Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Blålys 7 – Gjengmysteriet

2022 10 anmeldelser

Av Hanne Kristin Rohde   Hunder forsvinner fra nabolaget, og Astrid og Yusuf får en mistanke om at hundene er stålet. Hvorfor vil noen stjele andres hunder? Dette må de finne ut av. Samtidig begynner Ane i klassen til Astrid. Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Jente 6A

Jente 6A

Skrevet 14. mars 2023 av Jente 6A

Forfatter: Hanne Kristin Rohde
Illustratør: Niklas Lindblad, Mystical Garden design
Logo: Trine + Kim design studio
Forlag: Kagge forlag AS
Utgitt: 29. juli 2022
Antall sider: 158

Jeg har lest boken gjeng mysteriet av forfatter Hanne Kristin Rohde. Gjeng mysteriet er en veldig spennende bok. Astrid og Yusuf bor i et nabolag der flere hunder forsvinner, og eierne blir presset for penger. Men hvem står bak? En ny jente begynner i klassen til Astrid og Yusuf. Hun heter Ane. Ane ble mobbet på den gamle skolen. Kommer Astrid og Yusuf til å finne hundetyven?

Gjeng mysteriet er en av mange bøker i blålys serien. Boka blir bare mer og mer spennende, og jeg liker den veldig godt. Den er lett å leve seg inn i, og det er lett å forstå hva man leser. I boka lærer du om mobbing og gruppepress, jeg syntes det er et viktig tema. Jeg syntes boka er veldig bra fordi den er både spennende og lærerik. Jeg gleder meg til å lese resten av serien hjemme.

Jeg vil altså anbefale deg å lese gjeng mysteriet hvis du liker spennende og lærerike bøker. Jeg gir boka terningkast 5.

Jente 6A


Ingrid

Ingrid

Skrevet 20. februar 2023 av Ingrid

Denne boka handlar om Astrid og Yusuf som løyser eit mysterium om ein forsunnen hund. Eg synest denne boka er spennande, godt skrevet og litt mystisk. Eg gir denne boka terningkast 5 fordi eg liker spenning og mysterier.


Daniel

Daniel

Skrevet 13. februar 2023 av Daniel

Jeg synes at boken er spennende med mange mysterier i seg, den har to hovedpersoner, Astrid og Yusef og de finner ut mysteriet om hvorfor så mange hunder blir stjålet, den hadde kanskje litt action i seg og jeg likte at det var mye og lese, det endte bra til slutt. 5 terningkast.


tacobolle

tacobolle

Skrevet 6. februar 2023 av tacobolle

Jeg synes den var spennende, fordi jeg liker mysterier. Den var litt kjedelig og siden den byttet tema hele tiden. Den gikk veldig bra til slutt og jeg liker gode endinger. jeg gir den 8/10


Håkon

Håkon

Skrevet 14. november 2022 av Håkon

Den ser spenene ut

Til toppen