Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Verdens verste fotballag

Marius Horn Molaug Gyldendal Illustratør: Kristoffer Kjølberg 2019


 

KAPITTEL 1

Det var en altfor varm start på uka. Sola brant mot skoleveggene, gymsalen føltes som en stekeovn.

 

– Ah! SVETTE! Jeg ELSKER lukten av ELEVSVETTE om morgenen! Rektor hadde samlet alle elevene i gymsalen. Han lukket øynene og dro gymsvettestanken inn gjennom de hårete neseborene sine. Så løftet han opp en fotball fra gulvet.

– Og mer svette skal det bli! På lørdag er det SKOLEKAMP! Skolekampen handler ikke om liv eller død … Den er MYE viktigere!

Han sparket ballen i veggen så murpussen sprutet utover elevene som hadde vært dumme nok til å sette seg på første rad.

 

Jeg satt helt bakerst sammen med bestevennen min Kent. Det var alltid smartest å sette seg lengst mulig unna rektor når du var i samme rom som ham. Dessuten var verken Kent eller jeg så gode i fotball. Altså, jeg visste ikke engang hvordan man sparker en ball. En ball er altfor rund og bevegelig, den triller hit og dit og frem og tilbake og ligger aldri stille når jeg skal treffe den.

 

Kent pleide å si at selv ei blind ku ville vunnet over meg i fotball. Han hadde et poeng. Kua har dobbelt så mange bein som meg, da har den vel dobbelt så stor sjanse for å treffe ballen også …

 

Det hadde vært mye bedre om ballen ikke var rund.

 

Eller om den var rumpeformet. Da hadde jeg vært toppskårer og superberømt fotballspiller. Jeg er nemlig verdens beste til å sparke lillesøster i rumpa. Treffer perfekt hver gang.

 

Mens jeg satt og dagdrømte om å tuppe lillesøster i rumpa, pratet rektor uten stans om DEN STORE KAMPEN mot naboskolen vår Gjøkeberg.

– Det handler om skolens ære! Vil dere bli husket som en gjeng tapere eller en gjeng vinnere? Som knøttsmå hodelus eller majestetiske løver? Vil dere henge her på veggen som meg og skinne som en HELT til EVIG tid?

Rektor stanset ved et bilde som hang på veggen. Han løftet det forsiktig ned.

– Dette! Dette er HISTORIE. Min historie. Deres historie. VÅR historie. Forrige gang vi var best i bygda. Rektor grep etter lommetørkleet han hadde i jakkelomma og snudde ryggen til oss.

 

Vi visste begge at praten til rektor egentlig handlet om hans personlige forhold til rektoren på naboskolen. Det viktigste i livet til rektor, ved siden av svømming
og å plage elever, var å ALDRI la en rektor fra en annen skole vinne eller føle seg bedre i NOE SOM HELST. ALDRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

Forrige gang det var skolekamp, hadde rektor gått helt kokos bananas da vi tapte.

 

Rektor snudde seg mot oss igjen. – Jeg skulle bare pusse bildet litt. Det begynte å bli støvete. DET ER NEMLIG SÅ LENGE SIDEN. Rektor rensket stemmen.

– TIDEN ER INNE FOR Å VINNE POKALEN IGJEN. Men da må dere ofre alt. Litervis med blod, svette og tårer! Kampen er LØRDAG! Vi har EN HELVETESUKE med trening foran oss. Første trening er I KVELD.

Møt opp, FERDIG SKIFTA, ellers … ELLERS! Ellers … ELLERS!

Rektor fortsatte å rope ELLERS! mens han trampet ned midtgangen, rev opp døra og smalt den igjen etter seg så klassebildene langs veggen ble hengende og skjelve av skrekk.

Vi satt igjen og lyttet til ELLERS! og skrittene som forsvant i det fjerne. Ingen turte å bevege en muskel før rektor og lydene hans var helt borte.

– D-det betyr at vi må spille fotball … hvisket jeg til Kent og kjente at jeg svettet selv om jeg satt helt stille.

Ellers … ellers … ellers …

Legg inn din anmeldelse. Skriv inn e-post og skole slik at du kan få premien hvis du blir månedens anmelder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

1 470 anmeldelser av “Verdens verste fotballag

 1. Morsom og fartsfylt bok om Ruben og Kent, to gutter som suger i fotball. Boka er lettlest med mye illustrasjoner og av og til stor skrift.
  Kul bok !
  Karakter 5

 2. Denne boken er gøy, morsom og jeg anbefaler den til andre som ikke har lest den.

 3. Jeg synte boka var super morsom jeg elsker den terning kast 6 anbefaler den på det sterkeste

 4. Denne boka var helt passe bra, jeg likte den ikke så altfor dårlig men den var ikke akkurat en sånn bok jeg ville ha lest mye av. Jeg gir denne boka terningkast 4 av 6:)

 5. Denne hadde jeg aldri hørt om før, men jeg fikk veldig, veldig lyst til å lese vidre. Jeg har lest «verdens værste» bøkene soden jeg var 7, veldig bra bok.

 6. Jeg likte den veldig godt😊, men jeg liker ikke fotball så jeg skjøte ikke så mye🤨. 8 av 10 stjerner⭐️

 7. Jeg elsker komedie og morsomme bøker, og denne var veldig bra. Veldig morsom og litt spennende. Passer til en alder av 9-12. Denne boka er terningkast seks!

 8. Super bok. Den var morsom og spennene. Mye som kunne skje med meg. Anbefaler veldig. Terningkast 6.

 9. Boka var veldig morsom og veldig spennende😂. Foresten så spiller jeg fotball selv men rektoren var rar😄.

 10. VELIG BRA
  Jeg fikk lyst til å lese resten
  Dere syns den var bra dere og
  ELLERS ELLERS ELLERS ellers

 11. Jeg er ikke så glad i fotball men boken var morsom.
  Jeg syns denne boka passer for 3-6 klasse.

 12. Boken høres spennende ut. Rektor var skummel og vi likte da han sa: ellers, ellers, ELLERS……

 13. jeg synes at det var en morsom og spennende tekst og jeg har lyst til å lese den ferdig.

 14. Den var morsom og spennende selv om den ikke var så lang. (Rektoren var grunnen til at det ble morsomt)

 15. Jeg synes det var en morsom tekst, men jeg liker ikke så godt slike tekster så ja. Men hvis man liker sånne tekster er den sikkert kjempe bra:-) Terningkast: 5

 16. Jeg synes at teksten var morsom. Den var lett å lese, og det gikk ganske fort. Jeg kan se for meg denne rektoren. Han virker ganske spesiell! Håper de klarer å slå det andre laget. Jeg tror at denne teksten passer for både voksne og barn.

 17. Morsom og fartsfylt bok om Ruben og Kent, to gutter som suger i fotball. Boka er lettlest med mye illustrasjoner og av og til stor skrift.
  Kul bok !
  Karakter 6 av 6

 18. ruben og kent var dritt i fotball og så likte jeg at det var en gutt i bakgrunnen som tisset 6av6

 19. denne boken er super super super super super duper morsom hvis du leser HELE boken. Fordi avsnittet som de valgdte var dårlig. Til boken terningskast 6. Til avsnittet terningskast 3.

 20. Jeg synes denne boka var veldig morsom og intresang og lese. Men den var litt kort og LITT kjedelig. Det var gøy når rektor sa Ellers.

 21. Jeg synes at boka er veldig bra og morsom og det er morsomt at rektoren er så sten

 22. Ganske morsom bok, men jeg synes at den er litt for lettlest for meg men ellers er den bra nok.

 23. Denne boka er morsom og spennende jeg gleder meg til å finne den på biblioteket å lese den❤️ANBEFALER DENNE TIL ALLE MORSOME FOLK😂😘Morsomste bok jeg har hørt😁

 24. Jeg likte ikke at det ikke var men noen jenter men boken var kjempe bra🌻. Boken var også veldig åpen så jeg fikk lyst til å høre hele teksten. Man merket at det var en humor bok😂. Morsomt at det mange kule bilder 😉

 25. Jeg syntes utdraget var super bra fordi boka var morsom. Jeg har lyst til å lese hele boka.
  Bra tekst mengde😀

 26. Jeg syntes boka var spennende og jeg har gjerne lyst til å lese mer, det var litt tørr humor men det er jo også gøy. Det jeg syntes er aller best med boken er at det handler om fotball. Terningkast 5/6

 27. Jeg synes boka hvar bedre enn jeg trodde men jeg er ikke så glad i fotball så den fikk ikke topp skår av meg.♥️😂

 28. Jeg synes boka var mosrsom og veldig bra fordi jeg elsker fotball, rektoren var sur og morsom og at ikke alle likte fotball. Jeg vil anbefale denne boka til de som ikke har lest den👍🏼

 29. Jeg synes at boken hadde litt barnslig humor, men også morsom. Jeg skulle gjerne hørt mer om kampen. Jeg har lyst til og lese resten fordi jeg synes at fotball er gøy. Terningkast 5/6

 30. Boka var sykt bra fordi jeg elsker alt som handler om fotball. Fotball er livet⚽️
  Jeg anbefaler deg boka veldig.

 31. Jeg syntes den var morsom fordi det er jo en humorbok og at jeg likte boka godt!(╹◡╹) 10/10. Har lyst til å lese flere bøker som denne!👍🏻👍🏻🤪★彡

 32. Boken var morsom fordi ruben er spesiell.
  Boken kan leses for mange aldersgrupper og det er bra.
  Jeg leita et rektoren forventet at de skulle vinne liksom! -:)
  Terning kast 5/6

 33. Jeg syntes boka er veldig bra fordi den er morsom og det skjer masse kaos i den, ja den er helt super alså😁😁😂.

 34. Jeg synes denne boka var super morsom med morsomme illustrasjoner fordervet var med gnafse lyder og andre lider til bildene og når læreren vår leste den var den kjempe kul , jeg ambefaler den til Lucas T fordi han sitter ved sidens meg

 35. Jeg likte at morsom og gøy fordi Ruben synes han ikke kan sparke ball men rompe han er kanskje litt spesiel. Jeg synes den passer alle under 12 og kanskje mer

 36. Denne boka er veldig bra fordi den er morsom og har veldig fine illustrasjoner.
  Den er også spennende fordi i slutten så vet man ikke hva som skjer og det gjør den spennende. Anbefaler den sterkt.😁

 37. Jeg synes boken var morsom og spennende fordi rektoren sier mye rart og roper mye, og jeg har lyst til å få vite hvem som vant og om laget kommer videre.

 38. Boka er kjempegøy. Har lest den mange ganger før, men kan godt lese den igjen. Elsker blant annet forfatteren. Anbefaler den for folk som liker fjollete humorbøker. Den handler om den fjollete Ruben og bestekompisen Kent som ikke kan spille fotball. Terningkast: 5

 39. jeg anbefaler ikke denne boka den er teit jeg liker ikke denne boka det er den verste boka! hadde

 40. Jeg syntes boken var bra men jeg synes at fotball ikke er så veldig gøy. Boken har litt stor tekst og masse bilder. Boken anbefales for 6 år og videre. Terningkast: 4
  Nette 11 år

 41. denne boka var skikkelig 😂👌🤣 ja jeg har ikke ord jeg lo meg jel da jeg hørte den. To gutter som suger i fotball. I❤this book. jeg må bare lese HELE boka.

  Terningkast 6 😂🤣💓💓💓💓❤❤

 42. jeg liker at det er et stengt vennskap mellom to gutter og ingen av dem liker fotball men de har det fordeles så gøy samen. Men ingen liker gym treneren

 43. Boka handler om en rektor som skulle vinne en skolekamp mot naboskolen. Hvis ikke de vant ble han veldig sur. Og at hovedpersonen og bestevennen hans Kent ikke var så flink i fotball, og at han var veldig god til å sparke lillesøsteren i rompa. Så han kom til å vinne. Jeg syntes boka var dårlig pga jeg liker ikke fotball. Jeg gir boka 2 i terningkast.

 44. boka handler om en fotballkamp mellom to naboskoler, rektoren på den ene skolen gikk helt kokos bananas forrige gang de tapte, han ser tilbake til en gang i tiden han vant fotballkampen og fikk en stor gull pokal. skjer det dette året? les boka hvis du vil finne det ut. jeg synes at det var en litt rar bok og jeg syntes boka høres morsom ut. jeg gir den terningkast 4

 45. Boka handler om svette, det er kokvarmt i gymsalen rektor maser om en fotballkamp de må vinne. Han kan ikke tape mot rektoren på den andre skolen. De to vennene sitter bakerst, begge to er elendige i fotball. Jeg anbefaler den for alle fordi den er morsom. Jeg gir boka terningkast 5

 46. den handler om skolekamp og at rektoren er veldig sur den er veldig gøy og jeg syne den er super fin jeg synes ingen ting var dårlig jeg gir boka ternekast 6

 47. Det var en altfor varm start på uka. Alle møtte opp i gymsalen. Rektor elsket lukten av elevsvette om morgenen. Aaahhh, svette! sier rektor, og mer svette skal det bli, for på lørdag er det skolekamp! Skolekampen handler ikke bare om liv og død, den er enda viktigere! Vi må ofre litervis med blod, svette og tårer. Jeg-personen og Kent var dårlige i fotball. Jeg kunne ikke engang sparke ballen. Kent sa at en blind ku kunne vunnet over meg. Hvis ballene hadde vært rumpeformet, ville jeg vært toppskårer, For jeg var mester i å sparke lillesøster i rumpa. Dette var litt av det som skjer i utdraget av denne boka. Jeg opplevde boka som supermorsom og veldig bra. Jeg synes den var superbra fordi den var morsom og forfatteren var flink til å finne på morsomme ting som man begynner å le av. Jeg gir boka terningkast seks.

 48. Boka handler om en rektor som er desperat til og vinne fotball kampen på lørdag. Men Kent og jeg personen er ikke så flinke til og spille fotball. Boka var helt grei, den var også litt morsom, men jeg syns den passer bra til folk som liker humor veldig godt. jeg gir boka terningkast 4 fordi den er litt bra, men kunne vært bedre :).

