Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

På lag med Jo

2022 21 anmeldelser

Av Kristine Rui Slettebakken     Hvordan være en god lagspiller? Det er tid for cup - i Danmark! Etter et døgn med båtliv, buffé og taxfree, er både Frida og Jo mer enn klare for fotballcup, og også disco, Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Norah

Norah

Skrevet 12. april 2023 av Norah

På lag med jo
Boka var gøy og spennende å lese. Jeg likte at det var mye tekst så hvis du liker tekst er dette en bra bok for deg. Boka passer for 10-12 år


Sahil

Sahil

Skrevet 12. april 2023 av Sahil

PÅ LAG MED JO

Tittel: På lag med Jo

Forfatter: Kristine Rui Slettebakken

Utgitt: 2022

Sideantall: 143

Nominert til Bokslukerprisen 2022/2023

Hovedpersonene er Frida og Jo. Frida er bestevennen til Jo. Jo og Frida er 12 år gamle. De skal spille fotballcup og det beste er at det er sommer! Boka handler om et fotballag som skal på cup i Danmark! Jo og Frida er mer enn klare for cup, disco og tivoli. Frida er litt ny på laget, det er Aisha også. Frida lurer på hvordan man kan være en god lagspiller når man helst selv vil score mål. Og hva gjør Frida når hun finner ut noe som kan ødelegge for både laget og nye vennskap? Denne boka handler om fotball og er en humoristisk bok.

Teksten var veldig fint skrevet og var forståelig. Jeg synes det var veldig spennende når Aisha skulle opp på scenen og synge. Jeg synes det var veldig morsomt når de var i godteri butikken, på karaoke, disco og når de var på buffeten. Jeg synes den her boka var veldig bra og veldig kul og morsom å lese. Jeg liker fotballbøker. De som liker fotball burde lese den her boka. Det jeg likte med boka var at det skjedde mane spennende ting og at det er gode forklaringer.

Boka har en veldig bra skrevet og en veldig spennende tekst. Teksten var veldig tydelig. Det som irriterte meg var at boka har litt lite tekst i hver side og at det boka har lite sideantall. Jeg synes at dere som leser denne bokanmeldelsen bør lese den her boka. Jeg synes denne boka passer for folk som er fotballinteresserte og fra 8-13. Jeg synes at boka bør være en superfinalist, men den burde ikke vinne Bokslukerprisen. Jeg gir denne boka terningskast 5! Skrevet av: Sahil


Oskar og Maja

Oskar og Maja

Skrevet 11. april 2023 av Oskar og Maja

Vi har lest boken «På lag med Jo». Vi syntes den var kjempebra, hysterisk og spennende.

På lag med Jo handler om en jente på 11/12 år, som nettopp har starta på fotball. Med vennene hennes (Jo, Christian og kanskje Aisha) skal hun på fotball cup i Danmark. Aisha startet på fotball samtidig som Frida, for litt siden. Bestevennen Jo spiller også fotball. Frida lurer på hvordan bli en god lagspiller, når man helst vil score selv. Og hva skjer med Aisha?

Vi syntes den var kjempebra, fordi det var spennende, morsomt, litt skummelt og trist. Vi anbefaler denne boka på det sterkeste og for 9+ fordi det er mye tekst. Vi gir den en 5er.

Av Oskar og Maja


Maria

Maria

Skrevet 31. mars 2023 av Maria

På lag med Jo
Forfatter: Kristine Rui Slettebakken
Forlag: Gyldendal
Utgivelse: 2022
Side tall: 144

I boka møter vi Frida og Aisha. Handlingene foregår i Danmark. Det foregår om sommeren. Det hele starter med at Frida masa på Aisha om at hun måte være med til Danmark for å spille cup og Aisha ble med, men fikk hun lov eller bare dro ho for ho hadde jo en liten bag. Aisha ble tatt av politiet i Danmark for ho var jo en flykning.
Jeg synes boka var spennende. Jeg anbefaler boka til folk som liker fotball. Jeg synes boka passer for barn på 8 – 11 år.


Iris

Iris

Skrevet 29. mars 2023 av Iris

På lag med Jo
Boka har ett veldig viktig og spennende tema og handling.
Det som er spennende med boka er at du får ett innblikk i hvordan det er å være flyktning i Norge. Noe som må være tøft! Det som drar litt ned er att det ikke skjedde så mye ofte, men den har et spennende tema.
Jeg vil gi boka en sterk 4 av 6! Jeg vil plassere boka under kategorien «livet» og drama.
Jeg anbefaler den!

Vis flere anmeldelser

Til toppen