Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

ARKIN: Lysets Vokter – Håpet

2022 27 anmeldelser

Av H.L. Phoenix Melion har vist seg å være en av Lysets voktere, og han tar med seg Arkin til et magisk rike ved navn Hevádriel! Her er alt vakkert, lysende, fylt av energi og liv, men til og med Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Sahil

Sahil

Skrevet 13. april 2023 av Sahil

Jeg likte at boka var spennende og at det var masse bilder. Boka var en veldig forståelig og kul tekst. Det jeg ikke likte var at det var veldig lite tekst og at sideantallet var lite. Jeg likte ikke så godt starten av boka men når du leser mer og mer så blir det bedre. Jeg ga terningkast 4.


OleBot ッ

OleBot ッ

Skrevet 12. april 2023 av OleBot ッ

ARKIN

FAKTA

TITTEL:ARKIN
SIDEANTALL:215
UTGIVELSESÅR:2022
FORFATTER:H.L PHOENIX

Boken handler om en vanlig gutt som heter Arkin. Han kommer til et nytt rike som heter Hevadriel, han kommer dit med hjelp av panteren Melion. Når de kommer dit møter de mange skapninger, men det er noe som skjer med skogen i Hevadriel. Skogen begynner å råtne som om at det er et slags virus. De må komme seg til rådet for å advare dem og hva som skjer i skogen. På veien kommer skapningen Megaroc som før var snill, men nå prøver å drepe Arkin og Melion. Boken er en tegneseriebok med lite tekst og mye bilder. Boken er en del av en bokserie.

Jeg synes det var litt vanskelig å få med meg handlingen. Det som gjorde boken forvirrende var at jeg ikke hadde lest bok en og kom rett på bok to.
Boka forklarer ingenting på starten, men kom rett på handling og derfor er det vanskelig å gi denne boken et høyt terningkast. Tegningene er det eneste jeg synes var positivt med boka fordi de var detaljerte og hadde mange kule farger.

Jeg synes denne boken passer for barn fra ti år og oppover. Det er viktig at man har lest bok en før man går over til bok to. Jeg gir boken
terningkast 2.


Max

Max

Skrevet 12. april 2023 av Max

Den var spennende, men hadde ganske dårlig handling fordi det var nr 2, derfor er det litt vanskelig å forstå. Den har kort og hadde litt, men ikke mye action. Den har mye bilder og handler om en gutt som heter Arkin han har en venn som er en snakkende panter. Den er lettlest og passer for folk som er gode til å lese mellom linjene, passer for aldersgrupper fra 5 til 13. Derfor vil jeg gi den terningkast 4


Jacob

Jacob

Skrevet 28. mars 2023 av Jacob

Jeg har nettopp lest Arkin lysets vokter håpet og jeg syns den var ok, men det var litt lite tekst og noen ganger var det hele sider uten tekst. Og jeg ble ferdig med boka på noen dager, men den var bra da.

Den handler om en gutt som heter Arkin som er sammen med er slags panter som heter Melion de er mye sammen og er venner. Melion kan også snakke.

Jeg likte Arkin fordi:
Det var mange bilder.
Den var lett å lese,
Handlingen var gøy

Men det var litt vanskelig å forstå.

Laget av Jacob


Augi

Augi

Skrevet 28. mars 2023 av Augi

Denne boka var ikke så bra på grunn av jeg ikke visste hvordan tigeren og mennnsket møttes på starten. Så det ble vanskelig og skjønne hva som skjer videre i boka.

Vis flere anmeldelser

Til toppen