Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

På lag med Jo

2022 21 anmeldelser

Av Kristine Rui Slettebakken     Hvordan være en god lagspiller? Det er tid for cup - i Danmark! Etter et døgn med båtliv, buffé og taxfree, er både Frida og Jo mer enn klare for fotballcup, og også disco, Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Sahil

Sahil

Skrevet 13. april 2023 av Sahil

Jeg synes att boka var bra fordi jeg er fotballinteressert. Jeg synes boka var bra siden det var en veldig spennende, kul, morsom og fin tekst. Boka var litt enkel og lese. Boka hadde ingen bilder så hvis du liker bøker med litt mye tekst bør du lese denne boka. Jeg synes denne boka passer for 7-13 år. Jeg ga denne boka terningkast 5 siden jeg likte den veldig godt.


Nicolai

Nicolai

Skrevet 13. april 2023 av Nicolai

Det jeg likte om boka var at det handlet om fotball.
Boka var spennende.
Boka var bra.
Jeg lurte på hva som hendte aisha i Syria


Helena

Helena

Skrevet 12. april 2023 av Helena

På lag med jo

Fakta
Tittel: på lag med jo
Sideantall: 144
Forlag: Gyldendal
Forfatter: Kristine Rui Slettebakken
Utgitt: 2022

Boka handler om en jente som heter Frida. Hun går i 7 klasse. Hun og fotball laget skal på cup til Danmark. Frida er hovedpersonen, men det er mange andre viktige karakterer i boka. I Danmark og på veien til Danmark skjer det mye drama. Tema er vennskap og drama.

Jeg synes at teksten var veldig bra. Jeg synes det var kult at det var en handling som kunne skjedd på ekte. Det var ikke en usannsynlig tekst. For meg var det veldig gøy å lese den. Jeg syns at den var veldig bra gjennom hele boka. Den var alltid morsom. Den ble aldri kjedelig. Jeg likte at det handla om en jente som var gal etter fotball fordi jeg føler at det er oftere gutter som er gal etter fotball og som har lyst til å bli fotballspillere. Jeg likte også veldig godt karakterene, spesielt Aisha. Hun var en ganske viktig del av boka.

Det beste ved teksten er karakterene. Jeg syns at alle karakterene var en veldig viktig del av boka.
Alt i alt syns jeg den var veldig bra. Den hadde ikke noen svakheter og at alle burde lese denne boka. Jeg syns den passer for barn 9-12 år. Jeg gir den terningkast 5 på grunn av at den ikke hadde noen svakheter. Jeg håper den blir en superfinalist.

Skrevet av: Helena


Iben

Iben

Skrevet 12. april 2023 av Iben

På lag med Jo

Fakta
Tittel: På lag med Jo
Sidetall: 144
Forlag: Gyldendal
Forfatter: Kristine Rui Slettebakken
Utgivelse: 2022

Boka handler om en jente som heter Frida. Hun går i syvende. Frida er hovedpersonen men det er mange andre viktige karakterer i boka. Frida skal på fotballcup med laget til Danmark. Det skjer mye drama og problemer på turen. Boken er en ren fiksjon, men mye av handlingen virket ekte. Handlingen virket ekte fordi jeg føler at mye av det kunne skjedd på ekte, det er jo for eksempel helt normalt at et fotballlag drar på cup til for eksempel Danmark. Temaet i boken er vennskap og forviklinger.

Jeg synes boken var veldig bra. Det var spennende å lese og jeg ble ikke lei av å lese den. Jeg synes at det var lett å leve meg inn i hovedpersonen. Jeg synes at det var et viktig tema. Det skjedde ikke så mye hele tiden, men det ble ikke kjedelig å lese den. Det var kult at det var jenter som spilte fotball og ikke bare gutter. Her er et utdrag fra boka « Aisha er ny på laget, akkurat som meg. Men hun er ny på alt annent også, fordi hun er flyktning». Boka handler mye om at Aisha er flyktning så derfor tok jeg med denne setningen fra boka. Forfatteren var flink til å beskrive steder/personer. Boken var bra fordi mange bøker jeg har lest ligner veldig på hverandre, men denne boken var litt annerledes. Jeg fikk lyst til å lese de andre bøkene i serien.

Det beste med boka var at det var lett å forstå handlingen hele tiden. Jeg synes at det burde komme litt flere bøker. Boken passer for barn mellom 10-13 år fordi jeg tror at tiåringer forstår handlingen, men også at den ikke blir for kjedelig for en trettenåring. Jeg synes at andre burde lese boka. Boken fortjener en plass i finalen i Bokslukerprisen.

Terningkast 5

Skrevet av Iben 6a.


Ingeborg

Ingeborg

Skrevet 12. april 2023 av Ingeborg

På lag med Jo
Fakta
Tittel : På lag med Jo
Sideantall: 144
Forlag: Gyldendal
Forfatter: Kristine Rui Slettebakken
Utgitt: 2022

Boka handler om en som heter Frida og hun går i syvende. Hun skal på cup med fotballaget sitt, og de skal til Danmark. Frida er hovedpersonen, men det er mange andre karakterer med store roller i boka. I Danmark og på veien til Danmark skjer det en del drama og problemer. Boka er en roman. Temaet i boka er vennskap og forviklinger.

Jeg synes boka var veldig bra fordi den har et viktig tema. Den var også bra fordi jeg kjedet meg aldri selv om det kanskje ikke skjedde så mye hele tiden. Det var en veldig bra bok. Forfatteren klarte å lage en bok som hadde et viktig tema og lage den både fin, trist og morsom. Jeg syntes også at det var kult at det var en jente som spilte fotball og ikke en gutt. Her er et utdrag fra boka «Aisha er ny på laget, akkurat sånn som meg . Men hun er ny på alt annet også, fordi hun er flyktning». Boka hendler mye om at Aisha er flyktning så derfor tok jeg med dette sitatet. Det var lett og leve seg inn i boka og forstå hvordan hovedpersonen følte seg. Jeg likte at den ikke lignet på noen annen bok jeg har lest og derfor var det ekstra gøy og lese den.

Det beste med boka var at forfatteren klarte å lage en bok med et viktig tema til en fin og morsom bok også. Det irriterer meg at det ikke er flere bøker i serien etter denne. Boka passer for barn fra 10-13 år fordi jeg tror at tiåringer forstår handlingen og at den ikke blir for kjedelig for en trettenåring. Jeg synes absolutt at andre burde lese boka. Den fortjener en plass i finalen i Bokslukerprisen.

Terningkast 5 Skrevet av Ingeborg 6A.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Sahil

Sahil

Skrevet 13. april 2023 av Sahil

Jeg synes att boka var bra fordi jeg er fotballinteressert. Jeg synes boka var bra siden det var en veldig spennende, kul, morsom og fin tekst. Boka var litt enkel og lese. Boka hadde ingen bilder så hvis du liker bøker med litt mye tekst bør du lese denne boka. Jeg synes denne boka passer for 7-13 år. Jeg ga denne boka terningkast 5 siden jeg likte den veldig godt.

Til toppen