 49. Det er en morsom bok anbefaler deg og lese den vis du liker humor. Den handler og Kent og Ruben som skal ha fotballkamp mot nabo skolen men Kent og Ruben hater fotball.
  rektoren deres er velidig obs på at de skal vinne. Terning kast 4

 50. VERDENS VERSTE FOTBALL LAG
  Boken handler om svette og to skoler som skal ha en stor fotball kamp mot nabo skolen Gjøkeberg! Alle viste at rektor ikke hadde noe godt forhold til rektoren på Gjøkeberg. Uheldigvis har vi en rektor som HATER og tape!
  Vil dere bli husket som en gjeng tapere eller en gjeng vinnere? Som knøttsmå hodelus eller majestetiske løver? Vil dere henge her på veggen som meg og skinne som en helt i evig tid?

  jeg syntes boken var helt ok,
  jeg vil anbefale boken for de som elsker fotball!
  Terningkast: 3!

 51. Boka handler om at en rektor som samler elevene i gymsalen i en alt for varm uke. Rektoren elsket lukten av elevsvette… En gutt satt seg bakerst sammen med bestevennen Kent. Gutten var ikke så god i fotball bare å tuppe lillesøster i baken. De måtte komme presis til første trening ellers….

  Jeg synes at boka var litt uinteressant men også litt morsom fordi forfatteren har blandet fotball men humor og det er litt gøyere en bare fotball. Jeg synes også at når jeg bare har lest utdraget at jeg vil lese resten . Jeg gir den terningkast 4

 52. det handler om en fotballkamp på lørdag. alle må trene hver dag. boka var morsom å kul.
  jeg syntes den er morsom og den er for de som liker humor.
  terningkast 6.

 53. Boka handler om en rektor som har lyst til og være best i alt.
  Jeg opplevde at den er for de som liker morsomme bøker
  jeg synes at den var morsom og kul. Terningkast 5

 54. Det handler om en rektor som ikke liker og tape mot naborektoren i fotball og blir veldig sint når de taper. boken var morsom og bra. terning kast 5.

 55. det handler om fotball kamp på lørdag og rektor vil ikke at naboskolen skal vinne . alle elever må trene!!! boka var morsomt jeg syntes den er gøyalt og er for de som elsker humor. Jeg gir terningkast 6

 56. Boka handler om Ruben og bestevennen hans Kent som er kjempe dårlige i fotball, rektoren har samlet alle elevene på skolen for og informere om skole fotball kampen mot naboskolen Gjøkeberg. Boka var morsom fordi rektoren var så sur og den var morsom fordi Ruben er dårlig i fotball. Jeg liker boka fordi den er morsom, rar og litt spennende fordi rektoren nekter å tape den skolekampen og fordi Ruben er klønete og rar. Jeg gir boken terning kast 5 fordi den var morsom, rar og kul.

 57. den handler om skolekamp som stater på lørdag og rektor er en dårlig taper. sist gang han tapte mot en annen skole da ble han kokos bananas. og han hadde en minne om at han vant skolekamp. jeg synes at boka var gøy og morsom. jeg gir terning kast 6

 58. Boka handler om svette en sur rektor og en fotball kamp,
  Jeg opplevde at boka var morsom jeg elsker verdens verste serien
  Ternigkast 5 det som er bra er at der bra tekst den kan alle lese

 59. Denne boka er kjempe bra! det går ikke an og ikke le av den. Jeg anbefaler den for de som er 8-102 år. Jeg syntes denne var bra fordi man ler veldig fort av den og rektortren er helt gal og sinna! terningkast: 6

 60. Det er en bra bok, jeg liker den så jeg gir den terningkast 6. Verdens verste er en bra serie. Det er bra bok fordi den er morsom og mye spenning. Rektor er glad i barnesvette og derfor er den morsom.

 61. Det handler om en rektor som vil at barna skal vinne en fotballkamp og han elsker lukten av svette.Det er en veldig bra bok for man det skjer mye morsomt i den. de som ikke har lest den. Den er litt gøy så det er ikke sånn at du ikke vil lese den. Det er mye illustrajsoner og stor tekst. En av mine favorittbøker. Leser den mest sannsynlig igjen.
  Terninkast 5.

 62. Det er en bra bok den er lett og lese. og de andre bøkene i verdens verste er en bra serie rektor er morsom. jeg liker boka på grunn av Kent og Ruben alltid havner i trøbbel og denne boken må vinne. ELLERS!!!! 🤪

 63. Jeg synes boka har mye humor i seg. Jeg gir boka terningkast 4. Favoritt karakteren min er Kent fordi jeg synes han er morsom. Jeg gir boka en 4 fordi jeg synes den starter lit brått .

 64. Jeg syntes boka var veldig morsom, å veldig bra. jeg syntes den er bra fordi jeg liker at det er en slem rektor som elsker svette, å jeg syntes alle verdens verste bøkene er veldig bra, men dette er favoritten. Jeg gir boka ternngkast 6. Jeg gir den terningskast 6 fordi den var veldid veldig veldig bra!!! jeg annbefaler den hundre prosent, å jeg elsket den. kommer år til å lese den igjen!!!! Ny favoritt bok!!

 65. Det var et bra utdrag. Jeg kunne lest mer. Og det er bra at rektor slipper ut følelsene sine. Jeg har ikke lest den men jeg hadde sikkert gitt terningkast 5. Den er humoristisk.

 66. jeg syns den er👏 kjempe bra og jeg anbefaler 🌹den til alle den morsom og kreativ bok jeg syns forfatteren er veldig kreativ 😁som skriver noe så morsomt jeg er egentlig 💖ikke så 😎glad i å spille fotball men 🤣denne boken er kjempe spenene 😂

 67. Denne boka er veldig bra som vanlig. jeg elsker verdens verste serien!!!!!:)
  De to guttene er ikke særlig gode i fotball. men å uansett spille for å vinne!
  den er veldig morsom!!:)
  den for en 6! av meg:)

 68. Denne boka er super bra,denne har jeg lest 2 ganger. Jeg syns denne boka er super morsom og ler meg i hjel.Jeg syns spesielt rektor er så morsom for de han sier så mye rart. Denne boka anbefaler jeg virkelig. Jeg gir den terning kast 6.

 69. Dette er en frydfull og morsom bok. Jeg anbefalt denne boka for de som liker humor,og rektorer som sier Ellers😁🤣

 70. jeg synes boka er bra og mosom jeg leste den for enliten stund siden og husker den enda vis du like morsome bøker er denne en bra en
  terning kast 5

 71. jeg syntes denne boken var veldig morsom. Boken var veldig bra og sånn. denne boken kan jeg godt lese igjen. Jeg likte boken veldig mye😊 den handlet om en skolekamp og en sinna rektor, hovedpersonen var ikke noe flink i fotball og det var ikke vennen heller

 72. det er en bok som jeg kan anbefale til andre som ikke er så glad i å lese, eller personer som liker å lese morsom ting så jeg syns denne boka er veldig morsom så jeg vil anbefalende boka. jeg gir boka 5/6.😆😂

 73. Rektoren til Ruben og Kent er helt skrudd han er bare opptatt om og vinne. Jeg synes boka var veldig bra og morsom. Det beste er at man ler med en gang Jeg vil denne boka en 5. Jeg elsker verdens verste bøker i tillegg.😀

 74. Rektoren til Kent og Ruben er gæren alt han bryr seg om er og vinne. Boken er spennende men mest morsom. Jeg vil gi den terningkast 5. den var morsom fordi rektoren var rar

 75. 6 av 6 super bok. Jeg elsker verdens verste serien. anbefaler den til folk som liker ekte 10 bøker. les den så skjønner du hva jeg mener bror.den er så morsom med den spesielle rektoren.

 76. Jeg synes alle bøkene i verdens verste serien er veldig bra og morsomme, jeg har bare hørt og lest (utdraget) av verdens verste fottball lag, jeg synes denne boka høres veldig morsom ut. bare utifra det jeg har hørt til nå har jeg ledd nesten hele tiden! hvis jeg skulle vurdert denne boka i terning kast ville jeg gitt den en 6er. jeg har veldig lyst til og lese hele boka!😂💖

 77. Jeg har lest hele boka før, men den var like morosom nå. Jeg holdt på å pisse på meg. Terningkast 20.

 78. Jeg synes utdraget var morsomt, men det sluttet litt brått. Skulle gjerne fått høre litt mer. Jeg anbefaler denne boken/utdraget for alle fra 6-12.
  Terningkast: 5

 79. Dette er fremdeles ikke min type men bra.
  9-14 år jeg likte forsiden på boka for de som liker humor terningkast 6 av 6.👍

 80. Boka handlar om fotball. Hovudpersonane er Kent og Ruben. Dei kallar seg for Kentonaldo og Rubenaldo. Dei ønskjer å vinna fotballtrofeet igjen. Dei spelar på eit skulelag. Problemet er at dei ikke oppfører seg som vanlege fotballspelarar.
  Sjangeren er humor.

  Eg er glad i fotball og boka handler om dette. Eg liker godt humor. Denne boka er stappfull av humor. Det er viktig for at eg skal lika boka.
  Teksten hadde mange gøyale illustrasjonar. Ansiktsgrimasane uttrykte mange forskjellige kjensler.
  Rektoren er den ivrigaste av alle på skulen. Han snakkar og skrik. Han spende ein fotball i veggen så murpussen dryssa over elevane. Ein uvanleg rektor som set si æra i å vinna over naboskulen. Det verkar som han og naborektoren kappast om å vera best. Dette trur eg langt frå virkeligheten, iallfall min. Rektorane er vanlegvis seriøse. Men det er nett dette som gjer utdraget humoristisk og løye.
  Kent er eigentleg ikkje så god i fotball. Han drøymer om at ballen kunne hatt ein annan form enn rund. Då hadde det vore sjanse for han også til å treffa han.
  Eg likte at det var bilde i boka for det er lettare å sjå føre seg det som skjer. Boka blir også lettare å lesa.
  Ein må ikkje vera spesielt interessert i fotball for å lika boka.

  Denne boka passar for 3. – 6.

 81. Sorry, men jeg er ikke så glad i verdens verste… jeg liker litt mer eventyr, humor og Spenning. Men kan hende jeg liker bøkene jo mer jeg leser de. Jeg gir terningkast 2 eller 3.

 82. Denne teksten handler om at det var en altfor varm start på uka. Sola brant mot skoleveggene, gymsalen føltes som en stekeovn.

 83. det var kjedelig fordi det skjedde ingenting unntatt av at en rektor snakket i gymsalen til elevene

 84. Den var morson, men det skjedde ikke så mye i utdraget, men jeg er sikker på at hele boka her kjempe gøy. Terningkast 4

 85. Jeg syns at det var en veldig bra bok fordi at jeg likte humor veldig godt fordi at jeg likte forfaterens beskrivelse av boka

 86. Jeg syns boka var kjederlig for jeg hater fotball. Det er for gutter men dere kan lese vis dere liker fotball

 87. Jeg syntes boka var kjedelig fordi jeg liker ikke sånne type bøker, men jeg anbefaler boka.
  Terningkast : 3

 88. Jeg synes at boka var veldig gøy, tullete og morsom, Jeg anbefaler den til flest gutter!

 89. Boka var ikke noe gøy syntes jeg. Fordi jeg skjønte nesten ingenting av boka. Terning kast 2

 90. Jeg synes boka var gøy og morsom. Jeg vil anbefale den til de som liker morsomme bøker med bilder.

 91. Jeg synes boken høres morsom ut, men kanskje ikke noe for meg. Synes den var litt for rar.

 92. Hovedpersonene er jeg personen/Ruben og Kent. Bipersonene er rektor.Boken handler om at rektor sier at de skal spille en skolekamp mot Gjøkenberg. Rektor sier det er viktigst alltid å være best. Jeg likte ikke denne boka så godt.

 93. Det jeg personlig synes om denne boken er at den var veldig kul men hadde passet best for gutter. Men det var gode illustrasjoner og kult med stor skrift av og til. Terningkast 4.
  Anbefaler for alle aldere rundt 9 år.

 94. Det var en bra og artig bok, denne boken passer for 6 til 11 åringer
  For dette var en kort historie 7/10

 95. Boka var ei av dei beste eg har lese, den er lettlest med mykje humor for store og små.
  Den var den beste av alle verdens verste synes eg.
  Sjangeren er helt klart humor og tema er fotball.
  Boka handlar om at heile skolen får vite at dei skal spele kamp mot naboskolen, dei må trene hardt, og dei klarte å overleve som dei absolutt ikkje trodde.
  Da kampen kom fekk ikkje dei to beste spelarane spele fordi dei er jenter.
  Ruben, Kent og dei to jentene prøver å ta over trenerjobben for å fikse det.
  om du vil vite meir får du lese boka sjølv.
  Terningkast 6

 96. grei bok, jeg kjønte ikke akkurat hvorfor det var humor, terningkast: 3, ikke så ille, men ikke så bra heller.

 97. Jeg synes boka var morsom med rektoren. Men utdraget var ganske lite og vi fikk ikke vite så mye som jeg ønsket. Jeg ville ha lånt hele boka fordi jeg har lest noen av de andre verdens verste bøkene og de er ganske morsomme. Terningkast 4

 98. Jeg synes at boka er Litt morsom men ikke alt for morsom. Det er ikke sån at jeg får latterkrampe va den. Men jeg likte den litt da. Det kunne vært litt lenger utdrag synes jeg. Men alt i alt så er den jo bra. Jeg gir den en terningkast 4

 99. Jeg synes at teksten var bra og morsom. Boka passer for 6 til 12 år eller generelt alle aldere. Terning kast 6:D

 100. Jeg synes boka var morsom, og har lyst til å lese videre på den. Boka er spennende og har humor i seg. Jeg likte den godt pga at jeg liker humor og spenning. Boka Verdens Verste Fotballag anbefaler jeg til både gutter og jenter for 7 til 12 år. Terningkast 5

 101. jeg likte denne boken ganske godt, fordi at jeg liker humor.
  kanskje ikke alle liker humor bøker men denne boken likte jeg

 102. Denne boka var morsom. Jeg likte den sinna rektoren, han var morsom. Denne boka vil jeg lese mer av.

 103. denne boken er ikke det beste men vist jeg hadde likt Fotball så hadde jeg sikkert elsket den

 104. Veldig god bok. håper denne vinner. Er spennende og gleder meg til å lese resten.

 105. Klassen syntes utdraget var bra. Noen syntes den ikke var morsom, litt barnslig, noen liker ikke fotball, litt for lettlest for de som går i sjette klasse og oppover, ble ikke så spennende. Den hadde en god del humor likevel. Omslaget var litt barnslig (en som tisset bak målet..). Ruben forklarte ting veldig bra som han opplevde. Den var også litt spennende. Noen syntes bildene var morsomt tegnet. Passer fra andre til femte klasse. Terningkast 3 av 6.

