Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Verdens verste fotballag

Marius Horn Molaug Gyldendal Illustratør: Kristoffer Kjølberg 2019


 

KAPITTEL 1

Det var en altfor varm start på uka. Sola brant mot skoleveggene, gymsalen føltes som en stekeovn.

 

– Ah! SVETTE! Jeg ELSKER lukten av ELEVSVETTE om morgenen! Rektor hadde samlet alle elevene i gymsalen. Han lukket øynene og dro gymsvettestanken inn gjennom de hårete neseborene sine. Så løftet han opp en fotball fra gulvet.

– Og mer svette skal det bli! På lørdag er det SKOLEKAMP! Skolekampen handler ikke om liv eller død … Den er MYE viktigere!

Han sparket ballen i veggen så murpussen sprutet utover elevene som hadde vært dumme nok til å sette seg på første rad.

 

Jeg satt helt bakerst sammen med bestevennen min Kent. Det var alltid smartest å sette seg lengst mulig unna rektor når du var i samme rom som ham. Dessuten var verken Kent eller jeg så gode i fotball. Altså, jeg visste ikke engang hvordan man sparker en ball. En ball er altfor rund og bevegelig, den triller hit og dit og frem og tilbake og ligger aldri stille når jeg skal treffe den.

 

Kent pleide å si at selv ei blind ku ville vunnet over meg i fotball. Han hadde et poeng. Kua har dobbelt så mange bein som meg, da har den vel dobbelt så stor sjanse for å treffe ballen også …

 

Det hadde vært mye bedre om ballen ikke var rund.

 

Eller om den var rumpeformet. Da hadde jeg vært toppskårer og superberømt fotballspiller. Jeg er nemlig verdens beste til å sparke lillesøster i rumpa. Treffer perfekt hver gang.

 

Mens jeg satt og dagdrømte om å tuppe lillesøster i rumpa, pratet rektor uten stans om DEN STORE KAMPEN mot naboskolen vår Gjøkeberg.

– Det handler om skolens ære! Vil dere bli husket som en gjeng tapere eller en gjeng vinnere? Som knøttsmå hodelus eller majestetiske løver? Vil dere henge her på veggen som meg og skinne som en HELT til EVIG tid?

Rektor stanset ved et bilde som hang på veggen. Han løftet det forsiktig ned.

– Dette! Dette er HISTORIE. Min historie. Deres historie. VÅR historie. Forrige gang vi var best i bygda. Rektor grep etter lommetørkleet han hadde i jakkelomma og snudde ryggen til oss.

 

Vi visste begge at praten til rektor egentlig handlet om hans personlige forhold til rektoren på naboskolen. Det viktigste i livet til rektor, ved siden av svømming
og å plage elever, var å ALDRI la en rektor fra en annen skole vinne eller føle seg bedre i NOE SOM HELST. ALDRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

Forrige gang det var skolekamp, hadde rektor gått helt kokos bananas da vi tapte.

 

Rektor snudde seg mot oss igjen. – Jeg skulle bare pusse bildet litt. Det begynte å bli støvete. DET ER NEMLIG SÅ LENGE SIDEN. Rektor rensket stemmen.

– TIDEN ER INNE FOR Å VINNE POKALEN IGJEN. Men da må dere ofre alt. Litervis med blod, svette og tårer! Kampen er LØRDAG! Vi har EN HELVETESUKE med trening foran oss. Første trening er I KVELD.

Møt opp, FERDIG SKIFTA, ellers … ELLERS! Ellers … ELLERS!

Rektor fortsatte å rope ELLERS! mens han trampet ned midtgangen, rev opp døra og smalt den igjen etter seg så klassebildene langs veggen ble hengende og skjelve av skrekk.

Vi satt igjen og lyttet til ELLERS! og skrittene som forsvant i det fjerne. Ingen turte å bevege en muskel før rektor og lydene hans var helt borte.

– D-det betyr at vi må spille fotball … hvisket jeg til Kent og kjente at jeg svettet selv om jeg satt helt stille.

