Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Girlskate: Betongparken

2022 16 anmeldelser

Av Steffen R. M. Sørum & Eldrid Johansen. Illustrert av Ingrid dos Santos   Ny bok om Molly og skatejentene! Da skatehallen stenger, må Molly forholde seg til uteparkens uskrevne regler. I betongparken er det den sterkeste rett som gjelder. Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

16 anmeldelser

Jente, 6. trinn

Jente, 6. trinn

Skrevet 11. april 2023 av Jente, 6. trinn

Litt innhold:
Boken betongparken handler om en jente som heter Molly. Molly er en jente som elsker å skate, men skatehallen har blitt stengt for kommunen har ikke godkjent hallen for det er for farlige elementer, kommunen prioriterer andre ting i stedet for å pusse opp hallen. Molly og vennene hennes melder seg på en skate konkurranse for å vise at det er mange som skater og at det er et godt skatemiljø. Ordføreren skyldte på skaterne for tagging, og mener at det ikke er et godt skate miljø.

Min mening:
Jeg har akkurat lest «girlskate betongparken». Jeg syntes boken er veldig bra. Boken har ganske mange bilder, og ikke for mange. Kapitlene kunne vært litt lengere, og den kunne ha mere beskrivelse om hvordan personene ser ut, men ellers er den veldig bra. Boken er veldig spennende. Jeg anbefaler boken for dem som er mellom 9-14 år. Boken har fine tegninger og mye farger. Boken kan bli litt kjedelig til tider, men er som oftest spennende. Det er veldig fint at det står hva de forskjellige triksene er, men det kunne stått på starten av boken at det er en ordliste bakerst. Jeg gir boken en femmer!

Hilsen jente 6- trinn.


Thelma Kårvåg Barneskole

Thelma Kårvåg Barneskole

Skrevet 30. mars 2023 av Thelma Kårvåg Barneskole

Ollie-Molly
Sjanger: Skjønnlitterær
Bokanmeldelse av Betongparken.

Betongparken handler om skating. Hovedpersonen i denne boken heter Molly. Skatehallen hun pleier å være i blir stengt og det koster mye penger for kommunen å fikse den. Kommunen prioriterer andre ting før skatehallen fordi de ikke tror det er så mange som skater. Molly og venninnene hennes gjør alt for å redde hallen og melder seg på en skatekonkurranse for å vise hvor bra jente skatemiljøet er.

Jeg synes boken var veldig bra, den hadde passe lange kapittel, men kunne hatt litt mer tegninger. Noe som var veldig bra var at på de siste sidene av boka sto det hva forskjellige skate ting/triks betydde. Jeg synes fortsatt at det burde være fotnoter i stedet (at det står hva ord betyr nederst på siden) slik at man slipper å bla helt til siste side for å finne ut hva noe betyr. Jeg anbefaler denne boka ekstra godt om du liker skating, men tror den er gøy for hvem som helst å lese.
Jeg synes denne boka bør nomineres til bokslukerprisen.
Jeg gir denne boka terningkast 6.


Iris<3

Iris<3

Skrevet 29. mars 2023 av Iris<3

Betongparken
(Girlskate)

Fakta om boka!
*Tittel: Betongparken
*Forfatter: Eldrid Johansen og Steffen R.M Sørum
*Utgitt: Gyldendal 2022
*Hovedkarakter: Molly

Betongparken(girlskate)
Boka handler om Molly, en jente som elsker å skate på fritiden. En dag i uka er det «Girlskate», den dagen det bare er jenter som har adgang. Molly digger å være der! Både på «Girlskate» og ellers. Molly digger også å tegne. Men ordføreren er ikke fult så glad i skatere og skatemiljøet. Og hallen er ifølge ordføreren ikke trygg! Så alle har begynt å henge i Betongparken, der er det bare masse folk ute av kontroll som bare kaster seg ut, ikke som «Girlskate ». Og i tillegg står hun ovenfor ett stort valg: skal hun delta i konkurransen hun som syns Betongparken er så skummel! Alt i alt er det en bra og interessant bok, men handlingen kan gå litt sakte noen steder! Jeg gir boka en sterk 4!! Jeg synes boka går inen for kategorien drama og livet.


Sara

Sara

Skrevet 28. mars 2023 av Sara

Boka heter betong parken. Den handler om en jente som heter molly. Hun har en Instagram bruker som heter olliemolly1 og hun er veldig god til og tegne. Hun poster mye om skateboards og skating. Den handler om at når hallen de pleier og skate i stenger og da finner de en betong park som de kan skate på. Hun vil vise at jenter også kan skate og ikke bare gutter.

Jeg synes boka passer for barn mellom 9-15 men jeg tror at flere liker boka når de er mellom 9-13.
Jeg gir den terning kast 5/6 fordi jeg synes den var gøy og lese.


Nora

Nora

Skrevet 28. mars 2023 av Nora

Boken Betongparken handler om en jente som heter Molly, hun er hovedkarakteren i boken.

Når hallen de vanlig hvis skater i blir stengt må de finne et annet sted og skate. Det er da de begynner og skate på betongparken. Molly trodde at det var greit og skate der men det ble det ikke, ikke i det hele tatt.

Boken var ganske spennende og det skjedde en del. Boken vil jeg si passer for barn mellom 9-13 men barn under kan også godt lese den. Alt i alt var det en veldig bra bok!

Vis flere anmeldelser

Til toppen