Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Jenter

2024 20 anmeldelser

Av Cathrine Sandmæl   Eli har akkurat flyttet til et tettsted litt utenfor Oslo. Hun får innpass i en jentegjeng som liker manga og beundrer tegneferdighetene hennes. En av de andre jentene i gjengen heter Nina. Da Eli tullekysser Nina Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Ella

Ella

Skrevet 12. april 2024 av Ella

JENTER

En jente som heter Eli og hun har mange venner. Hun liker og skrive og tegne tegneserier og en annen som lager bøker og snakker om bøker som de skal lese(Nina). En dag så var det en bursdag fest og da gikk Eli med en annen venn til bursdagen og de heter Vii. Og når de kommer dit da skjer noe. Hun ser Nina med Isabell og de sitter i gangen alene. De snakker om en bok og så sier Isabell at hvis de vil prøve kysse bare for tull liksom. Etter de tulle kyssa så skjedde noe med Eli hun tenker at hun ikke likte gutter lenger. Hun likte Nina!

En dag skulle det være et ball med klassen. Eli og vennene hennes skulle bli med og de alle gikk til butikken. Noen kjøpte ting noen ikke. Da Eli og de andre gikk hjem da gjorde de seg klare til ballet da det var dagen at ballet skulle være. Hun ble klar og hun ble kjørt av Vii. Når de kom dit så var det en liksom fest. De gikk inn og da fikk de partnerene sine. Eli ble ikke glad med sin så hun gikk med Nina istedenfor. De danset og hadde det gøy. De spiste. Og Isabell tenkte de kunne ta kysse bilder. Først gjorde Nina og Isabell det og da var det Eli og Nina sin tur. Eli ville bare gjør det raskere så hun bare kysset Nina. Nina dyttet henne ned på bakken og da følte hun synd for at hun gjorde det. Eli begynte og gråte og da løp hun hjem og latet som ingenting skjedde.

Vii kom etter henne og trøstet Eli, men da sa faren til Eli at vennene hennes var ved døra. Hun gikk ned og snakket med Nina alene. Hun sa at hun var forelsket i Nina men Nina følte ikke det samme men de var fortsatt venner.

Terningkast 6 av 6
Skrevet av Ella Rose Zazi Sithole Olderkjær


jeg er tilbake med melka 👨

jeg er tilbake med melka 👨

Skrevet 4. april 2024 av jeg er tilbake med melka 👨

Denne boka er kjempe bra!!! jeg synes det i vert fall. Den handler om en jente som heter Eli. Hun blir forelska i en som heter Nina fordi de kyssa. Nina trodde bare kyssing var bare for gøy. Men den er veldig fin bok! jeg anbefaler den veldig mye for de som liker sånne romanse og sånt. Jeg håper at det kommer en 2er av denne serien. Jeg synes den var kjempe bra. faktisk en av mine favoritter akkurat nå! Jeg liker manga veldig godt. Samme med Anime. Det er ikke veldig sånn manga aktig men det gir meg sånne vibes. Jeg gir den 6/6. Jeg håper denne boka kommer in i Bokslukerprisen. Dette var min mening. Jeg skjønner at andre ikke er enig med meg. Men jaja alle er forskjellig. akkurat som boka fordi Eli er lesbisk. Boka har også en veldig fin slutt.


stella😉

stella😉

Skrevet 4. april 2024 av stella😉

Jeg synes boka jenter var sånn passe fordi det var veldig mye rart innhold. Det som jeg synes var rart med boka var at det var for mye kyssingen, og at det var så mye om japanske bøker som inneholder sex. jeg gir boka en 3/6.


Synnsen

Synnsen

Skrevet 4. april 2024 av Synnsen

Litt bra ikke har lest bedre😕😕🧐🧐


en person i verden

en person i verden

Skrevet 20. mars 2024 av en person i verden

Jeg har lest Jenter og jeg synes den var sånn passe bra siden det var veldig mye kyssing og sånt men det som ikke handler om kyssing i boka er at Eli som er hovedpersonen er med i en EMO gjeng. Det meste som de liker er sånne Manga bøker med menn som liker menn og damer som liker damer, jeg synes det ble litt mye med den kyssingen siden det skjedde hele tiden de gjorde det når de sa hei og sa hadde eller bare fordi de ville og det som jeg ble overaska med var at de bare var bestevenner men etter hvert så ble Eli forelska i NINA som er bestevennen hennes men liker NINA Eli?? les boka for og få hvite det. jeg gir boka en 4/6 siden jeg elsker tegneserier og at den handla om jenter
jeg anbefaler denne boka til de som liker tegneserier og liker litt romanse
(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ ✨

Vis flere anmeldelser

Til toppen