Ellers … ellers … ellers …

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

183 anmeldelser av “Verdens verste fotballag

 1. Morsom og fartsfylt bok om Ruben og Kent, to gutter som suger i fotball. Boka er lettlest med mye illustrasjoner og av og til stor skrift.
  Kul bok !
  Karakter 5

 2. Denne boken er gøy, morsom og jeg anbefaler den til andre som ikke har lest den.

 3. Jeg synte boka var super morsom jeg elsker den terning kast 6 anbefaler den på det sterkeste

 4. Denne boka var helt passe bra, jeg likte den ikke så altfor dårlig men den var ikke akkurat en sånn bok jeg ville ha lest mye av. Jeg gir denne boka terningkast 4 av 6:)

 5. Denne hadde jeg aldri hørt om før, men jeg fikk veldig, veldig lyst til å lese vidre. Jeg har lest «verdens værste» bøkene soden jeg var 7, veldig bra bok.

 6. Jeg likte den veldig godt😊, men jeg liker ikke fotball så jeg skjøte ikke så mye🤨. 8 av 10 stjerner⭐️

 7. Jeg elsker komedie og morsomme bøker, og denne var veldig bra. Veldig morsom og litt spennende. Passer til en alder av 9-12. Denne boka er terningkast seks!

 8. Super bok. Den var morsom og spennene. Mye som kunne skje med meg. Anbefaler veldig. Terningkast 6.

 9. Boka var veldig morsom og veldig spennende😂. Foresten så spiller jeg fotball selv men rektoren var rar😄.

 10. VELIG BRA
  Jeg fikk lyst til å lese resten
  Dere syns den var bra dere og
  ELLERS ELLERS ELLERS ellers

 11. Jeg er ikke så glad i fotball men boken var morsom.
  Jeg syns denne boka passer for 3-6 klasse.

 12. Boken høres spennende ut. Rektor var skummel og vi likte da han sa: ellers, ellers, ELLERS……

 13. jeg synes at det var en morsom og spennende tekst og jeg har lyst til å lese den ferdig.

 14. Den var morsom og spennende selv om den ikke var så lang. (Rektoren var grunnen til at det ble morsomt)

 15. Jeg synes det var en morsom tekst, men jeg liker ikke så godt slike tekster så ja. Men hvis man liker sånne tekster er den sikkert kjempe bra:-) Terningkast: 5

 16. Jeg synes at teksten var morsom. Den var lett å lese, og det gikk ganske fort. Jeg kan se for meg denne rektoren. Han virker ganske spesiell! Håper de klarer å slå det andre laget. Jeg tror at denne teksten passer for både voksne og barn.

 17. Morsom og fartsfylt bok om Ruben og Kent, to gutter som suger i fotball. Boka er lettlest med mye illustrasjoner og av og til stor skrift.
  Kul bok !
  Karakter 6 av 6

 18. ruben og kent var dritt i fotball og så likte jeg at det var en gutt i bakgrunnen som tisset 6av6

 19. denne boken er super super super super super duper morsom hvis du leser HELE boken. Fordi avsnittet som de valgdte var dårlig. Til boken terningskast 6. Til avsnittet terningskast 3.

 20. Jeg synes denne boka var veldig morsom og intresang og lese. Men den var litt kort og LITT kjedelig. Det var gøy når rektor sa Ellers.

 21. Jeg synes at boka er veldig bra og morsom og det er morsomt at rektoren er så sten

 22. Ganske morsom bok, men jeg synes at den er litt for lettlest for meg men ellers er den bra nok.

 23. Denne boka er morsom og spennende jeg gleder meg til å finne den på biblioteket å lese den❤️ANBEFALER DENNE TIL ALLE MORSOME FOLK😂😘Morsomste bok jeg har hørt😁

 24. Jeg likte ikke at det ikke var men noen jenter men boken var kjempe bra🌻. Boken var også veldig åpen så jeg fikk lyst til å høre hele teksten. Man merket at det var en humor bok😂. Morsomt at det mange kule bilder 😉

