Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Nordlys 5: Portaltreet, del 1

2022 13 anmeldelser

Av Malin Falch     Den endelige kampen er her! Det avsluttende kapittelet av Sonjas reise til Jotundalen står i kampens tegn! Vikingene og Espens flokk kjemper mot hverandre i et slag begge er dømt til å tape. Bokserien Nordlys Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Rose

Rose

Skrevet 30. mars 2023 av Rose

Bok anmeldelse til Nordlys portaltreet del 1, skrevet av Malin Falch.
Denne boka er sjangeren fiksjon.
Jeg anbefaler denne boka, hvis du liker eventyr og fiksjon.
Siden det er en tegneserie bok går den ganske for å lese.
Jeg gir terningkast 4, fordi det er masse bra og fine bilder. Jeg er ikke kjempeglad i tegneseriebøker, men denne boka var bra.


Iris

Iris

Skrevet 29. mars 2023 av Iris

Portaltreet del 1
Jeg har lest alle de andre bøkene i nordlys serien og denne skårer like høyt som de andre. Boka er veldig spennende og man vil ikke legge den fra seg det er noen ting som blir litt for «overnaturlig» så det passer ikke helt inn. Men den er en svak 5 av 5! Det er en tegneserie så den går relativt fort å lese.


LOL

LOL

Skrevet 27. februar 2023 av LOL

NORDLYS
Forfatter: Malin Falch
Illustratør: Malin Falch
Utgivelsesår: 2022
Sidetall: 151

I denne boken møter vi ei jente som heter Sonja. Hun har fått noen venner som heter Lotta, Espen og Bjørnar han er en bjørn som kan snakke, men det er ikke det de bekymrer seg for nei det er vikingene!

Jeg synes dette er den beste boken jeg har lest, fordi det er tegneserier, vikinger og noen skogalver. Jeg vil anbefale boken fordi dette er den beste boken jeg har lest , fordi det er ikke bare teksten det er bildene det passer inn og figurene er godt lagd.


Alicia.k

Alicia.k

Skrevet 23. februar 2023 av Alicia.k

jeg har lest denne 2 ganger og den er fortsat like bra jeg elsker hvordan den sluter men også elsker hvordan den starter den har en veldig god plot og jeg har lest alle bøkene fra 1-5 del 2 den er fantastik jeg gir den en terdingkast 6.


tacobolle

tacobolle

Skrevet 16. februar 2023 av tacobolle

jeg likte den veldig godt. jeg liker at det er spenning og skumle spennende ting som skjer. Det er en spennende serie siden det er mange andre bøker, og er en bra slutt.

Vis flere anmeldelser

Til toppen