Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

I natt er vi usynlige

2022 9 anmeldelser

Av Arne Svingen     Det er natt. Folk sover. Bortsett fra tre gutter som beveger seg i skyggene. De klatrer inn gjennom vinduer. Lager kaos i folks liv. Men en natt tar de seg inn i feil hus. Helt Vis hele forlagsteksten

Av Arne Svingen

 

 

Det er natt. Folk sover. Bortsett fra tre gutter som beveger seg i skyggene. De klatrer inn gjennom vinduer. Lager kaos i folks liv.

Men en natt tar de seg inn i feil hus. Helt feil hus.

Last ned undervisningsopplegg

9 anmeldelser

Gutt, 6. trinn

Gutt, 6. trinn

Skrevet 14. mars 2023 av Gutt, 6. trinn

Jeg har nettopp lest i natt er vi usynlige og den er veldig
kul, morsom og spennende. Det er ingen bilder. Den handler om tre gutter som er oppe midt på natta. Og de heter Jack, Bishan og Anker, og de har det ganske fælt hjemme.

Faren til Bishan er fattig så de må drive med container dykking Mammaen til Jack ommøblerer hele tiden for eks. en uke er sofaen i hjørne. Veggen er gul og bordet er i midten Neste uke er sofaen i midten, veggen blå og bordet i hjørnet. Hos Anker er foreldrene helt koko og drikker litt for mye.

De driver også og går inn i andres hus og roter midt på natta.
Den er veldig spennene og morsom en av grunnene til at den er spennene er fordi boka er veldig godt forklart og de har med mye av hverdagen/ natten.
Og hvert kapittel handler om en av personene.

Så jeg gir den en 6er


Imre, 6. trinn

Imre, 6. trinn

Skrevet 15. februar 2023 av Imre, 6. trinn

Forfatter: Arne Svingen
Originalens tittel: i natt er vi usynlige
Omslagsdesign: Martin Kvamme
Forlag: Gyldendal
Utgitt: 2022
Antall sider: 182\183

Jeg har lest «I Natt er vi Usynlige», og den veldig spennende! Det er nesten umulig å legge fra seg boka etter at du har begynt å lese. Jeg liker veldig måten boka er skrevet på, fordi for hvert kapittel så handler det om en av hovedpersonene. Det betyr at i det første kapittel handler det om en av hoved personene, også handler det om den andre hovedpersonen, så den tredje og sånn rullerer det. Det er en bok som passer veldig bra for de som liker spennende bøker.

Boka handler om tre gutter, som enten har det veldig fælt hjemme eller ganske rare foreldre. Guttene heter Anker, Jack og Bishan. Jack har en mor som er litt gal og alltid ommøblerer. Anker sine foreldre er nesten aldri hjemme og drikker alltid masse øl. Bishan har bare en pappa som er veldig fattig og de må stjele mat fra containere Alle guttene møtes om natten og går inn i husene til folk og flytter på ting, for å lage kaos i andre folks liv. Dette holder de på med hver natt klokka 02:00, men en natt går de inn i helt feil hus.

Jeg likte godt forsiden som for deg til å få veldig lyst til å lese, og boka var veldig fin å lese. Dette er en av mine yndlings bøker innen denne sjangeren.

Jeg gir den terninkast: 6

Imre 6 trinn.


Jonas

Jonas

Skrevet 10. februar 2023 av Jonas

Jeg bestemte meg for å lese denne boken fordi den så bra ut. boken handler om 3 personer som bryter seg in i hus. de 3 personer heter Jack Anker og Bisham. de hadde flere mysterium. De ville bare se hverandre om nettene fordi på dager så viser dem ikke fjesene til hverandre. å det ville ikke Jack. de møtte hverandre hver natt. jeg hadde gitt den en ternings kast 5. jeg synest denne boken e veldig spennende også lit kjedelig på en måte. jeg vet ikke hvorfor jeg synest den er skjedelig med det føles bare sån. dette kan hvere en bok for 10 åringer og eldre. det er lit banning i boken.


DenEkteSauen

DenEkteSauen

Skrevet 16. januar 2023 av DenEkteSauen

Boken var veldig bra og spennende men var litt skummel også. Men det var bra at det var litt skummelt hvis ikke hadde den vært kjedelig. Jeg gir boken terning kast 5 og jeg anbefaler boken fra 9-15 år.

Til toppen