 106. Boken var artig. Jeg ville gjerne ha lest mere av den . Jeg synes at delen der gutten dagdrømte om å sparke lille søsteren sin rompe var artig.

 107. Boka var veldig spennende. Når jeg begynte å lese ville jeg bare fortsette å lese. Og i denne boka fikk spennende og morsomme bilder i hodet. Jeg har veldig lyst til å lese hele boka.

 108. Dæ va ei veldig bra bok. Nesten heile klassen fliræ sykt mye når vi hørte den. Skikkeli bra bok (BTW spelle eg fotball) og bokæ passæ førr nesten alle! Anbefales… Terning kast verdens største tall!! 💖

 109. Live: Jeg synes boka var artig på grunn av de morsomme bildene. Jeg får lyst til å lese boka, fordi jeg blir nysgjerrig på hvordan det går med fotballkampen! Tormod: Jeg synes det var litt artig da rektoren skrøt av seg selv fordi han hadde vunnet pokalen for LEEEENGE sida. Har lyst til å lese boka! Elvira: Jeg synes utdraget var artig med gode bilder til. Særlig de bildene med de ulike fotballer som Ruben tenker seg til. Matthew: Rektoren virker som en interessant fyr, morsomt da han truer med «Ellers»…

 110. Boka var bra men jeg skulle ønske dere hadde med litt av kampen og ikke bare rektor som skriker til barna men ellers var det veldig bra anbefales på det høyeste lolololololololololololol😂😂😂😂😂😂😋😋😋😋😋😋😋😝😝😝😝😝☺️☺️☺️☺️😊😊😊😊😊

 111. Boka var dårlig fordi det var bare snakking med rektor og ikke noe fotball, ikke det at jeg savnet fotball-delen, da! Fotball er ikke min greie👉 🚫⚽️🚫

 112. Denne boka var veldig morsom og spennende. Dette er en bok som virkelig ambefales for både gutter å jenter. Jeg personlig synes boka ikke handlet så veldig mye om tittelen😒❤️❤️

 113. Denne boken er Dårlig, det eneste som gjorde den morsomm var mannen. Utdraget var dårlig

 114. det var artig for det var mye om fotball jeg liker og lese hoper på at dere laver flere jeg vil veldig lese mere jeg liker bøker jeg liker og spille fotball ok det er slutt om 1……………2……………..3

 115. Boka var ikke noe for meg. Det var litt for mye STORE BOKSTAVER.
  Det var noen plasser der det ble for mye «humor». Jeg lo ikke i det hele tatt…
  Det er noen som like disse bøkene, men ikke jeg.

 116. Jeg syntes boka var bra og litt morsom og jeg skulle ønske avsnittet var litt lengre.

 117. jeg synes boken var kjedelig og ikke morsom men sikkert gøy for mindre barn som 1 til 4 jeg synes det fordi jeg ikke er interessert i sånne bøker

 118. Jeg synes boka var veldig morsom og super fordi jeg likte bildene, som var i boka. Jeg anbefaler den fra 3-7 klasse.

 119. Jeg synes denne boka var bra fordi den var morsom og spennende.
  Jeg gir den terningkast 66666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666

  6

 120. Jeg synes boken var bra, morsom og den hadde bra innhold. Jeg anbefaler boken, terningkast 5/6.

 121. Jeg synes boken var bra og veldig morsom. Bra innhold, jeg anbefaler og lese denne boken, terning kast 5.

 122. Elsker verdens verste serien. Terningkast 6 av 6 :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

 123. Boken var en morsom bok men de skriver mye «ellers». Men det var veldig gøy😁🐵

 124. Morsom. Utdraget var litt kort. Superbra, mye humor. Han som leste hadde innlevelse og byttet på stemmebruk, det likte vi. Mye humor og bra tegninger. Fikk lyst til å lese hele boka. Fine beskrivelser og morsomme ord. Skolen var utenom det vanlige. Det kan virke som de prøver litt for hardt og være morsomme. Litt unødvendige detaljer og kan bli masete. Manglet noen beskrivelser.

 125. Jeg synes at boken er bra fordi jeg liker fotball og det er son passe mange sider og det er mange morsomme og rare bilder.

 126. 😂😂😂 Denne boka vat veldig bra og morsom👍⚽ Den hadde mange morsomme ordspill og var latterlig bra👌 skulle gjerne hatt flere bøker av denne typen!!!⚽⚽⚽😂😂😂😂😂😂👍👌

 127. Morsom og veldig kul bok!!!! Jeg levde på en måtte inn i boken når jeg leste den. Selv om jeg ikke interesserer meg så mye får fotball var det veldig gøy å lese boken. Lurer på hva som skjer videre?

 128. Den var veldig gøy .Jeg kunne klart og spille fotball selv om en ball var rundog den trenger ikke og være firkant eller noen form men det er heldigvis og flaks at den ikke var en annen form ,Og jeg kunne godt spille fotball med en ku selv om den har fire men .

 129. Jeg synes boka er veldig morsom fordi rektoren fordi han var veldig streng på en morsom måte og at nesten ingen kan fotball av elevene.

 130. Jeg synes utdraget var veldig morsomt fordi de brukte morsomme ord og beskrev handlingen på en morsom måte. Jeg anbefaler boken for folk som liker å lese humør og le mens de leser. Veldig bra bok! Terning kast 6!

 131. Jeg synes utdraget var veldig morsomt fordi de brukte morsomme ord og beskrev handlingen på en morsom måte. Jeg anbefaler boken for folk som liker å lese humør og le mens de leser. Jeg har lyst å lese hele boken. Veldig bra bok! Terning kast 6!

 132. Jeg synes dette utraget var veldig morsomt selv om det var veldig kort. Jeg har lest noen av de andre verdens verste bøkene før og dette utraget fikk meg til og lese denne boka også.

 133. Jeg synes boka var kjempe bra, fordi forfattere har vært kreativ og het var en bra humor tekst. Tittelen på boken match bildet. Jeg anbefaler boka. Jeg gir terning kast 6️⃣
  Jeg har lest boken før og det er den beste humor boken jeg har lest❤️❤️

 134. Den er bra og veldig veldig morsomt. Terningskast 6. Jeg elsker fotball. Jeg liker og elsker boka.

 135. Morsom og fartsfylt bok om Ruben og Kent, to gutter som suger i fotball. Boka er lettlest med mye illustrasjoner og av og til stor skrift. Kul bok! Terningkast 5.

 136. Det var noen gutter som var dårlig i fotball.
  Rektoren ville vinne kampen får de tapte sist år.
  Men guttene de synes det var vanskelig å treffe ballen,
  fordi den er så rund.
  En av gutten sparker lillesøsteren i rump.
  Han ville bare ønsket at ballen var forma som en romppe da skule han alltid treffe.
  Så ble rektor veldig sur.
  Rektor ,han vil være på førsteplass og han kjemper om førsteplassen , gutta må jobbe for å bli bedre !
  Jeg tror dette er viktig å kjempe om førsteplassen når du er i lag !

 137. Jeg synes boka var morsom, bra og jeg vil gjerne vite fortsettelsen så jeg har lænt boka på bibloteket.

 138. Eg likte utdraget veldig godt, det var morosamt, og eg trur at dei fleste på min alder syns det samme som meg. Det einaste eg blei litt irritert over var at utdraget var veldig kort!
  Vi fekk bere lese om at rektor snakka med elevane om kampen, ikkje treninga eller sjølve kampen. Men ellers veldig bra utdrag, på ein skala fra 1-10, gir eg boka 9

 139. Eg likte utdraget veldig godt, det var morosamt, og eg trur at dei fleste på min alder syns det samme som meg. Det einaste eg blei litt irritert over var at utdraget var veldig kort!
  Vi fekk bere lese om at rektor snakka med elevane om kampen, ikkje treninga eller sjølve kampen. Men ellers veldig bra utdrag, på ein skala fra 1-10, gir eg boka 9 🙂

 140. Jeg syntes ikke boka var så bra fordi det skjede ikke noe spennende.
  Det som var bra var at dn var bra skrevet og litt morsom.

 141. Boka var kul,spennende, handler om fotball✨✨

 142. jeg tror boka var bra, men jeg fikk ikke vite så mye om selve fotball laget. Men jeg har litt lyst til å lese hvordan skolekampen gikk. Jeg vil gi boka terningkast 3 fra meg
  👌

 143. Jeg synes boken var kjempe bra, fordi det var mye humor og rare ting. Tittel matches bilde veldig bra. Jeg har lest den før, men det er en stund siden. Jeg liker humor beste.
  Jeg anbefaler og lese den, fordi det er mye humor. Jeg gir terning kast 6️⃣

 144. Jeg synes at boka var ganske bra fordi den handler om fotball å at der er lit humor inni den, Kent å Ruben suger i fotball så jeg gleder meg til å høre resten.
  Karakter: 5

 145. Hei jeg syns boka var kjedelig for vi hørte nesten bare på en rektor som sa ellers og det va ikke NOE humor med det terning kast: 2

 146. Denne boken var son passe fordi den var ikke en bok for meg, men den var litt spennene. Anbefaling får folk som liker humor. TERNINGSKAST: 4

 147. Denne boka høres spennende ut og veldig morsom.
  Jeg har lyst til og lese hele boka.
  Veldig gøy.

 148. Jeg synes at boka er morsom gutta er ræva i fotball det var morsomt at rektor skriker ellers . Den var kul morsom og folkene var morsomme alle var morsomme :terning kast 6

 149. Utdraget var dårlig fordi man fikk ikke høre om fotballkampen, men bare og den sure rektoren som forteller om den.

 150. Jeg syntes at boka var morsom men jeg vil ikke lese videre men jeg ambefaler den til folk som liker humor, jeg gir den terning kast 4

 151. Jeg syntes utdraget var kjedelig fordi det var veldig kort tekst og ikke så spennende bilder. Jeg kunne ikke tenkt meg og lese den igjen

 152. Jeg synes boka var kjedelig fordi alt som skjedde var at rektoren ropte og forklarte hva de skulle gjøre👻

 153. Jeg synes at boka er veldig spennene og morsom fordi jeg spiller fotball. Jeg ambefaler dere den. Jeg gir terning kast 6 av 6

 154. Jeg synes boka var dårlig fordi jeg liker ikke bøker med bilder. Hvis de er uten bilder har du mer rom for å lage bilder i ditt eget hode, med din egen fantasi. Terningkast 1

 155. Dette utdraget var ikke så bra fordi det var ikke helt noe som var så morsomt og det var ikke en ordentlig slutt på det.det kan få deg til og ville lese resten for og se kampen de skal spille på lørdag.litt kjedelig når det bare står(ELLERS,ELLERS,ellers)

 156. Dette utdraget var ikke så bra fordi det var ikke helt noe som var så morsomt og det var ikke en ordentlig slutt på det.det kan få deg til og ville lese resten for og se kampen de skal spille på lørdag.litt kjedelig når det bare står(ELLERS,ELLERS,ellers)den boken gir jeg en 5/10

 157. Jeg synes utdraget var dårlig fordi det var alt for kort tekst å bildene var veldig kjedelig.

 158. Den var bra og morsom og spennende og jeg vil ha flere sånne bøker pls.
  mamma, pappa og broren min lo seg i hjel.

 159. Denne boken var ganske morsom jeg likte spesielt at læreren var så sur hele tiden og jeg synes det var gøy med de ulike fotballformene.

 160. Denne boken var ganske morsom. Jeg likte spesielt at læreren var så sur hele tiden og jeg syntes det var gøy med de ulike fotballformene.

 161. Eg elsker fotball så denne boken passet til meg. Eg syntes denne boken er kjempe gøy fordi eg er interresert i fotball. Eg vil gi denne boken 10/10. Anbefales på høgt nivå!

 162. Jeg syntes den var ikke så spennende men det er kanskje fordi jeg er ikke veldig intresert i fotball.

 163. boken var veldig gøy.Eg syntest at det var gøy at den handlet om fotball.Fordi eg elsker fotball. Eg håper at vi kan få denne boken i biblioteket også.

 164. til meg den var ganske morsomt. den var veldig bra. egg liket den at hvordan tingene var morsomt.

 165. Eg likte dette utdraget fordi det var morsomt og det skjedde mykje. Eg likte spesielt godt då læraren hadde så mykje konkurranseinstinkt og at han blir så sur om han taper mot naboskulen!

 166. Verdens værste fotballag (sjangere humor) handler om at de samles i gymsalen og hører på at rektoren prater om at de skal spille en fotballkamp mot nabo skolen. De må trene i en hel uke og Ruben er så dårlig at en blind ku kunna ha vunnet over han. Også har vi Kent som er vennen til Ruben, Kent er han som sa at en blind ku kunne ha vunnet over Ruben.

  Boka er lett og leve seg inn i, fordi forfatteren har gjort boka veldig morsom og veldig overdrevet og da vil man bare lese mer og mer av boka. Det som fikk meg til å leve meg inn i boken var at det var så morsomt og man kunne få bilder i hodet av hvor de var og litt av hva som skjedde i boka.

  Boka starter med litt spennende og litt morsomt, men det bygger seg oppover og oppover til den er morsommere og morsommere til den går litt til kjedelig og morsomt og kjedelig så det er litt vurderende om det er morsomt eller kjedelig i boka.

  Jeg likte også Kent og Ruben fordi at de var morsommere og de gjorde boka morsom. Boka slutter ikke akkurat så brått men, jeg kunne ha lest mere av boka får å vite litt mere om hvordan det slutter or litt hvordan det går på kampen. Jeg synes det var en lett bok å lese men det kunne være enklere!

