Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

I natt er vi usynlige

2022 10 anmeldelser

Av Arne Svingen     Det er natt. Folk sover. Bortsett fra tre gutter som beveger seg i skyggene. De klatrer inn gjennom vinduer. Lager kaos i folks liv. Men en natt tar de seg inn i feil hus. Helt Vis hele forlagsteksten

Av Arne Svingen

 

 

Det er natt. Folk sover. Bortsett fra tre gutter som beveger seg i skyggene. De klatrer inn gjennom vinduer. Lager kaos i folks liv.

Men en natt tar de seg inn i feil hus. Helt feil hus.

Last ned undervisningsopplegg

Agnes

Agnes

Skrevet 13. april 2023 av Agnes

I natt er vi usynlige

Fakta
Tittel: I natt er vi usynlige
Forfatter: Arne Svingen
Utgivelse: Gyldendal 2022
Sideantall: 182

Boken handler om tre gutter ved navn Bishan, Jack og Anker. De møtes hver natt klokken 02:00 for å snike seg inn i andre hus. Men ikke for å stjele noe, de gjør det bare for å flytte på ting og lage kaos i folk sine perfekte liv. Dette er en krim/spenningsbok som minner meg veldig om de andre bøkene til Arne Svingen.

I natt er vi usynlige har et høyt spennings nivå og for hver side man leser blir mysteriet bare større og større. Hovedkarakterene Jack, Anker og Bishan blir bra forklart og man får et godt innblikk av hvordan de er. Når jeg leste boka føltes det nesten som om jeg kjente karakterene. Boka går litt sakte i begynnelsen men med engang de går inn i feil hus og møter feil mann blir den superspennende og helt umulig og legge fra seg. For hvert kapittel bytter det synspunkt fra de forskjellige hovedkarakterene, som for eksempel først blir det fortalt av Jack og i neste kapittel blir det fortalt av Anker.

Det beste med teksten er at det er bra ordbruk, godt fortalt og en veldig bra historie, men dessverre syntes det ble litt mye venting, det var nok bare fordi mamma tvang meg at jeg gadd å lese den ferdig. Jeg anbefaler denne boken for alderen 9 og oppover, den passer helt sikkert for deg hvis du liker mysterier og å gjette deg frem til et svar men det viser seg å være noe helt annet enn det du hadde i vente. Denne boken synes jeg fortjener en sterk firer.


HERMANN

HERMANN

Skrevet 12. april 2023 av HERMANN

I natt er vi usynlige

Fakta
Bokens tittel: I natt er vi usynlige
Forfatter: Arne svingen
Forlag og årstall: Gyldendal 2022

Boka handler om 3 gutter som heter Jack, Bishan og Anker. De går inn i andres hus om natten for å ta ting. Dette er en spenningsbok. Jeg hørte den på lydbok og det fungerte bra.

Jeg likte ikke boka så godt fordi jeg liker ikke sånne bøker. Boka er litt kjedelig. Det er vanskelig å forstå boka. Det jeg liker med boka er at det er litt spennende når de går inn i andres hus og flytter på ting.

Alt i alt, gir jeg boka terningkast 4. Jeg fikk ikke lest hele boka så jeg er spent på hva som kommer til slutt. Jeg synes ikke at denne boka fortjener å være superfinalist. Boka passer for 9 til 13 år.


Maja

Maja

Skrevet 12. april 2023 av Maja

I natt er vi usynlige
Fakta:
Forfatter: Arne svingen
Sideantall:182
Utgivelse: utgitt 2022, forlag Gyldendal

Boka handler om 3 gutter. De møter hverandre på forskjellige tidspunkter. Han ene heter Jack, han andre heter Anker og han siste heter Bishan. Ingen av disse 3 guttene har det så veldig bra hjemme. Disse 3 guttene er hussnikere. De sniker seg inn i hus på natta og flytter på ting sånn at hverdagen til folk skal bli litt mer spennende. Et av husene de besøker er selvfølgelig litt spesielt fordi der finner de masse bilder av lik i ett av rommene… Dette er en spenningsbok som også er litt stressende. Den handler om drap og krim, men også vennskap og hvordan folk kan ha det hjemme.
Det jeg likte med boken var alt. Det er en spennende historie, det er mye som skjer. Jeg synes det var veldig spennende når guttene ble jaktet på. I starten synes jeg det var litt vanskelig å ha oversikt over hvem som snakket siden det er flere hovedkarakterer, men etter hvert ble det mye enklere. Jeg kjenner meg ikke igjen i boka, men historien kunne vært sann. Jeg la merke til at Jack lagde en regel om at det bare var lov til å stille ham et spørsmål hver natt, men det ble endret etterhvert i boka så fikk de stille hverandre så mange spørsmål de ville. Jeg tror dette handler om at Jack var veldig kul i starten og ikke ville bli for nære nerds, men etterhvert ble de skikkelig gode venner. Jeg håper det kommer en bok til fordi jeg vil vite hva som skjer videre.
Det beste i boka var nok at jeg synes det var veldig spennende og litt stressende. Det var også litt fint at tre personer eller gutter som ikke hadde det så bra hjemme finner noen de kan stole på. Jeg synes egentlig ikke det var noe dårlig med boka. Det var litt vanskelig å komme inn i starten som sagt, men det var bare helt på starten fordi jeg likte boken veldig godt. Jeg anbefaler boken veldig mye! Den passer kanskje for 9-13 åringer. Jeg synes at boken fortjener veldig å være med i bokslukerprisen og å vinne!
Jeg gir boka terningkast: 6
Skrivet av Maja


Alf

Alf

Skrevet 11. april 2023 av Alf

Jeg har lest «I natt er vi usynlige», av Arne svingen.

Det er en spennende bok, som er i kategorien av bøker som viser det samme, men fra forskjellige personers perspektiv. Den handler om Anker som har foreldre som ikke bryr seg om han, Jack, som mistet faren sin, og har et veldig dystert liv om dagen, og Bishan som er fattig og er dumpsterdiver sammen med faren sin. Med andre ord så har alle sammen det ganske dårlig hjemme (kanskje ikke Bishan da, for han har femtito Snickers sjokolader. Men om natta, da blir alt annerledes, da har alle tre guttene en jobb å gjøre, de skal nemlig gjøre livet litt unormalt, for ALTFOR vanlige folk.

Vil du vite mer? Ja da får du bare lese boka.

Alf 6A


Gutt 6. trinn

Gutt 6. trinn

Skrevet 11. april 2023 av Gutt 6. trinn

Jeg har nettopp lest i natt er vi usynlige og den var veldig bra. Den er veldig spennende.

Den handler om tre gutter som møtes midt på natta og sniker seg inn i hus og fikler på ting, men ikke stjeler noen ting for å skape kaos i folks liv. Så ser en av dem som ser en spennende mann som har et stort hus, men det var et feil valg. Helt feil valg. De tre guttene, Anker, Jack og Bishan blir redde for han store mannen med en fin sportsbil. Som vet hvor Anker bor. Navnet på gjengen blir hussnikerne. Alle tre bestemmer seg for å flytte til et gammelt hus der hvor det ikke bor noen, men så ser Anker mannen utenfor det nye huset også.

I natt er vi usynlige er en bok for barn som vil ha en spennende bok. Jeg gir boka en solid 5 av 6 og anbefaler boken for 7 år og oppover.

Vis flere anmeldelser

Til toppen