Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Dunkle fortellinger

2022 6 anmeldelser

Av Rebecca Wexelsen. Illustrert av Jens Kristensen     Grøssernoveller som holder deg våken om natta! En samling frittstående noveller fra en verden som minner veldig om vår egen, men allikevel er noe helt annet. Her blandes det hverdagslige med Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Caroline

Caroline

Skrevet 11. april 2023 av Caroline

Dunkle fortellinger handler om masse forskjellige fortellinger som er litt skumle, men i noen av fortellingene ender det bra, det er syv fortellinger. Nummer en Borgemesterens katt, Epletyvene, Nereida, Sørgefuglene, Den store baldakin, En helt vanlig gutt og den siste er Doktor nebb.

Den første heter Borgemesterens katt og handler om en borgemester som har mistet katten sin Major, som er veldig viktig for han. men en dag var det en ny familie som hadde flyttet inn, familien Rosenstein. De var litt merkelige. En dag gikk jeg ut i skogen og lette etter major og da så jeg noe.
Dette var litt av historien.

Nå skal jeg fortelle litt om den siste fortellingen Doktor nebb.

Doktor nebb handler om en doktor alle barna er redd for Og det har de god grunn til fordi denne doktoren skjærer av tungen til barn. Og en dag fikk Jeg et brev utafor døra, det sto INVITASJON.

Den trede fortellingen jeg skal skrive om nå er Nereida.
Nereida er en fisk, men ikke en helt vanlig fisk en ganske spesiell en. Og jeg følte meg litt rar det var nesten som om jeg ble litt forelska.

Det var litt om 3 fortellingen. Jeg syntes boka er ganske bra det er bare et bilde for hver fortelling så syv bilder til sammen av 84 sider så du må prøve å leve deg litt inn i det og lage egne bilder. Noen ganger kan du bli litt lei av den fordi du leter på en måte etter det skumle. Men alt i alt en veldig kul bok, så derfor vil jeg gi den en fire av seks.

Jeg anbefaler denne boka for fjerde og oppover, den er ikke så skummel men i noen av fortellingene ender det ikke så bra.

Bokanmeldelsen er laget av Caroline


.......?

.......?

Skrevet 20. mars 2023 av .......?

jeg syntes av boken var ok jeg syntes den var litt kjedelig
jeg den var ikke så skummel som jeg trodde 3/10


Liverpool er best.

Liverpool er best.

Skrevet 20. februar 2023 av Liverpool er best.

Dunkle Fortellinger var ikke så spennende 2\10


sirkka

sirkka

Skrevet 27. januar 2023 av sirkka

Noen av fortellingene var litt spennende og noen var litt merkelige. Jeg er ikke så glad i flere fortellinger i en bok, men jeg likte at det ikke var noen spoilere på baksiden av boken, og illustrasjonene var fine. Jeg synes det var kult at hovedpersonen i en fortelling var bakrunskarakter i en annen fortelling.


Kristoffer

Kristoffer

Skrevet 18. januar 2023 av Kristoffer

jeg syns boken var ganske bra jeg syns noen av historiene var veldig spennende og noen ikke like spennende, men alt i alt syns jeg boken burde være med.

Vis flere anmeldelser

Til toppen