 25. Jeg syntes utdraget var super bra fordi boka var morsom. Jeg har lyst til å lese hele boka.
  Bra tekst mengde😀

 26. Jeg syntes boka var spennende og jeg har gjerne lyst til å lese mer, det var litt tørr humor men det er jo også gøy. Det jeg syntes er aller best med boken er at det handler om fotball. Terningkast 5/6

 27. Jeg synes boka hvar bedre enn jeg trodde men jeg er ikke så glad i fotball så den fikk ikke topp skår av meg.♥️😂

 28. Jeg synes boka var mosrsom og veldig bra fordi jeg elsker fotball, rektoren var sur og morsom og at ikke alle likte fotball. Jeg vil anbefale denne boka til de som ikke har lest den👍🏼

 29. Jeg synes at boken hadde litt barnslig humor, men også morsom. Jeg skulle gjerne hørt mer om kampen. Jeg har lyst til og lese resten fordi jeg synes at fotball er gøy. Terningkast 5/6

 30. Boka var sykt bra fordi jeg elsker alt som handler om fotball. Fotball er livet⚽️
  Jeg anbefaler deg boka veldig.

 31. Jeg syntes den var morsom fordi det er jo en humorbok og at jeg likte boka godt!(╹◡╹) 10/10. Har lyst til å lese flere bøker som denne!👍🏻👍🏻🤪★彡

 32. Boken var morsom fordi ruben er spesiell.
  Boken kan leses for mange aldersgrupper og det er bra.
  Jeg leita et rektoren forventet at de skulle vinne liksom! -:)
  Terning kast 5/6

 33. Jeg syntes boka er veldig bra fordi den er morsom og det skjer masse kaos i den, ja den er helt super alså😁😁😂.

 34. Jeg synes denne boka var super morsom med morsomme illustrasjoner fordervet var med gnafse lyder og andre lider til bildene og når læreren vår leste den var den kjempe kul , jeg ambefaler den til Lucas T fordi han sitter ved sidens meg

 35. Jeg likte at morsom og gøy fordi Ruben synes han ikke kan sparke ball men rompe han er kanskje litt spesiel. Jeg synes den passer alle under 12 og kanskje mer

 36. Denne boka er veldig bra fordi den er morsom og har veldig fine illustrasjoner.
  Den er også spennende fordi i slutten så vet man ikke hva som skjer og det gjør den spennende. Anbefaler den sterkt.😁

 37. Jeg synes boken var morsom og spennende fordi rektoren sier mye rart og roper mye, og jeg har lyst til å få vite hvem som vant og om laget kommer videre.

 38. Boka er kjempegøy. Har lest den mange ganger før, men kan godt lese den igjen. Elsker blant annet forfatteren. Anbefaler den for folk som liker fjollete humorbøker. Den handler om den fjollete Ruben og bestekompisen Kent som ikke kan spille fotball. Terningkast: 5

 39. jeg anbefaler ikke denne boka den er teit jeg liker ikke denne boka det er den verste boka! hadde

 40. Jeg syntes boken var bra men jeg synes at fotball ikke er så veldig gøy. Boken har litt stor tekst og masse bilder. Boken anbefales for 6 år og videre. Terningkast: 4
  Nette 11 år

 41. denne boka var skikkelig 😂👌🤣 ja jeg har ikke ord jeg lo meg jel da jeg hørte den. To gutter som suger i fotball. I❤this book. jeg må bare lese HELE boka.

  Terningkast 6 😂🤣💓💓💓💓❤❤

 42. jeg liker at det er et stengt vennskap mellom to gutter og ingen av dem liker fotball men de har det fordeles så gøy samen. Men ingen liker gym treneren

 43. Boka handler om en rektor som skulle vinne en skolekamp mot naboskolen. Hvis ikke de vant ble han veldig sur. Og at hovedpersonen og bestevennen hans Kent ikke var så flink i fotball, og at han var veldig god til å sparke lillesøsteren i rompa. Så han kom til å vinne. Jeg syntes boka var dårlig pga jeg liker ikke fotball. Jeg gir boka 2 i terningkast.

