Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Flokkdyr

2022 7 anmeldelser

Av Ingrid Melfald Hafredal   Aurora, pappa og storebror kjører til Danmark. Mamma er ikke med. Hun har så mye å gjøre på jobben, sier pappa, men Aurora synes det er rart. Hvorfor er mamma så fjern i blikket? Hvorfor Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Helena

Helena

Skrevet 28. mars 2023 av Helena

Jeg syns boka var ganske bra fordi hovedpersonen Aurora minner meg om en av vennene mine. Jeg synes historien var bra men jeg syns det skjedde litt lite. Jeg klarte ikke å leve meg ordentlig inn i den. Jeg syns den passer for 8 til 10 åringer. Jeg gir den terningkast 4 fordi alt i alt syns jeg at den var passe bra. Jeg likte flere ting med boka, men den var ikke noe for meg.


Iben

Iben

Skrevet 28. mars 2023 av Iben

Flokkdyr

Jeg syntes boken var ganske bra, men jeg syntes at den passer bedre for folk som er litt yngre. Jeg klarte ikke og leve meg helt inn i hovedpersonen, så det trakk litt ned på boken.men boken var helt passe bra. Jeg ga den terningkast 4


Inger

Inger

Skrevet 28. mars 2023 av Inger

Jeg syntes boka var bra, men den var litt kjedelig, og jeg følte at jeg ikke klarte å leve meg inn i den. I tillegg synes jeg at den passet for litt yngre folk. Men 9 år gammel meg hadde gitt den en femmer, men jeg ga den en 4.


Ellie

Ellie

Skrevet 28. mars 2023 av Ellie

Jeg likte boka fordi den handler om hester. Boka handler om en jente som drar til Danmark med pappa og storebror. Aurora lurer på hvorfor ikke mamma blir med. Det skjedde ikke så mye i boka men det kom fram at hun likte hester.


Mia

Mia

Skrevet 17. mars 2023 av Mia

Tittel: Flokkdyr
Forfatter: Ingrid Melfald Hafredal
Utgivelsesår: 2022
Side:141

Det som skjer i boka, er at Aurora skal på ferie til Danmark, men mora blir ikke med. Hun sier det er fordi hun har for mye jobb. Det tror ikke Aurora på. Når de kommer hjem fra Danmark forteller mammaen og pappaen noe som gjør Aurora og broren forskrekka.

Jeg synes boka var bra fordi den var spennende. Jeg trekker ned terningkast fordi boka var også litt kjedelig. Jeg anbefaler boka for folk som liker mysterier. Boka passer for barn 8-11 år. Jeg gir terningkast 5 av 6.

Vis flere anmeldelser

Til toppen