Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

La skogen leve!

2022 4 anmeldelser

Av Nora Dåsnes   Klima nå - lekser senere! De voksne vil gjøre om skogen utenfor skolen til parkeringsplass, og Bao skjønner at det er hun som må sette ned foten! Hun organiserer et opprør for å redde skogen, og Vis hele forlagsteksten

Tips til å skrive anmeldelse

Leah

Leah

Skrevet 2. februar 2023 av Leah

Boken ser veldig fargerik på in siden og ut siden, men det er at det er ingen spening i boka fordi de prøver og gjøre noe med klima og skogen i skolen, men ingen ting har skjed de har ikke klart og gjøre nokk bare en stor plakat på skolen, men det some er dumt at du lager en klimabook ut av papir og det er dorlig for natturn og lage boka fordi boka er ganske tjukk


Darios Michael Furmouly

Darios Michael Furmouly

Skrevet 17. januar 2023 av Darios Michael Furmouly

Rar bok, jeg likte at de hadde sin protest. Det jeg ikke likte var at det var sånn tiktok og dans, KJÆRLIGHET og skrytingen og ikke forståelse. Jeg vil ikke anbefale boken, og ikke nominere.
Gir terning kast 1.


Andreas

Andreas

Skrevet 12. januar 2023 av Andreas

Boka handler om Bao. Bao er elevrådsleder og veldig opptatt av miljøet. Bao har to venninner som heter Linnéa og Tuva. En dag var Bao på møte med rektor og to stykker fra kommunen. Under møtet sa rektor at de hadde tenkt til å bygge en større parkeringsplass og da la han ene fra styret fram en plantegning. Når Bao så den ble hun rasende fordi de skulle fjerne halve skogen. Hun gikk til kamp mot planene og forsøkte å få med de andre elevene til å støtte henne.
Det var spennende å se på Bao å vennene hennes prøve å redde skogen.
Jeg synes kapittelinndelingen var bra og at tegningene var gode til å vise følelsene til personene i boka selv om de noen ganger var litt overdrevet.
Jeg synes det er fint at boka handler om å bevare miljøet og at Bao nektet å gi opp kampen. Jeg likte ikke at boka er skrevet som en tegneserie.
Jeg anbefaler ikke boka til Bokslukerprisen.
Terningkast 4.


Henrik

Henrik

Skrevet 11. januar 2023 av Henrik

Den var bra å kull jeg kan hi den en femmer de snaker mye om bærekraftig utvikling og natur og ikke hogge ned regnskogen og bra klima.

Til toppen