 44. boka handler om en fotballkamp mellom to naboskoler, rektoren på den ene skolen gikk helt kokos bananas forrige gang de tapte, han ser tilbake til en gang i tiden han vant fotballkampen og fikk en stor gull pokal. skjer det dette året? les boka hvis du vil finne det ut. jeg synes at det var en litt rar bok og jeg syntes boka høres morsom ut. jeg gir den terningkast 4

 45. Boka handler om svette, det er kokvarmt i gymsalen rektor maser om en fotballkamp de må vinne. Han kan ikke tape mot rektoren på den andre skolen. De to vennene sitter bakerst, begge to er elendige i fotball. Jeg anbefaler den for alle fordi den er morsom. Jeg gir boka terningkast 5

 46. den handler om skolekamp og at rektoren er veldig sur den er veldig gøy og jeg syne den er super fin jeg synes ingen ting var dårlig jeg gir boka ternekast 6

 47. Det var en altfor varm start på uka. Alle møtte opp i gymsalen. Rektor elsket lukten av elevsvette om morgenen. Aaahhh, svette! sier rektor, og mer svette skal det bli, for på lørdag er det skolekamp! Skolekampen handler ikke bare om liv og død, den er enda viktigere! Vi må ofre litervis med blod, svette og tårer. Jeg-personen og Kent var dårlige i fotball. Jeg kunne ikke engang sparke ballen. Kent sa at en blind ku kunne vunnet over meg. Hvis ballene hadde vært rumpeformet, ville jeg vært toppskårer, For jeg var mester i å sparke lillesøster i rumpa. Dette var litt av det som skjer i utdraget av denne boka. Jeg opplevde boka som supermorsom og veldig bra. Jeg synes den var superbra fordi den var morsom og forfatteren var flink til å finne på morsomme ting som man begynner å le av. Jeg gir boka terningkast seks.

 48. Boka handler om en rektor som er desperat til og vinne fotball kampen på lørdag. Men Kent og jeg personen er ikke så flinke til og spille fotball. Boka var helt grei, den var også litt morsom, men jeg syns den passer bra til folk som liker humor veldig godt. jeg gir boka terningkast 4 fordi den er litt bra, men kunne vært bedre :).

 49. Det er en morsom bok anbefaler deg og lese den vis du liker humor. Den handler og Kent og Ruben som skal ha fotballkamp mot nabo skolen men Kent og Ruben hater fotball.
  rektoren deres er velidig obs på at de skal vinne. Terning kast 4

 50. VERDENS VERSTE FOTBALL LAG
  Boken handler om svette og to skoler som skal ha en stor fotball kamp mot nabo skolen Gjøkeberg! Alle viste at rektor ikke hadde noe godt forhold til rektoren på Gjøkeberg. Uheldigvis har vi en rektor som HATER og tape!
  Vil dere bli husket som en gjeng tapere eller en gjeng vinnere? Som knøttsmå hodelus eller majestetiske løver? Vil dere henge her på veggen som meg og skinne som en helt i evig tid?

  jeg syntes boken var helt ok,
  jeg vil anbefale boken for de som elsker fotball!
  Terningkast: 3!

 51. Boka handler om at en rektor som samler elevene i gymsalen i en alt for varm uke. Rektoren elsket lukten av elevsvette… En gutt satt seg bakerst sammen med bestevennen Kent. Gutten var ikke så god i fotball bare å tuppe lillesøster i baken. De måtte komme presis til første trening ellers….

  Jeg synes at boka var litt uinteressant men også litt morsom fordi forfatteren har blandet fotball men humor og det er litt gøyere en bare fotball. Jeg synes også at når jeg bare har lest utdraget at jeg vil lese resten . Jeg gir den terningkast 4

 52. det handler om en fotballkamp på lørdag. alle må trene hver dag. boka var morsom å kul.
  jeg syntes den er morsom og den er for de som liker humor.
  terningkast 6.

 53. Boka handler om en rektor som har lyst til og være best i alt.
  Jeg opplevde at den er for de som liker morsomme bøker
  jeg synes at den var morsom og kul. Terningkast 5

 54. Det handler om en rektor som ikke liker og tape mot naborektoren i fotball og blir veldig sint når de taper. boken var morsom og bra. terning kast 5.