  Det beste ved teksten var da de snakket om den blinde kua og at den kulle vinne over Ruben i fotball, og det som jeg ikke likte så godt var da rektoren snakket om det bilde fra sist fotballkamp. Jeg synes andre som liker morsomme bøker burde lese det fordi den er ganske morsom og det kan få opp humøret ditt. Jeg synes at denne boken burde være superfinalist i bokslukerprisen

 167. Boka heter Verdens verste fotballag. Det er Marius Horn Molaug som har skrevet boka og den er illustrert av Kristoffer Kjølberg. Sjangeren til boka er humor.

  Jeg synes boka var veldig bra, fordi den var veldig morsom. Jeg levde meg litt inn i boka når vi leste boka. Jeg synes boka var morsom da han ene gutten som er hovedrollen sa at Kent pleide å si at selv ei blind ku ville ha vunnet over meg.

  Starten på boka synes jeg var ganske morsom, fordi det sto at det var en altfor varm start på uka, så var det bilde av en gutt som var i en varmeovn og varmeovnen sto på 200 grader.

  Jeg likte også at boka var skrevet med overdrivelse, fordi det gjorde den mye morsommere. Det var for eksempel veldig overdrivelse at de ikke tørte å bevege en muskel før rektoren og lyden hans var helt borte.

  Det jeg likte best med boka var at den var veldig overdreven og veldig morsom. Når boka var slutt ville jeg lese mer fordi jeg likte den veldig godt. Det jeg ikke likte med den var at det ikke var så mange sider og lese og på noen av sidene var det veldig lite skrift.

 168. Verdens værste fotballag (sjanger humor) handler om at dem møtes i gymsalen. Rektor prater om at de skal møte naboskolen i fotball. Ruben (hovedpersonen i boka) skulle ønske fotballen var rompeforma for han er verdensmester til og sparke lillesøster i rompa.

  Det er lett og leve seg inn i boka, forfatteren beskriver hva som skjer og hvordan det ser ut, og det er bra for da blir det lettere og forstå. Jeg elsker morsomme bøker og fotball enda bedre. Så da var det ikke så vanskelig og leve seg inn i boka.
  Boka starter ganske rett på. Den er morsom på første setning, det blir bare mere humor jo lenger inn i boka du kommer. Det har ikke vært noen steder i boka som har overrasket meg.

  Jeg syns rektoren er veldig morsom. Han er seriøs, men også ikke seriøs. Teksten sluttet litt brått men jeg vil absolutt lese videre. Den er veldig lett og lese fordi det er ikke rotete skrevet.

  Det beste med teksten er at den er veldig morsom. Det dummeste med boka er at den drar ting litt langt. Jeg anbefaler denne boka til flere. Jeg synes denne boka fortjener og vinne.

 169. Boka heter verdens verste fotballag. Forfatter er Marius Horn Molaug.

  Jeg synes den var bra skrevet og spennende. Fordi personen hadde skrevet boken på en interessant måte. Slik at boka vart litt mer overdreven og spennende. Det var litt rart at rektoren sa at han elsket svette.

  Du burde lese boka. Hvis du liker bøker som er morsomme og overdrevet da er denne boka noe for deg.

 170. Jeg synes boken var bra på grunn av den var spennende og morsom,men utdraget skulle ha vært litt lengere.Jeg anbefaler den.Jeg gir den 9/10

 171. Jeg syns boka var bra ,men den var litt kort. Jeg liker fotball og og jeg har lust til å lese hele boka.😀

 172. BOK: Verdens verste fotballag Sjanger: Humor

  Boka handler om en gutt og bestevennen hans Kent som skal være med å spille skolekamp, men de er ikke så glad i fotball akkurat. Jeg fikk ikke vite navnet på hovedpersonen men, jeg kaller han for «jeg-personen».

  Det utdraget av den boka er morsomt fordi det er overdrivelse på vitsene og små morsomme kommentarer innimellom. Forfatteren beskriver ting som skjer på en morsom måte. Derfor liker jeg boka så godt, selvom jeg ikke har lest hele. Jeg liker morsomme bøker som er spennende. Jeg bare syntes flere burde lese den eller høre på den fordi den er passende for barn som vil ha noe artig å lese. Jeg liker måten forfatteren skriver tekstene og jeg har lest noen av de andre bøkene også som «Verdens verste ferie» og «Verdens verste rektor» . Han bruker veldig mye beskrivelse og det liker jeg. Når jeg hørte at de skulle ha skolekamp ville jeg bar lese mer og mer, fordi da går nok ikke alt som planlagt.

  Det beste med teksten er overdrivelsene og de morsomme kommentarene. Alt var ikke like morsomt for noe var mer for litt yngre enn meg.
  Jeg anbefaler å lese boka, for jeg tror mange vil like den. Jeg håper boka blir superfinalist for jeg liker sånne type bøker.

 173. Jeg synes boka hvar passe bra fordi den ikke beskrev så mye og det hvar et ganske lite utdrag

 174. Jeg syns ikke den var så bra fordi den var så kort. Med jeg er spent hva som skjer med fotball lage om de vinner eller taper, jeg tror de vinner. Jeg anbefaler denne boken til 2 og 3 klasse.

 175. Den var veldig artig og jeg likte den jeg vil jerne lese mere av denne boka derfor er det domt at det sto så lite 😐

 176. Jeg synes boka hvar passe bra fordi den ikke beskrev så mye og det hvar et ganske lite utdrag

 177. Jeg syntes boka var morsom😂men og litt dårlig å det var for at den var litt kort å litt kjedelig😊😒jeg gir den terningkast 3👌🏼

 178. Jeg synes dette var et bra utdrag, men det kunne vært litt lengre.🤔
  Jeg gir 10 av 10🤩🤩
  Jeg er glad jeg har en snill rektor på min skole😀

 179. Den var bra fordi den var morsom og litt spennende og litt kort. Anbefaler boka til dem som ikke har lest den.

 180. Verdens verste fotballag
  av Marius Molaug

  Den handler om en skole kamp som rektoren ikke vil tape, Å om Ruben og Kent. Sjangeren er humor, jeg syns det er morsomme bøker å lese. Den minner meg om en bok jeg har lest før: verdens verste venn.

  Jeg syns at boka/utdraget er spennende fordi det er mange fine bilder med tekst som forklarer. 1. den er morsom, 2. den er spennende, 3. fordi jeg liker sånne bøker. Utdraget kunne hvert større syntes jeg.

  Det beste med teksten er at den er spennende og overdrevet. Da blir boka spennende. Jeg anbefaler denne boken fordi jeg liker sånne bøker å da kan det hende at andre også liker sånne bøker. jeg syns boken burde være blant superfinalist bøkene.

 181. Jeg syns det var en artig innledning og jeg ønsket at det var en lenger innledning🙏🅱️. 😂👌

 182. Hei😝jeg syntes boka var litt morsom:) men litt dårlig og kjedelig:( den var litt kort😂😒jeg gir den terningkast 3👌🏼 Anbefaler 7år og oppover

 183. Passe bra bok litt bra men forsett med det dere gjør men den var litt kort

 184. Jeg valgte å skrive en anmeldelse om verdens værste fotballag. Boka har sjangeren humor og handler om en rektor som sier at alle guttene fra hele skolen skal spille kamp men ingen kan fotball så jeg tror ikke kampen gikk så bra som den skulle ha gått…..

  Jeg synes at boka var veldig rar og morsom, fordi det handler om et fotballag som ikke kan å røre en ball riktig engang . Og bilder fra boka gjør det ekstra morsomt å lese, jeg ville ha lest alle bøkene om jeg kunne det, fordi treneren sa, skolekampen handler ikke om liv og død , den er MYE viktigere. Det er en tekst som man kan se for seg lett fordi den er morsom på mange steder i boka, og det betyr at den passer meg godt og at jeg liker boka. Og det er mange personer jeg liker og ingen jeg misliker egentlig så, liker jeg alle like godt jeg.

  Jeg likte best når treneren sa det er nemlig så lenge siden. Det irriterte meg at han sa ellers så mange ganger. Jeg kunne tatt stjerner på det høyeste alle burde lese denne boka. Denne boka fortjener å være Superfinalist i bokslukerprisen.

 185. Passe bra bok litt bra men forsett med det dere gjør men den var litt kort

 186. Jeg syntes den var veldig bra for den var artig,det jeg likte med boken var rektoren, han var litt gøy,men utdraget var litt for kort.

 187. Jeg syntes boka var litt for morsom til at jeg skal kunne både lese den ferdig og like den.👅

 188. Jeg syntes boka ikke var så bra enn jeg hadde trodd ;-; , men den var litt morsom på slutten :3 Jeg syntes avsnittet var litt kort , trodde den skulle være lenger. Anbefaler 2-4 klasse 🙂 Leah 11 :3 ;-:

 189. Den var veldig bra❣️ Kunne gjerne lest mer. Men synes utdraget var veldig kort.
  Boka er lettlest med mye illustrasjoner.

 190. Jeg synest boka var passe bra.For de at Den var ikke så spennende men litt morsom. Den anbefaler til 7 åringer og oppover.og jeg synest utdraget burde være litt lenger🤪😁

 191. Denne boka er sykt morsom!!!😂😂jeg anbefaler denne boka for 7år og oppover,kunne lest denne boken selv😎
  Boken var bra synes jeg😻😻

 192. Verdens verste fotballag heter boka. Den handler om en klasse som er skikkelig dårlige i fotball. Marius Horn Molaug heter forfatteren og sjangeren er humor. Hovedpersonen er Ruben.

  Jeg opplevde teksten som en humoristisk bok. Det som gjør teksten bra er at den er morsom og jeg likte da rektor ropte ELLERS!!!! Også da Kent sa at selv ei blind ku hadde vunnet over Ruben i en fotballkamp. Jeg syntes at teksten ikke sluttet så brått. Jeg fikk lyst til og lese hele boka.

  Jeg anbefaler andre femte og sjette klasse elever og lese boka ELLERS…ELLERS…ELLERS!!

 193. Jeg synes den var veldig bra fordi den var artig. Jeg synes at teksten kunne vært litt lenger, anbefales fra 7 år og oppover.😎Den var veldig artig jeg kunne lest hele selv😎😆😂

 194. Boka heter Verdens verste fotballag. Sjangeren er humor. Forfatteren heter Marius Horn Molaug.

  Jeg synes at bildene jorde teksten enda morsommere. Jeg synes det var en super bok. Jeg likte starten på boka. Og at de var overdrivelse i boka også. Jeg ville ha gitt boka en stor super. Og jeg synes at alt i boka var bra skrevet. Denne boka er yndlings boka mi nå. Det jeg likte mest med boka var at rektor skrek ellers!!!!!!!!!!!!!

  Jeg anbefaler andre elever å lese denne boka hvis du liker humor.

 195. Navne på boka er verdens verste fotball lag. Sjanger er humor. Det er enkelt å se det får det er mange overdrivelse. Forfatter er Marius Horn Molaug. Boka handler om at rektoren sier at de skal spille fotball kamp på slutten av uka og de er verdens verste fotball lag.

  Jeg syns at boka er morsom fordi det er veldig mange overdrivelser.Det er en bok som er enkel å skjønne.

  Jeg likte spesielt når hovedpersonen tenkte på å sparke lillesøster i rompa. Testen var skrevet på en veldig morsomt måte. Boka er veldig god fordi det er veldig mange komiske ting som skjer. Boka er veldig enkel å komme inn i. Jeg anbefaler andre 6. klassinger å lese denne boka.
  På slutten av boka så fikk jeg bare lyst til å lese mer.

  Teksten starter ganske brått på. Med en gang man starter å lese boka skjønner man at rektoren er gal. Teksten er ganske lett å lese fordi de bruker ganske lette ord. Det jeg likte best med boka var at rektoren var helt gal, og ville gjøre alt får å vinne. Det er veldig morsomt at de var verdens verste fotball lag.

  Jeg mener at boka er utrolig morsom og at flere folk burde lese denne boka. Det beste ved denne teksten er at rektoren er så gal. Jeg syns at boka burde være super fordi det er veldig mange overdrivelser i boka.

 196. Jeg er spent på og se om de er god eller dårlig i fotball, eller om de får gjendikting eller noe annet, for dette var morsomt😂 Jeg elsker denne serien. Jeg gir denne terningkast 4/6 og føler denne passer for alle som er ca. 7-12.

 197. Boka var veldig bra spesielt det der med søstera! Jeg likte boka veldig godt🙂 men den kunne vært lenger. Fotball er egentlig ikke noe får meg 😂 terningkast 3 av 6

 198. Boka var super morsom. Jeg vil at den skal vinne. Dette er en veldig bra bok fordi den hadde masse humor og jeg elsker humor bøker!

 199. Boka var super morsom. Jeg vil at den skal vinne. Dette er en veldig bra bok fordi den hadde masse humor og jeg elsker humor bøker! /Morsomme bilder 😀

 200. Jeg synes boka var super bra!!!!! Jeg er veldig fænn av humor bøker. Jeg liker at det skjer ting som egentlig ikke kan skje i virkeligheten. Jeg synes forfatteren forteller boken på en så morsom og humoristisk måte. Jeg synes det er mye mer spennende og gøy og lese når det er skrevet på en så gøyal måte. Det var morsomt med den slemme rektoren, uten han ville boka ikke vert så morsom og gøy. jeg vil lese hele boken og de andre bøkene i serien.

