker han.

  Jeg synes utdraget var ganske kjedelig og rart, fordi det beskrev ikke personene, og den var ganske barnslig. Boka passer for barn som liker humor og barnslige bøker, men jeg er ikke en av dem. Det var litt dumt at Teddy Fahr brukte pengene på tull, for da tar man ikke hensikt til det alle vil. Det er viktig og bruke penger på andre ting enn å bare ha det gøy.

  Jeg gir den terningkast 3.

 668. Boken er skrevet av Lars Joachim Grimstad
  Denne boken handler om en gutt som heter finn og har en far som er statsminister.
  faren til finn heter Teddy Fahr og er ufatttelig populær. Han mener at vi har det så kaldt hær at vi må nesten alle oljepengene til kos. Han blir invitert til TV programmet sommer kos der han finner ut at en statsminister før han har hatt større oppslukning en han han blei litt sur.programlderen sier at han skal skli i verdens største rosa vannsklie.

  jeg likte den veldig godt fordi den har mye humor og den viser at man ikke burde være så ego. jeg gir den terningkast 6

 669. EGOLAND skrevet av Lars Joachim Grimstad
  sjanger humor
  pappaen til Finn er statsminister i Norge og er veldig populær han finner opp smørepatrulien og nå er han på vei ned verdens største rosa vannsklie igjennom operaen
  jeg synes boken var artig og litt rar men bra jeg syntes Teddy Fahr var litt egen men gir terning kast 5

 670. Den er veldig morsom i sin handling og beskrivelse av en statsminister som ikke sparer på oljepengene. Han er meget populær og han lager det mest tullete og morsomme planer en statminister kan lage. Motstanderne peker på at han bruker oljepengene og han han ikke gir noe til veldedighetsarbeid. Men han sier at nordmenn fortjener å ha det gøy. Jeg gir boka som handler om Teddy Fahr en terningkast 4.

 671. JEG likte boka fordi den var !VELDIG! MORSOM! NÅR jeg så fram sia flirte jeg den så morsom ut den var morsom skulle ønske at NORGE hadde en sånn statsminisder. JEG synes TEDDY FAHR var en blanding av donald trump og erna solberg.MEN EN STOR SKRIVEFEIL FOR FORFATTEREN HAN SKREV FAR FEIL HAN SKREV fahr.DET ER DEN BESTE UTDRAGET JEG HAR LEST. BRA DERE VALGTE DENNE BOKA TIL bokslukerprisen!!!!!!