 55. det handler om fotball kamp på lørdag og rektor vil ikke at naboskolen skal vinne . alle elever må trene!!! boka var morsomt jeg syntes den er gøyalt og er for de som elsker humor. Jeg gir terningkast 6

 56. Boka handler om Ruben og bestevennen hans Kent som er kjempe dårlige i fotball, rektoren har samlet alle elevene på skolen for og informere om skole fotball kampen mot naboskolen Gjøkeberg. Boka var morsom fordi rektoren var så sur og den var morsom fordi Ruben er dårlig i fotball. Jeg liker boka fordi den er morsom, rar og litt spennende fordi rektoren nekter å tape den skolekampen og fordi Ruben er klønete og rar. Jeg gir boken terning kast 5 fordi den var morsom, rar og kul.

 57. den handler om skolekamp som stater på lørdag og rektor er en dårlig taper. sist gang han tapte mot en annen skole da ble han kokos bananas. og han hadde en minne om at han vant skolekamp. jeg synes at boka var gøy og morsom. jeg gir terning kast 6

 58. Boka handler om svette en sur rektor og en fotball kamp,
  Jeg opplevde at boka var morsom jeg elsker verdens verste serien
  Ternigkast 5 det som er bra er at der bra tekst den kan alle lese

 59. Denne boka er kjempe bra! det går ikke an og ikke le av den. Jeg anbefaler den for de som er 8-102 år. Jeg syntes denne var bra fordi man ler veldig fort av den og rektortren er helt gal og sinna! terningkast: 6

 60. Det er en bra bok, jeg liker den så jeg gir den terningkast 6. Verdens verste er en bra serie. Det er bra bok fordi den er morsom og mye spenning. Rektor er glad i barnesvette og derfor er den morsom.

 61. Det handler om en rektor som vil at barna skal vinne en fotballkamp og han elsker lukten av svette.Det er en veldig bra bok for man det skjer mye morsomt i den. de som ikke har lest den. Den er litt gøy så det er ikke sånn at du ikke vil lese den. Det er mye illustrajsoner og stor tekst. En av mine favorittbøker. Leser den mest sannsynlig igjen.
  Terninkast 5.

 62. Det er en bra bok den er lett og lese. og de andre bøkene i verdens verste er en bra serie rektor er morsom. jeg liker boka på grunn av Kent og Ruben alltid havner i trøbbel og denne boken må vinne. ELLERS!!!! 🤪

 63. Jeg synes boka har mye humor i seg. Jeg gir boka terningkast 4. Favoritt karakteren min er Kent fordi jeg synes han er morsom. Jeg gir boka en 4 fordi jeg synes den starter lit brått .

 64. Jeg syntes boka var veldig morsom, å veldig bra. jeg syntes den er bra fordi jeg liker at det er en slem rektor som elsker svette, å jeg syntes alle verdens verste bøkene er veldig bra, men dette er favoritten. Jeg gir boka ternngkast 6. Jeg gir den terningskast 6 fordi den var veldid veldig veldig bra!!! jeg annbefaler den hundre prosent, å jeg elsket den. kommer år til å lese den igjen!!!! Ny favoritt bok!!

 65. Det var et bra utdrag. Jeg kunne lest mer. Og det er bra at rektor slipper ut følelsene sine. Jeg har ikke lest den men jeg hadde sikkert gitt terningkast 5. Den er humoristisk.

 66. jeg syns den er👏 kjempe bra og jeg anbefaler 🌹den til alle den morsom og kreativ bok jeg syns forfatteren er veldig kreativ 😁som skriver noe så morsomt jeg er egentlig 💖ikke så 😎glad i å spille fotball men 🤣denne boken er kjempe spenene 😂

 67. Denne boka er veldig bra som vanlig. jeg elsker verdens verste serien!!!!!:)
  De to guttene er ikke særlig gode i fotball. men å uansett spille for å vinne!
  den er veldig morsom!!:)
  den for en 6! av meg:)

 68. Denne boka er super bra,denne har jeg lest 2 ganger. Jeg syns denne boka er super morsom og ler meg i hjel.Jeg syns spesielt rektor er så morsom for de han sier så mye rart. Denne boka anbefaler jeg virkelig. Jeg gir den terning kast 6.

