Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Sommeren alt skjedde

2022 3 anmeldelser

Av Iben Akerlie     Nora opplever en sommerferie hun ikke kunne forestilt seg. Hos en mormor som ikke er som hun trodde. «Jeg vil ikke til mormor.» Nora fortviler over at hun blir sendt på sommerferie alene til mormor. Vis hele forlagsteksten

Last ned undervisningsopplegg

Elise

Elise

Skrevet 12. januar 2023 av Elise

Boka handler om en jente som skal være hos bestemoren sin hele sommerferien. Hun har ikke lyst og er helt sikker på det det kommer til å bli kjempe kjedelig, men hun møter Abbas som har de grønneste øynene hun har sett. De havner i litt trøbbel, men det løser seg.

Jeg synes boken var spennene og morsom. Det første jeg likte med den var at det var bra skrevet. Det andre er at jeg synes handlingen var spennene. Det tredje var at jeg synes det var spennene med hvordan vi på en måte kunne føle hva Nora følte. Også likte jeg hvordan man ble kjent med personene. Jeg synes at det burde vært med litt bilder, sånn at vi kunne sett hvordan personene ser ut. Jeg synes også at det tok litt lang tid før det skjedde noe spennene.

Jeg gir den terningkast 4. Anbefaler å lese den.


Gunhild

Gunhild

Skrevet 23. november 2022 av Gunhild

Jeg syntes boka sommeren alt kjedde var veldig men jeg syns boka hadde litt mye tekst og ingen bilder men jeg anbefaler å lese den.


Dagny

Dagny

Skrevet 16. november 2022 av Dagny

Jeg syntes at boken var veldig bra. Den var veldig spennende og handler om vennskap og viktige temaer men den er kanskje best får alderen 9 til 13 fordi den var litt vanskelig å forstå.

Til toppen