 201. Jeg har lest et utdrag fra Verdens verste fotballag. Jeg likte den kjempe godt.
  Rektoren er kjempe morsom og det høres veldig spennende ut med den store skolekampen. «jeg» og Kent hater fotball. De forklarer alt veldig godt. Jeg er spendt på å høre hvordan det går med «jeg» og Kent i den store skolekampen. Johannes Lein 11år

 202. Jeg synes denne boka var såååå gøy. Jeg elsket den. Dere burde lese denne. Den avr den beste jeg leste!!

 203. den er kul men på første glans så hadde den ikke sett så gøy men nå som jeg leste den så var den veldig gøy å morsom

 204. jeg syntes at denne boken var bedre enn alle de andre bøkene vi hadde lest i bokslukerprisen og jeg anbefaler å lese den.👍👍 Men jeg finner ikke noen andre av de på biblioteket så…. Men jeg anbefaler å lese den🐖🐖😜😜😁❤❤❤

 205. jeg syntes at denne boken var bedre enn alle de andre bøkene vi hadde lest i bokslukerprisen og jeg anbefaler å lese den.👍👍

 206. Utdraget var ganske morsom bl.a når rektor ropte ELLERS!! ELLERS!!!!!!!!! Det var ganske morsomt. Det er litt rart at rektor synes at kampen er viktigere enn liv og død

 207. Jeg trodde at de skulle spille fotballkamp og at det skulle være løye men det handlet jo bare om rektoren som elsket svettelukt. 🙁

 208. Jeg syntes at Verdens verste fotball lag var en morsom historie det var noen ganger jeg syntes det var ganske morsomt og andre ganger ikke like morsom andre ganger.

 209. Det var veldig gøy og løyen bok.Jeg likte den boken fordi den var veldig kreativ med de fotballene.Jeg og likte at rektor var veldig streng for at de skall vinne i denne boken.

 210. Det var en bra og løyen bok. Jeg gir den terning kast 5 av 6. Jeg anbefaler den til alle som har lyst å lese noe gøy og spenndene

 211. Boken var veldig morsom. Den var gøy og lese og passer til alle. Jeg anbefaler den og boken for 5\6.

 212. boka var gøy og derfor anbefaler jeg den for folk som elsker humor bøker.
  jeg syns boka er gøy fordi det er mye humor i den og fordi at alle karakterene har forskjellige personligheter som for eksempel at rektoren er en veldig sint person.
  Så jeg anbefaler boka for folk over 8 ÅR

 213. Teksten handlet om Jeg personen og kent som ikke liekr fotball mens rektor er helt besatt av og vinne kampen mot naboskolen Gjøkreberg. Det er enhumor bok tror jeg utifra det jeg leste. Denne boka minte meg om boka som var med i bokslukerprisen i fjor verdes verste venn. Jeg likte at boka har litt humor det gir en liten opptur på en dag som kanskje ikke har vært så bra. Boka er i tilleggen fin pause og er kanskje ikke så tung og lese. Personelig er ikke dette min type bok litt for barnslig som foreksempel ved den scenen der han sankker om rumper og slike ting ikke helt mi type humor men den er sikkert helt knall for noen. Denne boka tror jeg personelig er litt vanskelig å leve seg inn i fordi det er så mye tull at det nesten ikke ligner på virkeligheten. Jge synes teksten er type tekst som bygger seg litt gradvis opp og er derfor en veldig vanskelig tekst og lese bare et lite utdrag fra. Jeg synes også at det sier litt seg selv hva som skjer noen ganger men også noen ganger ikke. I denne lille teksten synes jeg at rektor oppfører seg på en dårlig måte foran elevene på den måten at han truer de med at hvis ikke de kommer ferdig skiftet og klar da skal det bli konsekvenser, det er i hverfall det jeg føler med at han står og roper ELLERS. Jeg synes boken sitt viktigste bidrag til videre i livet er at det aldri lurer seg og true noen til noe det fører bare til dårlige ting og saker. Jeg synes desverre ikke at denne teksten fikk meg til og ville lese videre og man kunne gjerne sluttet på litt annet tidspunkt.Teksten er lett og lese ingen vanskelige lange ord. Jeg synes denne teksten sine beste egenskaper var at den hadde humor som ville treffe noen aldersgrupper men kansje ikke de største. Det som irriterte meg mest var at slutten det var en dårlig slutt på grunn av at slutter men Ellers og ikke noe mer spennende, beklagelivis så følte jeg ikke denne som noen superfinalist. Barn fra 7- 10 år tror jeg vil lese denne og ha det gøy men ikke de eldre.

 214. Boken er kjempemorsom og bra for dere som liker humor og fotball. Ruben og Kent suger i fotball.

 215. Eg er ikkje glad i fotball i det herile og eg syntast denne boka ikkja var noko særleg gøy, spennandet, skummel eller morosam.

 216. Jeg synes at det er morsomt og for meg som ikke liker fotball synes jeg at det var okey og gøy jeg trodde at det skulle vær kjedelig men det ente at jeg likte boken 😁

 217. Min meninger er at den var bra men kunne vært litt lenger ellers var den bra fordi den var spennede, morsom, kreativ jeg anbefaler den.

 218. Jeg syntes den var bra, fordi den var gøy på den måten forfatteren skreiv boka på. Men utdraget var lit kort.

 219. Jeg synes den var helt grei. Den var litt morsom men ikke helt min type bok. Jeg anbefaler denne boken for de som liker humor og litt tull.

 220. Etter jeg har lest boken syns jeg boken høres bar ut fordi titelen er morsom og den gjør sånn jeg bgyner og forestile meg rare bilder i hodet. Jeg synns det er bra skrevet fordi det ikke er så tungt å lese jeg har lest bøker av forfateren før.

 221. jeg syes boken var løye for det er lit rart at han likte å sparke lille søstera hans i rompa. Det var mange forskjellige baller for eksempel rompeball. Det var de beste fotballen jeg noen gang har hørt.

 222. Jeg digger boka💝 den er helt rå jeg får lsm følelsen av at jeg vil lese mere😂😂😺 det jeg syntes er litt rart er at jeg er mest glad i krim men denne er så morsom OG spennende at jeg syntes at det HELT greit😇 takk for meg. *host host*

 223. jeg syes boken var gøy og morsom fordet ha likte å sperke lillesøsteren si i rampa. det jeg likte mest det var at målvakten sto og tisa med målet. jeg likte de forskjellige ballene for eksempel rompeballen

 224. Jeg syes boken var gøy og morsom fordi ha likte å sparke lillesøsteren si i rampa. Det jeg likte mest det var at målvakten sto og tissa med målet. Jeg likte de forskjellige ballene for eksempel rompeballen

 225. boken handler om et fotball lag som skal ha en skole fotballkamp mot nabo skolen men de er mye dårligere en de. de har bare vunnet 1 gang og det var lengesiden de vant så rektoren bestemte at alle på skolen skulle trene til kampen mot nabo skolen som alltid vinner men gym salen var så varm så det føltes ut som om den var inni en steke ovn men til og med de som ikke ville spille kampen måtte gjøre det også.jeg syntes boken var lit rar men også morsom jeg likte boken

 226. den var veldig morsom og spennende rektoren var streng men på grunn at han sa hele tiden ellers var han morsom 10/10

 227. Jeg synes at boka var kjedelig fordi det handlet nesten bare om at rektoren elsket svettelukt og hatet og tape kamper. Jeg trodde boka skulle være kjekkere.
  Anbefaler den ikke.

 228. Jeg syns at boka hørtes litt ekkel ut med det der svette greiene, men ellers så hørtes den ganske morsom ut!

 229. Eg synest boka var heilt ok, eg synest det var litt kjedelig at me høyrte litt lite om kampen. Eg meine at denne bok var litt barnslig. Eg gir boka 3,5 terningkast.

 230. Boka var bra og eg ville høyrt meir av boka ho passar best til 5 og 6 klassinger. Terning kast 5 👍

 231. Eg synes at den hadde lit barnslelg humor men på same tid var ganske morsom. Eg har enhetlig veldig lyst til å lese resten av boka. Så alt kalt var det er fantastisk bok. Sa 9 av 10 stjerner til verden verdens verste fotball lag.

 232. Jeg syntes boken var bra men jeg er ikke så glad i fottball den var også litt morsom. Vet ikke noe mere og si xD hade

 233. Eg synes boka var passe bra for eg liker fotball og eg gleder meg til den kommer på biblioteket
  Terningkast : 4
  🏆😊

 234. Eg likte boka veldig godt ,eg likte humoren og eg syntest boka var ekstra gøy på grunn av eg liker fotball⚽️ og min favoritt sjanger er og humor. Terningkast: 5/6👍🏻

 235. Eg synest boka var bra, fordi eg synest den var morsom 😂 og eg ville ha lest meir av boka.👍🏼 Litt barnslig men ellers bra
  Boka passer til barn fra 7-13
  Terning kast 5️⃣av6️⃣

 236. jeg elsket boka fordi den var morsom forfatteren var veldig flink jeg har faktisk lyst til å lese hele boka. Jeg gir boka: SUPER fordi den var morsom spennende og kul.

 237. Eg synest den var heilt grei🤨 fordi det var litt lite innhold og lite som skjedde.
  Terningkast: 🥉

 238. Boka var morosam og spennande men me burde fått litt meir om fotballkampen terningkast 5/6 ⚽️.

 239. Teksten handlet om Jeg personen og kent som ikke liekr fotball mens rektor er helt besatt av og vinne kampen mot naboskolen Gjøkreberg. Det er enhumor bok tror jeg utifra det jeg leste. Denne boka minte meg om boka som var med i bokslukerprisen i fjor verdes verste venn. Jeg likte at boka har litt humor det gir en liten opptur på en dag som kanskje ikke har vært så bra. Boka er i tilleggen fin pause og er kanskje ikke så tung og lese. Personelig er ikke dette min type bok litt for barnslig som foreksempel ved den scenen der han sankker om rumper og slike ting ikke helt mi type humor men den er sikkert helt knall for noen. Denne boka tror jeg personelig er litt vanskelig å leve seg inn i fordi det er så mye tull at det nesten ikke ligner på virkeligheten. Jge synes teksten er type tekst som bygger seg litt gradvis opp og er derfor en veldig vanskelig tekst og lese bare et lite utdrag fra. Jeg synes også at det sier litt seg selv hva som skjer noen ganger men også noen ganger ikke. I denne lille teksten synes jeg at rektor oppfører seg på en dårlig måte foran elevene på den måten at han truer de med at hvis ikke de kommer ferdig skiftet og klar da skal det bli konsekvenser, det er i hverfall det jeg føler med at han står og roper ELLERS. Jeg synes boken sitt viktigste bidrag til videre i livet er at det aldri lurer seg og true noen til noe det fører bare til dårlige ting og saker. Jeg synes desverre ikke at denne teksten fikk meg til og ville lese videre og man kunne gjerne sluttet på litt annet tidspunkt.Teksten er lett og lese ingen vanskelige lange ord. Jeg synes denne teksten sine beste egenskaper var at den hadde humor som ville treffe noen aldersgrupper men kansje ikke de største. Det som irriterte meg mest var at slutten det var en dårlig slutt på grunn av at slutter men Ellers og ikke noe mer spennende, beklagelivis så følte jeg ikke denne som noen superfinalist. Barn fra 7- 10 år tror jeg vil lese denne og ha det gøy men ikke de eldre.

 240. Eg synstest boka var bra for han hadde litt bilder og spenandes tekst med både små og store bokstaver⚽️
  Terningkast: 5🎲

 241. jeg liker denne boka jeg liker humor og jeg vil lese alle dine båkene

  denne boka er super:)

 242. Eg synest at den var morsom🤣og eg råder dei som liker humortalenter å lese den👍den var litt overdreven men ellers bra. Eg gir den 5️⃣👌👌

 243. jeg syntes denne boka er veldig morsom jeg har lest hele boka så jeg skal prøve å ikke røpe noe men det som er litt dårlig er at det bare er fire sider jeg syntes det burde være litt lengre sånn at de andre kan vite litt mer

 244. jeg syntes denne boka er veldig morsom jeg har lest hele boka så jeg skal prøve å ikke røpe noe men det som er litt dårlig er at det bare er fire sider jeg syntes det burde være litt lengre sånn at de andre kan vite litt mer. men jeg gir boka terning kast 5

 245. Dette utdraget er så morsomt fordi Kent og Ruben er så dårlig i fotball og boken selv er morsom (jeg har lets verdens verste leirskole og den døde jeg av) denne boka passer for dem som har morsom humør tegning kast 6 ;D

 246. Eg synes den var morsom og det var morsomt når treneren sa eit banne ord. Kunne ha vert litt morsomare

 247. Teksten handlet om Jeg personen og kent som ikke liker fotball mens rektor er helt besatt av og vinne kampen mot naboskolen Gjøkeberg. Det er en humor bok tror jeg utifra det jeg leste. Denne boka minte meg om boka som var med i bokslukeprisen i fjor verdens verste venn. Jeg likte at boka har litt humor det gir en liten opptur på en dag som kanskje ikke har vært så bra. Boka er i tillegg en fin pause og er kanskje ikke så tung og lese. Personelig er ikke dette min type bok litt for barnslig som foreeksempel ved den scenen der han snakker om rumper og slike ting ikke helt mi type humor men den er sikkert helt knall for noen. Denne boka tror jeg personelig er litt vanskelig å leve seg inn i fordi det er så mye tull at det nesten ikke ligner på virkeligheten. Jeg synes teksten er type tekst som bygger seg litt gradvis opp og er derfor en veldig vanskelig tekst og lese bare et lite utdrag fra. Jeg synes også at det sier litt seg selv hva som skjer noen ganger men også noen ganger ikke. I denne lille teksten synes jeg at rektor oppfører seg på en dårlig måte foran elevene på den måten at han truer de med at hvis ikke de kommer ferdig skiftet og klar da skal det bli konsekvenser, det er i hvertfall det jeg føler med at han står og roper ELLERS. Jeg synes boken sitt viktigste bidrag til videre i livet er at det aldri lurer seg og true noen til noe det fører bare til dårlige ting og saker. Jeg synes dessverre ikke at denne teksten fikk meg til og ville lese videre og man kunne gjerne sluttet på litt annet tidspunkt.Teksten er lett og lese ingen vanskelige lange ord. Jeg synes denne teksten sine beste egenskaper var at den hadde humor som ville treffe noen aldersgrupper men kanskje ikke de største. Det som irriterte meg mest var at slutten det var en dårlig slutt på grunn av at slutter men Ellers og ikke noe mer spennende, beklageligvis så følte jeg ikke denne som noen superfinalist. Barn fra 7- 10 år tror jeg vil lese denne og ha det gøy men ikke de eldre. denne er rettet

 248. Både de voksne og alle i klassen lo godt av rektors påfunn og oppførsel. Dette var en tekst med liv og glede, som mange kunne kjenne seg igjen i. Bortsett fra at de ikke liker fotball.