 69. Dette er en frydfull og morsom bok. Jeg anbefalt denne boka for de som liker humor,og rektorer som sier Ellers😁🤣

 70. jeg synes boka er bra og mosom jeg leste den for enliten stund siden og husker den enda vis du like morsome bøker er denne en bra en
  terning kast 5

 71. jeg syntes denne boken var veldig morsom. Boken var veldig bra og sånn. denne boken kan jeg godt lese igjen. Jeg likte boken veldig mye😊 den handlet om en skolekamp og en sinna rektor, hovedpersonen var ikke noe flink i fotball og det var ikke vennen heller

 72. det er en bok som jeg kan anbefale til andre som ikke er så glad i å lese, eller personer som liker å lese morsom ting så jeg syns denne boka er veldig morsom så jeg vil anbefalende boka. jeg gir boka 5/6.😆😂

 73. Rektoren til Ruben og Kent er helt skrudd han er bare opptatt om og vinne. Jeg synes boka var veldig bra og morsom. Det beste er at man ler med en gang Jeg vil denne boka en 5. Jeg elsker verdens verste bøker i tillegg.😀

 74. Rektoren til Kent og Ruben er gæren alt han bryr seg om er og vinne. Boken er spennende men mest morsom. Jeg vil gi den terningkast 5. den var morsom fordi rektoren var rar

 75. 6 av 6 super bok. Jeg elsker verdens verste serien. anbefaler den til folk som liker ekte 10 bøker. les den så skjønner du hva jeg mener bror.den er så morsom med den spesielle rektoren.

 76. Jeg synes alle bøkene i verdens verste serien er veldig bra og morsomme, jeg har bare hørt og lest (utdraget) av verdens verste fottball lag, jeg synes denne boka høres veldig morsom ut. bare utifra det jeg har hørt til nå har jeg ledd nesten hele tiden! hvis jeg skulle vurdert denne boka i terning kast ville jeg gitt den en 6er. jeg har veldig lyst til og lese hele boka!😂💖

 77. Jeg har lest hele boka før, men den var like morosom nå. Jeg holdt på å pisse på meg. Terningkast 20.

 78. Jeg synes utdraget var morsomt, men det sluttet litt brått. Skulle gjerne fått høre litt mer. Jeg anbefaler denne boken/utdraget for alle fra 6-12.
  Terningkast: 5

 79. Dette er fremdeles ikke min type men bra.
  9-14 år jeg likte forsiden på boka for de som liker humor terningkast 6 av 6.👍

 80. Boka handlar om fotball. Hovudpersonane er Kent og Ruben. Dei kallar seg for Kentonaldo og Rubenaldo. Dei ønskjer å vinna fotballtrofeet igjen. Dei spelar på eit skulelag. Problemet er at dei ikke oppfører seg som vanlege fotballspelarar.
  Sjangeren er humor.

  Eg er glad i fotball og boka handler om dette. Eg liker godt humor. Denne boka er stappfull av humor. Det er viktig for at eg skal lika boka.
  Teksten hadde mange gøyale illustrasjonar. Ansiktsgrimasane uttrykte mange forskjellige kjensler.
  Rektoren er den ivrigaste av alle på skulen. Han snakkar og skrik. Han spende ein fotball i veggen så murpussen dryssa over elevane. Ein uvanleg rektor som set si æra i å vinna over naboskulen. Det verkar som han og naborektoren kappast om å vera best. Dette trur eg langt frå virkeligheten, iallfall min. Rektorane er vanlegvis seriøse. Men det er nett dette som gjer utdraget humoristisk og løye.
  Kent er eigentleg ikkje så god i fotball. Han drøymer om at ballen kunne hatt ein annan form enn rund. Då hadde det vore sjanse for han også til å treffa han.
  Eg likte at det var bilde i boka for det er lettare å sjå føre seg det som skjer. Boka blir også lettare å lesa.
  Ein må ikkje vera spesielt interessert i fotball for å lika boka.

