Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Edelmot

2023 65 anmeldelser

Av Victor Sotberg & Odin Helgheim   Dette er EDELMOT! Edelmot er et spill. En virtuell fantasiverden hvor man lever akkurat som man vil. Man drar ut på eventyr, slåss mot monstre og lever ut alle sine drømmer. Er man Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Ifutfut iyf iuyg uiyugo gbyuogbyoiigboyioygbbgioybgyiobogyiguibogbuoibgyoiguoibgobuigyobibigyoog iyi gyogyoi bigyogyobibyigogbiyoiybgbgiyoibgyogobyibigyogbuiy iogi gyogy oi iglo giyig bwubecuigfuigbcefgbiuocwrgbuouoorcwgbguierbiugobiuregcggbiecggrgbugercg

Ifutfut iyf iuyg uiyugo gbyuogbyoiigboyioygbbgioybgyiobogyiguibogbuoibgyoiguoibgobuigyobibigyoog iyi gyogyoi bigyogyobibyigogbiyoiybgbgiyoibgyogobyibigyogbuiy iogi gyogy oi iglo giyig bwubecuigfuigbcefgbiuocwrgbuouoorcwgbguierbiugobiuregcggbiecggrgbugercg

Skrevet 2. mai 2024 av Ifutfut iyf iuyg uiyugo gbyuogbyoiigboyioygbbgioybgyiobogyiguibogbuoibgyoiguoibgobuigyobibigyoog iyi gyogyoi bigyogyobibyigogbiyoiybgbgiyoibgyogobyibigyogbuiy iogi gyogy oi iglo giyig bwubecuigfuigbcefgbiuocwrgbuouoorcwgbguierbiugobiuregcggbiecggrgbugercg

Liker Victor Sotberg
Victor sin andre bok var bra så derfor vill jeg at boken skal bli med


SigridG

SigridG

Skrevet 2. mai 2024 av SigridG

Veldig bra bok spennende,skikkelig kult at nesten de er i et spill. Man får vite masse kule spill og trist og lærerik.


Herman ryken skole

Herman ryken skole

Skrevet 23. april 2024 av Herman ryken skole

Den er kull ja dia


Elnaam 7c, Aronsløkka skole

Elnaam 7c, Aronsløkka skole

Skrevet 12. april 2024 av Elnaam 7c, Aronsløkka skole

Edelmot

Innledning

Teksten handler om en gutt som heter Victor, han blir mobbet på skolen, men det eneste han elsker å gjøre er å spille Edelmot. Edelmot er ett spill der man kan kjempe mot monster og leve hvilket som helst liv. Han har to gode venner i Edelmot, Ingeborg og Odin. Dems mål er og bli de sterkeste i Edelmots historie. De må kjempe mot de som mobber Victor på skolen Nemlig Jakob, Mathias og Nora. De begynner og kjempe, Det er enkelt for Jakob, Mathias og Nora, men Victor, Ingeborg og Odin har mista mye liv. i det siste sekundet skjedde det som Victor aldri trodde skulle skje, Odin Bytta lag. Victor mista alt med Ingeborg og når Victor kom til skolen ble han mobba enda mer. Dette setter opp den andre Edelmot Boken.
Denne boken er i sjangeren Fantasi.
Teksten er veldig lett å leve seg inni, den griper tak i deg med engang og den er enkel og lese med mye illustrasjoner for og vise hva som egentlig skjer i teksten.
Teksten starter med å forklare hva Edelmot er, den går sakte gjennom hva Edelmot er og viser Hovedkarakterene og gjør oss kjent med dem.
Karakterene er skikkelig bra, mange kan forholde seg til dem og har kanskje hatt like opplevelser.
Boka tar opp ett viktig emne, Mobbing. Boka viser at du ikke bare kan la folk Mobbe deg, Men heller stå opp for deg selv og vennene dine.
Boka slutter brått og uforventet, jeg hadde fortsatt lyst til å lese mer, men de jobber med den andre boka.
Teksten var vanskelig å legge fra seg, det er fordi boka var så bra at man bare har lyst til å lese mer.
Boka er veldig lett å lese, boka bruker enkle ord og har fine illustrasjoner for å hjelpe deg med å skjønne hva som skjer mer detaljert.
Teksten sin styrke er Karakterene, de er enkle til å forholde seg til og det er en stor grunn til at teksten er bra.
Teksten sin svakhet er hvor kort den er, den er litt for kort og jeg hadde bare lys til å lese mer.
Jeg anbefaler at du leser den, spesielt om du liker tegneserie. Den er veldig bra og i oppsummering vil jeg gi denne en terningkast 6/6.


Sam

Sam

Skrevet 11. april 2024 av Sam

Victor er en litt spinkel fyr som blir mobbet på ungdomsskolen sin, med en drøm om å bli den sterkeste i Edelmot samen med laget sit. Edelmot er et virtuell virkelighetsspill hvor man kan være hvem man vil. Edelmot føles som en blanding av anime og tegneserie med beskrivende bilder på hver eneste side og noen sider med bare bilder.

Jeg tenker at Edelmot er en god bok som er godt illustrert med forklarende bilder som gjør at du virkelig lever deg in i det og skrevet på en måte at det føles veldig mennskelig»HVOR BIE DU AV?!? JEG FANT DEG IKKE SKULE VI IKKE HENGE SAMEN ETER SKOLEN? HHEI ODIN ERM JA..MMEN DET SÅ UT SOM DU VAR OPPTATT MED Å HENGE MED DE ANDRE……………JEG VILLE IKKE FORSTYRRE……….» det handler om at han er en healer på lage sit som prøver og bli de sterkeste i Edelmot men så kjemper de mot de beste på skolen deres.

Jeg synes at det beste me denne boken er at
Terningkast 5,5

Vis flere anmeldelser

Til toppen