 249. Hovedpersonen er Ruben. Han har ein venn som heiter Kent. Dei blir tvinga til å spela på skulelaget i fotball. Rektoren er streng og heilt annleis enn rektorar flest. Dei berre MÅ vinna mot naboskulen.
  Dette er humor.

  Eg likte veldig godt at Ruben fann på fjottballforbundet med veldig rare fjottballar. Dei hadde alle slags fasongar. Eg har berre spelt med runde ballar, men det hadde vore løye å prøvt ut andre fasongar på ballane ein gong.
  Viss han hadde funne opp ein ball med rumpefasong, hadde han blitt toppscorar meinte han. Han er nemleg ein meister i å sparka lillesøstera i rumpa.
  Det var veldig rart at ein rektor ikkje tålte å tapa. Han skal jo læra elevane sine å tåla tap. Alle vil tapa i eit eller anna. Han er ein skikkeleg ego.
  Kent pleide å seia at ei ku i blinde kunne vunne mot Ruben i fotball. Dette er eksempel på god humor. Eg lo og koste meg medan eg las.
  Rektoren er gal og det synest eg er bra. Han er heilt annleis enn det eg forventa. Topp humor. Forfattaren har forstått kva me elevar synest er løye.
  Illustrasjonane var morsomme og passa godt til teksten.
  Eg står i kø for å låna boka. Denne må eg berre lesa.

  Boka passar for alle som likar humorbøker.
  Håpar boka kjem i superfinalen, og ho kan gjerne vinna.
  Terningkast 6.

 250. dene boka er passe bra fordi:
  jeg ikke forsto ikke humoren men det jeg lite var at tingene ble beskrevet på en bra måte

 251. Hei, jeg synes denne boka var litt kjedelig, fordi det ikke var helt min humor.

 252. Boken var kul og morsom jeg likte veldig godt rektor sin rolle. Fordi rektor var streng og morsom jeg ville helt klart ha gitt boken 11av 6. Det var helt mein sjanger;)

 253. boka var bra jeg kan ikke si super fordi jeg liker litt mer humor og er litt for gammel, alle barn fra 6-10 år anbefaler jeg boken til.

 254. Det er den beste boka i bokslukerprisen,men ikke bra nok for meg.Den passer sikkert for barn som er 9-10 år.

 255. Den er gøyal og morsom, jeg vil anbefale den til de som liker litt morsomme bøker.

 256. Jeg synes den kunne være bedre.
  Hvis dere hadde tatt ekte fotball spillere kunne den blitt bedre.
  Og litt mer humor. terning kast 3 av 6

 257. Jeg likte boka fordi den var morsom og fordi den handlet om fotball.
  Jeg gir terning kast 6

 258. Eg synest denne boka var veldig morsom og jeg kan klart og tydelig anbefale denne til dere som ikkje har lest den. Eg lover denne boka er super!!😁❤❤❤❤❤❤❤

 259. vel jeg syntes ikke den var veldig morsom som den skulle være men det var ikke den verste boka jeg har lest

 260. Boka handler en gutt og vennen hans Kent som skal spille i en skole fotballkamp. OG Rektoren var en dårlig tapper som ville virkelig VINNE. Jeg synes at boka er morsomt og får meg til å lese mer og le og jeg håper at Boka kommer til neste runde

 261. Verdens verste fotballag

  Jeg synes boken var dårlig,og jeg vil ikke lese resten.
  Den var teit fordi han spender til lillesøsteren sin og, bare fordi han ikke får til og spille fotball, vil han ha den i en annen form.

  Forfatter: Marius Molaug

  Terningkast: 2

 262. Utdraget handler om to gutter som heter Ruben og Kent de er to venner som skal spille en fotballkamp mot den andre skolen. Rektoren til deres er litt rar fordi han synes at svette lukter godt.Og at han vant fotballkampen mot dem for mange årsiden. jeg synes at boken er veldig morsom fordi at rektoren er litt rar. Og jeg likte utdraget. Boken passer for alle aldere.

 263. Den handler litt om ruben å bestevennen hans som spillte fotball. Rektoren hvar meldig sint å sa at de skulle vinne skole kampen mot nabo skolen de hadde spilt mot de før å da tapte de. første trening var i dag å de skulle trene hardt.jeg likte ikke boka så bra for den var litt kjedelig og det var ikke så arti.

 264. verdens verste fotballag
  Av Marius Horn Molaug
  ________________________________________________________________________________________________________________________
  Jeg likte ikke boka fordi den var kjedelig.
  Den handlet om en skole som ikke var god i fotball. Rektoren ble gal når de tapte og tvinger skolen til og trene.
  Jeg tror at 7-10 hadde likt denne.
  Terningkast : 2.

 265. Boken handler om en to gutter Ruben og Kent som går på en skole som skall ha skolekamp mot nabo skolen

  Jeg synes at boken var helt grei passer for alderen 9-12

  Jeg synes boka var grei godt skrevet men dessverre ikke noe for meg

 266. Denne boken ER FANTASTISK den handler om to personer Kent og Ruben. De skal være med på verdens verste fotball. denne boken er nydelig og veldig artig dette var en god bok . all in all veldig god bok den var super terning kast: 6

 267. Utdraget handler om to gutter som heter Kent og Ruben. De må spile fotball men de er veldig dårlig i det. Ruben sier at en blind ku kunne slå han i fotball. Jeg syntes utdraget og vil gjerne lese boka.

 268. Utdraget handler om to gutter som heter Kent og Ruben. De må spile fotball men de er veldig dårlig i det. Ruben sier at en blind ku kunne slå han i fotball. Jeg syntes utdraget var morsomt og vil gjerne lese boka.

 269. Denne boken handler om en skole som skal spille fotball mott en skole som de har tapt mott før en gang og da ble rektoren helt splitte pine gal.
  Men jeg syntes boken var veldig bra og jeg syntes utdraget burde gå videre.

 270. Verdens verste fotballag
  Sjangeren av boka Verdens verste fotballag er humor. Denne boka er skrive av Marius Horn Molaug og illustrert av Kristoffer Kjølberg.
  Boka handler om en gutt som har en bestevenn som heter Kent. De er ikke noe gode i fotball, men må spille. Ellers … ellers… ellers… ellers…
  Boka er humor fordi det er veldig artige bilder og biter av teksten er også morsom. Jeg likte denne boka ganske mye, men jeg liker ikke veldig my å lese om sport eller noe sånt. Den er en bok som du kan flire av/få litt humor. Jeg anbefaler denne boka til 3.klasse og oppover.

 271. Jeg synes boken var morsom fordi rektor var litt rar. Jeg likte at det var litt lite og lese.
  Terningkast : 4

 272. De fleste elevene likte at det var bilder i boka og at den var morsom. Noen syntes den var spennende, mens andre syntes utdraget var for kort til å kunne avgjøre. Alt i alt minnet boka mye om «En pingles dagbok», «Gutta i trehuset» og andre bøker som det. Elevene ville gjerne lese mer.

 273. Veldig morsom bok🤣🤣🤣😟🙃😄😛🙃😛😘😟😘🙃😛🙂😛😖🤣😖🤣😄🙃🙂

 274. Jeg synes boka var morsom og bra. Jeg har lest den før, men det er gøy å lese den igjen. Jeg ville gidd den terningskast 5

 275. Jeg synes boka var bra. Den får en femmer fra meg. Jeg synes boka var bra fordi det var en veldig morsom rektor. Boka passer for 1 – 7 klasse synes jeg. Det handler om en rektor som ikke tåler å tape for andre rektorer. Så han har bestemt at han må vinne skoleturneringen i fotball. De barna på skolen har ikke noe valg og må bli med på fotball laget. Vil du vite mer må du lese boka selv🤠

 276. Den var gøy , morosam og spennande. Eg synest det var morosamt når rektor likte svette og når han sa elles elles elles elles elles elles elles elles elles elles .
  Eg likte og at den hadde mange bilder. Det var gøy. Eg anbefaler denne boka for dei som liker humor. Det var og enklere å lese boka.

 277. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 278. Jet synes den var veldig morsom siden rektor blir så sint og hoved personen er så morsom og forteller morsomme ting jeg har veldig lyst til å lese denne boken.

 279. Det morsomste jeg tror på boka er at rektoren sa ellers ELLERS! ellers ELLERS! jeg tro at jeg tar den boka som terningkast 3-4 tror jeg

 280. Jeg synes det var gøy fordi rektoren var så streng og brydde seg så mye om hvem som vant fotballkampen det gjorde at jeg lo.

 281. Jeg syns denne boken var veldig kjekk og humoristisk men jeg syns den var litt for kort så jeg gir denne boken en 7/10

 282. Jeg synest boken var veldig bra den hadde bilder det gjorde at det ble enklere og se for seg.

 283. Den var helt grei men litt kjedelig👎,På grunn av det er fotball og det er drit kjedelig. Og rektoren hadde verdens verste stemme.

 284. Jeg likte denne boka kjempe godt, jeg syntes den var artig og rektoren var kjempe rar. Jeg har veldig lyst og lese meir, når bok var ferdig tekte jeg kunne vi ikje høre litt meir. Jeg anbefaler denne boka virkelig fra 7-14 år gammel. Denne boka trur jeg veldig mange likte og jeg har lest «Verdens verste» og jeg likte utdraget fra denne boka og så klart humorn.

 285. Jeg likte denne utdraget veldig godt! Jeg kan godt lese den igjen. Jeg synes den var veldig morsom og jeg synes at bildene gjorde veldig mye. Jeg hadde egentlig sett for meg utdraget sånn som det var. Det likte jeg veldig godt. Denne boka blir jeg nok å lese selv en gang. Terningkast 6.

 286. Jeg likte boken veldig godt! Det var satt opp på en måte så det var enkelt og lese. Den var detaljert, men ikke for detaljert. Det var mye humor og jeg vil lese resten! ⚽️

 287. Jeg likte utdrag fra boken fordi den var veldig morsom. Jeg har ikke hørt noe om forfatteren fra før men det virker som en god forfatter. Liker sjangeren humor veldig godt. Tittelen passet bra til utdraget. Omslaget på boken var veldig bra. Denne boken hadde veldig enkel tekst å lese og den var på bokmål. Jeg kunne gjerne tenkt meg å lese hele boken. Bildene i utdraget var godt illustrert. Men alt i alt syns jeg denne boken var veldig bra.

 288. Dette utdraget var veldig morsomt. Jeg skulle ønske at vi fikk høre mer av boka, men elers var det en super bok.

 289. Den var morsom eg likte bildene og at det handlet om Manchester😂😂😂😂
  F Manchester 🖕🏿

 290. Eg likte boka på grunn av at den var artig. Og at den heta: Verdens verste fotballag og da skjønner man med en gang at den han handler om Barcelona.

 291. Jeg syntes at denne boken var helt super, fordi den hadde masse humor i seg å det syntes jeg var veldig bra. Teksten var også kjempe spennende fordi det skjedde noe hele tiden, så jeg kunne selvfølgelig lest mye mer av denne boken!

 292. Eg tykkjer det var ei ganske dårleg bok, humoren dei brukte var ikkje så artig. Det kunne ha vore meir detaljar. Det var mykje berre rektoren rope. Den ville kanskje blitt bedre seinere. Men eg kan gje den litt positiv tilbakemelding, det var somme gode detaljar. Alt i alt, dårleg.

 293. Jeg synenes denne boken var super, illustrasjonene var veldig morsomme og teksten var interessant, jeg kommer nok til å lese denne boken fordi den var veldig morsom. Jeg anbefaler alle å lese denne boken.

 294. Jeg synes boka ikke var helt min sjanger men det var spennende og prøve noe annet.
  Jeg synes det var dumt at man ikke få høre om fotballkampen. Men ellers bra.

 295. jeg synes boken var bra fordi jeg liker å lese om sport.
  jeg vil lese hele boka siden den var bra og jeg vil se hvordan det går med kampen og rektoren.
  jeg anbefaler den til alle som liker sport og humor.

 296. Jeg likte boken! Jeg vil lese hele boken.🙈 jeg synes den var veldig lett og lese og den var veldig morsom!☺️💕

 297. Jeg syntes at boka var bra. Jeg ambefaler den vidre til andre som er glade i morsomme bøker.terningkast 5

 298. ¨jeg syntes boka var helt grei den var morsomt men skjedde ikke så mye i dette utdrage. terning kast 3

 299. Denne boken var super. Jeg liker å lese humor, fordi gjør som jeg ler. Jeg kan anbefale boken for 1. klasse og oppover.

 300. Denne boka har flotte illustrasjoner, bokstavelige ordspill og verdens verste fotballkort! Etter min mening er den en sterk kandidat til bokslukerprisen.

 301. Jeg har lest denne boken før å jeg synes at den var dårlig

 302. Eg synst boka var kjempekjekk. Den var den beste boka eg har lese av bokslukerprisbøkene.
  Ho var morosam og kjekk. Det hadde vore spennande å lesa vidare i denne boka. Eg må låna ho på biblioteket. Teikningane var kjempebra og morosame. Eg anbefaler boka til alle som liker morosame ting. Viss det hadde vore terningkast ville eg valt talet seks😊

 303. Eg synst boka var kjempebra og spennande. Eg håper vår skule får den boka på biblioteket. Boka var litt morosam. Eg anbefaler boka til alle som liker å lesa.

 304. Veldig morsomt utdrag har litt lyst og lese hele boken og se hvordan det går med Ruben og Kent. Terning kast 5. 👍👌😂

 305. Denne boka var heilt fantastisk. Ho var veldig morosam. Eg likar den type humor . Teikningane er akkurat slik eg førestilte meg det som hende.. Karakterane var morosame.
  Det kjekkaste var når rektor sa barnesvette .
  Det er den beste boka i Bokslukarprisen, synest eg. Slutten var morosam når rektor sa elles.
  Dette var mine meiningar om denne boka.