  Denne boka passar for 3. – 6.

 81. Sorry, men jeg er ikke så glad i verdens verste… jeg liker litt mer eventyr, humor og Spenning. Men kan hende jeg liker bøkene jo mer jeg leser de. Jeg gir terningkast 2 eller 3.

 82. Denne teksten handler om at det var en altfor varm start på uka. Sola brant mot skoleveggene, gymsalen føltes som en stekeovn.

 83. det var kjedelig fordi det skjedde ingenting unntatt av at en rektor snakket i gymsalen til elevene

 84. Den var morson, men det skjedde ikke så mye i utdraget, men jeg er sikker på at hele boka her kjempe gøy. Terningkast 4

 85. Jeg syns at det var en veldig bra bok fordi at jeg likte humor veldig godt fordi at jeg likte forfaterens beskrivelse av boka

 86. Jeg syns boka var kjederlig for jeg hater fotball. Det er for gutter men dere kan lese vis dere liker fotball

 87. Jeg syntes boka var kjedelig fordi jeg liker ikke sånne type bøker, men jeg anbefaler boka.
  Terningkast : 3

 88. Jeg synes at boka var veldig gøy, tullete og morsom, Jeg anbefaler den til flest gutter!

 89. Boka var ikke noe gøy syntes jeg. Fordi jeg skjønte nesten ingenting av boka. Terning kast 2

 90. Jeg synes boka var gøy og morsom. Jeg vil anbefale den til de som liker morsomme bøker med bilder.

 91. Jeg synes boken høres morsom ut, men kanskje ikke noe for meg. Synes den var litt for rar.

 92. Hovedpersonene er jeg personen/Ruben og Kent. Bipersonene er rektor.Boken handler om at rektor sier at de skal spille en skolekamp mot Gjøkenberg. Rektor sier det er viktigst alltid å være best. Jeg likte ikke denne boka så godt.

 93. Det jeg personlig synes om denne boken er at den var veldig kul men hadde passet best for gutter. Men det var gode illustrasjoner og kult med stor skrift av og til. Terningkast 4.
  Anbefaler for alle aldere rundt 9 år.

 94. Det var en bra og artig bok, denne boken passer for 6 til 11 åringer
  For dette var en kort historie 7/10

 95. Boka var ei av dei beste eg har lese, den er lettlest med mykje humor for store og små.
  Den var den beste av alle verdens verste synes eg.
  Sjangeren er helt klart humor og tema er fotball.
  Boka handlar om at heile skolen får vite at dei skal spele kamp mot naboskolen, dei må trene hardt, og dei klarte å overleve som dei absolutt ikkje trodde.
  Da kampen kom fekk ikkje dei to beste spelarane spele fordi dei er jenter.
  Ruben, Kent og dei to jentene prøver å ta over trenerjobben for å fikse det.
  om du vil vite meir får du lese boka sjølv.
  Terningkast 6

 96. grei bok, jeg kjønte ikke akkurat hvorfor det var humor, terningkast: 3, ikke så ille, men ikke så bra heller.

 97. Jeg synes boka var morsom med rektoren. Men utdraget var ganske lite og vi fikk ikke vite så mye som jeg ønsket. Jeg ville ha lånt hele boka fordi jeg har lest noen av de andre verdens verste bøkene og de er ganske morsomme. Terningkast 4

 98. Jeg synes at boka er Litt morsom men ikke alt for morsom. Det er ikke sån at jeg får latterkrampe va den. Men jeg likte den litt da. Det kunne vært litt lenger utdrag synes jeg. Men alt i alt så er den jo bra. Jeg gir den en terningkast 4

 99. Jeg synes at teksten var bra og morsom. Boka passer for 6 til 12 år eller generelt alle aldere. Terning kast 6:D

 100. Jeg synes boka var morsom, og har lyst til å lese videre på den. Boka er spennende og har humor i seg. Jeg likte den godt pga at jeg liker humor og spenning. Boka Verdens Verste Fotballag anbefaler jeg til både gutter og jenter for 7 til 12 år. Terningkast 5

