Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Den siste villhesten

2022 8 anmeldelser

Av Maren Ørstavik   Et høyt vrinsk fra en stresset hest vekker Hedda den første natta på rideleir. Ute i nattemørket finner hun en hest som har stukket av og filtret seg inn i tauverk. Hun treffer også Jake, som Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Marte

Marte

Skrevet 23. mars 2023 av Marte

Jeg klarte bare å lese sånn 20 sider, og jeg vet ikke hvem som er målgruppen til denne boken. Min personlige mening er at denne boken ikke er god. Den var så clinche at det nesten gjorde vondt. Jeg ville ikke anbefale denne boka. Terningkast 2.


Leha

Leha

Skrevet 13. mars 2023 av Leha

den er bra og jeg har lest den 2 ganger før så det er terningkast 6


Sofie

Sofie

Skrevet 7. mars 2023 av Sofie

Den siste villhesten
Forfatter Mari ødevik
Forlag Aschehoug 2022

I boka møter vi Hedda og venene hennes.
Hendelsen foregår på en rideleir.

Det hele startet med at sjefen ville drepe villhesten. Særlig spenene synes jeg det var når de skulle redde villhestene.

Jeg synes boka var litt treg i starten og at de brukte mye tid på å forklare.

Jeg synes at boka var grei men at det burde være litt mer spenning i starten. Jeg tenker at boka er grei for 8 til 12 åringer og gir boka terningkast 4.


Emilie

Emilie

Skrevet 20. februar 2023 av Emilie

Denne boka handler om ei jente som heiter Hedda ho er på rideleir og så forsvinner villhesten som leirsjefen har tenkt og selje. Hedda prøver og finne ut kva som skjer.

Boka er spennande, godt skrevet og litt mystisk.
Eg gir boka terningkast 5 fordi eg syns det burde være bilder i boka, men den var veldig spennade og den passer for dei som liker hester.


aimee

aimee

Skrevet 13. februar 2023 av aimee

jeg liker hester godt så derfor synes jeg boken var bra, men den var bra på andre måter også, som hvordan den ble skrevet for eksempel.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Ingrid

Ingrid

Skrevet 17. november 2022 av Ingrid

Hester er kule og så søte. Bøker om hester er ofte morsomme.

Til toppen