 306. Eg synest denne boka var morosam og gøy. Forfattaren
  fekk meg til å le. Det var gøy med bilde i boka. Rektoren var morosam når han sa elles, elles, elles, elles, elles.

 307. Jeg syns boka var interessant å lese fordi utdraget bygget seg opp.
  Jeg likte at boken er blanding av tekst og morsomme tegninger.
  Hvis det hadde vært enda flere morsomme tegninger så ville boken blitt enda kulere å lese! Teksten har morsomme ord som gjør at jeg får rare bilder i hodet, – men jeg ønsker meg enda flere tegninger i boka! Det gjør slike bøker enda morsommere, – siden illustratøren har så humoristiske tegninger. Jeg har dysleksi så derfor er godt for meg å lese bøker med mye bilder og lite tekst.
  Jeg har et forslag til forfatteren om å skrive en nye bok som kan hete: «Verdens verste kjæledyr!»

 308. Ehhhhhhm…… syns det kunne vært litt mere forklaring forklaring på hvorfor de skal spille mot den andre skolen osv

 309. Jeg hadde forventet meg noe sånn her, men den var sånn passe bra. Den var ikke helt boken for meg.

 310. Jeg syntes den var dårlig fordi det kjede ikke så mye i boka😙☺️☹️🙁🙃😋🙃🤨🙁😏😉😗😌😛😉😛😉😗

 311. Boka var så super at jeg vil lese den 1000 ganger fordi den har så super humor så jeg synes den er suuuuuper

 312. Jeg synes boka var sån passe bra men den var morsom å det var får jeg liker humor bråker. Å sån

 313. Jeg synes ikke boka var så bra fordi at jeg liker egentlig ikke sånne bøker jeg liker bøker med masse tekst og null bilder så jeg synes ikke at boka var så bra men den var litt morsom da😐👌

 314. Boken er sånn passe bra den hadde sikert vært bedre hvis jeg hadde lest hele boken hilsen halvor er kulest

 315. Denne boka var veldig gøy morsom og veldig enkel bok og lese for de som ikke kan lese så bra, Den har stor tekst, anbefaler alder 8-13.🤣 😉

 316. E syns d va morsomt at han sa «ellers ellers ellers» og at han vart så sur😁

 317. Jeg synes boka var morsom fordi rektoren var så rar og den hadde mye humor i seg🙃
  Det var gøy fordi han flinkere til å sparke lillesøsteren sin en og spille fotball

 318. Jeg elsker sånne bøker med humor og masse bra illustrasjoner. To gutter som suger i fotball men som må vinne en fotballturnering! Jeg har lest to bøker allerede om Ruben! De var også ganske morsomme og den var morsom og masse humor og jeg liker hvordan Ruben sammenligner seg med ting når han må gjøre noe han ikke kan! Med fottball er han dåligere enn en blind ku mens på svømming flyter en murstein bedre en han og jeg liker at han sammenligner seg med ting for det er det som gir det så mye humor!

  Boka var morsom å jeg anbefaler folk å lese den! Jeg elsker bøker om Ruben og Kent. Jeg liker veldig godt filmer med strenge rektorer og lærere akkuratt som Kaptein Supertruse og samme liker jeg rektoren til Ruben. Han er streng og liker å gjøre elevene redde for ham.

 319. Det var en morsom bok, hvor det var noen morsomme «ekle» beskrivelser. Rektoren hadde en litt rar rolle som var morsom. Fint at det er flere bøker i serien. Et par elever hadde lese «verdens verste jul fra før, og det likte de.

 320. «Boka var morsom, skulle ønske jeg hadde en slik lærer/rektor. Litt mye ellers, ELLERS, ELLERSSS! Ellers var den bra!»
  «Gøy at rektor sa så mye «ellers» på tur ut av gymsalen. God humor».
  «Morsomt at rektor sa at kampen var neste LØRDAG og at det ville bli en helvetesuke med trening».

 321. Jeg likte boka fordi den viker ganske morsom og jeg har veldig lyst til å lese resten av boka. Jeg syntes den er veldig bra

 322. Jeg syns at boken ikke var så bra fordi det ikke skjedde så mye i den. Også fikk man ikke vite så mye.

 323. Jeg selv synes at dette utdraget var bra fordi jeg går på fotball og da er denne boken passene for meg. Fint med tekst, men kunne ha hatt litt mer og bedre bilder. Men annet enn det så er teksten fantasktisk

 324. Jeg syntes forfatteren har gjort en bra jobb med og lage boken.Den har mye humor og bilder. Dette utdraget her syntes jeg var kjempebra.

 325. Det er den beste boken jeg har lest. Det er en morsom bok med masse rare bilder.
  Det er Humor i boken som er bra.

 326. Jeg synes det var en gøy og lese fordi det var en morsom handling.
  Jeg likte teksten fordi det var humor og bilder.

 327. Jeg elsket utdraget! For det første så er den veldig spennende. For det andre så var det veldig bra illustrasjoner fordi det gjorde at den ble veldig morsom, og for det tredje så synes jeg at han rektoren var veldig morsom, det føltes som en skikkelig humor bok!

 328. jeg likte boka fordi en var veldig morsom. jeg er veldig glad i humor bøker.
  jeg er veldig glad i fotball så det var ekstra gøy. jeg fikk veldig lyst til å lese mer av den boka.

 329. Jeg synes den var veldig morsom,og jeg likte at det var litt tegneserie aktig bok.Jeg vil gjerne lese videre av boken.

 330. Jeg syns boken var super morsom å det skjedde mye hele tiden.
  den var også spennende, å rektoren er blitt helt gal av sport.
  det handlet mye om personene, jeg liker sånne bøker.

 331. den var bra men jeg er lei av ny norsk.
  jeg likte teksten fordi den var spenende.
  jeg likte teksten fordi den var kul.
  jeg likte teksten fordi fordi den var rar.

 332. denne boka var ganske morsom å spennende men den var ganske kort å det var ikke så masse som skjede, ut av alle bøkene er denne den beste boka syntes jeg ihvertfall men jeg likte karakterene å tittelen. Jeg bare syntes at alle utdragene er så korte, så min mening er at denne boka var passe bra

 333. Mange i klassen likte boka fordi den var morsom. Den var også spennende, og flere av elevene ville gjerne lese mer av boka. Flere av dem har faktisk lest boka. Alle likte at det var tegninger i boka.

 334. Når jeg leste boken så så var det litt kjedelig. men når jeg var halvveis av boken så begynte jeg jeg å synes jeg den var veldig morsom spesielt når rektoren tok frem lummetørkele.

 335. Jeg synes at boka var bra.
  Den var bra fordi det var enkel tekst og illustrasjoner, den var også realistisk på en måte, men samtidig urealistisk. Det var også morsomt at det var to som ikke er god i fotball.👍

 336. Jeg syns utdraget var bra.
  Jeg likte utraget fordi det var veldig morsomt og veldig kreativt laget.
  Jeg synes det var dumt at jeg ikke fikk vite noe om kampen så det gjorde at den ikke ble super bra.

 337. jeg syntes at boka var veldig bra, fordi den var veldig morsom og rar. jeg likte veldig godt at det var humor i boka. Det som var veldig bra med boken var at jeg skjønte hvor personene var.

 338. jeg synes at det var morsom og spenene for det var en rar historie jeg vil lese resten av bok

 339. jeg syntes at boka var veldig bra, fordi den var veldig morsom og rar. jeg likte veldig godt at det var mye humor i boka. Det som var veldig bra med boken var at jeg skjønte hvor personene var.

 340. Jeg likte boka godt fordi den var bra og den hadde bra humor og den passet bra til me som liker humor-

 341. Jeg elsket boka jeg likte at den var morsom og jeg likte tegningene hoper det kommer en til bok og jeg stemte veldig bra🤣😂🤣👍🏻

 342. Jeg likte ikke boka så godt fordi jeg er ikke så glad i fotball. Men den var morsom da.

 343. Jeg syntes at boka var morsom og humoristisk. Jeg har lest den hjemme og det var en super bok for barn mellom 7-12. Jeg liker og lese om Kent og Ruben, fordi de finner på mye rart.

 344. Jeg synes denne boka var litt barnslig. Fordi det ikke var noe humor i den den var veldig kjedelig for 11 åringer så til nesegang bør dere spørre en elveåring om hva som er morsomt

 345. Jeg synstest boka var bra, ikke det beste jeg har lest men det var morsomt. Jeg likte bildene og mye av teksten.🙂

 346. Jeg syntes det var morsomt at dem har med morsomme ilustrasjoner og at teksten var litt morsom

 347. Jeg synes den var veldig morsom lol😂 jeg likte at han rektoren👨🏼‍🏫 han er så morsom den var veldig morsom!!!!!!! 🤯🤯🤯🤯

 348. den var ikke så bra, fordi den ikke hadde kampen i utdraget. Det var nemlig kampen jeg ville hære om

 349. Jeg likte boka fordi den er morsom og bra fordi den handler om fotball å det er veldig mange som liker fotball og jeg har lyst til å lese videre😀 Jeg gir Boka terning kast 9/10🙂

 350. Jeg likte boka fordi den var morsom. Kent og Ruben finner på mye tull sammen, elsker verdens-verste-serien💕👌🏻Terning kast 9/10. #Loveit💜

 351. Boka handler om eit fotball lag som er verdens verste til å spille fotball og at rektoren sa at dei måtte vinne ein kamp. Boka var passe bra.

 352. Jeg synes at boka var morsom fordi jeg liker fotball.
  Jeg liker at boka er skrevet sånn som den er skrevet.

 353. Jeg synes at boka var morsom fordi jeg liker fotball.
  Jeg liker at boka er skrevet sånn som den er skrevet.❤️❤️❤️❤️

 354. Boka handlar om eit lag på ein skule som vil vinne mot naboskulen. Kent og Ruben er ikkje særleg gode i fotball. Eg sjølv synest at utdraget var veldig bra, men det skulle ha vært eit litt lenger utdrag. Den var veldig morsom da. Eg gir den terningkast 4. 🙂

 355. Eg syntes boka var kjedelig. Den var litt lite tekst i. Eg er ikkje så veldig interessert i sånne bøker. Eg synes ikkje at den burde vinne bokslukerprisen.

 356. Utraget handlar om at Ruben, Kent og heile skulen skal vere med på ein skulekamp mot naboskulen Gjøkeberg, og rektoren er ikkje glad for at dei tapte forrige kamp og nesten alle kampane. Eg syns den var kjempe morsom.

 357. Verdens verste fotballag er ein kul og morosam bok, som handler om Ruben og Kent. Den handler om ein skulekamp, mot nabobyen. Rektoren har noko i mot rektoren på den andre skulen. I fjor gjekk ihvartfall rektoren klin kokos bananas når dei tapte. Det er kjempelenge sidan skulen har vunne den kampen. Og det er ingen som er spesielt gode i fotball på skulen. Det var ein fartsfylt bok, anbefalt for 8-12 år. Eg syntest den fortjener å bli superfinalist. Super på bokslukeren.

 358. Utdraget handlar om at skulen skal spele fotballkamp mot naboskulen Gjøkeberg. Men Ruben kunne ikkje spele fotball så dette ville han virkeleg ikkje gjere.

  Eg likte ikkje utdraget så godt fordi eg er ikkje så glad i fotball og heller ikkje dei bøkene om den serien. Men for barn som likar fotball ville eg ha anbefalt denne boka. Eg syns den er 8+ og eg gir den terning-kast to.

 359. Verdens verste fotball lag

  Verden verste fotball lag handler om verdens verste fotball lag.

  Eg likte ikkje denne boka den var dårleg synest eg liksom at rektor liker elev svette liksom det er bare rart og at fotballer er for runde det er baller det skal rulle.

  Denne boka skal ikkje bli superfinalist

 360. Utdraget handlar om eit lag som er veldig dårlig i fotball og skal spele ein skulekamp mot naboskulen. Rektoren på skulen er treneren, men han er ofte sur og streng.
  Kent og Ruben skal vere med å spele på skulekampen, men dei er ikkje gode. Dei seier at viss ein blind ku spela mot dei vinner kua, fordi dei er bedre til å skyte på rompa til lillesøstera til Ruben.
  Eg synes utdraget gjekk litt fort på ein måte, den skulle vert litt saktare. Eg gir utdraget terningkast 4.

 361. Denne boken var veldig bra og morsom 👍🏼😂.Boka fantastisk, morsom spennende.
  Vil lese hele boka.10 av 10 stjerner⭐️.Jeg elsker komedie og morsomme bøker, og denne var veldig bra. Veldig morsom og litt spennende. Denne boken passer til alle aldere som liker komedie.

 362. Utdraget handlar om at det er ein rektor på ein skule som har veldig lyst å vinne kamp mot nabobygda. Rektoren seier at det er viktigare enn liv og død. 
  Eg synest at den er bra men den fortjener ikkje topp 10 i bokslukerprisen. 
  Eg synest den hadde bra humor men litt lite skrivt på kvar side og kanskje litt dårleg forklart kven personen var som sa forteljinga. 
  Eg likte at det var bilder som forklarte forteljinga men litt lite skrift. 

 363. Morsom og fartsfylt bok om Ruben og Kent, to gutter som suger i fotball. Boka er lettlest med mye illustrasjoner og av og til stor skrift.
  Kul bok !
  Karakter 5

  Svar
  Synne 6b (Skole: Foldnes skole) på august 26, 2019 på 6:59 am sier:
  Denne boken er gøy, morsom og jeg anbefaler den til andre som ikke har lest den.

  Svar
  Vilde Sundqvist (Skole: Sylling Skole) på august 29, 2019 på 11:31 am sier:
  Denne boken var veldig bra og morsom 👍🏼😂

  Svar
  Jesper (Skole: Mosby opvekstsenter ) på august 30, 2019 på 7:18 am sier:
  Jeg synte boka var super morsom jeg elsker den terning kast 6 anbefaler den på det sterkeste

  Svar
  Johannes.andersen (Skole: Vestmyra) på august 30, 2019 på 9:07 am sier:
  Bra

  Svar
  Solveig:> (Skole: Norheim skoleee) på september 3, 2019 på 6:46 am sier:
  Morsom bok som vanlig! Elsker verdens verste.. serien!<33

  Svar
  Susannah (Skole: Norheim) på september 3, 2019 på 6:46 am sier:
  Denne boka var helt passe bra, jeg likte den ikke så altfor dårlig men den var ikke akkurat en sånn bok jeg ville ha lest mye av. Jeg gir denne boka terningkast 4 av 6:)

  Svar
  Shannon-Marie (Skole: Norheim Skole) på september 3, 2019 på 6:47 am sier:
  Jeg er ikke så glad i slike bøker men den var koselig å ganske morsom.

