Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Oppskrift mot ånder som knuser ting

2022 3 anmeldelser

Av Tyra Theodora Tronstad     Henry Mafaye bor sammen med faren sin. Det er bare de to. Og det går helt fint så lenge de ikke snakker om Henrys mor. For hun er en knuseånd, og hvis de sier Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Daniel

Daniel

Skrevet 12. april 2023 av Daniel

Hver gang Henry sier noe om moren hans skjer det mye rart, jeg likte boken og det var grei, det var ikke noe jeg spesielt mislikte, bra bok anbefaler 5 terningkast.


Aron

Aron

Skrevet 31. mars 2023 av Aron

Tittel Oppskrift mot ånder som knuser ting.
Forfatter Tyra Teodora Tronstad
Illustratør Iveta Vaicule
Aschehoug 2022

I boka møter vi Henry ,Viktoria ,Ida ,Katarina. Handlingen foregår i en by. Henry møter Ida og Katarina. Katarina vil finne en oppskrift på knuseånder å det klarer hun. Hun gjorde en liten feil.

Jeg gir boka terningkast 4 ,fordi boka ikke passer for meg. Jeg anbefaler boka for barn som liker spenning. Jeg syns det som spennende kom litt for langt ute i boken.


Alicia.k

Alicia.k

Skrevet 26. januar 2023 av Alicia.k

Den er god, og jeg liker at den handler om to folk. men den er lit forvirende fordi det gir ikke en skikkelig plottlinje fordi jeg fortsetter å falle ut av handlingen og går meg vill og forstår ikke hva som skjer. men den er veldig god, men, jeg liker det veldig godt, men kanskje ikke hoppe fra det ene punktet til den andre punktet når det hopper, da jeg mister plottet fordi det plutselig skjer en ny del av handlingen og så må jeg fortsette å lese den. Det er faktisk en god ting fordi jeg liker at du ikke vet hva som vil skje, og da må du lese mer og mer. Jeg liker ikke denne typen bøker, men dette får meg bare til å ønske å lese den ferdig, og alt i alt elsker jeg det flott arbeid, jeg vil gi deg en 8/10 på hvor bra den er.

Til toppen