Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Krypto 5: Dypfryst

2022 27 anmeldelser

Av Hans Jørgen Sandnes     Ophelia og Bernard får besøk av Dalis som tar dem med på tokt til Arktis. De må finne sjømonstre og redde dem før de blir oppdaget av resten av verden. Men akvariesjefen oppdager planen Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

27 anmeldelser

Ole

Ole

Skrevet 11. april 2023 av Ole

Jeg har nettopp lest Krypto og den var ganske god, men kunne vært bedre, etter min mening. Handlingen var ganske treig, og det tok lang tid før selve handlingen kom i gang. Den var til tider ganske spennende, men for det meste snakking og dialog.

Den handler om at krypto-organisasjonen må få sjømonstrene tilbake til trygge farvann, hvis ikke kan sjømonstrene bli oppdaget. Krypto trenger Ophelias hjelp. Det blir en iskald tur. Et nytt sjømonster dukker opp. Og Ophelia finner også ting fra sin familie og fortid.

Jeg gir boka en 3er.

Ole 6A


ola

ola

Skrevet 30. mars 2023 av ola

boken handlet om en jente som heter Ophelia som liker havet og dyrene som bor der.
jeg syntes det var fine tegninger men litt lite skrift jeg gir den en solid 5/6


Sofie

Sofie

Skrevet 28. mars 2023 av Sofie

KRYPTO
Forfatter: Hans Jørgen Sandnes
Forla:g 2022 Gyldendal norsk
Illustratør: Hans Jørgen Sandnes.
Sidetall 125

Alarmen har godt i krypto vist ikke krypto-organisasjonen får sjømonsteret tilbake i trygt farvann, er kjangsen stor for at mange monstre kan bli oppdaget.
Jeg synset at boken var grei, men at det ikke skjedde så mye. Men det jeg likte med boken var at det var mange bilder og mindre tekst så jeg tenker at boken skal få terningkast fem.


Jenter 6. trinn

Jenter 6. trinn

Skrevet 14. mars 2023 av Jenter 6. trinn

Vi har nettopp lest boka Krypto. Vi syntes boka var veldig spennende.

Boka handler om enn jente som heter Ophelia. Ophelia har en mor, ikke en far fordi han er død, tror de. Organisasjonen Krypto trenger hjelpen hennes. Sjømonsteralarmen har gått i Arktis. Ophelia blir med Bernard og Dalis til Arktis for å lete etter sjømonsteret. Når de kommer til Arktis sprekker isen opp, de blir skilt. Hun finner ett forlatt hus på isen hun vet ikke hvem som eier det.

Boka er veldig spennende, men den var litt kort og det skjedde ikke så mye. Så vi gir den terningkast 4er. Vi tenker at boka passer for 7- 12 år.

Maja og Silje Mathea


Jacob

Jacob

Skrevet 14. mars 2023 av Jacob

Forfatter: Hans Jørgen Sandnes
Antall sider: 125

Krypto dypfryst er den femte krypto boken

Jeg har lest Krypto dypfryst og den var grei, men den er kanskje ment for litt mindre barn. Den handlet om en liten jente som heter Ophelia. Hun pleier å finne monstre. Det er også noen onde folk som snakker engelsk. Og vil fange monstre. Ophelia leter etter et monster og et slags kompass. Først begynner de på en stor båt helt til de kom til Antarktisk helt til hun kom vekk fra de voksne.

Hva jeg likte med krypto

Jeg likte krypto fordi:

Tegneserier og bildene hadde en litt annen stil. Det var passe mange sider og nok tekst på hver side

Terningkast: 3

Laget av Jacob

Vis flere anmeldelser

Til toppen