  Svar
  Michael (Skole: Norheim skole) på september 3, 2019 på 6:48 am sier:
  Jeg synes den var bra fordi den var løyen. Og jeg liker fotball

  Svar
  Sindre (Skole: Norheim skole) på september 3, 2019 på 6:49 am sier:
  Boka fantastisk, morsom spennende.
  Vil lese hele boka.

  Svar
  Oliwia (Skole: Norheim skole) på september 3, 2019 på 6:50 am sier:
  Morsom men likte den ikke så serligt. Terningkast: 2,5

  Svar
  Emma (Skole: Norheim skole ) på september 3, 2019 på 6:50 am sier:
  Jeg synes boka virket veldig gøy fordi den var morsom og spennene.

  Svar
  Maria (Skole: Norheim skole) på september 3, 2019 på 6:51 am sier:
  Denne hadde jeg aldri hørt om før, men jeg fikk veldig, veldig lyst til å lese vidre. Jeg har les

 364. Den var passe bra morsom bok.
  lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol
  Hahahahahahahahahahahahahahaha

 365. Verdens verste fotballag

  Utdraget handlar om eit dårleg fotballag, og dei skal spele kamp, rektor vil at dei skal vinne men dei er kjempe dårlege. Eg synest at boka var litt for kjedelig. Boka er for dei som likar disse bøkene. Får litt lyst til å vite meir på slutten. Denne boka bør ikkje vinne bokslukerprisen.

 366. Verdens verste fotballag er ein kul og morosam bok, som handler om Ruben og Kent. Den handler om ein skulekamp, mot nabobyen. Rektoren har noko i mot rektoren på den andre skulen. I fjor gjekk ihvartfall rektoren klin kokos bananas når dei tapte. Det er kjempelenge sidan skulen har vunne den kampen. Og det er ingen som er spesielt gode i fotball på skulen. Det var ein fartsfylt bok, anbefalt for 8-12 år. Eg syntest den fortjener å bli superfinalist. Super på bokslukeren.Morsom og fartsfylt bok om Ruben og Kent, to gutter som suger i fotball. Boka er lettlest med mye illustrasjoner og av og til stor skrift.
  Kul bok !
  Karakter 5Jeg er ikke så glad i slike bøker men den var koselig å ganske morsom.Jeg synte boka var super morsom jeg elsker den terning kast 6 anbefaler den på det sterkeste

 367. Den var veldig kjedeling ikke Spennende På det sterkeste ikke les denne boken vis du ikke er under 8 år

 368. den var dårlig og skal aldri lese den igjen. men jeg gir de terningkast en. fordi den var kort og den var ikke spennende.

 369. Morsom og fartsfylt bok om Ruben og Kent, to gutter som suger i fotball. Boka er lettlest med mye illustrasjoner og av og til stor skrift.
  Kul bok ! Denne boka var helt passe bra, jeg likte den ikke så altfor dårlig men den var ikke akkurat en sånn bok jeg ville ha lest mye av. Jeg gir denne boka terningkast 4 av 6:)

 370. Kjedelig bok om Ruben og Kent, to gutter som suger i fotball. Boka er lettlest med mye illustrasjoner og av og til stor skrift.
  Kjedelig
  Karakter 2

 371. Morsom bok.
  Jeg likte den.
  Hahahahahahahahahahaha
  Lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol
  Kult men dumt at det ikke var noe spenning.
  Ble litt lei meg, skal jeg si deg.
  😀😀😀😀😀😀🌎😎😎😎😎👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

 372. bra morsom men litt mer seriøst må den være omg seriøst nå må du skjerpe deg for dette må være bedre for guuuden min nå må du komme lit for jeg vill ha kebab å nei hvis jeg leste det vill jeg ikke lese det igjen for den skal jeg ikke lese igjen guuuden min

 373. Veldig bra for de som liker fotball synes den var veldig morsom derfor gir jeg den en terningkast 6. skskskksksksk and i oop

 374. Boka er morsom og spennende, men hadde en veldig brå slutt. Jeg anbefaler boka til folk mellom 7-14 år. Terningkast 5

 375. det var litt rart at en fyr ikke hadde fotballsko.

 376. marius horn molaug
  kristoffer kjølberg
  vedens verste fotball lag
  jeg likte ikke så godt denne boken.
  fordi jeg likte ikke humoren så for meg var den kjedelig.

 377. vi syntes boken var bra ,den var spennende og litt guttete. terningkast 4. passer til 10-13 år. HUSK TA DET LTT KULI….!!!!!!!!!!! 🙂

 378. Jeg syntes boken var morsom og bra fordi jeg liker fotball og verdens verste bøkene, de er morsomme og lese men den boken her er best, det er akkurat passe bilder og teks jeg gir den terningkast 6.

 379. Verdens verste fotball lag.
  Marius horn moland .illustrert av kristoffer Kjølberg.
  kjedelig .
  fotball…
  ikke noe..
  Jeg likte ikke boka fordi den var kjedelig bare egentlig..

 380. verdens værste fotball lag
  forfatter:marius molaug
  illustret:kristoffer Kjølberg
  humor
  det ser ut som boka er morsom
  kent ca,13 rektor ca , 45 år ruben ca ,13
  jeg likte ikke boka fordi han prøvde å lage boka morsom.

 381. 1 boka heter verdens verste fotallag
  2 forfater og illustratør kristoffer kjølberg og marius horn molaug
  3 boka hører til sjangeren humor
  4 vi for høre om noen gutter som er veldi dålig i fotball

 382. Boka heter Verdens verste fotballag.
  Forfatter Marius Molaug og illustrert av Kristoffer Kjølberg.
  Sjanger er «HUMOR» Jeg synes ikke at det var humor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Når jeg ser bildet på utsiden av boka, da tenker jeg ikke humor.
  I boken møter vi Ruben og Kent og Rektor og noen andre.
  Jeg likte ikke boken fordi, jeg har ikke samme humor.

 383. kall meg russern
  verdens verste fotballag
  1. utraget kommer fra boken verdens verste fotballag.
  2. forfatteren heter Marius horn molaug og illustratøren er kristoffer kjøberg.
  3. sjangeren er humor
  4. når jeg ser forsiden tenker jeg på et fotballag som har spillt sin aller første kamp med 1 et sekund trening liksom hvem er så dårlig i fotball.
  5. når jeg ser tittelen tenker jeg på et veldig dårlig lag men, ikke så ræva lag som bare se keeperen står å pisser.
  6. i boken møter vi noen gutter som er ca. 11 år.
  7. jeg likte ikke dette utraget fordi det var ikke min humor og det er så kort utdrag.
  jeg likte boken fordi det handler om fotball (jeg liker fotball).

 384. verdens beste fotballag.
  forfater marius horn molaug.
  illustrert av kristoffer kjølberg.
  sjangern til boka er humror.
  rektorn er litt sprø, kent er ikke god i fotball.ruben er heler ikke god i fotball.
  jeg likte boka fordi jeg liker fotball,jeg syns rektorn er morsom

 385. Utdraget fra boka heter Verdens Verste Fotballag. Den som har skrevet boka heter Marius Horn Molaug og sjangeren er humor. I utdraget får vi høre om to gutter som heter Ruben og Kent som er ikke noe god i fotball. Utdraget handlet om at rektoen på skolen til Ruben og Kent som elsker å vinne, samler alle på skolen til gymsalen og forteller at de skal på fotballkamp mot nabo skolen.
  Jeg syntes utdraget var litt kjedelig, fordi jeg trodde det skulle være veldig morsomt siden sjangeren var humor. Det skulle liksom være morsomt men jeg syntes ikke den var så morsom. Men jeg tur at jeg kunne likt boka hvis jeg var litt yngre:)

 386. Jeg hav lyst til og lese boka flere ganger og den var bra og morsom. Terningkast 6

 387. boken var morsom og spennende. rektoren var streng men på grunn av han sa ellers hele tiden var han veldig morsom

 388. jeg synes boken var bra fordi. jeg liker fotball og verens værste serien fordi det er mye morsomme bøker i serien. jeg syntes den boken var best når rektoren ble sø sur. det var gøy. gjir terning kast 4

 389. HAHA!!! Denne boken er den beste boken i den boken.. Vis du kjønner hva jeg mener HAHA….. Jeg har veldig lyst til og Lese resten av denne boken. I terningkast gir jeg denne 6.

 390. Jeg synes denne boka var veldig morsom. Setningen jeg likte best var jeg er nemlig verdens beste til å sparke lillesøster i rumpa.

 391. Jeg likte boken fordi jeg elsker humorbøker, og jeg liker fotball som er sånn tegneseriegreier. Jeg er ikke kjempeglad i sånne vanlige fotballbøker……

 392. Jeg synes boka var super kul og morsom. Jeg har vært og lånt boka på biblokteket. Jeg har starta og lest boka og jeg dør av latter. Boka er super.

 393. ikke så bra jeg likte ikke teksten fordi
  [1] lit lite tekst ,for mye bilder
  [2]det burte vertfal vert farger på bildene
  [3]det var ikke så morsomt hvertfal ikke min type humor

 394. Jeg synes forfatteren var flink til og beskrive,så det gjorde sånn at jeg ville lese mer av denne boken.
  Jeg synes det var et morsomt tema.
  jeg likte godt at det var bilder.

 395. Boka var sånn passe bra.Det ble litt kjedelig innimellom.
  Om jeg skulle gitt boka et terningkast så hadde det blitt 3.

 396. Jeg syntes boken var passe bra fordi den var så kort.
  Jeg syntes det burde vært mer humor siden det er de humorbok.

 397. I denne boka møter du hovudpersonen Ruben, Rektor og bestevennen til Ruben, Kent. Ruben sin skule skal spela ein skulekamp mot naboskolen Gjøkeberg. Rektor er så opptatt med å vinna at dei skal trena kvar dag heilt til skulekampen. Ruben og Kent skal også vera med å spela kampen sjølv om dei aldri har spelt fotball. Sjangeren er humor og temaet er fotball.

  Der var mange kule og morsomme teikningar. Dei var enkle og fekk meg til å le.
  Illustratøren gav meg tips til korleis eg kan teikna.
  Då eg las, la eg merke til at Kent og Ruban hata fotball. Dette kan eg mest ikkje forstå for eg elskar fotball. Underleg at dei vart tvinga til å spela. Eg ville teke ut dei beste på laget viss det var så viktig å vinna kampen. Viss eg var Ruben hadde eg begynt å trena fotball.
  Eg blei overraska over at rektoren bare brydde seg om å vinna. Det irriterte meg at dei skulle ha ei helvetesveka før kampen. Eg synest synd på elevane. Rektorar skal ikkje vera så oppteken av å vinna. Dei skal bruka tida på fag og undervisning. Eg trudde rektorane skulle oppdra elevane til å tåla å tapa. Eg synest rektoren er ein skikkeleg egoist.
  Eg likte godt då rektoren sa ELLERS! Ellers! Ellers! Heile tida. Det var morsomt at han skreik og virka truande. Eg lurer på kva han vil gjera om dei ikkje vinn. Eg veit forfattaren set alt på spissen, han overdriv og det er det som gjer boka til ei humorbok.

  Eg synest boka var heilt super og den får terningkast 6 av meg.
  Boka var midt i blinken for meg som elskar både humor og fotball
  Eg anbefaler boka for 3. til 7. Klasse.
  Forfattaren har gjort ein nydeleg jobb.
  LES DENNE BOKA!

 398. den var veldig god fordi eg liker når fålk er dårlige i fotbal go da kan eg berre drible dei vist det var på ekte.

 399. Eg synes boka var veldig bra eg liker fotball og synes eg er god i det og eg liker humor så veldig bra

 400. Boka var kjedeleg for det skjedde lite. Boka var morosam fordi rektor var ein ramp, og prøvde å vere streng.

 401. Elev 1: Den var bra fordi den var spanande.
  Elev 2: Den var veldig morosam, og passar meg bra fordi eg elskar fotball.
  Elev 3: Den er veldig bra, fordi den er morosam.
  Elev 4: Vi synest den er super, fordi det er eit tema vi elskar
  Elev 5: Beste fotballboka eg har lese.
  Elev 6: Vi likte den ikkje, fordi det var feil sport. Og den var ikkje så morosom som eg hadde håpa, då sjangeren var humor.

 402. Jeg synes boka var morsom og beskrivelsene er morsomme. Jeg fikk lyst til å lese hele boka.

 403. Jeg syntes boka var veldig bra og jeg likte den fordi den morsom men ikke på en tullete måte, boka vil jeg gjærne lese igjen og jeg gir den terning kast 5.

 404. jeg synes dette utraget var veldig kort. jeg synes at det burde være merre text fordi da kjøner man merre av boka. så jeg gjir boka fra 1-10 en………………… 2 dessverre men bra jobba med boka.

 405. Man skjønte ikke helt historien, skulle ønsket jeg skjønte den lit mer.

  #beintøft

 406. Eg synes boka var morsom vil lese resten av boka eg lese boka for fadderbarnet han syntes bok var morsom terningkast

 407. Eg likte verdens verste fotball lag fordi den var morosam⚽️
  Eg vil lese resten👍
  Boka var bra😀😀
  Boka har go humor.
  Eg anbefaler boka for alle🙂
  Terningkast 9️⃣
  Verdens beste bok.
  Hovud personane er Kent og Ruben📚📚📚

 408. Eg synest at boka var morosam men den var litt spennande.
  Det var morosamt når Ruben sa at han hadde tapt mot ein blind ku
  Og at han ville at ballen ikkje skulle vere rund.
  Terning kast 5 av 6.