 101. jeg likte denne boken ganske godt, fordi at jeg liker humor.
  kanskje ikke alle liker humor bøker men denne boken likte jeg

 102. Denne boka var morsom. Jeg likte den sinna rektoren, han var morsom. Denne boka vil jeg lese mer av.

 103. denne boken er ikke det beste men vist jeg hadde likt Fotball så hadde jeg sikkert elsket den

 104. Veldig god bok. håper denne vinner. Er spennende og gleder meg til å lese resten.

 105. Klassen syntes utdraget var bra. Noen syntes den ikke var morsom, litt barnslig, noen liker ikke fotball, litt for lettlest for de som går i sjette klasse og oppover, ble ikke så spennende. Den hadde en god del humor likevel. Omslaget var litt barnslig (en som tisset bak målet..). Ruben forklarte ting veldig bra som han opplevde. Den var også litt spennende. Noen syntes bildene var morsomt tegnet. Passer fra andre til femte klasse. Terningkast 3 av 6.

 106. Boken var artig. Jeg ville gjerne ha lest mere av den . Jeg synes at delen der gutten dagdrømte om å sparke lille søsteren sin rompe var artig.

 107. Boka var veldig spennende. Når jeg begynte å lese ville jeg bare fortsette å lese. Og i denne boka fikk spennende og morsomme bilder i hodet. Jeg har veldig lyst til å lese hele boka.

 108. Dæ va ei veldig bra bok. Nesten heile klassen fliræ sykt mye når vi hørte den. Skikkeli bra bok (BTW spelle eg fotball) og bokæ passæ førr nesten alle! Anbefales… Terning kast verdens største tall!! 💖

 109. Live: Jeg synes boka var artig på grunn av de morsomme bildene. Jeg får lyst til å lese boka, fordi jeg blir nysgjerrig på hvordan det går med fotballkampen! Tormod: Jeg synes det var litt artig da rektoren skrøt av seg selv fordi han hadde vunnet pokalen for LEEEENGE sida. Har lyst til å lese boka! Elvira: Jeg synes utdraget var artig med gode bilder til. Særlig de bildene med de ulike fotballer som Ruben tenker seg til. Matthew: Rektoren virker som en interessant fyr, morsomt da han truer med «Ellers»…

 110. Boka var bra men jeg skulle ønske dere hadde med litt av kampen og ikke bare rektor som skriker til barna men ellers var det veldig bra anbefales på det høyeste lolololololololololololol😂😂😂😂😂😂😋😋😋😋😋😋😋😝😝😝😝😝☺️☺️☺️☺️😊😊😊😊😊

 111. Boka var dårlig fordi det var bare snakking med rektor og ikke noe fotball, ikke det at jeg savnet fotball-delen, da! Fotball er ikke min greie👉 🚫⚽️🚫

 112. Denne boka var veldig morsom og spennende. Dette er en bok som virkelig ambefales for både gutter å jenter. Jeg personlig synes boka ikke handlet så veldig mye om tittelen😒❤️❤️

 113. Denne boken er Dårlig, det eneste som gjorde den morsomm var mannen. Utdraget var dårlig

 114. det var artig for det var mye om fotball jeg liker og lese hoper på at dere laver flere jeg vil veldig lese mere jeg liker bøker jeg liker og spille fotball ok det er slutt om 1……………2……………..3

 115. Boka var ikke noe for meg. Det var litt for mye STORE BOKSTAVER.
  Det var noen plasser der det ble for mye «humor». Jeg lo ikke i det hele tatt…
  Det er noen som like disse bøkene, men ikke jeg.

 116. Jeg syntes boka var bra og litt morsom og jeg skulle ønske avsnittet var litt lengre.

 117. jeg synes boken var kjedelig og ikke morsom men sikkert gøy for mindre barn som 1 til 4 jeg synes det fordi jeg ikke er interessert i sånne bøker

 118. Jeg synes boka var veldig morsom og super fordi jeg likte bildene, som var i boka. Jeg anbefaler den fra 3-7 klasse.

 119. Jeg synes denne boka var bra fordi den var morsom og spennende.
  Jeg gir den terningkast 66666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666

  6

Til toppen