Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

På lag med Jo

2022 6 anmeldelser

Av Kristine Rui Slettebakken     Hvordan være en god lagspiller? Det er tid for cup - i Danmark! Etter et døgn med båtliv, buffé og taxfree, er både Frida og Jo mer enn klare for fotballcup, og også disco, Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Ayishah😃💖

Ayishah😃💖

Skrevet 30. januar 2023 av Ayishah😃💖

PÅ LAG MED JO

Boka handler om at et fotball lag skal på cup i Danmark og at det er 2 nye spillere på fotball laget.
De viktigste personene i På lag med Jo er Aisha, Jo, Frida, Lotte og lagkameratene.

Aisha og Frida er flyktninger og er nye i fotball laget. Når de er i Danmark for cupen så har aisha glemt fotballsko og Lotte har ekstra fotballsko som Aisha kan låne.

Jeg syntes at boka er ok og jeg liker temaet siden det handler om fotball og jeg liker sport aktige aktiviteter. Jeg liker at de snakker om flyktninger I denne boka siden ingen snakker om hva som skjer I land som kriger lenger. Jeg gir den terningkast 5/6


Nora

Nora

Skrevet 30. januar 2023 av Nora

Boka handler om Frida, Aisha, Lotte og Jo som er i Danmark for å spille fotballcup. Jeg synes Frida virker som en veldig snill jente. Jeg liker at Aisha tar alt med et smil. Jeg synes at Lotte var litt sjefete, men hun er snill.
Jeg synes boka er ganske bra, og jeg gir boka terningkast 4 fordi jeg likte at den var litt spennende. Jeg likte da Aisha ble tatt av politiet for det synes jeg var spennende. Boka passer for de som liker å lese om fotball.


Meryem

Meryem

Skrevet 30. januar 2023 av Meryem

I På lag med Jo er hovedpersonene i boken ,Aysa og Frida. Det er Frida som forteller. Og boka handler om at Jo og laget skal på cup til Danmark. Boka var litt vanskelig å lese for det var mange lange setninger. Jeg synes boka kan få terning kast 4🎲 fordi boka var ikke så bra fordi den hadde ikke så masse action og var ikke så spennende. Jeg anbefaler til barn og ungdom som liker fotball. Jeg synes det var litt vanskelig å henge med i teksten. Kanskje voksne forstår det bedre.


Cobra 🐍🐍

Cobra 🐍🐍

Skrevet 19. januar 2023 av Cobra 🐍🐍

På lag med jo
Kristine Rui Slettbaken
Gyldendal 2022
Sider 144

Hovedpersonen er Frida
Fotballaget skal til Danmark på cup.
Det var et problem med en jente som heter Aisha.
Hun får Ikke lov til å være med og hva skal de gjøre?

Jeg gir den en god terning kast fem, fordi den handler om fotball og jeg går på fotball
Så jeg anbefaler boka for barn som liker fotball den passer får barn til 9-13 år.


Håkon

Håkon

Skrevet 17. januar 2023 av Håkon

Jeg syntes at boken «på lag med Jo» var en veldig bra bok. Det var mye drama og spenning og sånt. Boka handler om en Jente som heter Frida som skal spille fotball cup i Danmark, og vennen hennes som heter Jo. Jeg gir boka terningkast 5.

Vis flere anmeldelser

Til toppen