Aktiviteter, Spesialklassen

 

1.

Fyll ut Steven

I løpet av det korte utdraget fra Spesialklassen får vi bare noen få opplysninger om Steven: At han er kul, populær og at han er typen som kan finne på å si noe artig eller «crazy» i timen.

Forestill deg hvilke andre egenskaper og interesser han har: Hva liker han å gjøre på fritida? Hvem er han sammen med? Hva slags musikk hører han på? Hva er han redd for, hva gjør ham glad osv.

2.

En dag i fremtiden

Det fremgår ikke tydelig av Spesialklassen når handlingen foregår, men det er ting som tyder på at den finner sted i fremtiden.

Hvilke tanker gjør du deg om fremtiden?
Se for deg at du våkner i 2050 og skriv en side i dagboka di der du beskriver hverdagen din: Hva gjør du på fritida? Hva liker og misliker du? Hvordan kommer du deg rundt? Har du telefon eller nettbrett? Eller bruker du kanskje en helt ny teknologi?

 

3.
Hva skjer videre med Steven?

Skriv hvordan du tror det går videre med Steven eller lag en tegneserie som forteller hvordan det går. Du kan for eksempel lage tegneserien på et A4-ark i form av en minicomics. Her er en forklaring på hvordan du går frem: http://www.tegneseriekurs.com/2020/03/tegn-minicomics-pa-ett-a4-ark.html

4. 

Meg og min iBrain.
Se for deg at du hadde fått den nyeste versjonen av iBrain. Hva ville du at den skulle kunne?