Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Alma Freng og Strålemerkene

2022 4 anmeldelser

Av Ida Tufte Michelsen   Alma Freng er ikke trygg. Selv ikke blant sine nærmeste. Med Grubel-gruppen i hælene har Alma flyktet til solfangerbyen Belmeling. Sikkerheten rundt henne er skyhøy, men er den høy nok? Og hva skjer når moren Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Matheo bråten

Matheo bråten

Skrevet 20. mars 2023 av Matheo bråten

Jeg likte Alma freng veldig men jeg gir den en terning kast 4 fordi nesten ingen ting spennende skjedde og det var ganske kjedelig helt til nesten boka var slutt så jeg anbefaler den hvis du har lyst til og lese en rolig bok.men det var litt spennende om vem som skulle vinne lyslekene men det var engentlig nesten det eneste som kjedde.


Bananmannen2comeback

Bananmannen2comeback

Skrevet 7. februar 2023 av Bananmannen2comeback

Alma Freng og Strålemerkene

Forfatter: Ida Tufte Michelsen
Forlag: Aschehoug
Sidetall: 297

I Tredje Del Av Alma Freng og strålemerkene
Har Alma Flyktet Til Belmeling der mange Solfangere Opbeholder Seg. Alma Finner Moren Som viser Seg At Jobber For Grubbel Gruppen.

Jeg Likte Denne Boken Selv Om Jeg Ikke Hadde Lest Den Andre Boken. Jeg Syntes Boken Var Morsom, Spennende For Eksempel Da Det Ble Valg I Skjebnerådet. Og Den Var Gøy Å Lese. Jeg Vil Anbefale Denne Boken Til Barn På 8-10 År! Terningskast 4!


Andreas

Andreas

Skrevet 11. januar 2023 av Andreas

Boka handler om Alma Freng som lever et hemmelig liv. Alma bor med familien som består av pappa Simon, farmor Elionora og bestefar Edvin. Elionora er leder for det man kaller skjebnerådet og det har hun vært i 30 år, men så plutselig så stiller noen opp til valgkamp. Ingen hadde hørt om denne personen og han het Owe Vesenvik.
Det blir en spennende valgkampduell mellom Elionora og Owe noe som gjør det vanskelig å legge boka fra seg. Jeg likte kapittelinndelingen, og at det alltid var spenning i lesingen. Jeg synes personbeskrivelsene var bra og at boka hadde mye humor.
Jeg gir boka terningkast 6.


Sara

Sara

Skrevet 14. november 2022 av Sara

Jeg har så mange av de bøkene! De er så spennende!

Til toppen